تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):توبه زيباست، ولى از جوان زيباتر .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798294068




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جهادگران البرزی از مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی بازدید کردند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: همزمان با سی و پنجمین سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی؛ جهادگران البرزی از مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی بازدید کردند خبرگزاری پانا: در آستانه فرارسیدن 16 مرداد و همزمان با سی و پنجمین سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی، جهادگران البرزی از مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی بازدید کردند.
۱۳۹۴ دوشنبه ۱۲ مرداد ساعت 10:43

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگارپانا،عطاء اله ربانی رئیس مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی در جمع همکاران خود از جهاد دانشگاهی استان البرز با تاکید بر اینکه این مجتمع تحقیقاتی متعلق به مجموعه جهاد دانشگاهی و کل کشور است گفت: از اواخر دهه شصت فکر ایجاد مکانی برای انجام پایلوت فعالیت‌های تحقیقاتی، صنعتی و پژوهشی و انتقال دانش از فضای دانشگاهی و آزمایشگاهی در ذهن جهادگران نسل اول و مدیران ارشد جهاد دانشگاهی شکل گرفت و در همین راستا این مجتمع کار خود را با استقرار پژوهشکده‌های برق و الکترونیک، گیاهان دارویی و توسعه صنایع شیمیایی آغاز نمود و بعدها 11 واحد تخصصی نیز به این مجموعه اضافه شد.
وی افزود: مزرعه حیوانات و آزمایشگاه ترانسژن پژوهشگاه رویان، پژوهشگاه ابن سینا، جهاد دانشگاهی واحدهای علم و صنعت، خواجه نصیر، تهران، تربیت مدرس، صنعتی شریف و مرکز ملی ذخایر زیستی و ژنتیکی کشور به عنوان بزرگترین زیست بانک کشور در حوزه‌های گیاهی و حیوانی و بانک ژن بین‌المللی از جمله واحدهای مستقر در این مجتمع هستند.
ربانی با اشاره به مراودات بین‌المللی فراوان مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی یادآور شد: در سال 93، بالغ بر 250 گروه ملی و استانی از این مجتمع بازدید داشتند.
وی افزود: این مجتمع برای انجام فعالیت‌های فنی و صنعتی، روزانه از توانایی‌ 500 نیروی انسانی در قالب هیات علمی، کارشناس، کارمند و کارگر بهره می‌برد و تمام این فعالیت‌ها در 70 هزار متر مربع زیربنای فضاهای این مجتمع صورت می‌پذیرد که البته قرار است در برنامه توسعه این فضا به 400 هزار متر مربع ارتقا یابد.
رئیس پارک علم و فناوری البرز یادآورشد: رویکرد جدید مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی خروج از حالت غریبگی در استان البرز و ایجاد تعاملات سازنده با مجموعه استانی است و اعتقاد بر این است که توفیق این مجتمع در صورتی محقق خواهد شد که بتواند با حوزه‌های جغرافیایی پیرامون خود تعامل داشته باشد که در این راستا ارتباط با شهرداری و شورای شهر کمالشهر از گام‌های اولیه مجتمع بوده است.
ربانی خاطرنشان نمود: استان البرز نسبت به مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی ابراز تعلق می‌کند و در حقیقت این تعامل دو سویه سبب حرکت بُرد-بُرد خواهد شد و استان این مجتمع را به عنوان قطب فناوری البرز دانسته و مدیران کل استان در برنامه‌های ملی خود بازدید از این مجتمع را در برنامه‌ خود قرار می‌دهند.
وی با اشاره به استفاده از اعتبارات استانی برای اولین بار در سال 93 در مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی گفت: طی 30 سال فعالیت این مجتمع تنها در سال 93 که سخت‌ترین سال اعتبارات دولتی بود، توانستیم از اعتبارات استانی استفاده کنیم.
رئیس مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی با اشاره به آغاز به کار پارک علم و فناوری استان البرز در این مجتمع گفت: از سال 87 با اخذ مجوزهای لازم از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پارک علم و فناوری استان البرز به صورت کم شتاب کار خود را در کنار مجتمع آغاز نمود و خوشبختانه از ابتدای سال 93 این حرکت با جذب همکاران جدید توسعه یافته است. به طوری که از آغاز سال 87 تا پایان سال 92 تنها 7 شرکت فناور جذب پارک شده بودند که این عدد از ابتدای سال 93 تا پایان این سال به 40 رسیده و این رقم در چهار ماهه اول سال 94 به 54 شرکت ارتقا یافته است.
رئیس پارک علم و فناوری البرز افزود: پارک علم و فناوری استان البرز در بین پارک‌های فناور کشور رتبه اول را داراست و علی‌رغم ناشناخته و جوان بودن این پارک پتانسیل جذب ماهانه 30 تقاضا را داراست و پیش‌بینی می‌شود رقم 54 شرکت تا پایان سال 94 به 100 شرکت برسد.
ربانی در ادامه خاطرنشان نمود: پیشرفت خوب مجموعه مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری استان البرز بازتاب توانمندی‌هایی است که در فرهنگ جهادی رشد پیدا کرده است و دست خالی و امکانات محدود در کنار حرکت جهادی سبب شده است که محصولات تولیدی شرکت‌های جهاد دانشگاهی در سراسر ایران خدمات ارزنده ارایه دهند.
وی گفت: پارک علم و فناوری استان البرز در کنار پارک علم و فناوری استان کرمانشاه، دومین بستری است که در بستر جهاد دانشگاهی رشد کرده و همگی اذعان می‌کنند این یک حرکت خوب و پرشتاب برای کشور به شمار می‌رود.
ربانی تاکید کرد: خانواده جهاد دانشگاهی در استان البرز شامل جهاد دانشگاهی واحد استان البرز، مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی و جهاد دانشگاهی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی می‌باشد که این فعالیت‌ها باید به سمت سرپرستی جهاد دانشگاهی استان البرز سوق داده شود و حضور تمام این‌ها در کنار هم می‌تواند به تقویت مجموعه جهاد دانشگاهی کمک کند.
وی در خاتمه با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی هیچ‌گاه به اندازه مقطع فعلی دارای فضای مثبت در استان نبوده است؛ گفت: باید قدر این جایگاه دانسته شود و تلاش مجموعه جهاد دانشگاهی بیشتر از قبل باشد و به طور کلی جهادگران با تاثیرگذاری و اثربخشی بتوانند در حوزه‌های ملی و استانی نقش‌آفرینی کنند.  
همچنین در ادامه دکتر سید علی اکبر هاشمی‌راد، رئیس جهاد دانشگاهی استان البرز طی سخنانی کوتاه به معرفی مجموعه جهاد دانشگاهی این استان پرداخت و گفت: معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان البرز با استقرار در دو دانشگاه خوارزمی و علوم پزشکی البرز، معاونت پژوهشی با 3 گروه تخصصی علوم شناختی، آسیب‌های اجتماعی و مطالعات شهری و مرکز خدمات تخصصی GIS و معاونت آموزشی با فعالیت در حوزه‌های آموزش کوتاه مدت و بلند مدت از جمله معاونت‌های جهاد دانشگاهی استان البرز است.
وی افزود: مرکز علمی کاربردی هنر در مقاطع کاردانی و کارشناسی هنر و و دفتر اشتغال و تجاری سازی و فناوری فارغ‌التحصیلان استان نیز از جمله مراکز فعال جهاد دانشگاهی استان البرز به شمار می‌روند.
هاشمی‌راد افزود: جهاد دانشگاهی با خودباوری اعضای خود به این جا رسیده و این سرمایه‌ای است که باید به نسل بعدی جهاد دانشگاهی انتقال یابد و امید است که در استان شاهد هم‌افزایی خوبی در ارتباط با نام جهاد دانشگاهی باشیم.
 جهادگران جهاد دانشگاهی استان البرز در این بازدید یک روزه از پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی و آزمایشگاه‌های آن، آزمایشگاه بیوتکنولوژی و مزرعه پژوهشگاه رویان، پژوهشکده گیاهان دارویی، مرکز ملی ذخایر ژنتیک و زیستی ایران و پارک علم و فناوری البرز بازدید کردند و ضمن تعامل با همکاران و محققان این مراکز با آخرین دستاوردهای این مجموعه‌ها آشنا شدند.

 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن