پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848384361
خطوط قرمز در برجام رعایت شده است |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: خطوط قرمز در برجام رعایت شده است
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به وجود نظرات مختلف در ارزیابی نتیجه مذاکرات هستهای، تصریح کرد: ایراداتی به توافق وارد است، اما اهداف اصلی و خطوط قرمز در آن رعایت شده است.
کد خبر: ۵۲۲۱۳۵
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۶ - 04 August 2015
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به وجود نظرات مختلف در ارزیابی نتیجه مذاکرات هستهای، تصریح کرد: ایراداتی به توافق وارد است، اما اهداف اصلی و خطوط قرمز در آن رعایت شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمدجواد ظریف در نشست شورای راهبردی روابط خارجی که عصر روز گذشته بدون حضور خبرنگاران برگزار شد، با بیان اینکه آنچه در ۱۲ سال گذشته در خصوص پرونده هسته ای کشورمان آغاز شد، صفحه ای سفید نبود، اظهار داشت: ما بر اساس تصوری غنیسازی ۱.۲ درصد با هدف تأمین کالاهای الکترونیکی را انجام میدادیم و میپنداشتیم که از نظر حقوقی نیازی به انعکاس آن به آژانس انرژی اتمی نیست.
وی همچنین به سخنان دو شب قبل رئیس جمهور درباره پیداشدن آلودگی سطح بالا اشاره کرد و گفت: بعدها متوجه شدیم که باید غنیسازی ۱.۲ درصد را به آژانس گزارش میدادیم .
ظریف با بیان اینکه ما بر اساس وجود صفحه سفید مذاکره و بده بستان نکردیم و گروه مسئول مذاکرات موظف بودند واقعیات را به گونه ای مدیریت کنند که بر اساس شرایط آن زمان، کمترین آسیب به این کشور برسد گفت: حفظ عزت و پاسداری از دانش از ابتدا در دستور کار بوده است .
وزیر امور خارجه کشورمان اظهار داشت: برداشت بازیگران و واقعیات صحنه از آنچه مخل امنیت کشور محسوب میشود، متفاوت است .
وی افزود: فارغ از برخی تهدیدها و اقدام نظامی که وجود ندارد، این موضوع قابل بررسی است، اما با پیش زمینههای گوناگونی که پرونده هسته ای کشورمان داشته و دارد باید این مسئله مدیریت شود؛ چرا که شرایط معمولی نداشت.
ظریف گفت: در ۲۲ ماه گذشته که این دولت مسئولیت کار را بر عهده داشت، وظیفه ما این بود که از موضوعی که به غلط و با غرض و با قلب واقعیات و با سوء استفاده از ابزار حقوقی و ساز و کارهای بینالمللی، تبدیل شده بود به موضوعی که بر اساس نص صریح قطعنامهها، تهدید صلح و امنیت بینالمللی بود، خارج شویم.
وزیر خارجه کشورمان در ادامه سخنان خود در شورای راهبردی روابط خارجی افزود: چون نمیتوانستند بگویند برنامه هسته ای ما تهدید صلح و امنیت بینالمللی است، اعلام میکردند ما نگرانیم از ابعاد اشاعه ای هسته ای ایران و با عنایت به اینکه صلح و امنیت بینالمللی جزو مسئولیت های اولیه شورای امنیت است، این گونه در یک پاراگراف بازی کردند که برنامه هسته ای ایران را به صلح و امنیت بین المللی ربط بدهند.
وی گفت: حتی نمیتوانستند بگویند برنامه هسته ای ایران تهدید صلح و امنیت بینالمللی است، در پاراگراف قطعنامه ها بازی کردند تا برنامه هسته ای ایران را به صلح و امنیت بینالمللی ربط دهند.
وزیر امور خارجه افزود: آنها اعلام کردند ما نگرانیم از ابعاد اشاعه برنامه هسته ای ایران با عنایت به اینکه صلح و امنیت بینالمللی جزو مسئولیتهای اولیه شورای امنیت است.
ظریف با اشاره به ماده ۴۰ قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران گفت: در این ماده آمده است که ما ایران را مجبور میکنیم تا برنامه غنیسازی اش را تعلیق کند.
وی افزود: این قطعنامه ها هیچ یک از کشورها را مجبور نمیکند که از گزینه نظامی استفاده کنند.
وزیر امورخارجه گفت: در بند ۹ قطعنامه ۱۹۲۶ در مورد توان موشکی ایران میگوید باید از هر اقدامی استفاده کنیم که مانع دسترسی ایران به توانمندی موشکی شود.
ظریف افزود: با این روند، یک فضای امنیتی درباره ایران ایجاد شد؛ یعنی ایران به عنوان تهدیدی علیه صلح و امنیت بینالمللی با این شکل و شمایل مطرح شده بود و نیاز بود، این تهدید از بین برود.
وی با بیان اینکه در این شرایط با این سوابق، وضعیت جدیدی باید ایجاد میشد، درباره هدف این وضعیت جدید گفت: یکی از اهداف این بود که باید این شرایط را به شکلی تمام میکردیم، دوم اینکه باید عزت کشور را حفظ میکردیم یعنی تمام شدن به هر شرایطی نمی توانست باشد و سوم اینکه باید هم از دانش کشور حراست می کردیم و هم تهدیداتی را که علیه این مردم ایجاد شده بود متوقف میکردیم.
وزیر امور خارجه افزود: به خاطر اینکه خود قطعنامه های سازمان ملل شاید آنچنان تهدیداتی ایجاد نکرده بود، بلکه یک مقبولیت بینالمللی ایجاد شد و مقبولیت این است که دنیا بپذیرد که این کار، کار معقولی است.
ظریف مقبولیت را پذیرفتن کار در دنیا دانست و گفت: مقبولیت مبنایی ایجاد کرده بود که بر آن اساس تحریمهای امریکا و غرب را دربرگرفته بود و راه فراری برای آنها ایجاد می کرد.
وی افزود : فضایی ایجاد شده بود که امریکا دولتهایی را که طرف قراردادهای تجاری با ایران بودند، منع کرده بود و لذا دولتهایی که شرکتهایی از آنها طرف قرارداد با ایران بودند به امریکا اعتراض کردند که در صورت ادامه اذیتها به مرجع جهانی سازمان جهانی تجارت اعتراض خواهند کرد و لذا امریکاییها مجبور به صدور مجوز کلی در تمام موارد شدند که نمونه آنها برنامه های نفت و گاز ما با شرکت های اروپایی بود که مجوز گرفتند.
وزیر امور خارجه گفت: بعد از قطعنامه های طرف های اروپایی، امریکا تحریم هایی به مراتب ریزتر را بر شورای امنیت سوار کرد و برای مثال، گفت که کسی نمی تواند به ایران بنزین بفروشد و این به خاطر همان مبنای مقبولیتی بود.
ظریف به ایجاد مبنای دیگری در این باره اشاره کرد و اظهار داشت: مفهومی پیدا شد تحت این عنوان که کار با ایران هزینه حیثیتی دارد؛ چنانکه آقای کوهن معاون خزانهداری امریکا به کشورهای دیگر میگفت که کار با ایران هزینه دارد و این از مجموعه قطعنامه ها ناشی شده بود.
وی تصریح کرد: اینکه شما در قطعنامه ها کلمه به کلمه دقت میکنید، کار خوبی است؛ من نیز شش سالی که کاری جز حرف زدن در کلاس نداشتم، در این زمینه یعنی معنی کلمات دقیق می شدم و این کار را می کردم .
وزیر امور خارجه فضای ایجاد شده را مهمتر از کلمات عنوان کرد و گفت : اکنون فضایی ایجاد شده است که بر اساس آن فضا اقداماتی علیه ما صورت می گیرد که این فضا باید شکسته شود؛ چرا که معتقدم آن چیزی که مورد نگرانی تندروهای آمریکایی و رژیم صهیونیستی و کشورهای منطقه است، این است که این فضا شکسته شده است.
ایراداتی به توافق وارد است، اما اهداف اصلی و خطوط قرمز در آن رعایت شده است
ظریف در ادامه تصریح کرد: هر کس درباره این توافق تحلیلی کرده و هر چیزی مینویسد با اهداف سیاسی، یکی می گوید ایران امریکا را بر خاک مالید، بیخود میگویند و تحلیل دیگری برعکس آن در خصوص ایران است.
وی گفت: این توافق، توافق متوازنی است که ایراد هم به آن وارد است؛ اما اهداف کلی، اصول و خط قرمزها در آن رعایت شده است.
ظریف با اشاره به اینکه ما یک قطعنامه و یک ضمیمه قطعنامه در شورای امنیت داریم و برجام هم توافقی است بین ما و طرف مقابل افزود: در تاریخ سازمان ملل متحد سابقه ندارد که در باره قطعنامه ای با کشور هدفش مذاکره شود یا اینکه قطعنامه ای در خارج از نیویورک مقر سازمان ملل متحد مورد توافق قرار گیرد و بعد متن آن در مقر ملل متحد تغییر نکند.
وزیر امورخارجه افزود: این قطعنامه ای است که حتی کلمه ای از آن بعد از توافق در خارج از ملل متحد، در مقر سازمان ملل تغییر نکرد و به طور کامل همان به تصویب رسید.
ظریف گفت: حتی به طور مثال قطعنامه ۱۷۳۷ بین اعضای دائم ملل متحد وقتی از خارج به داخل مقر برای تصویب نهایی آمد با پیشنهاد ژاپن تشکیل کمیته تحقیق به آن اضافه شد.
وی تاکید کرد: قطعنامه برجام نخستین قطعنامه ای است که بدون بالا و پایین کردن کلمه ای به طور کامل تصویب شد.
ظریف افزود: از جهت دیگر صرف اینکه با ایران که کشور هدف قطعنامه بوده مذاکره می شود این نیز برای اولین بار است بطوریکه ایران به عنوان یکی از اعضای سازمان ملل متحد مورد مشورت بود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در یک توافق دو طرف باید احساس دستاورد داشته باشند گفت: این طبیعی است که امریکا و طرف مقابل می گویند در برجام به جایی رسیدند و زمان دستیابی ایران را به بمب یک سال به تاخیر انداخته اند.
وزیر امور خارجه در خصوص بکاربردن کلمات مختلف در متن برجام گفت: برخی در جاهایی می گویند اگر به جای این کلمه، کلمه دیگری بود بهتر بود اما این طور است که طرفین بالاخره باید از جایی شروع کنند و ممکن است کلمات مختلفی از طرفین پیشنهاد شود.
وی افزود: این طور نیست که یک کلمه ای نازل شده باشد و کلماتی بوده که یا ما یا طرف مقابل آنها را نپذیرفتند.
وزیر امورخارجه گفت: برخی نکات مورد نظر ما و یا نظر طرف مقابل بوده و تلاش برای نزدیک کردن دو طرف با جایگزین کردن کلمات بوده و توافق این گونه شکل می گیرد.
ظریف افزود: در توافق باید تلاش شود که طرف مقابل هم دستاوردی داشته باشد.
وی در ادامه درباره نحوه اجرای برجام توسط امریکا و دیگر کشورها گفت: فضای سابق در خصوص ایران در هم شکسته است و انها ناگزیرند توافق را اجرا کنند چرا که فضای قبلی بازگشت پذیر نیست.
وزیر امورخارجه درباره احتمال بازگشت پذیری تحریم ها نیز گفت: اعمال این تحریم ها ده سال طول کشیده تا جا افتاده است .
وی افزود: به طور مثال تحریم های نفتی علیه ایران در شروع، یک فرصت شش ماهه برای اجرای آن در نظر گرفته شد.
ظریف گفت: پس با شرایط ایجاد شده بعد از برجام بازگشت این تحریم ها بیش از ده سال طول خواهد کشید.
وی با اشاره به سخنان آقای خرازی در خصوص داشتن آینده نگری گفت: ما با سابقه شش قطعنامه، تعداد زیادی تحریم و تحریم های جدیدی که در دولت جدید در کنگره آمریکا علیه ایران تصویب شد مواجه بودیم و کنگره برای جلوگیری از عدم اجرای قطعنامه ها، مصوبه ای خلاف قانون اساسی امریکا مصوب کرد .
وزیر امور خارجه کشورمان افزود: نتانیاهو در هر سفری به امریکا با تحریم جدیدی علیه ایران بر می گشت و کسی هم به اینکه این مصوبه ها خلاف قانون اساسی امریکاست کاری نداشت .
وی گفت: مصوبه اخیر کنگره در خصوص اعمال تحریم ها علیه ایران دست وزارت خارجه امریکا را می بست که موضوع وتوی آن از طرف اوباما مطرح شد هرچند کنگره حق ندارد اما این کار را کرد .
ظریف افزود: با این شرایط مذاکراتی برگزار شد که نخستین نتیجه ان برنامه جامع اقدام مشترک موضوع توافق ما و طرف مقابل بود.
قطعنامه اخیر شورای امنیت را بیسابقه بوده است/ اگر طرف مقابل نقض عهد کرد میتوانیم برگردیم
وزیر امور خارجه در ادامه، قطعنامه اخیر شورای امنیت را بیسابقه دانست و گفت: در تاریخ شورای امنیت و حتی شش قطعنامه قبلی سابقه ندارد که کشوری از ذیل فصل ۷ بیرون بیاید.
ظریف با بیان اینکه این قطعنامهها یک دقیقه هم اجرایی نشد، افزود: قبول داریم که یک چیزهایی هم در این قطعنامه مانده است؛ چراکه قرار نبود باشد.
وی ادامه داد: قرار بود در توافقات با غرب هیچ چیزی درمورد برنامه های تسلیحاتی موشکی نباشد که نیست، اما در قطعنامه آمده چرا که این قطعنامه باید کاری با شش قطعنامه قبلی می کرد .
ظریف گفت: ما رسما بیانیه دادیم که توان موشکی و برنامه تسلیحاتی خود را ادامه خواهیم داد که این بیانیه نیز بعد از قطعنامه شورای امنیت منتشر شد .
وزیر امور خارجه طرف مقابل را بانی قطعنامه عنوان کرد و افزود: بعد از گذشت زمان آقایان حقوقدان در خصوص این قطعنامه عرق خواهند ریخت چرا که این قطعنامه هیچ سابقه حقوقی ندارد و اگر مبنا قرار بگیرد خود کلی گرفتاری به همراه دارد.
وی گفت: این برای اولین بار در تاریخ شورای امنیت است که غنی سازی کشوری مورد قبول قرار گرفته است و حق کشورها در استفاده از چرخه سوخت نیز طبق انپیتی مفروض گرفته میشود.
ظریف افزود: در قطعنامه ۱۶۹۶ با اشاره به قرار گرفتن ایران تحت ماده ۴۰ آمده است که با تصویب ماده ۴۰ ایران را مجبور به توقف غنی سازی می کنیم اما حالا از کشورها می خواهند که با ایران در موضوع هسته ای همکاری کنند و این دلیل همه این کارهایی بود که من انجام دادم.
وزیر امور خارجه با اشاره به سه بند آخر قطعنامه اخیر شورای امنیت گفت: مجوز عبور از ممنوعیت های قبلی ازجانب ایران از همین الان و قبل از برداشته شدن گامی از طرف ایران داده شده است.
ظریف افزود: در شورای امنیت هر کلمه معنایی دارد لذا اینکه چرا باید ماده ۴۱ بیاید دلیلش این است که این ماده از قبل وجود داشته است و لذا امکان حذف آن نیست.
وی ادامه داد: این دست ماست که اگر طرف مقابل نقض عهد کرد ما بتوانیم برگردیم؛ حالا آیا این خواست ما بوده است؟ نه، یک مصالحه است چرا که آن چیزی را که گرفتیم متوازن می کند .
وزیر امور خارجه گفت: ما در موضوع قطعنامه فقط طرف مشورت بودیم، صریحا هم در برجام گفته شده است که قطعنامه جزو برجام نیست.
حضور مردم پاي صندوقهاي رأي، غرب را از تحريمها نااميد كرد
ظریف در ادامه گفت: دستاورد هستهای نتیجه دیپلماسی نیست؛ بلکه نتیجه مقاومت، خون شهدا و تلاش مردم است.
وی افزود: معتقدم حضور مردم پای صندوقهای رأی غرب را از تحریم کشورمان ناامید کرد.
وزیر امور خارجه اظهار داشت: مقاومت مبنای قدرت ماست و دستاورهای هسته ای ارزان به دست نیامده است؛ بلکه در این راه مردم زجر کشیده اند و ما باید از این دستاوردها پاسداری کنیم تا این روند به برنامه ریزی برای اعتلای جمهوری اسلامی و مقاومت تبدیل شود.
ظریف با اشاره به سفر اخیرش به عراق افزود: در حرم ائمه اطهار (ع) هر لبنانی و هر عراقی که مرا میدید تشکر می کرد و باید اجازه دهیم که مردم از این بابت احساس غرور کنند و در این فضا تنفس کنند.
وی گفت: تحریم های تسلیحاتی ۱۷۴۷ و ۱۹۲۹ محدودیت هایی را برای ۷ قلم از کالاها در زمینه موشکی برایمان فراهم می کرد اما اکنون برای دستیابی به این اقلام باید مجوز بگیریم در صورتی که در گذشته فروش آنها به ما ممنوع بود.
وزیر امور خارجه افزود: ماهیت تحریم اکنون به نظارت و محدودیت تبدیل شده است و در حالی که در گذشته کالاهای دو منظوره اجازه فروش به ایران را نداشت اما اکنون با مجوز این امکان وجود دارد و اگر بخواهند جلو این اقدام را بگیرند هر عضو ۱+۵ می تواند مانع آن شود.
ظریف با بیان اینکه توافق هسته ای ریزه کاری های زیادی دارد گفت : مهم این است که فضای به وجود آمده علیه ایران اکنون از بین رفته و فضای جدیدی درست شده است که در ابتدای قطعنامه به آن اشاره شده و آمده که از امروز فصل جدیدی آغاز شده است.
وی افزود: در قطعنامه همان گونه که رئیس جمهور فرموده اند از فصل ۷ شورای امنیت خارج شدهایم و برنامه ایران از تهدید صلح و امنیت بین الملل به برنامه ای با محدودیت تبدیل شده است.
ظریف با اشاره به اینکه در مدت ۸ سال شورای امنیت ۶ قطعنامه علیه ما صادر کرد و ۲ قطعنامه آن در زمانی که من سفیر ایران در امریکا بودم صادر شد گفت: البته این قطعنامهها را بحق اجرا نکردیم.
وی گفت: اکنون در توافق انجام شده بندهای مربوط به رفع تحریم ها با حفظ برخی محدودیت ها باقی مانده و این موضوع تحت ماده ۴۱ شورای امنیت است .
وزیر امور خارجه درباره بحث موشکی در برجام نیز اظهار داشت: هیچ یک از موشک های ما برای حمل سلاح های هسته ای طراحی نشده است و بند ۳ این قطعنامه هیچ موضوعیتی درباره عملکرد کشورمان ندارد چرا که ما درصدد اجرای اینگونه طرح ها نبوده و نیستیم.
ظریف گفت : معتقدم ایران توانسته است در برابر قدرت های ظاهری جهان بده بستانی انجام دهد و قطعنامه ای متضمن برنامه جامع در شورای امنیت تصویب شود و اکنون نوبت ماست که آن را به تهدید یا فرصت تبدیل کنیم .
وی با بیان اینکه همواره خطر وجود دارد افزود: وقتی ما به بن رفته بودیم حکومت افغانستان شکل گرفت و همه فکر می کردند تحول اساسی انجام شده است و دو هفته قبل از آن رئیس جمهور وقت امریکا بوش ایران را در محور شرارت قرار داد چرا که رژیم صهیونیستی کشتی حامل سلاح را توقیف کرد و عنوان داشت که این کشتی را ایران برای عرفات فرستاده است در حالی که در آن زمان عرفات آن قدر سلاح داشت که نیازی به آنها نداشت و رابطه ما با او نیز به گونه ای بود که در سازمان ملل اصرار می کرد تا همچون مسئولان کشورهای دیگر اجازه دیدار با مقام معظم رهبری را پیدا کند.
ظریف گفت: رژیم صهیونیستی این کشتی را سر هم کرده بود و فضای مطبوعاتی درست کرد که به گفته روانچی تله اسرائیلیها بود تا ایران در محور شرارت قرار گیرد و خباثت بوش و مقامات امریکایی برای ما در این مسئله مفروض است .
وی افزود: اکنون نیز باید ما حواسمان جمع باشد چرا که برخی غافلگیر شدند و فکر نمی کردند نتوانند مانع توافق شوند.
وزیر امور خارجه با بیان اینکه بیشتر دوستان منطقه ای دو ماه طول می کشد تا این مسئله برایشان روشن شود گفت : در همین خصوص و شفافیت توافق هسته ای مقاله ای در روزنامه های عربی نوشتم تا دوستان و همسایگانمان نگرانی نداشته باشند .
ظریف از قرارداد ۱۵۰ میلیون دلاری تبلیغات تلویزیونی در آمریکا برای ماه اوت علیه توافق هسته ای با ایران خبر داد و افزود: آنها اگر نتوانند در این زمینه موفق شوند به طور حتم از راه های دیگر وارد می شوند تا این فرصت را که موجب سربلندی و حفظ قدرت و اسرار و امنیت برنامه هسته ای ما شده است، بگیرند.
وی گفت: دشمنان کشورمان در صددند تا جلو این توافق را که موجب تحول در اقتصاد ما می شود و تصویر امنیتی از ایران را منهدم می کند، بگیرند چرا که در غیر این صورت کسانی که علیه مردم سوریه، یمن و فلسطین توطئه می کردند شناسایی می شوند.
ظریف افزود: باید توقع این را داشته باشیم که آنها بازگردند و در این شرایط به عنوان کارگزار، تحلیلگر، روزنامه نگار و استاد باید مراقب باشیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
رضایی: تیم مذاکرهکننده خطقرمزها را رعایت کرد |اخبار ایران و جهان
رضایی تیم مذاکرهکننده خطقرمزها را رعایت کرد دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت تیم مذاکره کننده هسته ای ایران با مهارت بالای علمی تجربی و اقتدار با رعایت خط قرمزهای نظام از مصالح ملی و حقوق ملت ایران در بهره مندی از دانش هسته ای دفاع کردند کد خبر ۵۲۰۹۵۳ تاریخ انتشار ۰۹ مردادمتن فارسی قطعنامه 2231، برجام و ضمائم آنها |اخبار ایران و جهان
متن فارسی قطعنامه 2231 برجام و ضمائم آنها کد خبر ۵۲۰۲۱۸ تاریخ انتشار ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۴۳ - 28 July 2015 وزارت امور خارجه کشورمان متن فارسی قطعنامه شماره 2231 و ضمائم آن مصوب شورای امنیت و همچنین متن فارسی برجام برنامه جامع اقدام مشترک و ضمائم آن را منتشر کرد به گزارش ایسناسماعیلی در نطق میان دستور خواستار شد بررسی جدی کمیسیون ویژه در عدم رعایت خطوط قرمز برجام/چند درصد از فرزندان
اسماعیلی در نطق میان دستور خواستار شدبررسی جدی کمیسیون ویژه در عدم رعایت خطوط قرمز برجام چند درصد از فرزندان مسئولان بیکار هستند عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت در بخشهای اقتصادی و بازرسی برجام از خطوط قرمز عبور شده است که مورد بررسی جدی کمیسیون ویژه قرار بگیرد بجهانگیری: خط قرمزی برای قوه قضائیه نداریم |اخبار ایران و جهان
جهانگیری خط قرمزی برای قوه قضائیه نداریم معاون اول رئیسجمهور با بیان اینکه برخی اصرار دارند بگویند در این دولت هم ممکن است تخلف رخ دهد گفت در این دولت خلاف نمیشود و اگر هم خلافی صورت گیرد هیچ خط قرمزی برای رسیدگی قوه قضاییه وجود ندارد کد خبر ۵۱۸۷۶۷ تاریخ انتشار ۳۰ تير ۱شورای امنیت ملی امروز برجام را بررسی میکند |اخبار ایران و جهان
شورای امنیت ملی امروز برجام را بررسی میکند نایب رئیس مجلس در پاسخ به انتقادات تعدادی از نمایندگان نسبت به اظهارات اخیر نوبخت که گفته بود بررسی توافق هستهای جزء وظایف شورایعالی امنیت ملی است نه مجلس گفت رسیدگی به برجام در دستور کار مجلس قرار دارد کد خبر ۵۲۰۵۵۰ تاریخ انتشابرجام مقدس نیست |اخبار ایران و جهان
برجام مقدس نیست جریان سیاسی- رسانهای خاصی همواره مایل بوده به شیوه دور باش و کور باش با این موضوع مهم امنیت و منافع ملی برخورد کند کد خبر ۵۲۰۴۲۱ تاریخ انتشار ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۶ ۵۰ - 29 July 2015 محمد ایمانی در یادداشت روز کیهان نوشت متن برجام فراهم شده در مذاکرات وین نه مقتوضیحات قشقاوی در خصوص ترجمه متن برجام |اخبار ایران و جهان
توضیحات قشقاوی در خصوص ترجمه متن برجام معاون کنسولی امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه با ارائه توضیحاتی در خصوص ترجمه متن برجام گفت ترجمه دقیقتر این متن یکشنبه شب به مجلس ارسال شد کد خبر ۵۲۰۱۹۳ تاریخ انتشار ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹ ۲۳ - 28 July 2015 معاون کنسولی امور مجلس و اقطعنامه سازمان ملل تقویتکننده برجام است |اخبار ایران و جهان
قطعنامه سازمان ملل تقویتکننده برجام است یک استاد حقوق بین الملل درخصوص تفاوت حقوقی قطعنامه 2231 شورای امنیت با قطعنامه های قبلی سازمان ملل متحد علیه ایران گفت این قطعنامه نقش واسط را دارد ضمن این که برجام را نیز تقویت می کند کد خبر ۵۲۱۹۴۷ تاریخ انتشار ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۶ ۱۵ -بررسي جدي کميسيون ويژه در عدم رعايت خطوط قرمز برجام / چند درصد از فرزندان مسوولان بيکار هستند؟
۶ مرداد ۱۳۹۴ ۱۴ ۵۰ب ظ اسماعيلي در نطق ميان دستور خواستار شد بررسي جدي کميسيون ويژه در عدم رعايت خطوط قرمز برجام چند درصد از فرزندان مسوولان بيکار هستند موج- عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفت در بخشهاي اقتصادي و بازرسي برجام از خطوط قرمز عبور شده است که مورد برراندر باب فرايند رسيدگي برجام |اخبار ایران و جهان
اندر باب فرايند رسيدگي برجام آنچه وزير محترم امور خارجه دو هفته پيش تسليم مجلس كرد نه لايحه است و نه مصوب هيئت وزيران و اين روال از باب آنكه يك وزير در برابر 17 وزيري كه نظر هيچكدامشان به صورت امضا و تصويب در دولت پاي برجام نيست کد خبر ۵۲۰۶۶۳ تاریخ انتشار ۰۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۷بررسی متن برجام در شورای عالی امنیت ملی |اخبار ایران و جهان
بررسی متن برجام در شورای عالی امنیت ملی سخنگوی شورای عالی امنیت ملی گفت متن جمع بندی پایانی مذاکرات هسته ای برجام در جلسات نوبه ای و فوق العاده شورای عالی در دست بررسی است کد خبر ۵۲۰۶۲۴ تاریخ انتشار ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹ ۵۵ - 29 July 2015 سخنگوی شورای عالی امنیت ملی گفت متن جمخالفت کمیسیون امنیت با تشکیل کمیسیون برجام |اخبار ایران و جهان
مخالفت کمیسیون امنیت با تشکیل کمیسیون برجام عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس شورای اسلامی گفت ما بهطور کلی مخالف تشکیل این کمیسیون هستیم و معتقدیم بررسی یاد شده جزء وظایف ذاتی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی اما مجلس در اینباره رأی گیری کرده و لزوم تشکیلنمایندگان مجلس برجام را با دقت بررسی کنند |اخبار ایران و جهان
نمایندگان مجلس برجام را با دقت بررسی کنند امام جمعه مشهد گفت نمایندگان مجلس شورای اسلامی برجام را با دقت بررسی کنند کد خبر ۵۱۹۳۴۴ تاریخ انتشار ۰۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۳۴ - 24 July 2015 امام جمعه مشهد گفت نمایندگان مجلس شورای اسلامی برجام را با دقت بررسی کنند به گزارش ایسنا آیتامسیر دشوار کنگره برای مخالفت با برجام |اخبار ایران و جهان
مسیر دشوار کنگره برای مخالفت با برجام وزیر امور خارجه کشور گفت برخی کشورهای منطقه بعد از توافق برجام اظهاراتی را خلاف شئون همسایگی مطرح میکنند البته این مطالب و واکنشها به این علت است که این کشورها تاکنون سیاستهای غلط خود در قبال منطقه را با مسئله ایرانهراسی توجیه میکردنبرجام در نگاهي کلان |اخبار ایران و جهان
برجام در نگاهي کلان ادعاي کارشناسي شده ما اين است که در برجام مبتني بر توان فعلي و برنامه کلان هسته اي ايران صنعت هسته اي و برنامه تحقيق و توسعه ايران تا حد بالايي ديده شده است 4 و محدوديت هاي پذيرفته شده که بخشي از آن ها مخصوصا طول مدت محدوديت ها از نقاط ضعف مهم محسوب مي شمجلس بدون تصویب قانون میتواند مانع عهدشکنی در اجرای برجام شود؟ |اخبار ایران و جهان
مجلس بدون تصویب قانون میتواند مانع عهدشکنی در اجرای برجام شود نزدیک به بیست ماه مذاکره جدی برای پایان دادن به بحران ایجاد شده توسط غرب بر سر برنامه هستهای ایران اکنون به متنی با عنوان برجام رسیده است که در صورت نهایی شدن در مجلس در مسیر سخت و پرچالش اجرایی شدن قرار خواهد گرفبرجام در نهاد ریاست جمهوری بررسی میشود |اخبار ایران و جهان
برجام در نهاد ریاست جمهوری بررسی میشود معاون حقوقی رئیس جمهور گفت اینکه برجام یک معاهده است یا یک توافق سیاسی در معاونت حقوقی در حال بررسی است کد خبر ۵۲۰۶۱۰ تاریخ انتشار ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷ ۱۱ - 29 July 2015 معاون حقوقی رئیس جمهور گفت اینکه برجام یک معاهده است یا یک توافق-