محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829854844
زور وزارت جهاد به واردکنندگان میوه نمیرسد!
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
زور وزارت جهاد به واردکنندگان میوه نمیرسد! مشاور معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه به قاچاق گسترده میوه اعتقادی ندارم،گفت: واردکنندگان میوه یا دردرون حاکمیت هستندو زور وزارت جهادکشاورزی به آنها نمیرسد و یا اینکه مجوز میگیرند و وارد میکنند
به گزارش فرهنگ نیوز، عیسی کلانتری در گفتگو با مهر درباره قاچاق میوه به کشور بابیان اینکه برخی اقلام میوههای گرمسیری از جمله موز، آناناس، انبه و نارگیل در داخل تولید نمیشود و وزارت جهادکشاورزی از واردات آنها جلوگیری نمیکند، اظهارداشت: در مورد باقی میوهها نیز بنده اعتقاد ندارم که به صورت قاچاق وارد میشوند، چون میوه کالایی نیست که افراد ریسک ورود قاچاق آن را برعهده بگیرند.
وزیر اسبق کشاورزی تصریح کرد: انگور و پرتقال چگونه میتواند به شکل قاچاق وارد کشور شود؟ چنین میوههایی اگر بخواهند به صورت غیرمجاز وارد شوند، کیفیتشان را از دست میدهند، چراکه باید از راههای قاچاق وارد و از همین طریق نیز توزیع شوند.
مشاور معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: بنابراین یا کسانی که این واردات را انجام میدهند، در درون حاکمیت قرار دارند و زور وزارت جهادکشاورزی نمیرسد مانع آنان شود یا اینکه مجوز میگیرند و وارد میکنند.
کلانتری با بیان اینکه بنده اعتقاد ندارم قاچاق میوه میتواند در سطح گسترده انجام شود، تاکید کرد: ممکن است در سطح ۱۰ تا ۵۰ تن میوه غیرمجاز به کشور وارد شود که البته این هم واردات محسوب نمیشود اما واردات در حجم زیاد امکانپذیر نیست.
وی با اشاره به اینکه واردات غیرمجاز میوه حتی در سطح ۵۰۰ یا ۱۰۰۰ تن امکانپذیر نیست، چراکه به راحتی میتوان جلوی آن را گرفت، افزود: وقتی قاچاق در سطح وسیع انجام شود، وزارت جهادکشاورزی میتواند مانع آن شود. اگر افرادی بخواهند با حیواناتی مانند قاطر و الاغ میوه وارد کنند، میوهها در راه خراب میشود. اگر هم با کامیون سردخانهدار بخواهند این کار را انجام دهند جلوی آن گرفته میشود و اگر مسئولان مانع آن نمیشوند، تساهل میکنند.
کلانتری خاطرنشان کرد: بنابراین این واردات یا مجوز دارد یا مثلا نهادهای قویتر از وزارت جهادکشاورزی و گمرک این کار را انجام میدهند که مسئولان این ارگانها نمی توانند مانع آن شوند.
وی در واکنش به اظهارات مسئولان وزارت جهادکشاورزی مبنی بر اینکه جلوگیری از قاچاق میوه وظیفه ما نیست، گفت: این حرف بی ربطی است، چراکه قوانین قرنطینه در اختیار این وزارتخانه است.
حجتی: عمده میوههای وارداتی قاچاق هستند
این در حالی است که محمود حجتی وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه عمده میوههای وارداتی از مجراهای غیرقانونی وارد کشور شدهاند، گفته است: مجموعههای ذیربط باید در این زمینه پاسخگو باشند.
وزیر جهادکشاورزی همچنین در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه واردات میوه ممنوع است اما شاهد میوه های وارداتی در بازار هستیم، چه کسانی قاچاق میوه را مدیریت می کنند؟ تاکید کرده است: قاچاق میوه به من مرتبط نمیشود و مربوط به ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز است.
با این وجود، این روزها میوه های خوش رنگ و لعاب فرنگی در خیلی از مغازههای میوه فروشی سطح شهر خودنمایی می کنند؛ انگور شیلی، سیب فرانسوی، گلابی چینی، پرتقال مصری و هلوی ترکیه از جمله میوههایی هستند کهبا وجود ممنوعیت واردات در مغازههای سطح شهر وجود دارند و با قیمتهایی گزاف و چندین برابر میوههای داخلی به فروش می رسند.
این در حالی است که وزارت جهادکشاورزی به عنوان متولی تعیین سیاستهای این حوزه، همچنان اعلام میکند واردات میوه به کشور ممنوع است و مسئولیت مقابله با قاچاق نیز بر عهده این وزارتخانه نیست.
در همین زمینه علی محسنی، معاون دفتر امور میوههای سردسیری و خشک وزارت جهادکشاورزی به مهر گفته است: براساس ماده ۱۶ قانون افزایش بهرهوری بخش کشاورزی و منابع طبیعی واردات تمام اقلام میوه به استثنای موز، آناناس، انبه، نارگیل و پاپایا(خربزه درختی) به کشور ممنوع است و وزارت جهادکشاورزی همواره بر اجرای صحیح این قانون تاکید دارد.
همچنین جمال مدرسی، مدیرکل دفتر تجارت و سرمایهگذاری وزارت جهادکشاورزی در مورد این مساله اظهارداشته است: واردات میوه از سال ۹۰ ممنوع است و با توجه به ظرفیتی که تولید داخل دارد، این ممنوعیت همچنان ادامه خواهد داشت.
در همین حال، ابوالقاسم حسنپور، مدیرکل دفتر میوههای گرمسیری و نیمه گرمسیری وزات جهادکشاورزی نیز در ارتباط با ورود میوههای مختلف به کشور در گفتگو با مهر افزوده است: این اقدام قاچاق است و رسمی نیست، علاوه بر این برخورد با این مساله بر عهده ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز است.
وی با اشاره به اینکه واردات میوه طبق قانون برنامه پنجم توسعه حتما باید از مسیر وزارت جهاد کشاورزی صورت بگیرد، بدین معنا که سازمان حفظ نباتات بر این واردات نظارت داشته باشد، تصریح کرده است: اگر این واردات از مسیرهای غیر مجاز انجام شود، امکان نظارت بر آن وجود ندارد و این به معنای آن است که ما با دست خودمان، تولیدات کشورمان را تخریب می کنیم.
این مقام مسئول اضافه کرده است: به عنوان مثال، اگر یک جفت مگس میوه مدیترانه توسط یک پرتقال وارد کشور شود، این یک جفت مگس در عرض یک ماه چند میلیون مگس تولید می کنند و کنترل این مساله کار ساده ای نیست، در این زمان چه کاری از دست ما بر می آید؟
او همچنین گفته است : وزارت جهادکشاورزی به وزارت کشور و استانداریهای استانهای مرزی اعلام و درخواست کرده جلوی این اقدامات گرفته شود.
اسکندر زند دیگر معاون وزیر جهادکشاورزی هم با بیان اینکه از حدود ۲۳ نوع بیماری و آفات گیاهی ۱۶ مورد آن قرنطینهای است، اظهارداشته است: استانداران استانهای مرزی باید در مقابله با قاچاق میوه اهتمام بیشتری داشته باشند.
ماجرای ۲۵ کانتینر میوه آلوده
در این میان، طی هفته های اخیر بازهم اتفاقاتی رخ داده تا موضوع قاچاق میوه همچنان از مباحث اصلی مورد بحث در مطبوعات و رسانه ها باشد. از جمله این رخدادها می توان به ۲۵ کانتینر میوه آلودهای اشاره کرد که قرار بود از مرز پیرانشهر وارد و در کشور توزیع شود اما مسئولان مانع از ورود این محمولهها به داخل شدند، میوه های مذکور دارای گواهی بهداشت کشور عراق بودند و قرار بود که به عراق بروند اما اینکه چرا سر از ایران درآورده بودند؛ سئوالی است که باید به آن پاسخ داده شود؟
علاوه بر این، چندی قبل رئیس شعبه ۱۴ تعزیرات حکومتی شهر تهران از ورود یک محموله پرتقال قاچاق به چرخه فروش پس از کشف و ضبط آن خبر داده بود.
ناصر مدیحی در این زمینه گفته است: براساس قانون، محمولههایی که توقیف میشود باید به سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی تحویل داده شود تا آنها در این مورد تصمیمگیری کنند. وی افزود: در این میان، یک تعاونی مصرف فرهنگیان این محموله را از سازمان مذکور خریداری کرده تا آن را در میان اعضای خود تقسیم کند اما بعد از خرید محمولهها سر از میدان میوه و ترهبار در آوردهاند.
مدیحی با بیان اینکه شرکت تعاونی یاد شده این میوهها را به قیمت ۴۰۰۰ تومان خریداری کرده است، گفته است: این در حالی است که شرکت تعاونی مذکور میوهها را به قیمت ۵۲۰۰ تا ۵۵۰۰ تومان به غرفهای در میدان میوه و ترهبار فروخته و این پرتقالها به قیمت ۶۵۰۰ تا ۷۰۰۰ تومان در اختیار فروشندگان سطح شهر قرار گرفتهاند. وی اضافه کرد: بنابراین پرتقالهای ۴ هزار تومانی به قیمت ۱۰ تا ۱۲ هزار تومان در اختیار مردم قرار گرفته است.
کلید واژه ها واردات میوه
94/5/12 - 19:00 - 2015-8-3 19:00:29
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]
صفحات پیشنهادی
قاچاق گسترده میوه نداریم/ زور وزارت جهاد به واردکنندگان نمیرسد!
مشاور جهانگیری در گفتگو با مهر قاچاق گسترده میوه نداریم زور وزارت جهاد به واردکنندگان نمیرسد شناسهٔ خبر 2873282 - دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸ ۳۶ اقتصاد > کشاورزی و دامداری مشاور معاون اول رئیس جمهور بابیان اینکه به قاچاق گسترده میوه درکشور اعتقادی ندارم گفت واردکنندگان میوهمشاور جهانگیری: زور وزارت جهاد به واردکنندگان نمیرسد |اخبار ایران و جهان
مشاور جهانگیری زور وزارت جهاد به واردکنندگان نمیرسد مشاور معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه به قاچاق گسترده میوه اعتقادی ندارم گفت واردکنندگان میوه یا دردرون حاکمیت هستندو زور وزارت جهادکشاورزی به آنها نمیرسد و یا اینکه مجوز میگیرند و وارد میکنند کد خبر ۵۲۱۷۳۵ تاریخ انتشوزارت جهاد کشاورزی: واردات چهار میوه گرمسیری مجاز اعلام شد
وزارت جهاد کشاورزی واردات چهار میوه گرمسیری مجاز اعلام شد شناسهٔ خبر 2863092 - سهشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۵ ۱۹ اخبار کوتاه > اقتصاد واردات میوههای موز آناناس نارگیل و انبه مجاز بوده و به منظور جلوگیری از هر گونه انحصار و رقابتی کردن امر واردات این چهار نوع نیاز به هیچگونه مواکنش وزارت جهاد به ادعای انحصار واردات رسمی ۴ قلم میوه
واکنش وزارت جهاد به ادعای انحصار واردات رسمی ۴ قلم میوهوزارت جهاد کشاورزی در واکنش به خبری با عنوان انحصار واردارت رسمی ۴ قلم میوه در دست افراد خاص اعلام کرد برای جلوگیری از هر گونه انحصار چهار قلم میوه گرمسیری همه افراد حقیقی و حقوقی بدون اخذ مجوز از وزارت جهاد می توانند اقداممشاور معاون اول رئیس جمهور: واردکنندگان میوه درون حاکمیت هستند! / موز، آناناس، انبه و نارگیل در داخل تولید نمی
تراز مشاور معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه به قاچاق گسترده میوه اعتقادی ندارم گفت واردکنندگان میوه یا دردرون حاکمیت هستند و زور وزارت جهادکشاورزی به آنها نمیرسد و یا اینکه مجوز میگیرند و وارد میکنند پایگاه خبری تحلیلی تراز عیسی کلانتری درباره قاچاق میوه به کشور بابیوزارت جهاد كشاورزي خواستار حذف تعرفه ۱۵۰ توماني واردات جو شد
وزارت جهاد كشاورزي خواستار حذف تعرفه ۱۵۰ توماني واردات جو شد مدير كل امور اقتصادي وزارت جهاد كشاورزي گفت اين وزارتخانه لغو مصوبه اخذ مابه التفاوت بر واردات جو را به شوراي اقتصاد پيشنهاد كرد به گزارش جوان مهدي كاظم نژاد افزود وزارت جهادكشاورزي خواستار حذف ما به التفاوت وضعبدون مجوز وزارت جهاد واردات شکر صورت نخواهد گرفت
قائم مقام وزیر صنعت معدن و تجارت بدون مجوز وزارت جهاد واردات شکر صورت نخواهد گرفت تهران - ایرنا - قائم مقام وزیر صنعت معدن و تجارت در خصوص واردات 150 هزار تنی شکر گفت با اجرای قانون انتزاع و واگذاری برخی از اختیارات به وزارت جهادکشاورزی صدور مجوز واردات محصولات کشاورزی به اوزارت جهاد کشاورزی: واردات شکر بیش از نیاز کشور ممنوع است
وزارت جهاد کشاورزی واردات شکر بیش از نیاز کشور ممنوع استوزارت جهاد کشاورزی با تأکید بر اینکه واردات شکر بیش از نیاز ممنوع است اعلام کرد دولت در راستای تنظیم بازار و جبران فاصله بین تولید و نیاز داخلی اقدام به تأمین کسری شکر از طریق واردات کرده و این موضوع به هیچ وجه نافی سیاستوزارت جهاد کشاورزی خواستار شد لغو مصوبه اخذ مابه التفاوت 150 تومانی جو وارداتی
وزارت جهاد کشاورزی خواستار شدلغو مصوبه اخذ مابه التفاوت 150 تومانی جو وارداتیوزارت جهاد کشاورزی لغو مصوبه اخذ مابه التفاوت از واردات جو را به شورای اقتصاد پیشنهاد کرد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از وزارت جهاد کشاورزی مهدی کاظم نژاد مدیر کل امور اقتصادی گفت وزارتپیشنهاد جدید وزارت جهاد به دولت درباره واردات محصولات کشاورزی
حجتی اعلام کرد پیشنهاد جدید وزارت جهاد به دولت درباره واردات محصولات کشاورزی شناسهٔ خبر 2874057 - دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۲۹ اقتصاد > کشاورزی و دامداری وزیر جهادکشاورزی با اعلام اینکه اصلاحیهای برای ثبت سفارش واردات محصولات کشاورزی از لحاظ میزان و زمان تمدید ثبت سفارش بهپیشنهاد وزارت جهاد به شورای اقتصاد درباره واردات جو
پیشنهاد وزارت جهاد به شورای اقتصاد درباره واردات جو شناسهٔ خبر 2869010 - سهشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۵ اقتصاد > کشاورزی و دامداری وزارت جهادکشاورزی لغو مصوبه اخذ مابهالتفاوت بر واردات جو را به شورای اقتصاد پیشنهاد کرد به گزارش خبرگزاری مهر مهدی کاظم نژاد مدیر کل امور اقتصاتوسعه جنگل فندقلو در دستور کار وزارت جهادکشاورزی قرار گرفت
رئیس جهاد کشاورزی اردبیل خبر داد توسعه جنگل فندقلو در دستور کار وزارت جهادکشاورزی قرار گرفت شناسهٔ خبر 2862814 - سهشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۲ ۱۰ استانها > اردبیل اردبیل – رئیس جهاد کشاورزی استان اردبیل از برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی برای توسعه سطح جنگل فندقلوی نمین در این اميوه، شير، مرغ، برنج وزير جهاد را به مجلس کشاند
۴ مرداد ۱۳۹۴ ۱۵ ۵۷ب ظ ميوه شير مرغ برنج وزير جهاد را به مجلس کشاند موج - وزير جهاد کشاورزي براي پاسخگويي به برخي سوالات نمايندگان به کميسيون کشاورزي و منابع طبيعي مي رود به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج وزير جهاد کشاورزي روز سه شنبه براي پاسخگويي به برخي سوالات نمايندگان به ممدیرکل امور طیور وزارت جهاد کشاورزی مطرح کرد خراسان رضوی جزء 8 استان برتر تولید تخممرغ و گوشت سفید در کشور
مدیرکل امور طیور وزارت جهاد کشاورزی مطرح کردخراسان رضوی جزء 8 استان برتر تولید تخممرغ و گوشت سفید در کشورمدیرکل دفتر امور طیور و پرورش زنبور عسل وزارت جهاد کشاورزی گفت خراسان رضوی جزء هشت استان برتر تولید تخم مرغ و گوشت سفید در کشور است به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد حبیب امیمجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی: 7 میلیون تن گندم مازاد به سیلوها تحویل داده شده است
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی 7 میلیون تن گندم مازاد به سیلوها تحویل داده شده استمشاور وزیر و مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت تاکنون حدود 7 میلیون تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان به سیلوها تحویل داده شده است به گزارش خبرگزاری فارس از سیرجان محمداسماعیل اسفندیاری&zتوسعه باغات دیم در دستور کار وزارت جهادکشاورزی قرار دارد
وزیر جهادکشاورزی توسعه باغات دیم در دستور کار وزارت جهادکشاورزی قرار دارد شناسهٔ خبر 2867058 - یکشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸ ۱۱ استانها > کردستان سنندج- وزیرجهادکشاورزی گفت ایجاد و توسعه باغات دیم در مناطقی که دارای بیش از ۵۰۰ میلی متر بارندگی هستند جزو دستورکارهای این وزارتخانهپاسخ سعید لو به شایعات در مورد پناهندگی اش/علت کناره گیری طلایی از جمعیت حامیان شهردار/وزارت نیرو تاکنون یک اس
پاسخ سعید لو به شایعات در مورد پناهندگی اش علت کناره گیری طلایی از جمعیت حامیان شهردار وزارت نیرو تاکنون یک استخر متعلق به ثروتمندان را تعطیل کرده است درگیری خونین داعشیها بر سر جهاد نکاح رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آماده میکند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از ا-
اقتصادی
پربازدیدترینها