واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ مرداد ۱۳۹۴ (۱۵:۴۱ب.ظ)
صرفه جويي 120 ميليون دلاري با تعمير و نگهداري دستگاههاي کارت خوان موج - يک فعال در حوزه خدمات پرداخت الکترونيک بانکي گفت: هزينه ارزي دستگاه هاي کارت خوان در کشور معادل 600 ميليون دلار است که با تعمير و نگهداري آنها ميتوان صرفه جويي حدود 120 ميليون دلاري انجام داد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد افشارمنش، مدير مستقل واحد تعمير و نگهداري شرکت کارت اعتباري ايران کيش، در نشستي خبري، با بيان اين که 4 ميليون دستگاه کارت خوان با هزينه هر کدام 150 دلار در کشور فعال است، گفت: بنابراين هزينه ارزي اين دستگاهها معادل 600 ميليون دلار است که با تعمير و نگهداري آنها ميتوان صرفه جويي حدود 120 ميليون دلاري انجام داد.
وي با اشاره به اين که سالانه 20 درصد از دستگاههاي کارت خوان نياز به تعمير و نگهداري دارند، ادامه داد: بنابراين 120 ميليون دلار براي جايگزيني پوزها نياز است که در صورت نگهداري و تعمير اين دستگاهها اين رقم به 16 ميليون دلار کاهش مييابد.
افشارمنش تصريح کرد: واحد SBU تعمير و نگهداري ايران کيش فعاليت مستقل خود را آغاز کرده و آماده همکاري با تمامي شرکتهاي عرضه کننده خدمات الکترونيک است.
وي افزود: واحد تعمير و نگهداري ايران کيش از سال 1386 تأسيس، اما، از سال گذشته و پس از دريافت مجوز از سوي هيات مديره شرکت به واحد تجاري مستقل (SBU) تبديل شد.
وي با اشاره به اين که اين واحد توانايي تعمير تخصصي سخت افزاري اکثر برندهاي پايانههاي فروش موجود در بازار ايران را دارد، يادآور شد: پرسنل متخصص اين واحد در حال حاضر قادر به تعمير روزانه 500 دستگاه هستند که در صورت نياز تا چندين برابر قابل افزايش خواهد بود.
افشارمنش با اشاره به اين که طي شش ماه فعاليت اين واحد مستقل تجاري، بالغ بر 60 هزار پايانه فروش تعمير شده است، يادآور شد: ظرفيت اين واحد براي تعميرات در سال 94 يکصد و 20 هزار دستگاه تخمين زده ميشود که اين تعداد قابليت افزايش تا 300 هزار دستگاه را نيز دارد.
مشاور مدير عامل در امور پذيرندگان در مورد ضرورت نگهداري و تعمير POS گفت: با توجه به وجود حدود چهار ميليون پايانه فروش در کشور و عدم ساخت اين دستگاهها در داخل، ميتوان با تعمير دستگاهها مانع از خروج ارز از کشور شد.
وي عدم استفاده صحيح را رايجترين دليل خرابي پايانههاي فروش عنوان کرد و اظهار داشت: در بسياري از موارد شکستگي و ريخته شدن آب روي دستگاه عامل خرابي POS است و در برخي موارد ديگر نيز پذيرنده کابل برق و تلفن را به اشتباه وارد ميکند که موجب سوختگي دستگاه ميشود.
وي در پايان با اشاره به فعاليت شبکه الکترونيکي پرداخت کارت (شاپرک) گفت: در اين شبکه استانداردي براي تعمير دستگاههاي کارتخوان تعريف نشده است و اين امر به شدت خطرناک است و باعث ميشود تا صنعت پي اس پي با چالش مواجه شود بنابر اين خواستار ايجاد يک مرکز نظارتي هستيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]