تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس از مكّه بر گردد و تصميم داشته باشد كه سال بعد هم به حجّ برود، بر عمرش افزو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837370413




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ردّ پای سلطان شکر در پرونده تفحص از بنیاد شهید |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ردّ پای سلطان شکر در پرونده تفحص از بنیاد شهید
کد خبر: ۵۲۳۱۳۱
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۷ - 09 August 2015


رئیس هیأت تحقیق و تفحص از بنیاد شهید با بیان اینکه سیستم‌های حراستی و نظارتی اصلاً درباره نظارت بر عملکرد بنیاد شهید کار نکرده‌اند، گفت: رد پای سلطان شکر در این پرونده دیده می‌شود هرچند شبکه‌های اقتصادی به طور مخوف حرکت می‌کنند و به هم وصل هستند.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت به نقل از فارس: امیر خجسته نماینده مردم همدان و رئیس کمیسیون امور شوراهای مجلس شورای اسلامی در توضیح آخرین وضعیت  تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران، اظهار داشت: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره لزوم مبارزه با مفاسد اقتصادی و همچنین شکایات متعددی که از این بنیاد از سراسر کشور به دست ما رسید، تذکراتی را به مسئولان بنیاد شهید دادیم.

*ناامیدی برای رفع مشکلات باعث تهیه طرح  تفحص از بنیاد شهید شد
وی اضافه کرد: 9 ماه به این نحو سپری شد و جلساتی را برای بررسی مشکلات بنیاد شهید با حضور مسئولان مربوطه برگزار کردیم اما از آنجایی که نسبت به اقدامات لازم برای رفع مشکلات موجود از بنیاد شهید ناامید شدیم، طرح تحقیق و تفحص از این بنیاد را در مجلس شورای اسلامی کلید زدیم.
وی افزود: ما به دنبال تحقق منویات مقام معظم رهبری در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی هستیم، مجلس شورای اسلامی حتی از زیرمجموعه‌های مقام معظم رهبری هم می‌تواند تحقیق و تفحص کند لذا فرمایش رهبر معظم انقلاب را در تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران اجرایی کردیم.

*فشار سنگینی به اعضای هیات تحقیق و تفحص از بنیاد شهید وارد کردند
«از همان ابتدا می‌دانستیم با فرازونشیب‌های زیادی روبه‌رو خواهیم بود و امروز نزدیک به 2 سال از تصویب طرح تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران در مجلس می‌گذرد و حقیقتاً فشارهای سنگینی روی اعضای هیأت تحقیق و تفحص از این بنیاد وارد شده است، در ابتدا عده‌‌ای اعضای هیأت تحقیق و تفحص از بنیاد شهید را تهدید می‌کردند و اگر پاسخی دریافت نمی‌کردند شروع به تخریب اعضای هیأت می‌کردند.»
خجسته ادامه داد: لازم است با صراحت اعلام کنم تیمی از این آقایان در همدان مستقر شده بودند و به افراد می‌گفتند هرچه پول بخواهید به شما می‌دهیم اما تا می‌توانید اعضای هیأت تفحص از بنیاد شهید را تخریب کنید، این موضوع یک نمونه از این موارد بود که به آن اشاره کردم.
رئیس هیأت تحقیق و تفحص از بنیاد شهید در ادامه با ابراز خرسندی نسبت به اینکه به نتایج خوبی در تحقیق و تفحص دست یافته‌اند، گفت: هدف ما از انجام آن تفحص اصلاح امور و ساختار بود.

* ناگفته‌هایی در بحث تحقیق و تفحص دارم که اعلام خواهم کرد
وی ادامه داد: یکی از اهداف ما در این تحقیق و تفحص بازگرداندن صدها میلیارد تومان به بنیاد شهید بود و همچنین اصلاحات بسیار خوبی در آن قسمت ایجاد کردیم، در شرایط فعلی هم امیدوارم دوستان‌مان در مجلس تدبیر کنند و به جایی نرسیم که ایثارگران و مردم از این تحقیق و تفحص ناامید نشوند،‌ تحقیق و تفحص باید به نتیجه برسد، ناگفتنی‌هایی در بحث تحقیق و تفحص وجود دارد که بنده این موضوعات را در زمانی که اقتضا کند، اعلام خواهم کرد.
وی افزود: افرادی که عضو هیأت تحقیق و تفحص هستند باید انسان‌های پاکی باشند و ریگی در کفش‌شان نباشد تا بتوانند اثرگذار باشند، در طی 2 سال گذشته فرازونشیب‌های بسیار زیادی روبه‌رو بودیم که بسیار سنگین بودند، الان هم با وجود ارائه گزارش این تحقیق و تفحص به کمیسیون اجتماعی و گذشت 5 ماه، تاکنون این گزارش در کمیسیون مذکور قرائت نشده است.
خجسته در همین زمینه خاطرنشان کرد: نمی‌دانم چه اتفاقی در حال رخ دادن است، اگر قرار است گزارش تحقیق و تفحص در کمیسیون اجتماعی به تأخیر بیفتد و یا اصلاً قرائت نشود، بدانید دست‌هایی پشت پرده وجود دارد که بنده در جای خود این دست‌های مخوف را بازگو خواهم کرد و به مردم خواهم گفت در این مدت چه گذشته است.

* 3 جلسه تفحص‌کنندگان با رئیس مجلس درباره قرائت گزارش
رئیس کمیسیون امور شورای مجلس بر همین اساس یادآور شد: بنده با آقای لاریجانی ریاست مجلس درباره قرائت گزارش تحقیق و تفحص از بنیاد شهید صحبت کردم و سه جلسه با ایشان داشتم مبنی بر اینکه چرا قرائت چنین گزارش مهمی به تأخیر می‌افتد، این موضوع برای ما قابل قبول نیست، ایثارگران کشور نیز انتظار قرائت این گزارش را دارند، باید دید چه کسانی در عدم قرائت این گزارش سنگ‌اندازی می‌کنند.
«عده‌ای می‌گویند قرائت این گزارش به مصلحت کشور نیست، باید گفت آیا در جایی که اختلاس کرده‌اند، مصلحت بوده آن وقت قرائت این گزارش برای معرفی فرد متخلف به دادگاه و محاکمه وی به مصحلت نیست؟ این چه مصلحتی است که شما دارید.»

*  مبارزه با مفسدان اقتصادی جزء محاسن جمهوری اسلامی ایران است
خجسته با بیان اینکه مصلحت نظام اقتضا می‌کند با مفاسد اقتصادی در هر نقطه‌‌ای از کشور به طور جدی برخورد شود، تصریح کرد: مبارزه با مفسدان اقتصادی جزو محاسن جمهوری اسلامی ایران است، گاهی اختلاس‌های کلان در دنیا رخ می‌دهد اما کسی آنها را مطرح نمی‌کند، اما در جمهوری اسلامی ایران اختلاس‌ها مطرح می‌شود و تمام مسئولان هم باید طبق تأکیدات رهبر معظم انقلاب موضوع مبارزه با مفاسد اقتصادی را به طور جدی پیگیری کنند.

*کارمندان بنیاد شهید زحمت‌کش هستند، بحث پیرامون بنگاه‌های اقتصادی بنیاد است
رئیس کمیسیون شوراهای مجلس اضافه کرد: کارمندان بنیاد شهید و نیروهای خدماتی افراد زحمت‌کشی هستند اما بحث ما در رابطه با شبکه‌های اقتصادی بنیاد شهید است و سازمان اقتصادی کوثر و بانک دی و موارد دیگری که بعداً درباره آن توضیحاتی را خواهم داد.
وی با بیان اینکه اگر بخواهند از قرائت گزارش تحقیق  تفحص از بنیاد شهید ممانعت کنند مسائل را با مردم در میان می‌گذارم، خاطرنشان کرد: البته بنده هم افراد بسیاری را چه در داخل و چه در خارج از مجلس دیدم که به دنبال عدم قرائت این گزارش هستند، باید بگویم ناچارم درباره موضوعاتی با اصحاب رسانه صحبت کنم.

*اخراج برخی تفحص‌کنندگان به دلیل دریافت تطمیع
خجسته در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چه کسانی از اعضای هیأت تحقیق و تفحص تطمیع یا تهدید شدند؟ توضیح داد: شبکه‌های اقتصادی از طرق مختلف وارد می‌شوند و افراد را تطمیع می‌کنند تا بتوانند در یک جایی کار را متوقف کنند و ما در جریان این تحقیق و تفحص موضوعاتی را مشاهده کردیم و عذر برخی از دوستان را خواستیم.
وی ادامه داد: به دوستانی هم که بودند تذکر دادیم که مراقبت کنند تا مشکل دیگری ایجاد نشود و دیگر نتوانستند اعضای هیأت را تطمیع کنند پس از آن شروع به تهدید ما کردند؛ بعضی از دوستان ما نگران بودند و می‌گفتند به خاطر برخی تهدیدها به نظر می‌رسد تا همین‌جا کافی است اما بنده گفتم تا آخر کار ایستاده‌ام و یک جان دارم و آن را هدیه می‌کنم.
خجسته با بیان اینکه بنده در رابطه با مبارزه با مفاسد اقتصادی یک لحظه هم درنگ نمی‌کنم و هرجا که مفاسد اقتصادی وجود داشته باشد باید به آن مبارزه کنیم، خاطرنشان کرد: از سرداران مبارزه با مفاسد اقتصادی می‌خواهیم بایستند و با مفسدین مبارزه کنند اما واقعاً شرایط خوبی در این رابطه نداریم ولی امیدوارم در آینده با این برخوردها، شرایط بهتر شود.
رئیس هیأت تحقیق و تفحص از بنیاد شهید با بیان اینکه ما از برخی دستگاه‌های نظارتی در رابطه با مبارزه با مفاسد اقتصادی گله‌مندیم، گفت: برخی از این دستگاه‌ها به خوبی به وظایف خود عمل نکردند، وظیفه آنان ایستادگی برای مبارزه با مفسدین اقتصادی است، انشاءالله در گزارشم افرادی که به خوبی انجام وظیفه کردند و یا کسانی که قصوری برای مبارزه با مفسدین اقتصادی را داشتند را بیان خواهم کردم.
وی در ادامه در پاسخ به سؤالی مبنی براینکه آیا از طریق هیأت رئیسه برای پیگیری قرائت این گزارش اقدام کرده‌اید؟ گفت: طبق آیین‌نامه داخلی مجلس، کمیسیون‌ها پس از تحویل چنین گزارش‌هایی حداکثر یک ماه فرصت دارند که قرائت آن را در دستور کار قرار دهند اما متأسفانه کمیسیون اجتماعی تاکنون جلسه‌ای برای قرائت این گزارش نگذاشته است.
خجسته ادامه داد: 2 جلسه با این دستور کار برگزار کردند که در هر کدام تنها نیم ساعت فرصت قرائت گزارش را دادند که کافی نبود و ما در آن نیم‌ساعت بیشتر به مسائل حاشیه‌ای پرداختیم نه قرائت گزارش تحقیق و تفحص از بنیاد شهید.
نماینده همدان در مجلس همچنین گفت: ما درباره این تحقیق و تفحص تاکنون با آقای لاریجانی ریاست مجلس و همچنین نواب هیأت رئیسه جلساتی را برگزار کردیم و در آن جلسه گلایه خود را درباره نحوه برخورد با گزارش مذکور اعلام کرده‌ام که ریاست مجلس نیز با تأیید صحبت‌های من، بر لزوم به نتیجه رسیدن این موضوع تأکید کرد. تعلل در کار موجب به تأخیر افتادن قرائت این گزارش شد.

*در جریان تحقیق از بنیاد 30 هزار برگ سند به دست ما رسید
وی تأکید کرد: گزارش مذکور 40 صفحه بود که باید به 14 صفحه کاهش پیدا کند لذا باید در هیأت تحقیق و تفحص مورد بازنگری و بازنویسی قرار گیرد. در جریان تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران 30 هزار برگ سند به دست ما رسید، 107 هزار نفر ساعت وقت برای این موضوع گذاشته شده است، 500 صفحه گزارش اولیه بود که الان به 40 صفحه کاهش یافته که باید مجدداً بازنویسی و به 14 صفحه تقلیل یابد.

*بازگشت سرمایه‌های میلیاردی به بنیاد پس از انجام تحقیق
رئیس هیأت تحقیق و تفحص از بنیاد شهید تصریح کرد: ما نمی‌توانیم هیچ‌گونه گزارشی از میزان اموال بازگشت به بیت‌المال بعد از تحقیق و تفحص پیش از قرائت گزارش به رسانه‌ها ارائه دهیم اما فقط بگویم صدها میلیارد تومان بعد از این تحقیق و تفحص به بیت‌المال و بنیاد شهید بازگشت و خود مسئولان این بنیاد نیز پیش از تحقیق و تفحص اقدام به عزل افراد مسئله‌دار در این بنیاد کرده بودند، شبکه‌های اقتصادی مخوف حرکت می‌کنند و سیستم‌های اقتصادی دنیا همه به هم وصل هستند و این موارد سرنخ‌هایی بود که در این تحقیق و تفحص مشخص شد.

*ممانعت فراوان سازمان اقتصادی کوثر برای تحقیق
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا مقامات بنیاد شهید با این تحقیق و تفحص همکاری می‌کردند؟ توضیح داد: آنان مؤظفند همکاری کنند چون اگر این همکاری وجود نداشته باشد آنان را به قوه قضاییه معرفی می‌کنیم و برخورد می‌شود ولی سازمان اقتصادی کوثر ممانعت‌های زیادی را به وجود آورد چون می‌خواستند اسناد را اصلاح یا جابه‌جا کنند، مدت‌زمانی را تعلل کردند و آن زمان ما با قوه قضاییه صحبت کردیم که برخوردهایی هم شد.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا توانستید به اسنادی دست یابید، گفت: ما سرنخ‌ها را داریم هرچند قوه قضاییه و سازمان بازرسی هم این سرنخ‌ها را دارد، دستگاه‌های نظارتی هم به این سرنخ‌ها دسترسی دارند ولی باید ورود و تعیین و تکلیف کنند، مسئولان همه باید وارد شوند و ملاحظه‌کاری نداشته باشند ولی فشارها از بالا زیاد می‌شود.
خجسته با بیان اینکه هرچه فشار می‌آوردند، من مصمم‌تر می‌شدم، تأکید کرد: یک آبرو و یک جان دارم که آن را برای مبارزه با مفاسد اقتصادی تقدیم می‌کنم.

*رد پای سلطان شکر در پرونده تحقیق وجود دارد
وی در پاسخ به سؤالی مبنی براینکه آیا رد پای متهمان بزرگ اقتصادی هم در این پرونده وجود دارد؟ گفت: رد پای سلطان شکر در پرونده تحقیق و تفحص از بنیاد شهید وجود داشته و درباره افراد دیگر هم بعداً صحبت خواهم کرد.
رئیس هیأت تحقیق و تفحص از بنیاد شهید با بیان اینکه هر لحظه امکان فساد وجود دارد اما دستگا‌ه‌های نظارتی باید به صورت قوی ورود کنند، گفت: اگر دستگاه‌ها آلوده شوند فاتحه کار خوانده شده، ما در بنیاد شهید سیستم‌های حراستی و نظارتی‌مان اصلاً کار نکردند، ما گله‌مند هستیم و در گزارش هم آورده‌ایم، یا بی‌حال بودند یا اتفاق دیگری افتاده است، آنان باید کاملاً مراقبت می‌کردند، این مراقبت و نظارت متأسفانه نبوده است.
خجسته در پایان خاطرنشان کرد: ما اطلاعاتی از این دستگاه‌ها خواستیم اما متأسفانه نداشتند که این نشان دهنده ضعف نظارت آنها است، در همین‌جا باز هم می‌گویم اگر عده‌ای بخواهند از قرائت گزارش تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران ممانعت کنند، به نظر می‌رسد دیگر هیچ‌وقت نباید کلاً تحقیق و تفحصی در مجلس مطرح شود.
انتهای پیام/
در گفت‌وگوی مشروح با خجسته مطرح شد
ردّ پای سلطان شکر در پرونده تفحص از بنیاد شهید/ جمع‌آوری ۳۰ هزار سند/ بازگرداندن صدها میلیارد به بیت‌المال
رئیس هیأت تحقیق و تفحص از بنیاد شهید با بیان اینکه سیستم‌های حراستی و نظارتی اصلاً درباره نظارت بر عملکرد بنیاد شهید کار نکرده‌اند، گفت: رد پای سلطان شکر در این پرونده دیده می‌شود هرچند شبکه‌های اقتصادی به طور مخوف حرکت می‌کنند و به هم وصل هستند.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت به نقل از فارس: امیر خجسته نماینده مردم همدان و رئیس کمیسیون امور شوراهای مجلس شورای اسلامی در توضیح آخرین وضعیت  تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران، اظهار داشت: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره لزوم مبارزه با مفاسد اقتصادی و همچنین شکایات متعددی که از این بنیاد از سراسر کشور به دست ما رسید، تذکراتی را به مسئولان بنیاد شهید دادیم.

*ناامیدی برای رفع مشکلات باعث تهیه طرح  تفحص از بنیاد شهید شد
وی اضافه کرد: 9 ماه به این نحو سپری شد و جلساتی را برای بررسی مشکلات بنیاد شهید با حضور مسئولان مربوطه برگزار کردیم اما از آنجایی که نسبت به اقدامات لازم برای رفع مشکلات موجود از بنیاد شهید ناامید شدیم، طرح تحقیق و تفحص از این بنیاد را در مجلس شورای اسلامی کلید زدیم.
وی افزود: ما به دنبال تحقق منویات مقام معظم رهبری در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی هستیم، مجلس شورای اسلامی حتی از زیرمجموعه‌های مقام معظم رهبری هم می‌تواند تحقیق و تفحص کند لذا فرمایش رهبر معظم انقلاب را در تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران اجرایی کردیم.

*فشار سنگینی به اعضای هیات تحقیق و تفحص از بنیاد شهید وارد کردند
«از همان ابتدا می‌دانستیم با فرازونشیب‌های زیادی روبه‌رو خواهیم بود و امروز نزدیک به 2 سال از تصویب طرح تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران در مجلس می‌گذرد و حقیقتاً فشارهای سنگینی روی اعضای هیأت تحقیق و تفحص از این بنیاد وارد شده است، در ابتدا عده‌‌ای اعضای هیأت تحقیق و تفحص از بنیاد شهید را تهدید می‌کردند و اگر پاسخی دریافت نمی‌کردند شروع به تخریب اعضای هیأت می‌کردند.»
خجسته ادامه داد: لازم است با صراحت اعلام کنم تیمی از این آقایان در همدان مستقر شده بودند و به افراد می‌گفتند هرچه پول بخواهید به شما می‌دهیم اما تا می‌توانید اعضای هیأت تفحص از بنیاد شهید را تخریب کنید، این موضوع یک نمونه از این موارد بود که به آن اشاره کردم.
رئیس هیأت تحقیق و تفحص از بنیاد شهید در ادامه با ابراز خرسندی نسبت به اینکه به نتایج خوبی در تحقیق و تفحص دست یافته‌اند، گفت: هدف ما از انجام آن تفحص اصلاح امور و ساختار بود.

* ناگفته‌هایی در بحث تحقیق و تفحص دارم که اعلام خواهم کرد
وی ادامه داد: یکی از اهداف ما در این تحقیق و تفحص بازگرداندن صدها میلیارد تومان به بنیاد شهید بود و همچنین اصلاحات بسیار خوبی در آن قسمت ایجاد کردیم، در شرایط فعلی هم امیدوارم دوستان‌مان در مجلس تدبیر کنند و به جایی نرسیم که ایثارگران و مردم از این تحقیق و تفحص ناامید نشوند،‌ تحقیق و تفحص باید به نتیجه برسد، ناگفتنی‌هایی در بحث تحقیق و تفحص وجود دارد که بنده این موضوعات را در زمانی که اقتضا کند، اعلام خواهم کرد.
وی افزود: افرادی که عضو هیأت تحقیق و تفحص هستند باید انسان‌های پاکی باشند و ریگی در کفش‌شان نباشد تا بتوانند اثرگذار باشند، در طی 2 سال گذشته فرازونشیب‌های بسیار زیادی روبه‌رو بودیم که بسیار سنگین بودند، الان هم با وجود ارائه گزارش این تحقیق و تفحص به کمیسیون اجتماعی و گذشت 5 ماه، تاکنون این گزارش در کمیسیون مذکور قرائت نشده است.
خجسته در همین زمینه خاطرنشان کرد: نمی‌دانم چه اتفاقی در حال رخ دادن است، اگر قرار است گزارش تحقیق و تفحص در کمیسیون اجتماعی به تأخیر بیفتد و یا اصلاً قرائت نشود، بدانید دست‌هایی پشت پرده وجود دارد که بنده در جای خود این دست‌های مخوف را بازگو خواهم کرد و به مردم خواهم گفت در این مدت چه گذشته است.

* 3 جلسه تفحص‌کنندگان با رئیس مجلس درباره قرائت گزارش
رئیس کمیسیون امور شورای مجلس بر همین اساس یادآور شد: بنده با آقای لاریجانی ریاست مجلس درباره قرائت گزارش تحقیق و تفحص از بنیاد شهید صحبت کردم و سه جلسه با ایشان داشتم مبنی بر اینکه چرا قرائت چنین گزارش مهمی به تأخیر می‌افتد، این موضوع برای ما قابل قبول نیست، ایثارگران کشور نیز انتظار قرائت این گزارش را دارند، باید دید چه کسانی در عدم قرائت این گزارش سنگ‌اندازی می‌کنند.
«عده‌ای می‌گویند قرائت این گزارش به مصلحت کشور نیست، باید گفت آیا در جایی که اختلاس کرده‌اند، مصلحت بوده آن وقت قرائت این گزارش برای معرفی فرد متخلف به دادگاه و محاکمه وی به مصحلت نیست؟ این چه مصلحتی است که شما دارید.»

*  مبارزه با مفسدان اقتصادی جزء محاسن جمهوری اسلامی ایران است
خجسته با بیان اینکه مصلحت نظام اقتضا می‌کند با مفاسد اقتصادی در هر نقطه‌‌ای از کشور به طور جدی برخورد شود، تصریح کرد: مبارزه با مفسدان اقتصادی جزو محاسن جمهوری اسلامی ایران است، گاهی اختلاس‌های کلان در دنیا رخ می‌دهد اما کسی آنها را مطرح نمی‌کند، اما در جمهوری اسلامی ایران اختلاس‌ها مطرح می‌شود و تمام مسئولان هم باید طبق تأکیدات رهبر معظم انقلاب موضوع مبارزه با مفاسد اقتصادی را به طور جدی پیگیری کنند.

*کارمندان بنیاد شهید زحمت‌کش هستند، بحث پیرامون بنگاه‌های اقتصادی بنیاد است
رئیس کمیسیون شوراهای مجلس اضافه کرد: کارمندان بنیاد شهید و نیروهای خدماتی افراد زحمت‌کشی هستند اما بحث ما در رابطه با شبکه‌های اقتصادی بنیاد شهید است و سازمان اقتصادی کوثر و بانک دی و موارد دیگری که بعداً درباره آن توضیحاتی را خواهم داد.
وی با بیان اینکه اگر بخواهند از قرائت گزارش تحقیق  تفحص از بنیاد شهید ممانعت کنند مسائل را با مردم در میان می‌گذارم، خاطرنشان کرد: البته بنده هم افراد بسیاری را چه در داخل و چه در خارج از مجلس دیدم که به دنبال عدم قرائت این گزارش هستند، باید بگویم ناچارم درباره موضوعاتی با اصحاب رسانه صحبت کنم.

*اخراج برخی تفحص‌کنندگان به دلیل دریافت تطمیع
خجسته در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چه کسانی از اعضای هیأت تحقیق و تفحص تطمیع یا تهدید شدند؟ توضیح داد: شبکه‌های اقتصادی از طرق مختلف وارد می‌شوند و افراد را تطمیع می‌کنند تا بتوانند در یک جایی کار را متوقف کنند و ما در جریان این تحقیق و تفحص موضوعاتی را مشاهده کردیم و عذر برخی از دوستان را خواستیم.
وی ادامه داد: به دوستانی هم که بودند تذکر دادیم که مراقبت کنند تا مشکل دیگری ایجاد نشود و دیگر نتوانستند اعضای هیأت را تطمیع کنند پس از آن شروع به تهدید ما کردند؛ بعضی از دوستان ما نگران بودند و می‌گفتند به خاطر برخی تهدیدها به نظر می‌رسد تا همین‌جا کافی است اما بنده گفتم تا آخر کار ایستاده‌ام و یک جان دارم و آن را هدیه می‌کنم.
خجسته با بیان اینکه بنده در رابطه با مبارزه با مفاسد اقتصادی یک لحظه هم درنگ نمی‌کنم و هرجا که مفاسد اقتصادی وجود داشته باشد باید به آن مبارزه کنیم، خاطرنشان کرد: از سرداران مبارزه با مفاسد اقتصادی می‌خواهیم بایستند و با مفسدین مبارزه کنند اما واقعاً شرایط خوبی در این رابطه نداریم ولی امیدوارم در آینده با این برخوردها، شرایط بهتر شود.
رئیس هیأت تحقیق و تفحص از بنیاد شهید با بیان اینکه ما از برخی دستگاه‌های نظارتی در رابطه با مبارزه با مفاسد اقتصادی گله‌مندیم، گفت: برخی از این دستگاه‌ها به خوبی به وظایف خود عمل نکردند، وظیفه آنان ایستادگی برای مبارزه با مفسدین اقتصادی است، انشاءالله در گزارشم افرادی که به خوبی انجام وظیفه کردند و یا کسانی که قصوری برای مبارزه با مفسدین اقتصادی را داشتند را بیان خواهم کردم.
وی در ادامه در پاسخ به سؤالی مبنی براینکه آیا از طریق هیأت رئیسه برای پیگیری قرائت این گزارش اقدام کرده‌اید؟ گفت: طبق آیین‌نامه داخلی مجلس، کمیسیون‌ها پس از تحویل چنین گزارش‌هایی حداکثر یک ماه فرصت دارند که قرائت آن را در دستور کار قرار دهند اما متأسفانه کمیسیون اجتماعی تاکنون جلسه‌ای برای قرائت این گزارش نگذاشته است.
خجسته ادامه داد: 2 جلسه با این دستور کار برگزار کردند که در هر کدام تنها نیم ساعت فرصت قرائت گزارش را دادند که کافی نبود و ما در آن نیم‌ساعت بیشتر به مسائل حاشیه‌ای پرداختیم نه قرائت گزارش تحقیق و تفحص از بنیاد شهید.
نماینده همدان در مجلس همچنین گفت: ما درباره این تحقیق و تفحص تاکنون با آقای لاریجانی ریاست مجلس و همچنین نواب هیأت رئیسه جلساتی را برگزار کردیم و در آن جلسه گلایه خود را درباره نحوه برخورد با گزارش مذکور اعلام کرده‌ام که ریاست مجلس نیز با تأیید صحبت‌های من، بر لزوم به نتیجه رسیدن این موضوع تأکید کرد. تعلل در کار موجب به تأخیر افتادن قرائت این گزارش شد.

*در جریان تحقیق از بنیاد 30 هزار برگ سند به دست ما رسید
وی تأکید کرد: گزارش مذکور 40 صفحه بود که باید به 14 صفحه کاهش پیدا کند لذا باید در هیأت تحقیق و تفحص مورد بازنگری و بازنویسی قرار گیرد. در جریان تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران 30 هزار برگ سند به دست ما رسید، 107 هزار نفر ساعت وقت برای این موضوع گذاشته شده است، 500 صفحه گزارش اولیه بود که الان به 40 صفحه کاهش یافته که باید مجدداً بازنویسی و به 14 صفحه تقلیل یابد.

*بازگشت سرمایه‌های میلیاردی به بنیاد پس از انجام تحقیق
رئیس هیأت تحقیق و تفحص از بنیاد شهید تصریح کرد: ما نمی‌توانیم هیچ‌گونه گزارشی از میزان اموال بازگشت به بیت‌المال بعد از تحقیق و تفحص پیش از قرائت گزارش به رسانه‌ها ارائه دهیم اما فقط بگویم صدها میلیارد تومان بعد از این تحقیق و تفحص به بیت‌المال و بنیاد شهید بازگشت و خود مسئولان این بنیاد نیز پیش از تحقیق و تفحص اقدام به عزل افراد مسئله‌دار در این بنیاد کرده بودند، شبکه‌های اقتصادی مخوف حرکت می‌کنند و سیستم‌های اقتصادی دنیا همه به هم وصل هستند و این موارد سرنخ‌هایی بود که در این تحقیق و تفحص مشخص شد.

*ممانعت فراوان سازمان اقتصادی کوثر برای تحقیق
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا مقامات بنیاد شهید با این تحقیق و تفحص همکاری می‌کردند؟ توضیح داد: آنان مؤظفند همکاری کنند چون اگر این همکاری وجود نداشته باشد آنان را به قوه قضاییه معرفی می‌کنیم و برخورد می‌شود ولی سازمان اقتصادی کوثر ممانعت‌های زیادی را به وجود آورد چون می‌خواستند اسناد را اصلاح یا جابه‌جا کنند، مدت‌زمانی را تعلل کردند و آن زمان ما با قوه قضاییه صحبت کردیم که برخوردهایی هم شد.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا توانستید به اسنادی دست یابید، گفت: ما سرنخ‌ها را داریم هرچند قوه قضاییه و سازمان بازرسی هم این سرنخ‌ها را دارد، دستگاه‌های نظارتی هم به این سرنخ‌ها دسترسی دارند ولی باید ورود و تعیین و تکلیف کنند، مسئولان همه باید وارد شوند و ملاحظه‌کاری نداشته باشند ولی فشارها از بالا زیاد می‌شود.
خجسته با بیان اینکه هرچه فشار می‌آوردند، من مصمم‌تر می‌شدم، تأکید کرد: یک آبرو و یک جان دارم که آن را برای مبارزه با مفاسد اقتصادی تقدیم می‌کنم.

*رد پای سلطان شکر در پرونده تحقیق وجود دارد
وی در پاسخ به سؤالی مبنی براینکه آیا رد پای متهمان بزرگ اقتصادی هم در این پرونده وجود دارد؟ گفت: رد پای سلطان شکر در پرونده تحقیق و تفحص از بنیاد شهید وجود داشته و درباره افراد دیگر هم بعداً صحبت خواهم کرد.
رئیس هیأت تحقیق و تفحص از بنیاد شهید با بیان اینکه هر لحظه امکان فساد وجود دارد اما دستگا‌ه‌های نظارتی باید به صورت قوی ورود کنند، گفت: اگر دستگاه‌ها آلوده شوند فاتحه کار خوانده شده، ما در بنیاد شهید سیستم‌های حراستی و نظارتی‌مان اصلاً کار نکردند، ما گله‌مند هستیم و در گزارش هم آورده‌ایم، یا بی‌حال بودند یا اتفاق دیگری افتاده است، آنان باید کاملاً مراقبت می‌کردند، این مراقبت و نظارت متأسفانه نبوده است.
خجسته در پایان خاطرنشان کرد: ما اطلاعاتی از این دستگاه‌ها خواستیم اما متأسفانه نداشتند که این نشان دهنده ضعف نظارت آنها است، در همین‌جا باز هم می‌گویم اگر عده‌ای بخواهند از قرائت گزارش تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران ممانعت کنند، به نظر می‌رسد دیگر هیچ‌وقت نباید کلاً تحقیق و تفحصی در مجلس مطرح شود.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن