تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خدا را نشناخته آن که نافرمانی اش کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868008145




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سقوط بی‌سابقه قیمت روغن در بازارجهانی


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: سقوط بی‌سابقه قیمت روغن در بازارجهانی
افت قیمت محصولات لبنی و روغن‌های گیاهی باعث شد تا شاخص بهای مواد غذایی فائو به پایین ترین سطح خود از سپتامبر سال 2009 برسد.
ایسنا: سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: قیمت‌های جهانی محصولات لبنی در ماه ژوئیه (10 تیر الی 10 مرداد) سال 2015 در پی کاهش تقاضای واردات شیر از سوی چین، کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا و اتحادیه اروپا به شدت سقوط کرد.

قیمت جهانی محصولات غذایی اساسی در ماه ژوئیه سال جاری میلادی (10 تیر الی 10 مرداد) به پایین ترین سطح متوسط ماهانه (طی 6 سال گذشته) از سپتامبر سال 2009 بدین سو رسید.

بنا بر گزارش این سازمان، افت شدید بهای محصولات لبنی و روغن‌های گیاهی موجب شد تا افزایش قیمت شکر، حبوبات و غلات در ماه گذشته میلادی کمرنگ شود، حال آنکه شاخص قیمت‌های جهانی گوشت در این ماه همچنان ثابت ماند.

به گزارش دفتر نمایندگی فائو در جمهوری اسلامی ایران، شاخص بهای جهانی مواد غذایی فائو به طور متوسط در ماه ژوئیه به 164.4 واحد رسید، که در مقایسه با ماه ژوئن (10 خرداد الی 10 تیر) 1.0 درصد و مدت مشابه در سال قبل 19.4 درصد کاهش داشت.

شاخص وزن تجاری فائو در سطح بازارهای بین المللی پنج گروه اصلی کالایی شامل حبوبات و غلات، گوشت، محصولات لبنی، روغن های گیاهی و شکر را مورد بررسی قرار داده است.

بنا بر این گزارش، در ماه ژوئیه کاهش تقاضای واردات شیر توسط چین، کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا و اتحادیه اروپا موجب شد تا شاخص بهای محصولات لبنی در مقایسه با ماه قبل به میزان 7.2 درصد افت کرده و در نهایت فراوانی صادراتی محصولات لبنی را در بازارهای جهانی به همراه داشت.

شاخص بهای روغن های گیاهی نیز در ماه ژوئیه به میزان 5.5 درصد در مقایسه با ژوئن کاهش داشت و به پایین ترین میزان خود از ژوئیه سال 2009 رسید. این سقوط در واقع در پی کاهش قیمت جهانی روغن پالم اتفاق افتاد که به واسطه افزایش تولید و عرضه این محصول در آسیای جنوب شرقی رخ داد، حال آنکه کند شدن آهنگ صادرات این محصول توسط مالزی نیز بر این جریان اثرگذار بوده است. از سوی دیگر افت بیشتر قیمت روغن درپی عرضه گسترده این محصول برای صادرات توسط کشورهای آمریکای جنوبی صورت گرفت، چراکه این روند باعث شد تا چشم انداز عرضه جهانی این محصول را برای سال2015/16 در حالت مثبت قرار گیرد.

بهای حبوبات و غلات نیز در ماه ژوئن به میزان 2.0 درصد رشد کرد اما همچنان 10.1 درصد پایین تر از قیمت های مشابه سال قبل در ماه ژوئیه بود. از سوی دیگر برای دومین ماه متوالی رشد قیمت‌های گندم و ذرت که به نوبه در پی بهبود قابل ملاحظه وضعیت جوی در شمال آفریقا و اروپا رخ داد، باعث شد تا شاخص کل بهای حبوبات وغلات با رشد مواجه شود، حال آنکه در این میان شاخص بهای برنج با کاهش نسبی همراه بوده است.

به گزارش فائو، شاخص بهای گوشت در ماه ژوئیه نیز در مقایسه با ماه قبل از آن (ژوئن) همچنان بدون تغییر ماند. به گونه ای که در فرآیند محاسبه این شاخص، رشد جهانی قیمت گوشت گاو به نوعی باعث کمرنگ شدن اثر کاهش قیمت گوشت گوسفند شد، در حالی که قیمت گوشت مرغ همچنان ثابت ماند.

گفتنی است، شاخص بهای شکر نیز در ماه ژوئیه به میزان 2.5 درصد در مقایسه با ماه ژوئن سال 2015 به دلیل شرایط نسبتا ایده آل برداشت در منطقه برزیل رشد داشت.




تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن