تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837204319
انقلابی در سیستم آموزش، با «کلان دادهها»
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
انقلابی در سیستم آموزش، با «کلان دادهها»
کلان دادهها، در حال ایجاد انقلابی در سیستم آموزشی در جهان هستند. رایانش ابری، موتور محرک این انقلاب را تشکیل میدهد.
برترین ها: دنیای فناوری اطلاعات و ارتباطات جهان، روز به روز در حال تحول هست و نوآوریها و کسب و کارهای جدیدی در قالب استارت آپ ها شرکتهای دانش بنیان دانشگاهی، در اختیار کاربران جامعه اطلاعاتی قرار میگیرند. حجم تولید محتوا در دنیا بسیار زیاد است و مدیریت و دسترسی به این حجم عظیمی از اطلاعات، کار آسانی نیست.
گوگل، غول جست وجوی اینترنت در کنار بزرگان سیلیکون ولی، دام در حال پردازش حجم عظیمی از اطلاعات هستند تا دسترسی کاربران را به این اطلاعات آسان و تسهیل کنند. دنیایی بدون موتورهای جست و جوی قوی، تقریباً شدنی نیست، بر همین اساس، کلان دادهها یا دادههای عظیم، باید بهتر مدیریت شوند تا دسترسی 2.5 میلیارد کاربر اینترنت به آنها آسان تر شود.
بررسیها نشان میدهد که هر اندازه مدیریت کلان دادهها که روز به روز در حال افزایش هست، بهتر صورت بگیرد، دسترسی ارتقا مییابد و بهره برداری از این اطلاعات برای قشرهای مختلف کاربران از دانشجویان تا فعالان کسب و کار و مدیران، با کیفیت تر میشود. یکی از کاربردهای این کلان دادهها، در ایجاد روشهای آموزشی جدید هست.
دادههای عظیم، ابر داده، بزرگداده یا دادههای بزرگ Big data) اصطلاحی است که به مجموعهٔ دادههایی اطلاق میشود که مدیریت، کنترل و پردازش آنها فراتر از توانایی ابزارهای نرمافزاری در یک زمان قابل تحمل و مورد انتظار است. مقیاس بزرگداده، به طور مداوم در حال رشد از محدودهٔ چند ۱۰ ترابایت به چندین پتابایت، در یک مجموعهٔ داده واحد است.
نـمونههایی از بزرگداده، گــزارشهای وبی، سامانههای بازشناسی با امواج رادیویی، شبکههای حسگر، شبکههای اجتماعی، متون و اسناد اینترنتی، نمایههای جستجوهای اینترنتی، نجوم، مدارک پزشکی، آرشیو عکس، آرشیو ویدیو، پژوهشهای زمینشناسی و تجارت در مقیاس بزرگ هستند که به نظر میرسد در قالب سامانههای رایانش ابری، قابل مدیریت و راهبری هستند.
دادههای بزرگ تقاضا برای متخصصان در این حوزه را به شدت بالا برده است و شرکتهایی چون Oracle، IBM، Microsoft، SAP و... بیش از 15 میلیارد دلار برای توسعه نرم افزارهای مدیریت و تحلیل داده سرمایه گذاری کردهاند. دادههای بزرگ نحوه کار سازمانها و افراد را تحت تأثیر قرار میدهد. دادههای بزرگ فرهنگی را در سازمانها ایجاد میکند که از طریق آن کسب و کارها و مدیران فناوری اطلاعات را به سمت استفاده از تمامی ارزشهای پنهان در دادهها سوق میدهد.
ادراک این ارزشها به همه کارکنان سازمانها این امکان را میدهد که با بینش وسیع تری تصمیم گیری کنند، نزدیکی بیشتری با مشتریان داشته باشند، فعالیتهای خود را بهینه کنند، با تهدیدات مقابله کنند و در نهایت سرمایههای خود را بر روی منبع جدیدی از سود سرشار پنهان در دادهها متمرکز سازند. سازمانها برای رسیدن به این مرحله نیازمند معماری جدید، ابزارهای نو و فعالیتها و تلاشهای مستمری هستند تا بتوانند از مزیتهای چهارچوبهای مبتنی بر دادههای بزرگ بهره مند گردند.
در بخش دولتی استفاده از دادههای بزرگ سبب کاهش هزینهها، افزایش بهره وری و نیز ظهور و بروز نوآوریهای جدید میشود. لیکن در بخش دولتی استفاده از چهارچوبهای مبنی بر دادههای بزرگ نیازمند همکاری بخشهای مختلفی، از جمله وزارتخانهها و نیز بخشهای محلی و شرکتهای دولتی است. در ادامه به بخشی از فعالیتهای انجام شده در کشورهای مختلف در حوزه دادههای بزرگ اشاره میکنیم.
در ایالات متحده امریکا در سال 2012 دولت امریکا برای انجام پروژهها و حل مسائل دولتی این کشور اعلانی را مبنی بر استفاده از طرحهای تحقیقات و توسعه در حوزه دادههای بزرگ اعلام کرد که مبتنی بر 84 طرح بود که در شش گروه تقسیم بندی شده است. در انگلستان یکی از بهترین مثالهای استفاده از دادههای بزرگ در بخش خدمات عمومی اتفاق افتاده است و به عنوان مثال دادههای هواشناسی و کلیه خدماتی که از آن ناشی میشود از طریق چهارچوبهای دادههای بزرگ مدیریت میشود.
برای آشنایی بیش تر با کلان داده، ویدئوی زیر را ملاحظه کنید
کِنِت کوکی یر، روزنامه نگار آمریکایی و سردبیر مجله "اکونومیست” به یورونیوز گفته بود که از پنج سال پیش روی این مفهوم کار میکند. وی سال گذشته میلادی با ویکتور مایر شونبرگ، کتابی منتشر کرده و در آن نشان داده است که میتوان از زیرساختهای «کلان داده» در آموزش هم استفاده کرد. مجموعههای بزرگ، وسیع، پیچیده و متنوع اطلاعاتی که روی تلفنهای همراه و کامپیوترهایمان ضبط میکنیم، در واقع نمونه ای از «کلان داده» است. از نظر کوکی یر، باید فرزندانمان را از نظام آموزشی سنتی که برای همه یک نسخه تجویز میکند، نجات دهیم و باید آموزشی متناسب با نیازهای امروز داشته باشیم.
وی میگوید: «در کلاسهای درس آنلاین که به درسهای باز و انبوه آنلاین معروف هستند، استادها میتوانند ببینند که دانشجوها چه هنگام درسهای آنها را نگاه میکنند و چه موقع نگاه نمیکنند یا باز میگردند و درسهای قبلی را دوباره نگاه میکنند. یکی از استادان دانشگاه استنفورد متوجه شد که همه دانشجوها حدود درس هفتم یا هشتم متوقف میشوند و سراغ درس سوم میروند.»
وی میافزاید: «با "کلان داده” استاد دو چیز را متوجه میشود: یکی اینکه میفهمد دانش آموزانش نیاز به آمادگی بیشتری دارند. دیگر اینکه میفهمد باید شیوه تدریسش در یک موضوع خاص را بهبود بخشد زیرا دانشجویان در آن موضوع مشکل دارند و از آن به بعد پیش نرفتهاند.» آموزش منطبق با نیازهای دانشجو در دانشگاه ایالتی آریزونا دانشجویان دانشگاه ایالتی آریزونا، میتوانند در کلاسهای درس دیجیتال مطالب درسی را بیاموزند.
(تصویر کتاب BIG DATA نوشته کنت کوکی، سردبیر اکونومیست)
در این دانشگاه، با استفاده از یک نرم افزار کامپیوتری، الگوی یادگیری دانشجویان تجزیه و تحلیل میشود و سپس دانشجو میتواند از آموزش خصوصی مطابق با نیازهایش بهره گیرد. به این ترتیب دانشجو برای پیشرفت تنها به امید استاد نیست. این نرم افزار اطلاعات و دادههای مربوط به دانشجو را جمع آوری میکند. اطلاعاتی نظیر مهارتهایش در یادگیری، نقاط قوت و ضعف، و حتی تردیدهایش در حرکت موشواره زمانی که تمرینها را حل میکند.
الگوریتمهای تطبیقی که دانشمندان طراحی کردهاند آمار را با دادههایی که از دهها هزار دانشجوی دیگر به دست آمده است مقایسه میکند. از این مقایسهها الگوهایی به دست میآید و نرم افزار درمی یابد که برای هر دانشجو کدام محتوا مفید است و مواد درسی را به فراخور دانشجو تغییر میدهد. با این فناوری جدید، روش آموزش نیز میتواند به تناسب حال دانشجو تغییر کند، چون استاد وقت بیشتری خواهد داشت که مستقیماً به دانشجو کمک کند و وقت کمتری را صرف درس دادن سر کلاس میکند. این انقلابی هست که آموزش الکترونیکی e-learning در اختیار شهروندان دهکده جهانی قرار داده است.
(با کلان دادهها، مستقیم به سمت هدف بروید!)
یکی از مزیتهای این وضعیت برای استادان این است که نرم افزار به طور خودکار به دانشجوها نمره میدهد. ایرین بلوم، استاد ریاضیات دانشگاه ایالتی آریزونا میگوید: «این شیوه آموزش شخصی است، با نیازهای دانشجو منطبق است. از این رو ممکن است یک دانشجو موضوع خاصی را بسیار سریع یاد بگیرد، در حالی که دانشجوی دیگری نیاز به کار بیشتر دارد و سیستم میتواند خود را با هر دو دانشجو تطبیق دهد.» مدیران دانشگاه ایالتی آریزونا به دنبال راههایی هستند که دانشجوها را در یادگیری ریاضیات دانشگاهی هدایت کند. این درس بیش از هر درس دیگری باعث میشود دانشجویان تحصیل را رها کنند. دانشگاه ایالتی آریزونا با بیش از ۷۰ هزار دانشجو بزرگترین دانشگاه دولتی ایالات متحده آمریکاست
هفت دانشگاه چین اینک دورههایی برای تربیت «دانشگر داده» تعریف کردهاند. منظور از «دانشگر داده» کسی است که بداند چگونه با «کلان داده» (دادههای انبوه) کار کند. این دورههای آموزشی اولین بار در سراسر جهان برگزار میشود. وزارت آموزش چین با شرکت بزرگ فناوری اطلاعات "آی بی ام” قراردادی امضا کرده است تا به کمک این شرکت در چندین دانشگاه، دانشکدههای آنالیز "کلان داده” به وجود بیاید.
قرار است تا پایان سال جاری میلادی، ۴۰ هزار آنالیستِ داده برای تحلیل دادههای مربوط به مدیریت مالی، پیش بینی هوا، و مدیریت خطرات تربیت شوند. دانشگاه "ژیائوتانگ” در پکن یکی از قدیمیترین دانشگاههای فناوری اطلاعات در چین است و از ماه سپتامبر تا کنون یکی از هفت دانشگاه نمونه ای است که در آنها اولین دوره آموزش «کلان داده» آغاز شده است.
گزارش جام جم از دادههای عظیم در ایران را نیز ملاحظه کنید که جالب هست.
www.youtube.com/watch?v=yvxOGoC5hyw
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]
صفحات پیشنهادی
معاون امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی خبر داد راهانداری سیستم کاداستر برای معادن آذربایجا
معاون امور معادن سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان غربی خبر دادراهانداری سیستم کاداستر برای معادن آذربایجان غربی در سال جاریمعاون امور معادن سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان غربی از راهانداری سیستم کاداستر برای معادن آذربایجان غربی در سال جاری خبر داد اکبر طاهری امروز دراکوسیستم جنگل ابربا حضور انبوه گردشگران در معرض تهدید است
رییس منابع طبیعی و آبخیز داری شاهرود اکوسیستم جنگل ابربا حضور انبوه گردشگران در معرض تهدید است شاهرود - ایرنا- رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شاهرود می گوید انبوه گردشگرانی که بدون توجه و رعایت نکات زیست محیطی در جنگل ابر شهرستان حضور می یابند اکو سیستم پوشش گیاهی این منطق«چنارستان» مستندي براي توبيخ انقلابيون
چنارستان مستندي براي توبيخ انقلابيون مستند چنارستان به كارگرداني هادي آفريده بهرغم وجود برخي انتقادات به نمايش اين اثر به دليل اينكه به تعريف و تمجيد عملكرد و تقويت رژيم پهلوي مبادرت نموده قرار است جمعه اين هفته به بهانه ۸ مرداد روز جنگل رمز حيات از شبكه مستند سيما پخش شروایت سخنگوی قوه قضائیه از حادثه بیمارستان ممسنی: خانم دکتر بازداشت نشده بلکه به کلانتری هدایت شده است/موضوع د
روایت سخنگوی قوه قضائیه از حادثه بیمارستان ممسنی خانم دکتر بازداشت نشده بلکه به کلانتری هدایت شده است موضوع در دست بررسی است همانگونه که باید حرمت پزشکان رعایت شود این قشر هم شئونات را رعایت کنندسخنگوی قوه قضاییه از پیگیری حادثه رخ داده در بیمارستان ممسنی استان فارس و انجام اقدامسیستم چرخشی در درون دروازه سپاهان وجود ندارد فرکی: هر آمدنی رفتنی دارد مهم این است خوش بدرقه باشیم
سیستم چرخشی در درون دروازه سپاهان وجود نداردفرکی هر آمدنی رفتنی دارد مهم این است خوش بدرقه باشیمسرمربی سپاهان گفت هر آمدنی رفتنی دارد اما مهم این است که خوش بدرقه باشیم که البته حسن باشگاه سپاهان این است که در سختترین شرایط از حاشیه دور است به گزارش خبرگزاری فارس حسین فرکی دترکیه به دنبال سیستمهای دفاع موشکی چین
چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۵۲ رئیسجمهوری ترکیه پیش از سفر خود به چین در یک نشست خبری گفت که به دنبال مشوقهایی برای خرید سیستمهای دفاع موشکی از پکن است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نوشته روزنامه تودی زمان رجب طیب اردوغان رئیسجمهوری ترکیه در این نشست خبری پیاستقرار سیستم دفاع موشکی علیه ایران؟
استقرار سیستم دفاع موشکی علیه ایران سیستم دفاع موشکی مورد نظر آمریکا که اخیرا مطرح شده است یک سیستم دفاع هوایی مشترک را دنبال میکند که در آن باید سیستمهای راداری این کشورها با هم ترکیب شوند و سیستمی آمریکایی و با مدیریت این کشور در منطقه مستقر خواهد شد مناقشه بر سر برنامه اتمفارس گزارش میدهد سیستم اطلاعات جغرافیایی؛ حلقه کاربردی گمشده در کشاورزی
فارس گزارش میدهدسیستم اطلاعات جغرافیایی حلقه کاربردی گمشده در کشاورزیسیستمهای اطلاعات جغرافیایی تمامی دادهها و اطلاعات مکانی و توصیفی شبکههای آبیاری را در یک محیط کامپیوتری یکپارچه کرده و بهصورت آسان در اختیار کاربران قرار دهد به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری سیستم&ایجاد اکوسیستم پایدار در گرو نگه داشتن نخبگان در داخل کشور
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد اکوسیستم پایدار در گرو نگه داشتن نخبگان در داخل کشور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت تا زمانیکه نتوانیم یک اکوسیستم پایدار در کشور ایجاد کنیم نگهداشتن نخبگان در داخل کشور مشکل است سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگمجمع جهانی اقتصاد اعلام کرد ایران بین ۱۰ کشور برتر توسعه سیستم مالی جهان نیست
مجمع جهانی اقتصاد اعلام کردایران بین ۱۰ کشور برتر توسعه سیستم مالی جهان نیستمجمع جهانی اقتصاد به تازگی ۱۴۴ کشور جهان را از نظر توسعه سیستم مالی ارزیابی کرده که ایران بین ۱۰ کشور نخست نیست به گزارش گروه اقتصاد بینالملل خبرگزاری فارس مجمع جهانی اقتصاد در جدیدترین گزارش سطحفولکس واگن سیستم جدیدی را به خودروهایش اضافه می کند
کمپانی آلمانی فولکس واگن سیستم جدیدی را به خودروهایش اضافه می کند امروزه تعدادی از خودروهای لوکس و گران قیمت بازار از وجود سیستمهای رانندگی نیمه هوشمند بهره میبرند اما فولکس واگن تصمیم گرفته تا این سیستم را از آغاز سال ۲۰۱۶ میلادی در بیشتر مدلهای خود به خریداران عرضه کند بهنصب سیستم پیشگیری از تصادف در خودروها
جمعه ۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹ ۰۴ فولکس واگن در بیشتر مدلهای 2016 که امسال در آمریکا عرضه میکند ترمز اتوماتیک و سایر سیستمهای پیشگیری از تصادف را به صورت استاندارد یا آپشن عرضه خواهد کرد به گزارش ایسنا این خودروساز که در نیمه اول امسال بزرگترین خودروساز جهان از نظر میزان فروش شناختهبرخی مالکان اتوبوسها با نگاه سنتی سیستمهای اتوبوس را خودسرانه دستکاری میکنند!
برخی مالکان اتوبوسها با نگاه سنتی سیستمهای اتوبوس را خودسرانه دستکاری میکنند ایلنا مدیر نمایندگی خدمات پس از فروش عقاب افشان در مشهد گفت متاسفانه بسیاری از رانندههای اتوبوس مالک نیستند و از اتوبوسها به نحو صحیح نگهداری نمیکنند ناصر عباسزاده در گفتوگو با خبرنترمیم سریع کاستی های مبلمان شهری اراک نیاز زیربنایی این کلانشهر است
معاون عمرانی استاندار مرکزی ترمیم سریع کاستی های مبلمان شهری اراک نیاز زیربنایی این کلانشهر است اراک - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری استان مرکزی گفت ترمیم سریع کاستی های مبلمان شهری و بهبود منظر عمومی در اراک نیاز زیربنایی این کلانشهر است مهدی زندیه وکیلی عصر پنتوهین به حضرت عباس(ع) توسط شاعر انقلابی!!!
مشخص نیست مدعیالعموم دستگاه قضایی با چه توجیهی همچنان در مقابل تجلیلهای این جریان کثیف و کودتاگر از هرزهنگارانی چون شاملو احمد شاملو در جنگ جهانی دوم جاسوس نازی ها و حامی رسمی حزب نازی در ایران بود وی پس از آن به کمونیسم روسی روی آورد پایان دهه 1320 عضو حزب توده شد و مزدشرتبه جهانی توسعه سیستم مالی چنداست؟
تراز مجمع جهانی اقتصاد به تازگی ۱۴۴ کشور جهان را از نظر توسعه سیستم مالی ارزیابی کرده که ایران بین ۱۰ کشور نخست نیست به گزارش تراز مجمع جهانی اقتصاد در جدیدترین گزارش سطح توسعه سیستم مالی ۱۴۴ کشور جهان را براساس میزان اعتماد و سطح ظرفیت آنها به عنوان عامل مهمی در رقابتپذبهترین کشورها از نظر توسعه سیستم مالی
بهترین کشورها از نظر توسعه سیستم مالیتاریخ انتشار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۲ ۱۰ مجمع جهانی اقتصاد به تازگی ۱۴۴ کشور جهان را از نظر توسعه سیستم مالی ارزیابی کرده که ایران بین ۱۰ کشور نخست نیست به گزارش فارس مجمع جهانی اقتصاد در جدیدترین گزارش سطح توسعه سیستم مالی ۱۴۴ کشور جها-
علم و فناوری
پربازدیدترینها