واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ مرداد ۱۳۹۴ (۱۱:۵۰ق.ظ)
معاون استاندار: طرح هاي اشتغالزا در اولويت قرار مي گيرند موج - شانزدهمين کارگروه توسعه کشاورزي به رياست دکتر حاتمي، معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منطقهاي استانداري کرمانشاه و با حضور مديران کل و اعضاي اين کارگروه در سازمان جهاد کشاورزي استان کرمانشاه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ حاتمي در اين جلسه با اشاره به ضرورت رعايت و اجراي مصوبات قبلي اين کارگروه توسط دستگاه هاي اجرايي به موقعيت خاص استان کرمانشاه در امر پرورش ماهي اشاره کرد و گفت: استان کرمانشاه از جمله مناطق مناسب و مستعد براي توسعه آبزيپروري است زيرا سدهاي زياد، چشمهها و چاههاي آب فراواني براي احداث طرحهاي شيلاتي وجود دارد و طرح هاي موفقي نيز در اين خصوص اجرا شده است که بازدهي و بهره وري مناسبي داشته اند .
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منطقهاي استانداري کرمانشاه بر تسريع امور مربوط به توسعه آبزيپروري در استان تاکيد کرد و گفت: کرمانشاه در زمينه آبزيپروري پتانسل خوبي داشته و اجراي طرحهاي مربوط به اين بخش بايد با جديت دنبال شود و تلاش کنيم که با يک برنامه ريزي مناسب و با يک بازاريابي خوب بتوانيم بازار عراق را در دست بگيريم و کرمانشاه را به يک قطب صادرات آبزيان تبديل کنيم که منجر به کسب درآمد و ثروت و نيز ايجاد اشتغال گردد.
وي با اشاره به اين که هدف ما ايجاد اشتغال براي فارغ التحصيلان بخش کشاورزي است تصريح کرد: بايد طرحهايي مانند آبزيپروري که باعث اشتغال جوانان و کسب درآمد براي استان شود مورد توجه بيشتر قرار گرفته و راهکارهاي خوبي براي توسعه اين بخش مطالعه شده و در صورتي که امکان توسعه اين طرحها وجود داشته باشد آنها را به سرانجام برسانيم.
وي در ادامه طرح توليد طيور تخمگذار در کانتينر را در روستاها مناسب دانسته و اظهار داشت: براي اجراي اين طرح انتظار داريم مديران بخش کشاورزي با کارشناسي لازم و محاسبه تمام جوانب از جمله توجه به مزايايي که اين طرح در ايجاد اشتغال و درآمد براي استان دارد طرح توليد طيور تخمگذار در کانتينر را جلو ببرند.
معاون استاندار با اشاره به ظرفيت مرکز تحقيقات و آموزش کشاورزي و منابع طبيعي استان کرمانشاه، يادآور شد: استان کرمانشاه در زمينه محقق و متخصص براي اجراي طرحهاي تحقيقاتي توانمندي فراواني دارد و ميتواند خيلي از محصولات کشاورزي را اصلاح کرده و توليدات کشاورزي را بهبود ببخشد.
حاتمي از محققان خواست طرحهايي را مورد مطالعه قرار دهند که نتيجه کاربردي داشته تا بعد از سالها کار تحقيقاتي نتيجه مطلوبي به دست آيد و از هدر رفتن وقت و هزينه جلوگيري شود.
در اين کارگروه مديران کل کشاورزي، آب منطقهاي، شيلات، محيط زيست و مرکز تحقيقات و آموزش کشاورزي، منابع طبيعي استان کرمانشاه و معاون دامپزشکي نقطه نظرات خود را در خصوص مباحث مطرح شده در جلسه بيان کردند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]