محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853165239
تصويب برجام در مجلس از لحاظ منافع ملي به صلاح نيست
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ مرداد ۱۳۹۴ (۰:۵۹ق.ظ)
عراقچي: تصويب برجام در مجلس از لحاظ منافع ملي به صلاح نيست موج - معاون وزير امورخارجه گفت: تصويب برجام در مجلس شوراي اسلامي و ارائه آن در قالب لايحه به مجلس از لحاظ منافع ملي به صلاح نيست.
به گزارش خبرگزاري موج، عباس عراقچي در برنامه گفت وگوي ويژه خبري اظهار کرد: قبل از اين که تصميم بگيريم برجام به چه شکلي به مجلس ارائه شود بايد به اين پرسش پاسخ دهيم که برجام به تصويب مجلس نياز دارد يا ندارد؟ اگر دارد که بايد درباره نحوه تصويب آن در مجلس تصميم گيري شود.
وي يادآور شد: برجام اقدامات مشترک طرفين است که به صورت داوطلبانه انجام مي شود و از نتايج آن نيز هر دو طرف بهره مند مي شوند.
معاون وزير امور خارجه توضيح داد: طبق اصل 77 قانون اساسي تمامي معاهده ها بايد براي تصويب به مجلس برود و بايد بررسي کنيم که آيا برجام جزيي از اين معاهدات هست يا نيست؟ برخي معتقدند که برجام جزيي از اين معاهدات هست و برخي معتقدند اين گونه نيست زيرا مجموعه اي از اقدامات داوطلبانه است که در قالب يک معاهده نمي گنجد بنابراين برجام احتياج به تصويب مجلس ندارد.
عراقچي عنوان کرد: موضوعي که در اختيارات شوراي عالي امنيت ملي قرار مي گيرد از حيطه مجلس خارج مي شود و موضوع هسته اي ما در 12 سال اخير از سوي شوراي عالي امنيت ملي بررسي شده است.
وي گفت: هر دو ديدگاه از پايه هاي حقوقي برخوردار هستند و نمي توان به تصميمي درباره آنها رسيد اما به اعتقاد ما ديدگاهي که اشاره مي کند که برجام معاهده نيست و اقداماتي داوطلبانه است و نياز به تصويب مجلس نداشته و در شوراي عالي امنيت ملي بررسي مي شود قوي تر است.
معاون وزير امور خارجه تاکيد کرد: در کنار اين دو ديدگاه حقوقي، يک ديدگاه سياسي نيز وجود دارد که مربوط به وزارت خارجه است و از منظر منافع ملي به موضوع تصويب برجام در مجلس نگاه مي کند.
عراقچي ادامه داد: به لحاظ منافع ملي کشور، صلاح نيست برجام در مجلس به تصويب برسد زيرا در هيچکدام از کشورهاي 1+5 برجام را در به تصويب پارلمان ها نمي رسانند. بحث هايي که در کنگره آمريکا وجود دارد براي تصويب برجام نيست بلکه براي رد کردن توافق است و اگر رد شود توسط رييس جمهوري آمريکا وتو مي شود و در نهايت برجام قانون نمي شود و اقداماتي داوطلبانه است.
وي تصريح کرد: آيا به صلاح است که مجلس مجموعه اي از اقدامات داوطلبانه را تبديل به قانون و آن را براي دولت لازم الاجرا کند؟ در صورتي که اکنون اقدامات برجام داوطلبانه است.
معاون وزير امور خارجه توضيح داد: در حيطه وزارت خارجه نيست که در اين باره تصميم گيري کند ما تنها نظر خود را بيان مي کنيم.
عراقچي اظهار کرد: نکته بعدي آن که بر فرض تصميم گرفته شود که توافق براي تصويب به مجلس برود و يا براي تصويب به شوراي عالي امنيت ملي برود. در هر دو حالت توافق در کليت خود يا تصويب و يا رد مي شود. نمي توان جايي از توافق را تغيير داد.
وي گفت: اگر بررسي برجام بند به بند صورت گيرد تا به ارزيابي کلي برسيم خوب است اما اگر بخواهند بند به بند توافق و کلمات را تغيير بدهند به اين معني است که توافق مورد قبول واقع نشده است و بايد برجام در کليت توافق رد يا تاييد شود.
نوذر شفيعي عضو کميسيون امنيت ملي نيز در اين برنامه زنده تلويزيوني اظهار کرد: ديدگاه هر فردي بستگي به شرايطي دارد که در عمل اتفاق مي افتد. اعتقاد دارم برجام در حال اجرا است و شوراي امنيت برجام را در قطعنامه اي تاييد کرده است. اتحاديه اروپا در حال لغو برخي تحريم ها است و معتقدم اجراي برجام زودتر از مرحله اجرا در حال انجام است و ما چه چيزي را مي خواهيم تاييد يا رد کنيم؟
وي يادآور شد: تصويب برجام يعني تبديل برجام به قانون و ما ملزم به قانون خواهيم بود. طرف هاي مقابل ما اصراري ندارند که برجام قانون شود و ما با تبديل کردن برجام به قانون، خود را ملزم به آن مي کنيم. در صورتي که طرف مقابل سر باز زند ما بايد قانون ديگري تصويب کنيم که قانون قبلي را رد کند و براي خود مشکل ايجاد مي کنيم.
عضو کميسيون امنيت ملي توضيح داد: برجام يک برنامه است که براي اجراي قانون وضع مي شود و قانون ما در ان پي تي است و اين امر به نوعي اجراي اساسنامه آژانس درباره ايران است و به عبارتي توافقنامه نيست. اين يک برنامه مشترک است که قانون مادر آن ان پي تي و اساسنامه آژانس است.
شفيعي تصريح کرد: موارد مشابهي وجود داشته که استعداد لايحه داشته اما از سوي مجلس اقدام نشده است. ما بيش از اينکه به دنبال پيچ و خم هاي اداري کار باشيم به نتيجه کار فکر کنيم. برجام خيلي فرصت ها را براي ايران اسلامي فراهم مي کند البته اين بخشي از چيزهايي است که مي خواهيم و مي توانستيم.
وي ادامه داد: بايد در نظر بگيريم برجام در چه شرايطي پذيرفته شده و چه شرايطي وجود داشته است. در سطح منطقه بحران هاي جدي وجود دارد و در سطح بين المللي نيز فشارها بر ما افزايش مي يافت و امروز به مکانيزمي رسيديم که مي توان اين فشارها را برطرف کرد.
به گفته اين عضو کميسيون امنيت ملي مجلس، دستاوردهاي برجام به حدي مهم است که نخواهيم به مسائل ديگر بپردازيم.
شفيعي ادامه داد: مجلس در قانون الزام دولت به حفظ حقوق هسته اي تکليف خود را مشخص کرده اما بحثي از تصويب به ميان نيامده و به اين امر اشاره شده که کميسيون امنيت ملي بر انجام برجام نظارت داشته باشد. اين قانون تکليف مجلس را با برجام مشخص کرده است.
وي گفت: نگاه ما به برجام از منظر حقوقي، سياسي و فني بايد معطوف به منافع ملي کشور باشد. من عضو مجلس هستم و از ديدگاه هاي مجلس دفاع مي کنم. 290 ديدگاه در مجلس وجود دارد و آنچه مهم است اکثريت ديدگاه ها است.
اين نماينده مجلس تصريح کرد: اگر موضوع کشتيراني بين دو کشور را در مجلس مورد ارزيابي قرار مي دهيم طرح يا لايحه است اما روي برجام عنوان طرح يا لايحه نيست.
محمد حسن آ صفري اعضاي کميسيون امنيت ملي مجلس نيز در اين باره گفت: ديدگاه ها با اصل قانون فرق دارد و هرکسي در ارائه نقطه نظرات خود آزاد است اما اگر نکته اي در قانون اساسي ذکر شد کسي نمي تواند آن را بر اساس راي خود تفسير کند. در اصل 77 آمده که مجلس بايد آن را لايحه کرده و آن را تصويب يا رد کند.
وي يادآور شد: چگونه مجلس در مسائلي از جمله لغو رواديد و همکاري با ديگر کشورها مي تواند وارد شود اما در مقابل درباره مسئله هسته اي که در ابعاد مختلف روي آن نظر وجود دارد نام برجام را اقدام مشترک بگذاريم.
عضو کميسيون امنيت ملي افزود: قانون براي ما مشخص کرده که آيا مجلس مي تواند اين موضوع را رسيدگي کند يا نکند. اگر برجام قانون شود مشکلي نداريم و قرار نيست خلاف قانون عمل کنيم . در مجلس هفتم پروتکل با يک طرح دو فوريتي لغو شد و مشکلي در اين زمينه وجود ندارد.
آصفري توضيح داد: دولت بايد قانون را رعايت کند و برجام را در قالب لايحه به مجلس بدهد. البته اينکه بند به بند برجام بررسي شود در مرحله بعدي قرار دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]
صفحات پیشنهادی
به لحاظ منافع ملی کشور صلاح نیست برجام در مجلس به تصویب برسد/ موضوعی که در حیطه شورای عالی امنیت ملی قرار میگ
به لحاظ منافع ملی کشور صلاح نیست برجام در مجلس به تصویب برسد موضوعی که در حیطه شورای عالی امنیت ملی قرار میگیرد از حیطه اختیارات مجلس خارج میشود معاون امور حقوقی و بینالمللی وزارت امور خارجه با اشاره به این که اگر بگویند برخی موارد برجام را قبول داریم و برخی دیگر را نه به معنمجلس برجامی که نافی منافع ملی باشد را تصویب نخواهد نکرد
مجلس برجامی که نافی منافع ملی باشد را تصویب نخواهد نکرد نایب رئیس کمیسیون قضایی مجلس گفت دولت در هنگام مذاکرات باید بر اساس منافع کشور ذیل موافقت نامههای بین المللی را امضا کند حمیدرضا طباطبایی نائینی در گفت و گو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان دربارهمیرمحمد صادقی: در صورت تصویب برجام در شورای امنیت ملی، نیازی به تصویب دوباره آن در مجلس نیست
میرمحمد صادقی در صورت تصویب برجام در شورای امنیت ملی نیازی به تصویب دوباره آن در مجلس نیست سیاست > احزاب و شخصیتها - سخنگوی پیشین قوه قضاییه گفت هر آنچه به عنوان معاهده و یا توافق بین المللی به تصویب شورای امنیت ملی برسد می تواند جایگزین مصوبه مجلس شود و نیازی بعضو کمیسیون امینت ملی مجلس: دولت و علی لاریجانی تمایلی به تصویب برجام در مجلس ندارند
عضو کمیسیون امینت ملی مجلس دولت و علی لاریجانی تمایلی به تصویب برجام در مجلس ندارند عضو کمیسیون امینت ملی مجلس گفت اینکه وزارت خارجه برجام را به صورت گزارش ارائه داد و بر خلاف ارتباط دولت و مجلس رفتار کرد نشات گرفته از همین مسئله است که دولت تمایل ندارد برجام در مجلس تصویب شوداصل برجام به لحاظ حقوق اساسی ایران نياز به تصويب مجلس ندارد/ چرا برجام را یکطرفه برای خودمان الزام آور کنیم؟!
اصل برجام به لحاظ حقوق اساسی ایران نياز به تصويب مجلس ندارد چرا برجام را یکطرفه برای خودمان الزام آور کنیم یک پژوهشگر حقوق بینالملل به بررسی وضعیت وضعیت برجام در حقوق داخلی ایران و حقوق بینالملل پرداخت بهزاد صابری پژوهشگر حقوق بینالملل در گفتوگو با خبرنگار سیاسترئیس کمیسیون حقوقی مجلس در گفتوگو با فارس: «برجام» باید پس از تصویب در مجلس اجرایی شود/ توافق هسته
رئیس کمیسیون حقوقی مجلس در گفتوگو با فارس برجام باید پس از تصویب در مجلس اجرایی شود توافق هستهای یک موضوع ملی استاللهیار ملکشاهی با تأکید بر اینکه برجام باید پس از تصویب در مجلس اجرایی شود گفت توافق هستهای یک موضوع ملی و مربوط به کل نظام است اللّهیار ملکشاهی نماینده مردم کنقوی : تصویب فکشیت در کنار برجام پیشنهاد قابل قبولی برای دفاع از منافع ملی است
نقوی تصویب فکشیت در کنار برجام پیشنهاد قابل قبولی برای دفاع از منافع ملی است سیاست > مجلس - تسنیم نوشت سید حسین نقوی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیشنهاد تصویب فکشیت برای برجام توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی گیک نماینده دلواپس روی آنتن زنده:عدم توافق آخر خط نیست/عراقچی: تصویب برجام در مجلس خلاف منافع ملی است
یک نماینده دلواپس روی آنتن زنده عدم توافق آخر خط نیست عراقچی تصویب برجام در مجلس خلاف منافع ملی است بین الملل > انرژی هستهای - برخی از نمایندگان مجلس هنوز دنبال این هستند که توافق برجام را دولت به عنوان لایحه به مجلس بدهد تا رای ندهند آنها می گویند عدم توافق آخر«برجام» نیازمند تصویب مجلس است/ نظم کشور با اظهارات مسئولان تغییر نمیکند
برجام نیازمند تصویب مجلس است نظم کشور با اظهارات مسئولان تغییر نمیکند یک عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با اشاره به اینکه نظم کشور با اظهارات مسئولان تغییر نمیکند گفت اینکه بگویم که برجام نیازی به تصویب مجلس ندارد یک سخن نادرست است چراکه هرچه باشد سرنوشت کشور به آن گره خورتصميم گيري درباره طرح اصلاح اساسنامه شرکت ملي نفت به کميسيون انرژي مجلس واگذار شد
۶ مرداد ۱۳۹۴ ۹ ۱۶ق ظ تصميم گيري درباره طرح اصلاح اساسنامه شرکت ملي نفت به کميسيون انرژي مجلس واگذار شد موج - نمايندگان مجلس شوراي اسلامي بررسي و تصميم گيري درباره طرح اصلاح اساسنامه شرکت ملي نفت را به کميسيون انرژي واگذار کردند به گزارش خبرگزاري موج نمايندگان در جلسه علني امرفیروزآبادی: مجلس نباید برجام را تصویب کند
فیروزآبادی مجلس نباید برجام را تصویب کند رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت نیروهای مسلح بیشترین دغدغه را درباره احتمال تأثیر قطعنامه و برجام بر پیشرفتهای بنیه دفاعی دارد و نگران تفسیرهای غلط مقامات آمریکایی درباره تحریم فراهستهای هستند خبرگزاری فارس سردار سرلشکر سیدحسن فیروزآباکليات طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس تصويب شد
۱۹ مرداد ۱۳۹۴ ۱۰ ۵۳ق ظ کليات طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس تصويب شد موج-وکلاي ملت طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس شوراي اسلامي را در نشست علني امروز به تصويب رساندند به گزارش خبرگزاري موج نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در نشست علني صبح امروز دوشنبه پارلمان کليات طرح اصلاح قانون احققت پور: «برجام» چه سندی است که نیاز به تصویب مجلس ندارد؟/ توافق نهایی نیازمند تصویب مجلس است
حققت پور برجام چه سندی است که نیاز به تصویب مجلس ندارد توافق نهایی نیازمند تصویب مجلس است نایبرئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت اگر برجام یک عهدنامه بینالمللی نیست پس چگونه سندی است و وقتی لایحه همکاری با یک کشور دیگر باید در مجلس به تصویب برسد چگونه است که بنقوی حسینی به فارس خبرداد: امضای بیانیه از سوی وکلای ملت با موضوع تصویب برجام در مجلس
نقوی حسینی به فارس خبرداد امضای بیانیه از سوی وکلای ملت با موضوع تصویب برجام در مجلسعضو کمیسیون امنیت ملی مجلس از امضای بیانیهای توسط نمایندگان با مضمون تاکید بر ضرورت ارائه برجام به صورت لایحه به مجلس و تصویب نمایندگان خبرداد سید حسین نقوی حسینی نماینده ورامین در گفتوگوواکنش صالحی به بررسی برجام در مجلس: برجام معاهده نیست که در مجلس به تصویب برسد
واکنش صالحی به بررسی برجام در مجلس برجام معاهده نیست که در مجلس به تصویب برسد رئیس سازمان انرژی اتمی درواکنش به درخواست تصویب برجام درمجلس به عنوان یک موافقت نامه بین المللی گفت این متن هنوز موافقت نامه کنوانسیون یا معاهده بین المللی تلقی نمی شود وبرنامه جامع اقدام مشترک استآیتالله یزدی در دیدار اعضای جبهه متحد زنان اصولگرا و کارآمد: خطوط قرمز نظام باید در «برجام» لحاظ شو
آیتالله یزدی در دیدار اعضای جبهه متحد زنان اصولگرا و کارآمد خطوط قرمز نظام باید در برجام لحاظ شود اهمیت انتخابات خبرگان و مجلس فوقالعاده زیاد استرئیس مجلس خبرگان رهبری گفت ابعاد مختلف برجام باید مورد بررسی کارشناسی قرار بگیرد و خطوط قرمز نظام که توسط مقام معظم رهبری تعیین شدهامضای بیانیه از سوی وکلای ملت با موضوع تصویب برجام در مجلس
امضای بیانیه از سوی وکلای ملت با موضوع تصویب برجام در مجلستاریخ انتشار دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۳ ۵۵ عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس از امضای بیانیهای توسط نمایندگان با مضمون تاکید بر ضرورت ارائه برجام به صورت لایحه به مجلس و تصویب نمایندگان خبرداد سید حسین نقوی حسینی نمایند-
سیاسی
پربازدیدترینها