تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه اگر مردم آثار آن را مى‏دانستند، به جهت حريص بودن به خير و بركتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827536330




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش حضور نااهلان و نامحرمان در حوزه فرهنگ / برخی خود را سخنگوی دانشگاهیان می‎دانند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: افزایش حضور نااهلان و نامحرمان در حوزه فرهنگ / برخی خود را سخنگوی دانشگاهیان می‎دانند
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت: عده‎ای خود را سخنگوی دانشگاهیان می‎دانند و این در حالی است که برای سنجش افکار عمومی ابزارهایی وجود دارد و براساس تحلیل‌ها و گزارش‌های جامع می‌توان نظر داد و دچار خطاهای فاحش نشد.
 سید ضیاء هاشمی در مراسم افتتاحیه یازدهمین نشست کارشناسان فرهنگی ـ اجتماعی دانشگاه‌های سراسر کشور در تبریز با بیان اینکه این نشست پس از پنج سال تاخیر برگزار می‌شود افزود: هر چند برگزاری اینگونه نشست‌ها در فضای مجازی نیز مناسب است و هزینه‌ها را کاهش می‌دهد اما حضور فیزیکی دارای محاسن خاصی است.
معاون فرهنگی ـ اجتماعی وزیر علوم یادآور شد: توسعه جلسات و تعاملات میان کارشناسان فرهنگی و اجتماعی دارای اهمیت خاصی است و می‌توانیم با ویدئو کنفرانس‌ها تعاملات را افزایش دهیم. وی تاکید کرد: مدیریت فرهنگی دانشگاه‌ها برعهده کارشناسان است و هرچند جهت‌دهی توسط مسئولان صورت می‌گیرد اما عنصر تاثیرگذار فعالیت کارشناسان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها هستند. معاون فرهنگی- اجتماعی وزیر علوم اظهار کرد: درباره فرهنگ بیش از 300 تعریف جهانی وجود دارد اما در بیان ساده‌تر فرهنگ یعنی ارزش‌ها و هنجارها که بایدها و نبایدهای فرهنگی یک ملت را مشخص می‌کند و این امور در زندگی روزمره ما متجلی است. وی عنوان کرد: فرهنگ امری پیچیده بوده و هرکسی نمی‌تواند در امور فرهنگی نظر دهد چرا که فرهنگ در تمام امور زندگی جاری و نافذ است و نمی‌توان با صرف داشتن دغدغه کار فرهنگی کرد. هاشمی بیان کرد: اینکه هر کسی خود را ملزم به اظهار نظر در حوزه فرهنگ بداند، کاری ظالمانه است و همانگونه که جسم خود را به افراد غیرمتخصص برای درمان واگذار نمی‌کنیم، باید در مسیر فرهنگ نیز از نااهلان و مدعیان اجتناب کرد.
افزایش حضور نااهلان و نامحرمان در حوزه فرهنگ وی تاکید کرد: حضور نااهلان و نامحرمان در حوزه فرهنگ بسیار زیاد شده و متاسفانه افراد غیرصالح در این حوزه نظر می‌دهند. معاون فرهنگی - اجتماعی وزیر علوم خاطرنشان کرد: عده‌ای خود را سخنگوی دانشگاهیان و دانشجویان می‌دانند و این در حالی است که برای سنجش افکار عمومی ابزارهایی وجود دارد و بر اساس تحلیل‌ها و گزارش‌های جامع می‌توان نظر داد و دچار خطاهای فاحش نشد. وی یادآور شد: سیاستگذاری فرهنگی یک دانش است و رهبر معظم انقلاب در حوزه فرهنگ بیانات مهمی دارند که باید اجازه دهند در دانشگاه‌ها مطرح شود ولی متاسفانه مداخله فرهنگی نابه جا به اقدامی نابه جا در دانشگاه‌ها و جامعه مبدل شده است. هاشمی تاکید کرد: در جامعه‌ 12 میلیون دانشگاهی وجود دارد که دارای تدین هستند و در کشاکش تحولات اجتماعی و سیاسی واقعیت خود را نشان داده و اصالت خود را از تازه به دوران رسیده‌های سیاسی نگرفته‌اند. وی اضافه کرد: در دانشگاه هم دغدغه و هم تعصب وجود دارد و باید اهل گفت‌وگو و اغناء باشیم زیرا نیازمند نقد منتقدان هستیم و البته نقادی با دروغ متفاوت است و این کالا متاسفانه بازار دارد.
نجات جامعه در صداقت و راستگویی است معاون وزیر علوم تصریح کرد: نجات جامعه در صداقت و راستگویی است و این یک شاخصه مناسب فرهنگی است که تحقق این امر نیازمند نیروی کارشناس ارزشمند است. وی در ادامه سخنان خود با تاکید بر مدیریت صحیح فرهنگی در جامعه عنوان کرد: ما نمی‌توانیم به اجبار و تهدید مسیر بینش و رفتار انسان‌ها را تغییر دهیم اما با آموزش و تعمیق‌دهی می‌توان در این حوزه کار کرد. هاشمی یادآور شد: نباید فرهنگ را به منشاء اختلاف‌ها تبدیل کنیم بلکه فرهنگ باید به عنوان یک عامل وحدت‌بخش و شیرین‌کننده تلخی‌ها در جامعه مطرح شود و در سال همدلی و همزبانی محور فرهنگ است. وی با بیان اینکه سرگشتگی عده‌ای از توافقات اخیر جای پرسش است، گفت: آیا اقتدار و سربلندی نظام نباید موجب سربلندی همه و وحدت عمومی شود، البته نقد همدلانه ایرادی ندارد اما قرار گرفتن در جبهه دشمن و سخن گفتن از زبان دشمن از ایرانی بودن فاصله دارد. معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری اظهار کرد: در دانشگاه‌ها امید، نشاط و آگاهی را به عنوان محور و هدف تعیین کرده‌ایم و باید در حوزه‌های عمومی و تخصصی به دانش‌افزایی برسیم ضمن آنکه نقش فرهنگ در ارتقای آگاهی بسیار مهم است.




تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن