محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842060358
معيشت دغدغه مردم، خبرگان اولويت اصلاحطلبان
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: معيشت دغدغه مردم، خبرگان اولويت اصلاحطلبان
بيش از 200 روز به آوردگاه دو انتخابات مهم مجلس شوراي اسلامي و خبرگان رهبري باقي مانده و يك جريان نشانهدار از هفتههاي قبل كوس رقابت را در آن به صدا در آورده و تلاش ميكند لابهلاي صفحات رسانههاي مكتوب و مجازي خود فضاي كشور را از حالا انتخاباتي- تبليغاتي و ليست انتخاباتي به جامعه معرفي كند. گويي مردم هيچ مشكل و گره معيشتي و اقتصادي ندارند و تنها دغدغه مردم پيروزي فلان شخصيت يا گروه سياسي در انتخابات هشت ماه آتي است.
نویسنده : محمد اسماعيلي
بيش از 200 روز به آوردگاه دو انتخابات مهم مجلس شوراي اسلامي و خبرگان رهبري باقي مانده و يك جريان نشانهدار از هفتههاي قبل كوس رقابت را در آن به صدا در آورده و تلاش ميكند لابهلاي صفحات رسانههاي مكتوب و مجازي خود فضاي كشور را از حالا انتخاباتي- تبليغاتي و ليست انتخاباتي به جامعه معرفي كند. گويي مردم هيچ مشكل و گره معيشتي و اقتصادي ندارند و تنها دغدغه مردم پيروزي فلان شخصيت يا گروه سياسي در انتخابات هشت ماه آتي است.
بهراستي تبديل كردن موضوع انتخابات اسفندماه به موضوع اصلي كشور در شرايطي كه مطالبات عمومي همچنان در مباحثي نظير گراني كالاهاي اساسي و بيكاري روز افزون خلاصه ميشود و بحث تأييد يا رد برجام توسط مراجع قانوني كشور و نگراني حاصل از متن آن همچنان اولويت جامعه است چه توجيهي دارد كه روزنامههاي متعدد طيف تجديدنظرطلب عمده مطالب صفحات خود را به موضوعي كه 40 ماه ديگر رنگ تحقق ميگيرد اختصاص ميدهند.
چطور ميشود از يك سو داعيه مردم و مرتفع نمودن مشكلات آنها را داشت و در رفتار به گونهاي عمل شود كه خلاف مصلحت عمومي و منافع جامعه باشد.
بهراستي كدام جريان دلسوز و دغدغهمند را ميتوان پيدا كرد كه به جاي پيگيري خواستههاي اصلي مردم از دولت به موضوعاتي بپردازد كه – حداقل در برهه كنوني- نشاني از معضلات مردم ندارد؛ مگر نه اين است كه افكار عمومي به خوبي اهداف جناحهاي سياسي و تحركات آنها را دنبال ميكنند، پس چطور جماعت تجديدنظرطلب انتظار دارند كه سبد آراي آنها در اسفندماه مملو از آرايي باشد كه مردم به نفع آنها به صندوقها ريختهاند و كابوس دوري 10 ساله آنها از قدرت را به واقعيت تبديل كنند.
تحركات صرفاً سياسي اين جناح طي هفتههاي اخير زماني نگراني بيشتري را با خود به همراه دارد كه بدانيم شخصيتها و رسانههاي منتسب به اين طيف تلاش ميكنند طي يك فرايند چند لايه ابتدا انتخابات مجلس خبرگان را كه طي دورههاي گذشته انتخاباتي كاملاً فراجناحي و به دور از منازعات شخصي و گروهي بوده به يك دعواي حزبي تقليل دهند و به عنوان يك جنگ قدرت در نهادي معرفي كنند كه دغدغه اعضاي آن اهداف عاليه است كه با مباحث حزبي- انتخاباتي سنخيتي ندارند.
حال چه نگرانياي بدتر از اينكه رسانههاي پرشمار مدعيان اصلاحطلبي به دستور پدرخواندههاي خود روي محورهايي حركت ميكنند كه ميتواند بسياري از اهداف كلان نظام را به مخاطره بيندازد.
شايد ايجاد چالش و دعواهاي معمول انتخاباتي در آوردگاههايي مثل مجلس و رياست جمهوري به امري عادي مبدل شده اما به راستي ميتوان پذيرفت كه عمليات زيرپوستي يك جريان – با سابقه مشخص و معلوم- براي كشاندن تنازعات سياسي به انتخابات خبرگان رهبري كه وظيفه مهم و خطيري نظير انتخاب رهبر و حتي عزل او را دارند موضوعي بدون برنامهريزي و غير هدفمند است؟
نگاهي كوتاه به فعاليتهاي رسانهاي منسوبان به اين جريان ميتواند تا حدود بسياري از اهداف تئوريپردازان اين جناح در اين باره پردهبرداري كند.
مثلث ساختگي از جماران براي سياسي كردن خبرگان
روز گذشته روزنامه ابتكار يكي از رسانههاي تند جماعت تجديدنظر تيتر يك خود را با عنوان «مثلث جماران براي مجلس خبرگان» به همين موضوع اختصاص داد و با درج عبارت «اصلاحطلبان به ستون سه گانه اعتداليون تكيه ميكنند» نوشت: «شايد اكنون بايد به اين فكر كرد كه كدام تشكل روحاني (مجمع روحانيون مبارز و مجمع محققين و مدرسين حوزه علميه قم) يا كدام يك از چهرههاي معتدل و مردمي (آيت الله هاشمي رفسنجاني، حجتالاسلام روحاني و حجتالاسلام حسن خميني)، ضرورت توجه بيشتر به مجلس خبرگان را درك ميكنند؛ آن هم هنگامي كه اصولگرايان اين مجلس را در اختيار خود گرفتهاند و در عين حال از جناحي نشدن آن هم سخن ميگويند! در روزهايي كه تبوتاب انتخابات مجلس، نگاه اصلاحطلبان را به خود معطوف كرده است، اصولگرايان خود را براي حضور در دو انتخابات آماده ميكنند و ميدانند كه در انتخابات اسفند 94 بايد براي خبرگان رهبري هم برنامه و ليست داشته باشند.»
در ادامه اين مطلب به سياسي شدن اين انتخابات تأكيد ميشود و ميآيد: «خبرگاني كه سياسي شده است... اما خواهناخواه خبرگان در مسير متفاوتي قرار گرفته است. اختلافات بعد از وفات آيتالله مشكيني ديده شد كه اكبرهاشمي به صندلي رياست خبرگان جلوس كرد و صداي اعتراض برخي بلند شد»
اين روزنامه در ادامه با تأكيد بر اينكه خبرگان رهبري ميدان جديد رقابت است، بيان ميكند: «گرچه انتخابات مجلس خبرگان رهبري به طور سنتي عرصهاي براي رقابت ميان تشكلهاي روحاني اصولگرا و اصلاحطلب و در رأس آن جامعه روحانيت مبارز و مجمع روحانيون مبارز بوده است، اما به نظر ميرسد برنامهريزي ديگر تشكلهاي سياسي براي اين مجلس نيز آغاز شده است.»
وزنكشي سياسي در خبرگان !
روزنامه آرمان، نزديك به خانواده هاشمي، هم دقيقاً چنين رويكردي را اتخاذ كرده و با اختصاص تصوير نخست صفحه يك خود به روحاني، هاشمي و سيدحسن خميني در همين خصوص نوشت: «در يكي، دو روز گذشته برخي سايتها و رسانههاي خبري، ليستي از كانديداهاي جريان اصلاحطلب و اعتداليون را براي حضور در انتخابات خبرگان مطرح ساختهاند. فارغ از اينكه حضور اين افراد قطعيت يافته يا نه، مرور نامهاي حاضر در ليست نشاندهنده وزنه سنگين اين جريان و پتانسيل بالقوه آن براي حضور در انتخابات حساس مجلس خبرگان است؛ ليستي كه در آن چهرههايي چون آيتالله هاشميرفسنجاني، حجتالاسلام حسن روحاني، آيتالله سيدحسن خميني و تني چند از مقامات عالي دولت يازدهم كه جملگي سابقه حضور در مجلس خبرگان را داشتهاند و توانايي آنان بر كسي پوشيده نيست در آن حضور دارند. مرور گذرا بر اين اسامي كه هر كدام وزنهاي در ساختار سياسي هستند و مورد وثوق لايههاي مختلف و متكثر مردمي، گواه خوبي بر پشتوانه خوب اصلاحطلبان و اعتدالگرايان براي حضور در انتخابات خبرگان است و البته دليلي موجه بر نگراني جريان مقابل كه ميداند در رقابت انتخاباتي با اين چهرهها كاري بس سخت و مشكل پيش رو دارد.»
ليست انتخاباتي 8 ماه مانده به برگزاري انتخابات؟!
جالب است بدانيم خبرگزاري ايلنا هم كه چند مدتي يك بار اخبار و گزارشش توسط شخصيتهاي سياسي تكذيب و مجبور به عذرخواهي ميشود هم روز شنبه اقدام به ارائه ليست انتخاباتي كرد كه در آن افراد معلومالحالي بودند كه سابقه آنها فعاليت در فتنه 88 است. ايسنا در اين گزارش با بيان اينكه «احزاب اصلاحطلب به جز مجمع روحانيون و مجمع محققين و مدرسين حوزه علميه قم عموما نيرويي براي حضور در انتخابات خبرگان ندارند» ليستي را منتشر كرد و مدعي شد اين ليست بر اساس آنچه در سايتهاي خبري منتشر شده، جمعآوري شده است. اين خبرگزاري نوشت:علياكبر هاشمي رفسنجاني، حسن روحاني، سيد حسن خميني، مجيد انصاري (نماينده سابق مجلس خبرگان)، محمود علوي (وزير اطلاعات و عضو فعلي مجلس خبرگان)، علي يونسي (وزير پيشين اطلاعات)، سيدهادي خامنهاي (نماينده سابق مجلس خبرگان)، علياكبر محتشمي پور (نماينده سابق مجلس خبرگان)، محسن موسويتبريزي (نماينده سابق مجلس خبرگان)، هاشمزاده هريسي (عضو فعلي مجلس خبرگان)، محمدعلي شهيدي (معاون رئيسجمهور و رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران)، سيدمحسن خرازي (عضو فعلي مجلس خبرگان)، ابوالقاسم عليدوست (عضو جامعه مدرسين)، محمدجواد فاضل لنكراني (عضو جامعه مدرسين)، سيدمحمد غروي (عضو جامعه مدرسين) و علوي بروجردي (از اساتيد برجسته حوزه علميه قم) از جمله افرادي هستند كه در صورت نامزدي در انتخابات خبرگان شانس زيادي براي ورود به اين مجلس دارند اما ظاهراً گروههاي اصلاحطلب هنوز به اين جمعبندي نرسيدهاند.
اولويت تحقق اهداف جناحي است نه دغدغههاي مردمي
همانطور كه اشاره شد جماعت تجديدنظرطلب از هماكنون تلاش دارد آوردگاه مجلس خبرگان را هشت ماه زودتر وارد فضاي جامعه كرده و ضمن حساسيتبخشي به اين انتخابات، آن را يكي از موضوعات اصلي جامعه نشان دهد، آن هم در شرايطي كه مردم همچنان منتظرند تا شعارهاي انتخاباتي و تبليغاتي خرداد 92 رنگ تحقق به خود بگيرد، وضعيت كسب و كار و اشتغال به سرو ساماني برسد، تورم و رشد فزاينده قيمتها كنترل شود و اوضاع داخلي بهبود يابد.
اتخاذ چنين رويكردي از سوي رسانههاي جريان مدعي اصلاحات هرچند نشاندهنده اين موضوع است كه رهبران و منسوبان به اين طيف با دغدغههاي روز مردم فاصلهاي بس طولاني دارند اما نشاندهنده اين موضوع هم است كه اصلاحطلبان چاره اوضاع متشنج سياسي خود را قرار گرفتن زير چتر شخصيتهايي نظير هاشمي رفسنجاني ميبينند، چتري كه ميتواند آنها را از بيسر و ساماني و فقدان رهبريت نجات داده و به آينده سياسي اميدوارشان كنند.
تعريف و تمجيدهاي بيحد و حصر ماههاي اخير روزنامههاي وابسته به اين جريان از شخصيت سياسي و رويكرد هاشمي هم به همين دليل ميتواند باشد. مرور سخنان سعيد حجاريان، تئوريپرداز اين جريان هم ميتواند گزاره فوق را تأييد كند؛ وي ابراز ميكند «اصلاحات بيسر است.»
چند هفته پيش بود كه يكي ديگر از همين روزنامهها در مقام مدح هاشمي رفسنجاني برآمد و تلاش كرد تا خبر رهبريت وي در كنار خاتمي و ناطق را برجسته نمايد با تيتر «مثلث طلايي بزرگان در انتخابات مجلس؟».
اين روزنامه تلاش كرد با عباراتي غلوآميز و بدون توجه به كارنامه كاري آنها تأكيد كند: «سه ضلع، يكي از ديگري قدرتمندتر و تأثيرگذارتر؛ ويژگي مشترك آنها هم نه رسيدن به قدرت بلكه «نه» بلند به اين مؤلفه است. . . . آيتالله هاشمي رفسنجاني، سيدمحمد خاتمي و علياكبر ناطقنوري از سه طيف كه هر كدام حاميان و هواداران زيادي دارند، قرار است با هم ائتلافي داشته باشند كه بدون شك نامي جز ائتلاف طلايي نميتوان براي آن انتخاب كرد... پس اين سه ضلع با يكديگر «ياعلي» ميگويند تا حماسهاي ديگر بيافرينند...»
حال چگونه يك روز مثلت در افرادي نظير « هاشمي، خاتمي، ناطق» و روز ديگر در « هاشمي، روحاني، حسن مصطفوي» معنا پيدا ميكند؛ پاسخش با مدعيان اصلاحطلب.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]
صفحات پیشنهادی
لیست اصلاحطلبان و اعتدالگرایان برای خبرگان
لیست اصلاحطلبان و اعتدالگرایان برای خبرگان نگاه اصلاحطلبان را به خود معطوف کرده است اصولگرایان خود را برای حضور در دو انتخابات آماده میکنند و میدانند که در انتخابات اسفند 94 باید برای خبرگان رهبری هم برنامه و لیست داشته باشند آفتاب شاید اکنون باید به این فکر کرد که کدام تلزوم توجه جدی اصلاحطلبان به انتخابات مجلس خبرگان
لزوم توجه جدی اصلاحطلبان به انتخابات مجلس خبرگان روز نو عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم گفت باید شرایط را برای حضور عالمان غیرمعمّمی که در شاخههای گوناگون علوم انسانی تخصص دارند فراهم کنیم حجتالاسلام والمسلمین محمدتقی فاضل میبدی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا٬ با اشار«توصیه» باهنر به اصلاحطلبان و «هشدار» درباره انتخابات خبرگان
توصیه باهنر به اصلاحطلبان و هشدار درباره انتخابات خبرگانتاریخ انتشار شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱ ۴۵ محمدرضا باهنر در جمع گروهی از اصولگرایان کرمان درباره انتخابات مجلس خبرگان گفت در بحث انتخابات آتی مجلس خبرگان ظاهرا برخی خوابهای آشفتهای در این رابطه دیده و بی&دغدغه تأمين معيشت دليل بازگشت ۹۰۰ هزار بازنشسته به بازار کار
۱۱ مرداد ۱۳۹۴ ۹ ۳۴ق ظ دغدغه تأمين معيشت دليل بازگشت ۹۰۰ هزار بازنشسته به بازار کار موج - ساير رسانه ها دغدغه تأمين معيشت به هم خوردن دخلوخرج ميل به حضور در اجتماع و انتقال تجربه دلايلي هستند که ۹۰۰ هزار بازنشسته را به بازار کار برگردانده و آنها را در يک رقابت جدي با جوانا«توصیه» باهنر به اصلاحطلبان و «هشدار» درباره انتخابات خبرگان
توصیه باهنر به اصلاحطلبان و هشدار درباره انتخابات خبرگان سیاست > احزاب و شخصیتها - ایسنا نوشت محمدرضا باهنر در جمع گروهی از اصولگرایان کرمان درباره انتخابات مجلس خبرگان گفت اظهار کرد در بحث انتخابات آتی مجلس خبرگان ظاهرا برخی خوابهای آشفته&توصیه باهنر به اصلاحطلبان و هشدار برای انتخابات خبرگان
توصیه باهنر به اصلاحطلبان و هشدار برای انتخابات خبرگان روز نو نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت اصلاحطلبان باید شرایطی را که نظام برای همه قرار داده قبول داشته باشند و فرایند انتخابات قانون اساسی و خطوط قرمز را رعایت کنند به گزارش ایسنا منطقه کویر محمدرضا باهنر در جمع گروهاستارت اصلاحطلبان با مذاکرات هستهای برای مجلس خبرگان و شورای اسلامی
استارت اصلاحطلبان با مذاکرات هستهای برای مجلس خبرگان و شورای اسلامیتاریخ انتشار پنجشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۰ ۲۷ معاون سیاسی سپاه همدان گفت یک جریان انحرافی مذاکرات هستهای را محملی برای ایجاد رابطه با آمریکا پیش میبرد و این موضوع را با دهها سندتحلیل معاون سیاسی سپاه همدان از صفرتاصد مذاکرات هستهای جریان انحرافی به دنبال ارتباط با آمریکاست/دهها سن
تحلیل معاون سیاسی سپاه همدان از صفرتاصد مذاکرات هستهایجریان انحرافی به دنبال ارتباط با آمریکاست دهها سند قابلیت اثبات داریم انتقاد از شعارهای ساختارشکنانه در جشن هستهای استارت اصلاحطلبان با مذاکرات هستهای برای مجلس خبرگان و شورای اسلامیمعاون سیاسی سپاه همدان گفت یکمعاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم: پرداخت مالی به پرستاران و رفع مشکلات معیشتی آنان دغدغه ماست
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم پرداخت مالی به پرستاران و رفع مشکلات معیشتی آنان دغدغه ماست استانها > قم - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت بحث پرداخت به پرسنل از دغدغه های اصلی ما است و تمام تلاش خود را به کار می گیریم تا بتوانیم در راستای برطرف کرد«توصیه» به اصلاحطلبان و «هشدار» برای انتخابات خبرگان
شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۹ نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت اصلاحطلبان باید شرایطی را که نظام برای همه قرار داده قبول داشته باشند و فرایند انتخابات قانون اساسی و خطوط قرمز را رعایت کنند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کویر محمدرضا باهنر در جمع گروهی از اصولگرایجهانگیری: دوران طلایی اجرای اقتصاد مقاومتی پس از تحریم /اولویت سرمایه گذاری در میادین مشترک نفت و گاز
جهانگیری دوران طلایی اجرای اقتصاد مقاومتی پس از تحریم اولویت سرمایه گذاری در میادین مشترک نفت و گاز معاون اول رییس جمهوری سیاست های اقتصاد مقاومتی را بهترین نسخه برای اقتصاد ایران دانست و گفت دوران طلایی اجرای این سیاست ها پس از تحریم خواهد بود به گزارش نامه نیوز اسحاق جهانگرئیس مجلس خبرگان: مردم میتوانند به کاندیداهایی که عضو هیأت نظارت مرکزی بر انتخابات هستند، رای ندهند
رئیس مجلس خبرگان مردم میتوانند به کاندیداهایی که عضو هیأت نظارت مرکزی بر انتخابات هستند رای ندهند سیاست > احزاب و شخصیتها - رئیس مجلس خبرگان گفت همزمانی دو انتخابات کار را برای شورای نگهبان در تایید صلاحیت ها دشوار می کند به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین پومجلس خبرگان رهبری «اسلاميت نظام» را تضمين میكند
حضرت آيت الله يزدی در گفتگويي به مناسبت سالروز تأسيس شورای نگهبان مجلس خبرگان رهبری اسلاميت نظام را تضمين میكند رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه مجلس خبرگان رهبری اسلامیت نظام را تضمین میکند گفت شورای نگهبان از جمله ارکانی است در نظام اسلامی حاکمیت فقیه و فقه را تحققتعیین تکلیف افزایش نمایندگان مجلس خبرگان در اجلاسیه شهریور
آیتالله یزدی خبرداد تعیین تکلیف افزایش نمایندگان مجلس خبرگان در اجلاسیه شهریور رییس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه در مورد افزایش نمایندگان مجلس خبرگان در اجلاسیه شهریور تصمیمگیری میشود گفت اعلام نظر در خصوص آن را خود اعضای مجلس خبرگان انجام خواهند داد به گزارش ایلنا بهبرای جلوگیری از کشتار مردم حفظ محیط زیست در اولویت اول قرار گیرد
شهرداری تهران برای جلوگیری از کشتار مردم حفظ محیط زیست در اولویت اول قرار گیرد تهران - ایرنا -رییس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران علت اصلی جاری شدن سیلاب های اخیر را تخریب منابع طبیعی و محیط زیست دانست و گفت برای نجات کشور از این گونه آسیب ها و جلوگیری از کشتار مر21 میلیارد ریال کمک معیشت به مددجویان کهگیلویه وبویراحمد پرداخت شد
21 میلیارد ریال کمک معیشت به مددجویان کهگیلویه وبویراحمد پرداخت شد یاسوج - ایرنا - معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی ره کهگیلویه و بویراحمد از پرداخت 21 میلیارد و 727 میلیون ریال کمک معیشت به مددجویان زیر پوشش کمیته امداد این استان در تیر 94 خبر داد محمد نظرینامه قربانیان اسیدپاشی برای تأمین هزینههای درمان و معیشت در دست بررسی
نامه قربانیان اسیدپاشی برای تأمین هزینههای درمان و معیشت در دست بررسی معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده همراه با احمد مسجد جامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران در فرهنگسرای نیاوران از نمایش چشم در برابر چشم دیدن کردند به گزارش نامه نیوز شهیندخت مولاوردی در پایان اجرای ای-
گوناگون
پربازدیدترینها