تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833267232




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آشنایی با مدارک تحصیلی 9 مغز دنیای فناوری که مهندسی نخواندند و مانند استیو جایز مدیر موفقی شدند


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: آشنایی با مدارک تحصیلی 9 مغز دنیای فناوری که مهندسی نخواندند و مانند استیو جایز مدیر موفقی شدند فناوری اطلاعات > اینترنت - فکر نکنید همه رهبران دره «سیلیکون ولی» مهندس بودند و با مدرک مهندسی توانستند قله‌های موفقیت در دنیای فناوری را طی کنند.
«پیتر اندریاس تیل» آلمانی الاصل میلیاردر سرمایه‌گذار (بیش از 2 میلیارد دلار) در فناوری و مؤسس Paypal و Palatir که پشتیبانی‌های مالی وی از فیس بوک، لینکداین و یامر زبانزد است. وی فلسفه خوانده و در مدرسه حقوق تحصیل‌کرده است.


استوارت باترفیلد به عنوان مؤسس فلیکر و مدیر اجرایی Slack یکی از قوی‌ترین اپلیکیشن‌های بیزینس را با ثروتی معادل 2.8 میلیارد دلار بر عهده دارد. وی نیز مدرک فلسفه دارد که وی را در بعد نویسندگی قوی ساخته است.


پارکر هریس مؤسس کمپانی نرم‌افزاری Salesforce به عنوان مدیر فنی و نرم‌افزاری قوی هرگز مدرک فنی نگرفته است بلکه متخصص در زبان و ادبیات انگلیسی از کالج کوچکی در ورمونت شده است.


«سوزان دایان وویچیتسکی» کارمند گوگل که در سال 2014 مدیر یوتیوب شد تاریخ و ادبیات را در هاروارد به پایان رسانده است. در طول دوران کاری خود نیز MBA و اقتصاد را به کارنامه تحصیلی خود اضافه کرده است.


استیو جابز در پورتلند علوم انسانی خواند اما رشته‌های زیادی ازجمله فلسفه، روان‌شناسی و خوشنویسی خواند و به گفته خودش خوشنویسی باعث شد تا جرقه اپل در ذهن وی شعله‌ور شود.


کارلا فیورینا مدت‌ها مدیر اجرایی اچ پی بود در کالج تاریخ خواند و قبل از ورود به AT&T در سن 25 سالگی معلم انگلیسی بود. وی یکی از زنان موفق دره سیلیکون ولی بود.


«جک ما» مؤسس بزرگ‌ترین وب‌سایت تجارت الکترونیکی دنیا به نام«علی‌بابا» در انستیتو هانگ ژو انگلیسی خواند و معلم انگلیسی شد.وی اکنون بر قله‌های تجارت الکترونیکی در دنیا تکیه زده است.


«بن سیلبرمن» مؤسس پینترست/pinterest با ثروتی معادل 11 میلیارد دلار علوم سیاسی در دانشگاه «یل» خوانده است.


«رناد لپلانش» مالک بزرگ‌ترین پلتفرم اجاره‌ای و کمپانی نرم‌افزاری Lending Club دارای مدرک حقوق از فرانسه است.




به گزارش خبرآنلاین، اغلب خیال می‌کنند مردان و زنان موفق در عرصه فناوری و آی تی مستقر در دره سیلیکون ولی کالیفرنیا دارای مدرک مهندسی یا علوم کامپیوتری هستند اما این‌چنین نیست. استیو جابز فقید، بنیان‌گذار اپل می‌گفت فناوری با هنر ازدواج‌کرده است، با علوم انسانی ازدواج‌کرده و نتایج آن را قلب‌های ما می‌نوازند! در اینجا 9 مرد و زن «فوق موفق» در عرصه فناوری را به شما معرفی می‌کنیم که لزوماً مهندس نبوده‌اند. «پیتر اندریاس تیل» آلمانی الاصل، میلیاردر سرمایه‌گذار (بیش از 2 میلیارد دلار) در فناوری و مؤسس Paypal و Palatir که پشتیبانی‌های مالی وی از فیس بوک، لینکداین و یامر زبانزد است. وی فلسفه خوانده و در مدرسه حقوق تحصیل‌کرده است. استوارت باترفیلد به عنوان مؤسس فلیکر و مدیر اجرایی Slack یکی از قوی‌ترین اپلیکیشن‌های بیزینس را با ثروتی معادل 2.8 میلیارد دلار بر عهده دارد. وی نیز مدرک فلسفه دارد که وی را در بعد نویسندگی قوی ساخته است. پارکر هریس مؤسس کمپانی نرم‌افزاری Salesforce به عنوان مدیر فنی و نرم‌افزاری قوی هرگز مدرک فنی نگرفته است بلکه متخصص در زبان و ادبیات انگلیسی از کالج کوچکی در ورمونت شده است. «سوزان دایان وویچیتسکی» کارمند گوگل که در سال 2014 مدیر یوتیوب شد تاریخ و ادبیات را در هاروارد به پایان رسانده است. در طول دوران کاری خود نیز MBA و اقتصاد را به کارنامه تحصیلی خود اضافه کرده است. استیو جابز فقید نیز در پورتلند علوم انسانی خواند اما رشته‌های زیادی ازجمله فلسفه، روان‌شناسی و خوشنویسی خواند و به گفته خودش خوشنویسی باعث شد تا جرقه اپل در ذهن وی شعله‌ور شود. کارلی فیورینا که مدت‌ها مدیر اجرایی اچ پی بود در کالج تاریخ خواند و قبل از ورود به AT&T در سن 25 سالگی معلم انگلیسی بود. وی یکی از زنان موفق دره سیلیکون ولی بود. «جک ما» مؤسس بزرگ‌ترین وب‌سایت تجارت الکترونیکی دنیا به نام«علی‌بابا» در انستیتو هانگ ژو انگلیسی خواند و معلم انگلیسی شد.وی اکنون بر قله‌های تجارت الکترونیکی در دنیا تکیه زده است. «بن سیلبرمن» مؤسس پینترست/pinterest با ثروتی معادل 11 میلیارد دلار علوم سیاسی در دانشگاه «یل» خوانده است. «رناد لپلانش» فرانسوی مالک بزرگ‌ترین پلتفرم اجاره‌ای و کمپانی نرم‌افزاری Lending Club دارای مدرک حقوق از فرانسه است.   5656      

کلید واژه ها: آی تی -




سه شنبه 13 مرداد 1394 - 07:05:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن