محبوبترینها
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1840350854
تفاوت احزاب در ایران و غرب؛ استفاده احزاب غربی از هر وسیلهای برای رسیدن به اهداف
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: تفاوت احزاب در ایران و غرب؛ استفاده احزاب غربی از هر وسیلهای برای رسیدن به اهداف
احزاب در غرب معمولاً برای رسیدن به اهداف خود از هر وسیلهای استفاده میکنند چرا که به عبارت دیگر، هدف برای آنها وسیله را توجیه میکند اما احزاب در ایران باید طبق موازین انقلابی و اسلامی حرکت کنند.
به گزارش خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، احزاب ایران با احزاب دیگر کشورها و به خصوص غرب در مسائل و موضوعات و اهداف تفاوتهایی دارند، که در این گزارش به بخشی از این اختلافات پرداختهایم.
بیش از یکصد سال از تاسیس اولین حزب به معنای امروزی آن در ایران می گذرد و احزاب متعددی در طول این سده اخیر تشکیل، رشد و افول کردهاند. در این رهگذر برخی از احزاب به نقش های تاریخی خواسته یا ناخواسته ای نیز پرداخته اند که سیر تحولات سیاسی و اجتماعی ایران را نیز تحت تاثیر خود قرار داده است. با این حال، ساختار و شاکله دستگاه حزبی در ایران هنوز مبتلا به مسائل و مشکلات متعددی است؛ حزب در ایران از نظر درونی، تمرکزگرا، ناپایدار، آسیب پذیر و رابطه مدار است و کمتر به ضوابط حزبی و انضباط سازمانی اقتدا کرده است. از نظر بیرونی نیز متصل به طبقه اجتماعی خاصی نبوده و با گرایش نخبه گرایانه یا توده گرا فقط توانسته است در برهه هایی به نقش آفرینی بپردازد.
احزاب در کشورهای غربی براساس منافع ملی و حاکمیتی خود گام برمی دارند، اما سعی دارند تا روند فعالیت های احزاب در این کشورها به نوعی جلوه داده شود که آنها نمایندگان مردم جامعه خود هستند و در راستای تحقق خواسته های مردم است که به رقابت، توافق، تقابل و ... می پردازند. اینگونه احزاب با در دست داشتن ابزارهای قدرت از جمله رسانه، افکار عمومی جامعه را در دست گرفته و به هدایت آن می پردازند. اگرهم دو یا چند حزب در این کشورها وجود داشته باشد، رقابت های آنها بیشتر برای داغ کردن فضای رقابتی و سیاسی برای تهییج مردم است.
اقدام به تشکیل حزب در جوامع غربی بیشتر به خاطر مشکلات و معضلاتی بود که جامعه غرب دچار آن شده بود. این احزاب با تشکل خود و گسترش آن در دیگر شهرهای کشور به یارگیری و عضوپذیری اقدام می کنند تا با این روش افراد جامعه عضوی از حزب شوند و آن را در اجرای سیاست ها و اهداف یاری سازند.
از مزیتهای تشکیل احزاب، آموزش و تربیت نیروهایی است که میتواند در آینده، نقش خود را در سیستم حاکمیت و دولت ایفا کند. نمایندگی پارلمان، وزارت، ریاست جمهوری و ... از جمله مسئولیت هایی است که با روی کار آمدن حزب، برعهده نیروهای آموزش دیده قرار می گیرد . از دیگر وظایف و رسالت احزاب، نقش آفرینی در انتخابات گوناگون است.
شاید بتوان گفت که مهمترین و اصلیترین وظیفه احزاب، در هنگامه انتخابات باشد. این وظیفه اکنون در جوامع غربی از سوی احزاب اجرا و پیاده می شود، اما همین جوامع غربی هم به همین خاطر، با چالش هایی روبرو شده اند که می توان آن را به عنوان یک نگاه تازه در روند تحزب گرایی قلمداد کرد. احزاب اکنون در غرب کارکرد اولیه خود را از دست داده اند و به همین خاطر است که مردم هم مانند سابق اعتماد و اعتقاد راسخی به آنها ندارند و اعتراضات کنونی هم در غرب و اروپا بیشتر به همین خاطر است.
آسیب شناسی رفتاری احزاب در مقاطع گوناگون کشور ما نشان می دهد که احزاب و تشکل های سیاسی، علاوه بر این که نتوانستند اقبال مردمی را به خود جلب کنند، بلکه رفتارها و عملکرد برخی از آنها حتی باعث تنش ها و چالشهای جدی برای نظام اسلامی شد. همین رفتارها باعث شد تا مردم هم نسبت به احزاب و تشکل ها نگاه مثبتی نداشته باشند.
حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی در این باره فرموده اند: «اینطور نیست که حزب بد باشد یا هر حزبی خوب باشد. میزان، ایده حزب است و اگر ایده حزب چیز دیگری باشد این حزب شیطان است، هراسمی هم داشته باشد.»
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در زمینه تشکیل احزاب فرموده اند: «ما با تحزب مطلقا مخالفتی نداریم و معتقدیم تحزب با وحدت جامعه منافاتی ندارد به شرط آن که با نگاه درست ایجاد شود.»
ایشان با اشاره به اینکه دو نوع حزب می تواند در جامعه شکل بگیرد، تاکید کرده اند: «اگر حزبی برای کانال کشی و کادر سازی و هدایت فکری در زمینه های سیاسی، دینی، عقیدتی و دیگر عرصه ها به وجود آید و قصد خود را در دست گرفتن قدرت قرار ندهد، کاری خوب و مورد تایید است که البته اینگونه احزاب اگر در رقابت های سیاسی هم وارد شوند، به طور طبیعی برنده می شوند.»
**مشکل اساسی تشکیل حزب در ایران
مشکل اساسی تشکیل احزاب در ایران به خاطر "نگاه از بالا به پایین" احزاب است؛ در صورتی که حزب باید از پایین به بالا نگاه کند، یعنی مردم به عنوان اصلی ترین اعضای احزاب در نظر گرفته شوند. ضمن این که این احزاب و جریان های سیاسی باید همسو با انقلاب، نظام اسلامی، رهبری و مردم باشند.
شخصیت ها و افرادی که حزب تشکیل داده و یا میخواهند خزب تشکیل دهند، باید ابتدا هدف خود را از این اقدام تبیین کنند، به مردم، جامعه و نظام عرضه کنند و خود را در محک قرار دهند، آنگاه با تجزیه و تحلیل داده ها و دریافت ها ببینند کارکرد حزبی آنها چگونه خواهد بود.
شاهدیم که در کشورهایی که احزاب توانستهاند نقشی در خور توجه ایفا کنند، طبقه وجود داشته و دارد. آنهم طبقات آشکار و در حقیقت هر کدام از این احزاب نماینده یکی از همین طبقات هستند. اما در ایران هیچوقت طبقه متمایزی نداشتیم. چرا که ما الان بیش از 100 حزب داریم، اما اسم کدامشان اسم یک قشر است؟
مهمترین وظیفه دولت مدرن، تلاش برای ایجاد ملت و جلب مشارکت آن در ساخت یابی و تنظیم روابط قدرت است. در جامعه ایران به دلایل پیش گفته تاریخی و ساختاری و طبقاتی، احزاب عمدتا دولت ساز هستند. برخلاف اینکه در فرایند دمکراتیزه شدن جامعه این دولت ها هستند که توسط احزاب تاسیس و نمایندگی می شوند و همچنین توسط همین احزاب مورد نقد و چالش قرار می گیرند. درایران امروز بخش بزرگی از احزاب یا دولت ساخته اند و یا بنحوی توسط نمایندگان یا مدیران و مسئولان دولتی ساخته و پرداخته شده اند.
فراز و فرود ساختار یابی و ساختار شکنی احزاب، سازمانها و گروه های سیاسی در ایران، نشانگر ضرورت آسیب شناسی شکل گیری احزاب سیاسی کشور است. دراین راستا مطالعات نسبتا متنوع و گاه جسته و گریخته ای صورت گرفته است که چندان نیز وافی مقصود دلیل یابی و مسئله شناسی عدم شکل گیری و نهادینه شدن تحزب یا پلورالیزم سیاسی نبوده است.
از نظر ساختی و کارکردی نیز هدف از تشکیل احزاب، سازماندهی رابطه میان دولت و مردم برای مدیریت بهتر و مشارکتی جامعه مدنی است، از این منظر نیز ساختار و کارکرد احزاب سیاسی با همه تجربه نسبتا طولانی و فرازو فرود های بسیار، هنوز فاقد خدمات رسانی مطلوب بوده و از این رو بعنوان یک مسئله، قابل توجه و بررسی است.
**احزاب در غرب معمولاً برای رسیدن به اهداف خود از هر وسیلهای استفاده میکنند
ویژگی بارز احزاب غربی آنچنان که از تعاریف مختلف بر میآید تلاش برای دستیابی به قدرت سیاسی و این گونه از تلاش است که آنها را از دیگر گروههای مشابه جدا میسازد اما فقط چنین تلاشی برای اینکه یک حزب شکل بگیرد کافی نیست و شروط دیگری مانند وجود تشکیلات مرکزی، وجود شعبههایی که با مرکز، پیوند و ارتباط داشته باشند و پشتیبانی مردم لازم است.
اگر چه نظام حزبی از ملزومات حکومتهای دموکراسی است و عصر ما نیز عصر حکومتهای دموکراسی است و کار ویژههای خاص خود مانند متحد کردن، تسهیل و با ثبات کردن روند زندگی سیاسی را دارند، اما باید توجه داشت که هنوز با گذشت بیش از یک قرن از جنبش قانون اساسی در انگلستان که بسیاری آن را پایه نظام حزبی غربی میدانند، منافع اقتصادی یکی از پایههای اصلی و شاید اصلیترین پایه احزاب سیاسی در غرب را تشکیل میدهد.
احزاب در غرب معمولاً برای رسیدن به اهداف خود از هر وسیلهای استفاده میکنند به عبارت دیگر هدف برای آنها وسیله را توجیه میکند. تبلیغات انتخاباتی در غرب معمولاً با روشهای پیچیده رسانهای در آمیخته است تا جایی که مشاوران رسانهای نامزدها حتی طرز نشست و برخاست نامزدهای مورد نظرشان و چگونگی صحبت کردن و دست دادن و ریزترین جزئیات برنامههای تبلیغاتی را برنامهریزی میکنند تا بتوانند تأثیر بیشتری بر فکر مخاطب داشته باشند. این روشهای تبلیغاتی که با دستمایههای روانشناسی آمیخته میشوند، افکار عمومی و اراده عمومی را از واقعیات منحرف میکنند. علاوه بر این، تخلفاتی که در ایام انتخابات در کشورهای غربی رخ میدهد و اقعاً بینظیر است نمونه این مساله، ماجرای واترگیت است که در آن یک حزب با استراق سمع مذاکرات حزب دیگر سعی در پیروزی در انتخابات داشته است.
رسواییهای اینچنینی نزد افکار عمومی باعث شدهاند تا افکار عمومی هم نسبت به نظام حزبی انتخابات در کشورهای غربی بدبین باشد که این مسله از میزان پایین مشارکت در انتخابات کشورهای غربی معلوم میشود. بیشتر برنامههای تبلیغاتی قبل از انتخابات در غرب به یک تئاتر سیاسی شبیه است که در آن سعی میشود افکار عمومی مردم به هر طریقی جذب شود و علاوه بر آن بسیاری از احزاب بعد از روی کارآمدن به جای پیگیری منافع ملی و ارجح دانستن آنها، منافع حزبی یا گروهی خود را پیگیری میکنند .
از مجموع تعاریف مختلفی که در مورد حزب سیاسی از دیدگاه غرب گفته شده است میتوان به چند مولفه اصلی برای احزاب سیاسی دست یافت:
1- توافق نظر معینی درباره اصول بنیادی میان مردم تشکیل دهنده حزب سیاسی.
2- سازمان یافتگی مردم و داشتن تشکیلات و فلسفه کاملاً منسجم.
3- تلاش برای به دست یافتن به هدفها از راههای مشخص شده در قانون اساسی.
4- کوشش در راه گستراندن و تأمین منافع ملی، نه منافع محلی یا منطقهای یا گروهی.
5- مبارزه در راه تصرف قدرت سیاسی برای تأمین منافع عمومی.
6- وجود رهبری تک سالار و اولیگارشیک در ذات سازمان حزب.
افرادی در غرب در خصوص احزاب و شکلگیری آنها نظراتی داشتهاند، این اظهارات به شرح زیر است:
«ادموند برک» فیلسوف انگلیسی قرن ۱۸، حزب سیاسی را «هیئتی از مردم که به خاطر پیشینه و منافع ملی با کوشش مشترک، براساس برخی اصول سیاسی مورد توافق، متحد شدهاند» تعریف میکند.
«شومپیتر» نخستین و مهمترین هدف هر حزب سیاسی را تسلط بر دیگران (افراد یا حزب) جهت نیل به قدرت و ماندن در آن میداند.
«جوزف لاپالومبار» و «مایرون وینر» چهار شرط اساسی برای حزب برمیشمرند:
۱) وجود تشکیلات پایدار مرکزی
۲) وجود شعبههایی که مرکز پیوند و ارتباط داشته باشند
۳) پشتیبانی مردم
۴) کوشش برای دستیابی به قدرت سیاسی.
«موریس دوورژه» جامعهشناس فرانسوی علاوه بر منشا پارلمانی برای احزابT منشا «برونی» نیز برای احزاب ذکر میکند. براین اساس احزاب از سوی انجمنهای روشنفکری، گروههای اجتماعی، فرقههای مذهبی، دولتها، اشخاص متنفذ، اتحادیههای کارگری و دهقانی و ... پایهگذاری شدند. چنانکه منشا حزب کارگر انگلیس به سال ۱۸۹۹ و سندیکاهای کارگری آن زمان برگشته و گروههای مذهبی نیز از اواخر قرن ۱۹ احزاب در اروپا را سروسامان دادند که از جمله در هلند احزابی چون «حزب ضد انقلابیون» و «حزب مسیحی تاریخی» شکل گرفتند و سرانجام به احزاب دموکرات مسیحی کنونی منجر شدند.
از این رو به تعبیر «شیلر»، احزاب دولت ساخته در برابر احزاب دولت ساز به نوعی در تلاش برای خنثی سازی نقش احزاب و ملت زدایی و تقویت حامی گرایی هستند.
به اعتقاد «کوسلر» جامعه شناس آلمانی معاصر، گروه و یا گروههای حاکم (استراتژیک) در دستگاه دولت های پسا استعماری از منافع عمومی و ملی، درکی فردی و نه ملی دارند. به این معنا که تعریف آنان از منافع ملی و عمومی بر اساس تعریفی فردی و خصوصی و منطبق بر منافع فردی و گروهی است. به همین دلیل است که به اعتقاد او گروه استراتژیک مسلط، مخالفان خود را بدلیل اقدام بر علیه منافع ملی و امنیت ملی بازداشت و محکوم می کنند.
شاید در کشورمان ایران، احزابی همانند احزاب غربی وجود نداشته باشد اما احزابی هم در حجم گسترده نمیتوان یافت که فارغ از تعهدات باشد و بخواهد از طریق عوام فریبی به اهداف خود برسند، هر چند که در مواردی اجتناب ناپذیر اتفاق خواهد افتاد.
ممکن است احزاب در ایران به معنای حزب غربی وجود نداشته باشد اما همواره احزاب در ایران براساس موازین اسلامی و انقلابی بر تحقق اهداف خود حرکت کردهاند و هیچگاه از این اصول تخطی نکردهاند.
البته بدیهی است که احزاب باید بیش از گذشته در جهت پیگیری خواسته های مردم و نزدیک شدن به آنان قدم برداشته و دولت و دستگاههای حاکمیتی نیز بسترها را برای نقش آفرینی احزاب و گروههای سیاسی در جریان اداره کشور هموار کنند.
انتهای پیام/
۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۴:۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]
صفحات پیشنهادی
مصری در دیدار عضو کمیته مرکزی حزب حاکم چین: همکاری احزاب ایران و چین میتواند به انتقال تجارب کمک کند
مصری در دیدار عضو کمیته مرکزی حزب حاکم چین همکاری احزاب ایران و چین میتواند به انتقال تجارب کمک کندعضو هیاترئیسه مجلس با استقبال از همکاری با حزب حاکم جمهوری خلق چین گفت همکاری احزاب در دو کشور میتواند به انتقال تجارب و استفاده از ظرفیتهای اقتصادی و صنعتی فیمابین کمک نمایدوجود احزاب برای پیشبرد کشور ضروری است
معاون وزیر کشور وجود احزاب برای پیشبرد کشور ضروری است بندرعباس-ایرنا-معاون سیاسی وزیر کشور گفت برخی می گویند عضو هیچ حزب و گروهی نیستیم و آن را یک مزیت می دانند و این در حالیست که برای پیشبرد امور باید حتما به تحزب اعتقاد داشته باشیم و تحمل را بالا ببریم به گزارش ایرنا محمد حسینمقیمی خواستار فعالیت مستمر احزاب شد
پنجشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۴۶ با حضور قائم مقام وزیر کشور و استاندار خراسان رضوی دومین نشست احزاب و تشکل های سیاسی استان برگزار شد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خراسان رضوی محمدحسین مقیمی در این نشست گفت دولت تلاش می کند هزینه فعالیت سیاسی رااستفاده از ادبیات تهدیدآمیز علیه ایران به نفع آمریکا نیست
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۷ رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با محکوم کردن اظهارات تهدید آمیز جان کری علیه ایران گفت که به نفع آمریکا نیست از ادبیات تهدید آمیز علیه جمهوری اسلامی استفاده کند علاء الدین بروجردی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسناستفاده کاخ سفید از قراردادهای جانبی در توافق هسته ای ایران
The Hill مدعی شد استفاده کاخ سفید از قراردادهای جانبی در توافق هسته ای ایران این نشریه مدعی شد دولت آمریکا از این قراردادهای جانبی مخفی برای ضدحمله به کنگره استفاده می کند به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز نشریه آمریکایی هیل The Hill در مطلبی با عنوان "ضد حمله کاخ سفید بوسیاحزاب و گروه ها نباید مذاکرات هسته ای را به نفع خود مصادر کنند
امام جمعه شیروان احزاب و گروه ها نباید مذاکرات هسته ای را به نفع خود مصادر کنند شیروان- ایرنا- امام جمعه موقت شیروان گفت احزاب و گروه ها نباید نتایج مذاکرات هسته ای را به نفع خود مصادره کنند زیرا که این دستاورد متعلق به همه آحاد ملت است به گزارش ایرنا حجت الاسلام مهدی مهرپویانولایتی در دومین کنفرانس بینالمللی از نهضت مشروطیت تا قیام 29 بهمن تبریز: مردم ایران همواره در برابر زیادهخوا
ولایتی در دومین کنفرانس بینالمللی از نهضت مشروطیت تا قیام 29 بهمن تبریز مردم ایران همواره در برابر زیادهخواهی دشمنان ایستادهاند غربیها در طول تاریخ بسیار بدعهدی کرده است از مذاکره با غرب ذوقزده نمیشویمرئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مردم ایرتشکیل سه فراکسیون اصلاح طلب، اصولگرا و اعتدالی در خانه احزاب + اسامی
تشکیل سه فراکسیون اصلاح طلب اصولگرا و اعتدالی در خانه احزاب اسامی سیاست > احزاب و شخصیتها - تسنیم نوشت در ادامه مجمع عمومی خانه احزاب لیست فراکسیون اصلاحطلبان اصولگرایان و معتدلین برای انتخابات شورای مرکزی خانه احزاب نهایی شد پس از رایگیری درلیست فراکسیون مستقلین و معتدلین برای انتخابات شورای مرکزی خانه احزاب نهایی شد+ اسامی
لیست فراکسیون مستقلین و معتدلین برای انتخابات شورای مرکزی خانه احزاب نهایی شد اسامیلیست فراکسیون مستقلین و معتدلین برای انتخابات شورای مرکزی خانه احزاب نهایی شد به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس لیست فراکسیون مستقلین و معتدلین برای شورای مرکزی خانه احزاب پس از کشمجمع عمومی عادی خانه احزاب امروز برگزار میشود
مجمع عمومی عادی خانه احزاب امروز برگزار میشود مجمع عمومی عادی خانه احزاب امروز ۱۵ مرداد در سالن وزارت کشور برگزار میشود به گزارش خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران مجمع عمومی عادی خانه احزاب ایران امروز پنجشنبه 15 مرداد در سالن 600 نفری وزارت کشورگردهمایی «احزاب، رسانه و انتخابات» سازمان جوانان حزب اسلامی کار
به مناسبت روز خبرنگار برگزار میشود گردهمایی احزاب رسانه و انتخابات سازمان جوانان حزب اسلامی کار گردهمایی احزاب رسانه و انتخابات سازمان جوانان حزب اسلامی کار به مناسبت روز خبرنگار برگزار میشود به گزارش خبرنگار ایلنا٬ سازمان جوانان حزب اسلامی کاربه مناسبت روز خبرنگار گردهمانشست مجمع عمومی خانه احزاب برگزار شد
پنجشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹ ۱۱ نشست مجمع عمومی خانه احزاب صبح روز پنجشنبه در وزارت کشور برگزار شد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا مجمع عمومی خانه احزاب به منظور مشخص شدن اعضای شورای مرکزی این نهاد صبح روز پنجشنبه آغاز به کار کرد مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردمسالاریاخبار ایران و جهان | - انتخابات هیئت رئیسه مجمع عادی خانه احزاب
انتخابات هیئت رئیسه مجمع عادی خانه احزاب همایش انتخاباتی مجمع عادی خانه احزاب با حضور احزاب عضو این تشکل صنفی صبح امروز پنج شنبه در سالن 600 نفری وزارت کشور برگزار شد ابوالفضل عرب جوادی ۱۳۹۴-۰۵-۱۵ ۱۴ ۳۱ اخبار مرتبط معرفی هیئت رئیسه مجمع عادی خانه احزاب غریبانی رئیس شدرایگیری در فراکسیون اصلاحطلبان خانه احزاب به پایان رسید
رایگیری در فراکسیون اصلاحطلبان خانه احزاب به پایان رسید انتخابات درونگروهی فراکسیون اصلاحطلبان خانه احزاب برگزار شد به گزارش خبرنگار ایلنا انتخابات درونگروهی فراکسیون اصلاحطلبان خانه احزاب برگزار شد و بر اساس آن حسین کمالی از حزب اسلامی کار با 27 رای نفر اول شدکیاسری: احزاب در فعالیتهایشان رویکرد اعتدالی داشته باشند
پنجشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۰۳ حجتالاسلام و المسلمین کیاسری گفت لازم است که احزاب هم در رفتار و هم در گفتار و احساس خود رویکردی اعتدالی داشته باشند به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در نشست امروز خانه احزاب ایران حجتالاسلام و المسلمین رمضان شجاعی کیاسریانجام مقدمات انتخاب اعضای شورای مرکزی خانه احزاب
کواکبیان خبر داد انجام مقدمات انتخاب اعضای شورای مرکزی خانه احزاب رئیس مجمع عمومی فوق العاده خانه احزاب گفت همه مقدمات برای انتخاب اعضای شورای مرکزی خانه احزاب فراهم شده است به گزارش خبرنگار ایلنا٬ مصطفی کواکبیان با اشاره به دعوت هیات برگزاری مجمع عمومی عادی خانه احزاب از حدودمقدمات انتخاب اعضای شورای مرکزی خانه احزاب فراهم شده است
سهشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸ ۵۳ رئیس مجمع عمومی فوق العاده خانه احزاب اعلام کرد که همه مقدمات برای انتخاب اعضای شورای مرکزی خانه احزاب فراهم شده است مصطفی کواکبیان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا با اشاره به دعوت هیات برگزاری مجمع عمومی عادی خانه احزاب از-
سیاسی
پربازدیدترینها