تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835051302
دستور جدید پدرخوانده ها به رسانه های تحت امر / زندگی مردم اولویت دست چندم مدعیان
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
دستور جدید پدرخوانده ها به رسانه های تحت امر / زندگی مردم اولویت دست چندم مدعیان به راستی میتوان پذیرفت كه عملیات زیرپوستی یك جریان – با سابقه مشخص و معلوم- برای كشاندن تنازعات سیاسی به انتخابات خبرگان رهبری كه وظیفه مهم و خطیری نظیر انتخاب رهبر و حتی عزل او را دارند موضوعی بدون برنامهریزی و غیر هدفمند است؟
به گزارش فرهنگ نیوز ، بیش از ۲۰۰ روز به آوردگاه دو انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری باقی مانده و یك جریان نشانهدار از هفتههای قبل كوس رقابت را در آن به صدا در آورده و تلاش میكند لابهلای صفحات رسانههای مكتوب و مجازی خود فضای كشور را از حالا انتخاباتی- تبلیغاتی و لیست انتخاباتی به جامعه معرفی كند. گویی مردم هیچ مشكل و گره معیشتی و اقتصادی ندارند و تنها دغدغه مردم پیروزی فلان شخصیت یا گروه سیاسی در انتخابات هشت ماه آتی است.
بهراستی تبدیل كردن موضوع انتخابات اسفندماه به موضوع اصلی كشور در شرایطی كه مطالبات عمومی همچنان در مباحثی نظیر گرانی كالاهای اساسی و بیكاری روز افزون خلاصه میشود و بحث تأیید یا رد برجام توسط مراجع قانونی كشور و نگرانی حاصل از متن آن همچنان اولویت جامعه است چه توجیهی دارد كه روزنامههای متعدد طیف تجدیدنظرطلب عمده مطالب صفحات خود را به موضوعی كه هفت ماه دیگر رنگ تحقق میگیرد اختصاص میدهند.
چطور میشود از یك سو داعیه مردم و مرتفع نمودن مشكلات آنها را داشت و در رفتار به گونهای عمل شود كه خلاف مصلحت عمومی و منافع جامعه باشد.
بهراستی كدام جریان دلسوز و دغدغهمند را میتوان پیدا كرد كه به جای پیگیری خواستههای اصلی مردم از دولت به موضوعاتی بپردازد كه – حداقل در برهه كنونی- نشانی از معضلات مردم ندارد؛ مگر نه این است كه افكار عمومی به خوبی اهداف جناحهای سیاسی و تحركات آنها را دنبال میكنند، پس چطور جماعت تجدیدنظرطلب انتظار دارند كه سبد آرای آنها در اسفندماه مملو از آرایی باشد كه مردم به نفع آنها به صندوقها ریختهاند و كابوس دوری ۱۰ ساله آنها از قدرت را به واقعیت تبدیل كنند.
تحركات صرفاً سیاسی این جناح طی هفتههای اخیر زمانی نگرانی بیشتری را با خود به همراه دارد كه بدانیم شخصیتها و رسانههای منتسب به این طیف تلاش میكنند طی یك فرایند چند لایه ابتدا انتخابات مجلس خبرگان را كه طی دورههای گذشته انتخاباتی كاملاً فراجناحی و به دور از منازعات شخصی و گروهی بوده به یك دعوای حزبی تقلیل دهند و به عنوان یك جنگ قدرت در نهادی معرفی كنند كه دغدغه اعضای آن اهداف عالیه است كه با مباحث حزبی- انتخاباتی سنخیتی ندارند.
حال چه نگرانیای بدتر از اینكه رسانههای پرشمار مدعیان اصلاحطلبی به دستور پدرخواندههای خود روی محورهایی حركت میكنند كه میتواند بسیاری از اهداف كلان نظام را به مخاطره بیندازد.
شاید ایجاد چالش و دعواهای معمول انتخاباتی در آوردگاههایی مثل مجلس و ریاست جمهوری به امری عادی مبدل شده اما به راستی میتوان پذیرفت كه عملیات زیرپوستی یك جریان – با سابقه مشخص و معلوم- برای كشاندن تنازعات سیاسی به انتخابات خبرگان رهبری كه وظیفه مهم و خطیری نظیر انتخاب رهبر و حتی عزل او را دارند موضوعی بدون برنامهریزی و غیر هدفمند است؟
نگاهی كوتاه به فعالیتهای رسانهای منسوبان به این جریان میتواند تا حدود بسیاری از اهداف تئوریپردازان این جناح در این باره پردهبرداری كند.
مثلث ساختگی از جماران برای سیاسی كردن خبرگان
روز گذشته روزنامه ابتكار یكی از رسانههای تند جماعت تجدیدنظر تیتر یك خود را با عنوان «مثلث جماران برای مجلس خبرگان» به همین موضوع اختصاص داد و با درج عبارت «اصلاحطلبان به ستون سه گانه اعتدالیون تكیه میكنند» نوشت: «شاید اكنون باید به این فكر كرد كه كدام تشكل روحانی (مجمع روحانیون مبارز و مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم) یا كدام یك از چهرههای معتدل و مردمی (آیت الله هاشمی رفسنجانی، حجتالاسلام روحانی و حجتالاسلام حسن خمینی)، ضرورت توجه بیشتر به مجلس خبرگان را درك میكنند؛ آن هم هنگامی كه اصولگرایان این مجلس را در اختیار خود گرفتهاند و در عین حال از جناحی نشدن آن هم سخن میگویند! در روزهایی كه تبوتاب انتخابات مجلس، نگاه اصلاحطلبان را به خود معطوف كرده است، اصولگرایان خود را برای حضور در دو انتخابات آماده میكنند و میدانند كه در انتخابات اسفند ۹۴ باید برای خبرگان رهبری هم برنامه و لیست داشته باشند.»
در ادامه این مطلب به سیاسی شدن این انتخابات تأكید میشود و میآید: «خبرگانی كه سیاسی شده است... اما خواهناخواه خبرگان در مسیر متفاوتی قرار گرفته است. اختلافات بعد از وفات آیتالله مشكینی دیده شد كه اكبر هاشمی به صندلی ریاست خبرگان جلوس كرد و صدای اعتراض برخی بلند شد»
این روزنامه در ادامه با تأكید بر اینكه خبرگان رهبری میدان جدید رقابت است، بیان میكند: «گرچه انتخابات مجلس خبرگان رهبری به طور سنتی عرصهای برای رقابت میان تشكلهای روحانی اصولگرا و اصلاحطلب و در رأس آن جامعه روحانیت مبارز و مجمع روحانیون مبارز بوده است، اما به نظر میرسد برنامهریزی دیگر تشكلهای سیاسی برای این مجلس نیز آغاز شده است.»
وزنكشی سیاسی در خبرگان!
روزنامه آرمان، نزدیك به خانواده هاشمی، هم دقیقاً چنین رویكردی را اتخاذ كرده و با اختصاص تصویر نخست صفحه یك خود به روحانی، هاشمی و سیدحسن خمینی در همین خصوص نوشت: «در یكی، دو روز گذشته برخی سایتها و رسانههای خبری، لیستی از كاندیداهای جریان اصلاحطلب و اعتدالیون را برای حضور در انتخابات خبرگان مطرح ساختهاند. فارغ از اینكه حضور این افراد قطعیت یافته یا نه، مرور نامهای حاضر در لیست نشاندهنده وزنه سنگین این جریان و پتانسیل بالقوه آن برای حضور در انتخابات حساس مجلس خبرگان است؛ لیستی كه در آن چهرههایی چون آیتالله هاشمیرفسنجانی، حجتالاسلام حسن روحانی، آیتالله سیدحسن خمینی و تنی چند از مقامات عالی دولت یازدهم كه جملگی سابقه حضور در مجلس خبرگان را داشتهاند و توانایی آنان بر كسی پوشیده نیست در آن حضور دارند. مرور گذرا بر این اسامی كه هر كدام وزنهای در ساختار سیاسی هستند و مورد وثوق لایههای مختلف و متكثر مردمی، گواه خوبی بر پشتوانه خوب اصلاحطلبان و اعتدالگرایان برای حضور در انتخابات خبرگان است و البته دلیلی موجه بر نگرانی جریان مقابل كه میداند در رقابت انتخاباتی با این چهرهها كاری بس سخت و مشكل پیش رو دارد.»
لیست انتخاباتی ۸ ماه مانده به برگزاری انتخابات؟!
جالب است بدانیم خبرگزاری ایلنا هم كه چند مدتی یك بار اخبار و گزارشش توسط شخصیتهای سیاسی تكذیب و مجبور به عذرخواهی میشود هم روز شنبه اقدام به ارائه لیست انتخاباتی كرد كه در آن افراد معلومالحالی بودند كه سابقه آنها فعالیت در فتنه ۸۸ است. ایلنا در این گزارش با بیان اینكه «احزاب اصلاحطلب به جز مجمع روحانیون و مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم عموما نیرویی برای حضور در انتخابات خبرگان ندارند» لیستی را منتشر كرد و مدعی شد این لیست بر اساس آنچه در سایتهای خبری منتشر شده، جمعآوری شده است. این خبرگزاری نوشت:علیاكبر هاشمی رفسنجانی، حسن روحانی، سید حسن خمینی، مجید انصاری (نماینده سابق مجلس خبرگان)، محمود علوی (وزیر اطلاعات و عضو فعلی مجلس خبرگان)، علی یونسی (وزیر پیشین اطلاعات)، سیدهادی خامنهای (نماینده سابق مجلس خبرگان)، علیاكبر محتشمی پور (نماینده سابق مجلس خبرگان)، محسن موسویتبریزی (نماینده سابق مجلس خبرگان)، هاشمزاده هریسی (عضو فعلی مجلس خبرگان)، محمدعلی شهیدی (معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران)، سیدمحسن خرازی (عضو فعلی مجلس خبرگان)، ابوالقاسم علیدوست (عضو جامعه مدرسین)، محمدجواد فاضل لنكرانی (عضو جامعه مدرسین)، سیدمحمد غروی (عضو جامعه مدرسین) و علوی بروجردی (از اساتید برجسته حوزه علمیه قم) از جمله افرادی هستند كه در صورت نامزدی در انتخابات خبرگان شانس زیادی برای ورود به این مجلس دارند اما ظاهراً گروههای اصلاحطلب هنوز به این جمعبندی نرسیدهاند.
اولویت تحقق اهداف جناحی است نه دغدغههای مردمی
همانطور كه اشاره شد جماعت تجدیدنظرطلب از هماكنون تلاش دارد آوردگاه مجلس خبرگان را هشت ماه زودتر وارد فضای جامعه كرده و ضمن حساسیتبخشی به این انتخابات، آن را یكی از موضوعات اصلی جامعه نشان دهد، آن هم در شرایطی كه مردم همچنان منتظرند تا شعارهای انتخاباتی و تبلیغاتی خرداد ۹۲ رنگ تحقق به خود بگیرد، وضعیت كسب و كار و اشتغال به سرو سامانی برسد، تورم و رشد فزاینده قیمتها كنترل شود و اوضاع داخلی بهبود یابد.
اتخاذ چنین رویكردی از سوی رسانههای جریان مدعی اصلاحات هرچند نشاندهنده این موضوع است كه رهبران و منسوبان به این طیف با دغدغههای روز مردم فاصلهای بس طولانی دارند اما نشاندهنده این موضوع هم است كه اصلاحطلبان چاره اوضاع متشنج سیاسی خود را قرار گرفتن زیر چتر شخصیتهایی نظیر هاشمی رفسنجانی میبینند، چتری كه میتواند آنها را از بیسر و سامانی و فقدان رهبریت نجات داده و به آینده سیاسی امیدوارشان كنند.
تعریف و تمجیدهای بیحد و حصر ماههای اخیر روزنامههای وابسته به این جریان از شخصیت سیاسی و رویكرد هاشمی هم به همین دلیل میتواند باشد. مرور سخنان سعید حجاریان، تئوریپرداز این جریان هم میتواند گزاره فوق را تأیید كند؛ وی ابراز میكند «اصلاحات بیسر است.»
چند هفته پیش بود كه یكی دیگر از همین روزنامهها در مقام مدح هاشمی رفسنجانی برآمد و تلاش كرد تا خبر رهبریت وی در كنار خاتمی و ناطق را برجسته نماید با تیتر «مثلث طلایی بزرگان در انتخابات مجلس؟».
این روزنامه تلاش كرد با عباراتی غلوآمیز و بدون توجه به كارنامه كاری آنها تأكید كند: «سه ضلع، یكی از دیگری قدرتمندتر و تأثیرگذارتر؛ ویژگی مشترك آنها هم نه رسیدن به قدرت بلكه «نه» بلند به این مؤلفه است. . . . آیتالله هاشمی رفسنجانی، سیدمحمد خاتمی و علیاكبر ناطقنوری از سه طیف كه هر كدام حامیان و هواداران زیادی دارند، قرار است با هم ائتلافی داشته باشند كه بدون شك نامی جز ائتلاف طلایی نمیتوان برای آن انتخاب كرد... پس این سه ضلع با یكدیگر «یاعلی» میگویند تا حماسهای دیگر بیافرینند...»
حال چگونه یك روز مثلت در افرادی نظیر « هاشمی، خاتمی، ناطق» و روز دیگر در « هاشمی، روحانی، حسن خمینی» معنا پیدا میكند؛ پاسخش با مدعیان اصلاحطلب.
منبع: جهان نیوز
94/5/12 - 08:32 - 2015-8-3 08:32:48
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]
صفحات پیشنهادی
در جلسه امروز هیات دولت صورت گرفت دستور اقتصادی روحانی به هیات وزیران/مسئولیت ویژه به ستاد هماهنگی اقتصاد مقاو
در جلسه امروز هیات دولت صورت گرفتدستور اقتصادی روحانی به هیات وزیران مسئولیت ویژه به ستاد هماهنگی اقتصاد مقاومتیرئیسجمهور از تمام اعضای هیأت دولت خواست تا برنامههای خود را برای استفاده از منابع خارجی در جهت سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال ظرف مدت یک هفته به ستاد هماهنگی اقتصاد مقاوهفت لایحهی موافقتنامهی همکاری با اولویت در دستور قرار گرفت
با تقاضای تغییر دستور هفت لایحهی موافقتنامهی همکاری با اولویت در دستور قرار گرفت مجلس شورای اسلامی در پی تقاضای تغییر دستور با اولویت قرار گرفتن 7 لایحه موافقتنامه همکاری موافقت کرد به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان مجلس شورای اسلامی در پی تقاضای تغییردستور جديد به ظريف و پورمحمدي درباره روسيه
دستور جديد به ظريف و پورمحمدي درباره روسيهتاریخ انتشار دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۸ ۱۶ خراسان نوشت بر اساس تصميم جديد هيئت وزيران که به مصطفي پورمحمدي و محمدجواد ظريف ابلاغ شده مقرر شده است وزارت دادگستري در اجراي ماده ۲ آيين نامه چگونگي تنظيم و انعقاد توافق هاي بين&zwnjقادرمرزی در نطق میان دستور: مردم کردستان حساب نظام را از اشخاص و دولتها جدا میکنند/ حضور فعال مردم کردستان د
قادرمرزی در نطق میان دستور مردم کردستان حساب نظام را از اشخاص و دولتها جدا میکنند حضور فعال مردم کردستان در صحنههای حساسنماینده مردم قروه در مجلس شورای اسلامی گفت مردم کردستان همواره در زمانهای حساس و عرصههای مهم حضور گسترده و فعال داشتند و آنها حساب نظام را از برخی اشخاصکدخدایی: نیازی به دستورالعمل جدید انتخاباتی نیست
کدخدایی نیازی به دستورالعمل جدید انتخاباتی نیستتاریخ انتشار دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۹۴ ساعت ۰۹ ۳۱ عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت در زمینه مقابله با تخلفات انتخاباتی نیازی به قانون یا دستور العملی خاص نیست عباسعلی کدخدایی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اظهارات اخیر رئیس مجلس شورااسامی ناطقان میاندستور امروز صحن علنی مجلس
اسامی ناطقان میاندستور امروز صحن علنی مجلس عضو هیأت رئیسه مجلس اسامی ناطقان میان دستور جلسه علنی امروز را قرائت کرد به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان علیرضا منادی سپیدان در نشست علنی امروز یکشنبه 30 تیرماه مجلس شورای اسلامی اسامی ناطقان میان ددستور جديد به ظريف و پورمحمدي درباره روسيه |اخبار ایران و جهان
دستور جديد به ظريف و پورمحمدي درباره روسيه کد خبر ۵۲۱۶۹۵ تاریخ انتشار ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۷ ۰۰ - 03 August 2015 خراسان نوشت بر اساس تصميم جديد هيئت وزيران که به مصطفي پورمحمدي و محمدجواد ظريف ابلاغ شده مقرر شده است وزارت دادگستري در اجراي ماده 2 آيين نامه چگونگي تنظيم و انعقاد توسوال از وزیر نیرو در دستور کار امروز مجلس
سوال از وزیر نیرو در دستور کار امروز مجلس خبرگزاری پانا وزیر نیرو به منظور پاسخ به سوال نادر قاضیپور نماینده ارومیه در جلسه علنی امروز مجلس حضور مییابد ۱۳۹۴ سه شنبه ۶ مرداد ساعت 08 43 به گزارش سرویس سیاسی پانا همچنین رسیدگی به طرح یک فوریتی اساسنامه شرکت ملی نفت ایران طرح یاسامی ناطقان میان دستور امروز صحن علنی
عضو هیئترئیسه مجلس قرائت کرد اسامی ناطقان میان دستور امروز صحن علنی عضو هیئترئیسه مجلس اسامی ناطقان میان دستور امروز صحن علنی قرائت کرد به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان عضو هیئت رئیسه مجلس شوراس اسلامی اسلامی ناطقان میان دستور جلسه علنی امروز چهارشنبهطرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس با اولویت در دستور کار نمایندگان قرار گرفت
با موافقت نمایندگان طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس با اولویت در دستور کار نمایندگان قرار گرفت نمایندگان در جلسه علنی امروز با تغییر دستور طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی موافقت کردند به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان &nارائه گزارش لایحه مبارزه با تامین مالی وتروریسم دردستور کار امروز مجلس
ارائه گزارش لایحه مبارزه با تامین مالی وتروریسم دردستور کار امروز مجلس خبرگزاری پانا جلسه علنی امروز قوه قانونگذاری دقایقی قبل آغاز به کار کرد ۱۳۹۴ چهارشنبه ۳۱ تير ساعت 08 42 به گزارش سرویس سیاسی پانا جلسه علنی امروز چهارشنبه 31 تیر مجلس شورای اسلامی به ریاست دکتر علیبررسی «برجام» امروز در دستور کار شورای عالی امنیت ملی است
ابوترابیفرد بررسی برجام امروز در دستور کار شورای عالی امنیت ملی است نایب رئیس مجلس گفت براساس قانون متن برجام در دستور کار مجلس قرار گرفته و به آن رسیدگی خواهد شد به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدحسن ابوتراهاموند: توافق ایران دستور نشست امروز بروکسل است
هاموند توافق ایران دستور نشست امروز بروکسل است وزیر خارجه انگلیس در بروکسل گفت که توافق هستهای ایران روند صلح خاورمیانه لیبی و تونس دستور نشست امروز وزرای خارجه اتحادیه اروپا در مقر بروکسل است به گزارش نامه نیوز فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس در بروکسل گفت که توافق هسته ایجلسه علنی امروز بهارستان آغاز شد/ گزارش طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده در دستور کار
دقایقی قبل جلسه علنی امروز بهارستان آغاز شد گزارش طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده در دستور کار جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی دقایقی قبل به ریاست علی لاریجانی آغاز شد به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان سیصد و چهل و سومین جلسه علنی امروز چهارشنبه 7 مبا رأی نمایندگان 5 لایحه موافقتنامه همکاری با اولویت در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت
با رأی نمایندگان5 لایحه موافقتنامه همکاری با اولویت در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفتنمایندگان مجلس با تقاضای بررسی خارج از نوبت و با اولویت 5 لایحه موافقتنامه همکاری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و چند کشور دیگر در صحن علنی پارلمان موافقت کردند به گزارش خبرنگار پارلمانی برگزا5 لايحه موافقتنامه همکاري با اولويت در دستور کار صحن علني مجلس قرار گرفت
۷ مرداد ۱۳۹۴ ۹ ۴۲ق ظ 5 لايحه موافقتنامه همکاري با اولويت در دستور کار صحن علني مجلس قرار گرفت موج-نمايندگان مجلس با تقاضاي بررسي خارج از نوبت و با اولويت 5 لايحه موافقتنامه همکاري بين دولت جمهوري اسلامي ايران و چند کشور ديگر در صحن علني پارلمان موافقت کردند به گزارش خبرگزاري ماسامی ناطقان میاندستور امروز صحن علنی
عضو هیئت رئیسه مجلس قرائت کرد اسامی ناطقان میاندستور امروز صحن علنی عضو هیئترئیسه مجلس اسامی ناطقان میاندستور امروز صحن علنی قرائت کرد به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان عضو هیئترئیسه مجلس در نشست علنی امروز یکشنبه 4 مرداد ماه مجلس شورای اسلامی-
سیاسی
پربازدیدترینها