تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 15 مرداد 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):لباس پاكيزه غم و اندوه را برطرف مى كند و باعث پاكيزگى نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1809613875




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راه هموار انتخابات مجلس دهم با بازگشايي خانه احزاب


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۷ مرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۲۸ب.ظ)
راه هموار انتخابات مجلس دهم با بازگشايي خانه احزاب موج-عده اي معتقد هستند که چينش خانه احزاب حتما در سرنوشت انتخابات مجلس تاثيرگذار است؛ چرا که جرياني ميانه رو در مسير است که در نتيجه انتخابات مجلس بي اثر نيست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، شعار دولت يازدهم نشاط سياسي است. نشاطي به مدد توسعه فضاي سياسي حاصل خواهد شد. در اين راستا نقش بازگشايي خانه احزاب و فعال شدن تشکل هاي سياسي بسيار مورد نظر است. در حالي دولت گذشته خانه احزاب را پلمپ کرد و قدرت اظهار نظر به گروه هاي سياسي را نداد که اين دولت با برگزاري جلسات نقد و نظر و ارائه پيشنهادات و نشست هاي مشورتي با احزاب و بازگشايي خانه احزاب، فضاي توسعه سياسي را باز کرد.
دولت در طي دو سال گذشته توانست به نحوي اختلافات بين اصلاح طلبان و اصول گرايان بر سر وجود يا عدم وجود خانه احزاب را برطرف کند. پيش از اين دو جناح رقيب برسر اين موضوع که چگونه در خانه احزاب منافع دو جناح رقيب تامين مي شود مشاجره داشتند.
اصول گرايان به ذات اين خانه را لانه فرض مي کردند و اصلاح طلبان هم با وجود جناح مقابل فکر نمي کردند که قفل اين خانه باز شود. با اين حال پس از مدت ها اين خانه بازگشايي و انتخابات شوراي مرکزي و هيأت رئيسه هم برگزار شد. روز پنج شنبه اين هفته هم انتخابات هيأت رئيسه برگزار شد که اکثر کرسي هاي شوراي مرکزي خانه احزاب به اصلاح طلبان و ميانه‌روها رسيد. (غريباني به عنوان رئيس خانه احزاب و علي صالح آبادي به عنوان نايب رئيس انتخاب شدند و جنگ‌روي و عابدي به عنوان منشي اول و منشي دوم، محمدي و مهدوي نيز به عنوان ناظر اول و ناظر دوم هيات رئيسه موقت انتخاب شدند. همچنين اعضاي شوراي مرکزي اين نهاد با راي مدعوين انتخاب شدند. مصطفي کواکبيان با 66 راي، يدالله طاهرنژاد با 60 راي، حسين کمالي با 58 راي، احمد حکيمي پوربا 56 راي، مهدي عليخاني با 54 راي، حسين کاشفي با 49 راي و محمدجواد حق شناس با 49 راي، انتخاب شدند. آذرباد با 40 راي به عنوان بازرس شد و قدرتعلي حشمتيان با 80 راي، امير اسلامي تبار با 56 راي، غلامعلي دهقان با 54 راي، محمد تبرايي با 52 راي، احمد شريف با 51 راي، محمد ميرمحمدي با 46 راي، اکبر مرتضوي کياسري با 45 راي و ميرعطايي با 41 راي اعضاي مستقل شورا شدند. حسن غفوري فرد 68 با راي، سيد شهاب الدين صدر با 56 راي، حسين کنعاني مقدم با 51 راي، سيد محمد ميرباقري با 45 راي، فهميه خان محمدزاد با 44 راي، عبدالحسين روح الاميني با 40 راي، عبدالله بوربور با 38 راي به عنوان اعضاي اصولگراي شورا هستند.)
عده اي معتقد هستند که چينش خانه احزاب حتما در سرنوشت انتخابات مجلس تاثيرگذار است؛ چراکه جرياني ميانه رو در مسير است که در نتيجه انتخابات مجلس بي اثر نيست. حتي اگر به اين باور اين را هم اضافه کنيم که شعار سياست داخلي گفته شده از سوي دولت بر مبناي مشارکت اجتماعي در انتخابات و توسعه سياسي باشد با اين حال نمي توان اين چينش براي گروه ها و تشکل هاي سياسي در خانه احزاب را بي فايده دانست. از آن رو که برخي اعتقاد دارند که مجلس آينده مجلسي معتدل است. بايد در نظر داشته باشيم که از اين پس اتفاقات و تحولات و رويدادها در خانه احزاب مهم و کليدي هستند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن