پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850130327
تلفن همراه رئیس جمهور/ گفتگو با اصلاحات یا تکزنگ به لاریجانی یا...؟
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: تلفن همراه رئیس جمهور/ گفتگو با اصلاحات یا تکزنگ به لاریجانی یا...؟
در آستانه اسفند 94، همه نگاهها معطوف به تدارکات سیاسی دولت برای انتخابات مجلس دهم است. دولت چند راه بیشتر پیشروی خود ندارد؛ یا باید تن به جریان لاریجانیسم بدهد یا میتواند دست در دست اصلاحات بگذارد یا اینکه مستقلا زره رقابت بر تن کند.
حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حسام رضایی: دو سال از آغاز به کار "حسن روحانی" در مقام ریاست جمهوری اسلامی ایران گذشت. مردی که توانست با شعار به حرکت درآوردن چرخ معیشت مردم همگام با چرخش سانتریفیوژها، اتساع در سیاست داخلی و همچنین گشایش در مناقشه هستهای ایران با قدرتهای جهانی، نظر مردم را بیش از رقبا با خود همراه کند.
روحانی در سال 92 از اعتدال سخن گفت؛ از لزوم دوری از افراط و روی آوردن به میانهروی. بنفش شد رنگ انتخاباتیاش. کلید به دست گرفت و وعده باز کردن قفلهای بسته را داد. روحانی خوشبیان بود و خیلی زود به واسطه چهره فوتوژنیکش، در دلها جا باز کرد. اما سوای از ویژگیهای ظاهری، روحانی فصل جدیدی از سیاستورزی را به همدورهایهای سیاسیاش تعلیم داد.
روحانی را یک پراگماتیست(مصلحتاندیش) می دانند. او در دو سال گذشته، موفق شده سنگرهایی در چپ و راست سیاست را برای خود حفظ کند.
اظهاراتی نظیر پلیس مأمور اجرای قانون است نه اسلام یا اینکه مردم را به زور نمیتوان به بهشت برد، از روحانی چهرهای رفرمیسم ساخته است. از طرفی رئیسجمهور همواره سعی داشته تا ارتباط خود را با ارزش های جامعه بالانس کند. این را میشود از دیدارهای منظم روحانی با جانبازان و خانواده شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی 8 ساله فهمید. روحانی فن میدانداری جناحین سیاسی را در انتخابات 92 نیز پیاده کرد. اگر به حامیان روحانی در آن سال نگاه کنیم، به آیتالله اکبر هاشمیرفسنجانی، سیدحسن خمینی، علیاکبر ناطقنوری و جماعتی از اصلاح طلبان نشاندار برخواهیم خورد. با تمام این اوصاف، صف منتقدان روحانی طولانی و لیست مخالفان وی بلندبالا است.
اصلاحطلبان/ روی لبه تیغ
روحانی به رغم تمام شعارهای رنگ و لعابدار مبنی بر گشایش تحزبگرایی در کشور، همواره از سوی طیف اصلاحات به اهمال در سیاست داخلی متهم شده؛ یکی از این اتهامات، مدارای دولت با جناح اصولگرا است. در همینباره چپهای سیاسی ایران بر این باورند که بخش قابل توجهی از مسئولین دولت عدالت و مهرورزی، کمافیالسابق در مسندهای خود باقی ماندهاند و همین مسئله مانع از عملیاتی شدن تفکر اصلاحطلبی در جامعه میشود؛ از این رو افرادی چون "عبدالرضا رحمانیفضلی" وزیر کشور دولت یازدهم، سیبل اصلاحطلبان شدند.
اصلاحاتیها که ردای وزیر کشوری را بر تن رحمانیفضلی همچنان بزرگ میبینند و درعین حال، تصاحب صندلی وزارت خیابان فاطمی تهران توسط وی را، ماحصل میانجیگری علی لاریجانی رئیس مجلس با همکارانش در پارلمان نهم میدانند، مسألهشان این است که رحمانی فضلی نتوانسته فضا را در شهرستانها برای عرض اندام مدیران اصلاحطلب مهیا کند و کماکان در اطراف و اکناف کشور، عرصه برای جولان برخی احمدینژادیها جفت و جور است.
نقد دیگری که متوجه دولت میشود و میتوان طرح آن را به تندروهای اصلاحات ضمیمه کرد، صحبت از عادی شدن فعالیت احزاب ممنوعهای چون مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب است. این جنس از اصلاحطلبان، خود نیز به خوبی واقفند که رفع پملپ از دربهای احزاب مذکور، با توجه به هنجارشکنیهای اینان در حوادث سال 88، عملیاتی غیرممکن است. به همین خاطر، سال گذشته تنی چند از مشارکتیهای کمتر رسانهای شده دور هم آمدند و برای شکلگیری حزبی با عنوان "اتحاد ملت ایران"، از وزارت کشور درخواست مجوز نمودند که تاکنون خبری مبنی بر ارائه مجوز یا عدم آن منتشر نشده است.
اما در بخشی دیگر، نگاه اصلاحطلبان به کارنامه سیاست خارجی دولت و در رأس آن مذاکرات هستهای قابل ارزیابی است.
مانیفست فکری اصلاحطلبان در زمینه سیاست خارجی بر گفتوگو و تعامل همهجانبه ایران با قدرتهای جهانی و ترازشدن با کشورهای متمدن استوار است. در دو سال گذشته از عمر دولت یازدهم، اصلاحطلبان از جمله یاران شفیق آنچه ایده تعامل با دنیا نامیده شد، بودهاند. تا جایی که در رسانههای خود، کوچکترین روزنه امید در مذاکرات را با تعابیر بعضاغلوشدهای چون "توافق بزرگ قرن" توصیف میکردند. با وجود همه این پشتگرمیها، همواره اصلاحطلبان به سویهگیری ویژه دولت به سیاست خارجی به بهای وادادن سیاست داخلی، خرده گرفتهاند. ایشان به ناهمگونی تخممرغچینی دولت در سبد سیاست منتقدند.
یکی از این منتقدان، "مرتضی الویری" است. او درباره عدم توجه دولت به بحث سیاست داخلی گفته بود: اگر آقای روحانی بخواهد با قدرت با دنیا صحبت بکند، این قدرت از آستین مردم بیرون میآید و این قدرت در فضای باز سیاسی به وجود خواهد آمد.
به هر روی، فشار گاه و بیگاه اصلاحطلبان به دولت جهت دستیابی به منویات سیاسی خاص، تا حدی قابل درک است. چرا که افرادی نظیر "سعید حجاریان"، روحانی را وامدار خود میدانند و معتقدند در صورت شکست کامل اصلاحات در میدان سیاست ایران دولت روحانی با چالش مواجه خواهد شد.
از طرفی غالب اصلاحطلبان میدانند که فشارهای افسارگسیخته به دولت، فعلا به صلاحشان نیست. چراکه انتظارات بیجا از کابینه اعتدال، جریشدن جناح اصولگرا و حمله به اردوگاه سیاسیشان را در پی خواهد داشت و شاید تا انتخابات مجلس و حتی انتخابات 96، مجبور باشند به همین منوال کجدار و مریز با نواقص و کمبودهای دولت کنار بیایند. در حقیقت اصلاحات روی لبه تیغ اعتدال قرار گرفته است.
اصولگرایان/ خیلی دور؛ خیلی نزدیک
مبتنی بر یک نگاه تیپولوژیک اصولگرایان در برخورد با سیاستهای دولت، به سه جبهه تقسیم میشوند؛ جبهه اصولگرایان میانهرو شامل متبوعین علی لاریجانی، جبهه سنتیها شامل جبهه پیروان و احزاب اقماری آن و جبهه تند اصولگرا به پرچمداری جبهه پایداری.
جبهه میانهروهای اصولگرا به زعامت علی لاریجانی رئیس پارلمان، بنای کار خود را از همان ابتدا به حفظ رابطه مسالمتآمیز با دولت گذاشت. تا جایی که از منظر برخی میتوان رأی اعتماد بالای مجلس به دولتیها را نتیجه این رابطه حسنه تحلیل کرد. به باور اینان چه کسی فکر میکرد که "بیژن نامدار زنگنه"، "عباس آخوندی" و "محمود حجتی" بدون هیچ کلنجار و دغدغهای از بهارستاننشینان نهم رأی اعتماد بگیرند؟
در زمینه سیاستین داخلی و خارجی، اصولگرایان میانهرو نهایت همکاری را با دولتیها داشتهاند. شخص علی لاریجانی که همگان وی را به اتخاذ سیاستهای محافظهکارانه میشناسند، در دو سال گذشته به خصوص با شروع سال جاری، حمایتهای چشمگیری از دستگاه دیپلماسی کشور به عمل آورده است. دلیل دورهمی سیاسی لاریجانی با دولت را باید در تنش نفسگیر وی با تندروهای راست جستجو کرد. چالشی که دبیر اسبق شورای عالی امنیت ملی را در وادی تنازع بقای سیاسی، به قرابت با متولی قوه مجریه کشور وادار کرده است.
اما برویم سر وقت سنتیهای طیف اصولگرا. این قشر از رنگینکمان اصولگرایی، امروز بیش از پیش به همفکران از نوع رادیکال خود یعنی جبهه پایداری نزدیک شدهاند. با این حال، قدیمیهای اصولگرا تلاش دارند تا نقش مشفقانه و پدرانه خود را در اردوگاه اصولگرایی و در قبال برنامههای دولت برای خود محفوظ نگه دارند.
در این میان، برخی جریان شناسان سیاسی معتقدند همیشه صحبت از جبهه پایداری سخت است. جبههای که "نه" و "نمیشود" تبدیل به جز لاینفک ادبیات سیاسیشان شده. ایشان ثابت کردهاند که به صراط همکیشان اصولگرای خود مستقیم نمیشوند چه برسد به دولتی که سرچشمه تفکر سیاسیاش، عمدتا از جای دیگری جز اردوگاه راست آب میخورد. اظهارات آیتالله "محمدتقی مصباح یزدی" رئیس مؤسسه امام خمینی(ره) و پدر معنوی جبهه پایداری در ترکمانچای دانستن بیانیه لوزان و دروغدانستن ادعای دولت مبنی بر شنیدن حرف مخالفین، خود حدیث مجملی بر اختلافات بنیادین رادیکالهای اصولگرا با دولت است.
الغرض؛ امروز و در آستانه اسفند 94، همه نگاهها معطوف به تدارکات سیاسی دولت برای انتخابات مجلس دهم است. دولت چند راه بیشتر پیشروی افق خود ندارد؛ یا باید تن به جریان لاریجانیسم بدهد یا میتواند دست در دست اصلاحات بگذارد یا اینکه مستقلا زره رقابت بر تن کند.
ائتلاف روحانی با لاریجانی، یقینا به ریزش نیروهای هر دو(یکی در بدنه اصلاحات و دیگری در میان بزرگان شهر قم) منجر میشود. در این میان خود لاریجانیها از ائتلاف احتمالی با دولت(با محوریت "محمدباقر نوبخت") به سر ذوق آمدهاند. "صفر نعیمیرز" سخنگوی فراکسیون رهروان ولایت(فراکسیون متبوع رئیس مجلس) در اظهاراتی گفت است: ما همواره گفتهایم که مواضع آقای لاریجانی به آقای روحانی نزدیک است و همکاری فراکسیون رهروان و دولت اعتدال صرفا به انتخابات مجلس خلاصه نمیشود. نعیمیرز ادامه میدهد: سازوکار ائتلاف لاریجانی و روحانی از سوی محمدباقر نوبخت دنبال میشود.
از طرفی دولتیها نمیخواهند به قیمت حضور مستقل در انتخابات، حامیان چپ خود را از دست بدهند. هر چند اصلاحطلبان از همین حالا خوابهای زیادی برای "محمدرضا عارف" معاون اول دولت اصلاحات دیدهاند. شاید این بار روحانی باید جا را برای عارف خالی کند! شاید به دورهمی مورد اشاره رضایت دهد و یا شاید چند شاید دیگر...
انتهای پیام/
۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
باهنر : لاریجانی در جلسات وحدت اصولگرایان شرکت نمی کند/اگرناطق واردکارسیاسی می شد الان رئیس جمهوربود
باهنر لاریجانی در جلسات وحدت اصولگرایان شرکت نمی کند اگرناطق واردکارسیاسی می شد الان رئیس جمهوربود اصلاحطلبان که همیشه بودهاند دورههای قبل هم بودند دوره قبل کمی دلمرده بودند یا حالوحوصلهاش را نداشتند یا کمی هم هنجارشکنی کردند و از آن هم تبری نجستند و دلیلهایی مانند اینماینده رئیس جمهور مصر به همراه یک نامه در تهران/ در متن نامه چه آمده؟
نماینده رئیس جمهور مصر به همراه یک نامه در تهران در متن نامه چه آمده یک سایت عربی به نقل از منابع مطلع در قاهره مدعی شده است که عبدالفتاح السیسی رئیسجمهور مصر نمایندهای را به همراه یک نامه به تهران فرستاده است تا بابی برای از سر گیری روابط باشد به گزارش نامه نیوز پایگاه خامیری:اگروزیری بارئیس جمهور همراهی نکند،کنارگذاشته می شود/تعیین تکلیف32فرماندارباقیمانده ازدولت قبل
امیری اگروزیری بارئیس جمهور همراهی نکند کنارگذاشته می شود تعیین تکلیف32فرماندارباقیمانده ازدولت قبل سیاست > دولت - گفت و گو با حسینعلی امیری با موضوع لغو سریالی برنامه های قانونی و برگزاری برخی برنامه های غیر مجوز دار آغاز شد و تا نحوه مواجهه وزارت کشور با قانون شکناگفتگوی رئیس جمهور با مردم آغاز شد
گفتگوی رئیس جمهور با مردم آغاز شد دکتر حسن روحانی رئیس جمهور از شبکه اول سیما بطور زنده با مردم درباره مذاکرات هسته ای و جمع بندی توافق وین برنامه های دولت برای ادامه مدیریت اقتصاد و همچنین روابط منطقه ای و بین المللی سخن می گوید به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر گفت و گویگفتگوی تلفنی پادشاه بحرین با رئیس جمهور مصر
گفتگوی تلفنی پادشاه بحرین با رئیس جمهور مصر رییس جمهور مصر و پادشاه بحرین تلفنی گفتگو و بر ضرورت مبارزه با تروریسم تاکید کردند به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رسمی عربستان واس از منامه عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر در تماس تلفنیکردستان مقصد بیستمین سفر استانی رئیس جمهور + ویدئو
کردستان مقصد بیستمین سفر استانی رئیس جمهور ویدئو روحانی در سفر یک روزه به استان کردستان در بدو ورود در جمع مردم در ورزشگاه استقلال شهر سنندج سخنرانی می کند به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران نخبگان فرهنگیان و دانشگاهیان و نیز فعالاظهارنظر غیرقانونی معاون حقوقی رئیس جمهور
در حاشیه بررسی متن توافق هسته ای در مجلس اظهارنظر غیرقانونی معاون حقوقی رئیس جمهور معاون حقوقی رئیس جمهور در اظهارنظری غیرقانونی گفت این که به مصلحت باشد و یا نباشد که مجلس مهر تأیید پای توافقنامه بگذارد در حال حاضر در شورای عالی امنیت ملی و همچنین در معاونت حقوقی ریاست جمهوررئیس پلیس فتا استان ایلام: پلیس راز خرید شارژ تلفن همراه توسط دختر 12 ساله را فاش کرد
رئیس پلیس فتا استان ایلام پلیس راز خرید شارژ تلفن همراه توسط دختر 12 ساله را فاش کردرئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان ایلام گفت پلیس راز خرید شارژ تلفن همراه توسط دختر 12 سالهای را فاش کرد علی عباسی کسانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ایلارئیس جمهور وارد فرودگاه سنندج شد
رئیس جمهور وارد فرودگاه سنندج شد رئیس جمهور امروز یکشنبه چهارم مرداد در بیستمین سفر استانی خود لحظاتی پیش وارد فرودگاه سنندج شد به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران رئیس جمهور که امروز یکشنبه چهارم مرداد در بیستمین سفر استانی خود عازم کردستان شده بود لحظاتی پیش واآغاز همایش ملی سازمانهای مردمنهاد سلامت با حضور رئیس جمهور
از دقایقی پیش صورت گرفت آغاز همایش ملی سازمانهای مردمنهاد سلامت با حضور رئیس جمهور همایش ملی سازمانهای مردمنهاد سلامت با حضور رئیس جمهور از دقایقی پیش آغاز شد به گزارش خبرنگار ایلنا از دقایقی پیش حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی از دقایقی پیش در همایش ملی سازماندر تذکر نماینده بجنورد به رئیسجمهور مطرح شد تأکید بر رسیدگی به مشکلات سهامداران و سپردهگذاران شرکت «پدیده» و
در تذکر نماینده بجنورد به رئیسجمهور مطرح شدتأکید بر رسیدگی به مشکلات سهامداران و سپردهگذاران شرکت پدیده و موسسه میزان قبل از تشدید بحراننماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی در تذکری به رئیسجمهور خواستار تسریع در حل مشکلات سهامداران و سپردهگذاران شرکت پدیده و مؤسسه اعتگفتگوی زنده تلویزیونی رئیس جمهور با مردم + فیلم
حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رییس جمهوری شب گذشته درگفت و گوی زنده تلویزیونی با مردم مهمترین مسایل داخلی و بین المللی را تشریح کرد فیلم کامل این گفتگو را ببینید منبع شبکه یک دانلود لینک را کپی کنید دانلوددوشنبه 12 مرداد 1394 01 35گفتگوی تلفنی نتانیاهو و پوتین درباره ایران
گفتگوی تلفنی نتانیاهو و پوتین درباره ایرانتاریخ انتشار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۲۰ ۴۱ برخی رسانهها از گفتگوی تلفنی امروز بنیامین نتانیاهو و ولادیمیر پوتین خبر دادند گفتگویی که مذاکرات هستهای ایران و موضوعات منطقه از محورهای بحث نخستوزیر رژیم اشغالگر و ردر پیامی رئیس جمهور قهرمانی ورزشکاران تیم ملی تیراندازی با کمان مردان را تبریک گفت
در پیامیرئیس جمهور قهرمانی ورزشکاران تیم ملی تیراندازی با کمان مردان را تبریک گفتروحانی در پیامی قهرمانی ورزشکاران تیم ملی تیراندازی با کمان مردان ایران در مسابقات قهرمانی جهان در دانمارک را تبریک گفت به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوربازتاب سخنان رئیسجمهور در رسانههای جهان |اخبار ایران و جهان
بازتاب سخنان رئیسجمهور در رسانههای جهان رسانه های جهان با بازتاب گفت وگوی تلویزیونی رئیس جمهوری اسلامی ایران با مردم به موضوع پیامدهای منطقه ای توافق هسته ای و تحقق اهداف ایران در این مذاکرات پرداختند کد خبر ۵۲۱۶۸۷ تاریخ انتشار ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۶ ۳۰ - 03 August 2015 رسانه همخالفت روزنامه اصولگرا با پیشنهاد رئیس جمهور برای آموزش زبان کردی در کردستان
مخالفت روزنامه اصولگرا با پیشنهاد رئیس جمهور برای آموزش زبان کردی در کردستان سیاست > دولت - روزنامه جوان با اشاره به سخنان رئیس جمهور در کردستان در باره آموزش زبان کردی نوشت در راهاندازي يك رشته دانشگاهي و ظرفيتسازي در آن چندين سؤال بايد پاسخ داده شوندکنایه رئیس جمهور به صداوسیما
کنایه رئیس جمهور به صداوسیما صبح امروز رییس جمهور در همایش ملی سازمان های مردم نهاد سلامت سخنرانی کرد این سخنرانی مستقیما از شبکه خبر صداوسیما پخش شد به گزارش خبرآنلاين حجت الاسلام حسن روحاني در بخشي از سخنانش که به موضوع سلامت اختصاص داشت با بيان اينکه سلامت مردم فقط با پزشک-