تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):دوست ندارم جوانى از شما [شيعيان] را جز بر دو گونه ببينم: دانشمند يا دانشجو.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860618597




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مجوزهای 18 ماهه؛ مقصر واردات برنج


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه هنوز نیازی به واردات برنج نیست، گفت: برنج‌ وارداتی از ثبت سفارش‌های قبلی توسط وزارت صنعت است که آماری از تعداد و دارندگان این ثبت سفارش‌ها نداریم.

به گزارش تراز ، عباس کشاورز معاون وزیر جهاد کشاورزی در مورد نتایج نامه‌نگاری وزارت جهاد کشاورزی به گمرک در مورد آمار واردات برنج، گفت: گمرک پاسخ نامه وزارتخانه را ارسال کرده، اما از پاسخ‌های آنها در نامه به جواب درستی نرسیدیم، به همین دلیل مجدد به آنها نامه نوشتیم.

وی با تأکید بر اینکه ثبت سفارش واردات برنج از تاریخ 93.8.11 توسط وزارتخانه ممنوع شده، افزود: اما هنوز ما نمی‌دانیم که چه تعداد ثبت سفارش واردات برنج قبل از تاریخ مذکور توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر شده است.

معاون زراعت وزیر جهاد کشاورزی بیان داشت: آقایان می‌گویند ثبت سفارش‌ واردات برنج تا 18 ماه اعتبار دارد، به همین دلیل واردات برنج با توجه به ثبت سفارش‌های قبلی همچنان ادامه دارد.

کشاورز تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی اطلاعی از تعداد ثبت سفارش‌های واردات برنج و اینکه این ثبت سفارش‌ها متعلق به چه کسی است، ندارد.

معاون زراعت وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به این سؤال که آیا نیازی به واردات برنج هست، گفت: اگر نیاز به واردات بود، وزارتخانه مجوز واردات صادر می‌کرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه زیان واردات برنج بر تولید‌کنندگان این محصول چگونه است، گفت: پایین ماندن قیمت برنج در حد مرداد و شهریور سال 92 برای کشاورزان از جمله آسیب‌های واردات برنج است، اما از تغییر قیمت برنج در سطح خرده فروشی‌ها اطلاعی ندارم.

کشاورز در پاسخ به این سوال که آیا امکان ابطال ثبت سفارش‌های قبلی وجود، گفت: الان نمی‌توانم در این مورد اظهار نظر کنم.

وی در مورد میزان واردات برنج تا پایان امسال و اینکه امکان واردات یک میلیون تنی برنج تا پایان سال وجود دارد، گفت: بعید می‌دانم چنین اتفاقی بیفتد.

به گزارش فارس: در حالی که واردات برنج از سوی وزارت جهاد کشاورزی از سال گذشته ممنوع اعلام شده، گمرک جمهوری اسلامی ایران در 4 ماه نخست امسال ۲۹۱ هزارتن برنج به ارزش ۳۰۲ میلیون دلار وارد کشور شده است.


منبع: فارس



زمانبندی انتشار: 17 مرد 1394 - 11:06





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن