محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829879374
نامه رسایی به حسین شریعتمداری!
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
نامه رسایی به حسین شریعتمداری! تا زمانی که دولت طبق قانون، لایحه قانونی توافق هستهای را ارائه ندهد و تا زمانی که رئیس مجلس در همراهی آشکار با دولت این لایحه قانونی را مطالبه نکند، مجلس تعطیل با مجلسی که باز است چه تفاوتی دارد؟!
به گزارش فرهنگ نیوز،حمید رسایی نماینده مردم تهران و نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در واکنش به انتقادات مدیرمسئول روزنامه کیهان نسبت به تعطیلی مجلس در ایام بررسی «برجام» در کنگره آمریکا، نامهای خطاب به وی را در سایت شخصی خود منتشر کرد که متن این نامه به شرح ذیل است:بسمه تعالی
بررسی موضوع هستهای در تریبون باز مجلس و پاسخگویی مسئولان مربوطه نشان خواهد داد که آنچه پذیرفته شده غیر از محتوایی است که عدهای در سخنرانیها و مصاحبههای خود از آن تعریف میکنند.
بدیهی است که ما در صحن مجلس به مصاحبهها و ادعاها رسیدگی نمیکنیم بلکه به متن جمعبندی شده میپردازیم. این مهمترین دلیلی است که دولت محترم ترجیح میدهد متن پذیرفته شده را پشت دربای بسته شورایعالی امنیت ملی بررسی کند تا پشت تریبونهای باز مجلس.
برادر عزیز جناب آقای حسین شریعتمداری
سلام علیکم؛
گزارش روز پنجشنبه کیهان با عنوان «بررسی برجام، شاید وقتی دیگر» را خواندم و به سهم خودم از این بابت که با تیتر کیهان، حساسیت و توقع مردم را از مجلس در موضوع مهم هستهای بالا بردید، متشکرم.
اما در این باره چند نکته گفتنی هست که یادآوری آن را لازم میدانم:
1. بر اساس آییننامه داخلی مجلس، نمایندگان پس از هر سه هفته کاری در صحن علنی و کمیسیونها، یک هفته جلسه علنی نخواهند داشت و به امور نمایندگی اعم از سرکشی به حوزه انتخابیه، برگزاری جلسات، بازدید از طرحهای میدانی، مطالعه و بررسی برخی طرحها و لوایح مهم خواهند پرداخت.
این فرصت نه تنها لازم بلکه ضروری است، چرا که در طول زمانی که مجلس درگیر جلسات علنی و کمیسیونهاست، فرصت کافی برای نمایندگان باقی نمیماند تا به امور دیگر بپردازند. از این منظر که نگاه کنید، فرجه یک هفته تعطیلی جلسات علنی که بر اساس قانون بوده، فرصتی مناسب برای واکاوی بیشتر و بررسی ابعاد مختلف توافقنامه برجام، قطعنامه شورای امنیت و نقشه راه توافق شده است.
2. مستحضرید که بر اساس آییننامه قانونی مجلس، نمایندگان در خصوص موضوعات مهم کشور از طریق ارائه طرح، بررسی لوایح دولت، استیضاح، تذکر، سؤال، تحقیق و تفحص، صدور بیانیه و نطقهای بین دستور میتوانند ورود کنند.
آنچه تا قبل از جمعبندی موضوع هستهای تحت عنوان "برجام" در خصوص موضوع مهم هستهای توسط اکثریت مجلس صورت گرفته، ارائه طرح صیانت از دستاوردهای هستهای با موافقت 93 درصدی نمایندگان، تذکرات متعدد آنها به رئیسجمهور و وزیر خارجه، چند نوبت سؤال از وزیر امور خارجه، نطقهای مکرر نمایندگان، بیانیههای مختلف و جلسات متعدد غیرعلنی در صحن و کمیسیونهای تخصصی با حضور مسئولان وزارت خارجه و رئیس سازمان انرژی اتمی بوده است و بنابر دلایلی که شما خود بهتر از آن آگاهید، تاکنون از اهرم تحقیق و تفحص و استیضاح استفاده نشده است.
بعد از جمعبندی موضوع هستهای در وین هم تعدادی از نمایندگان محترم به دفعات از این ابزارها برای ایجاد حساسیت در مقامات دولتی و تودههای عمومی و خواص جامعه استفاده کردهاند و هرگز برای خوشآمد فرد یا جریانی، مهر سکوت بر لب نزدند. بنابر این کلیت مجلس در خصوص موضوع مهم هستهای بیکار ننشسته بلکه با حساسیت پیگیر حقوق ملت بوده است.
3. اما اکنون که دولت محترم در جلسات با 5+1 به جمعبندی موضوع هستهای رسیده است، طبق قانون اساسی (اصول 77 و 125) و آییننامه تنظیم توافقنامههای بینالمللی مصوب دولت و طرح صیانت از دستاوردهای هستهای که با رای 93 درصدی نمایندگان تصویب شد و توصیه مقام معظم رهبری در خطبههای نماز عید فطر مبنی بر قرار گرفتن این طرح در ساز و کار پیشبینی شده قانونی (که طبق دو اصل یاد شده منحصر در مجلس است)، رئیسجمهور محترم ملزم به ارائه لایحه قانونی این توافقنامه به مجلس شورای اسلامی است تا نمایندگان کار قانونی خود در خصوص بررسی این موضوع مهم را آغاز کنند که متأسفانه در این خصوص علیرغم صراحتهای قانونی و روالی که تاکنون در خصوص موافقتنامه های بسیار کم اهمیت تر حاکم بوده، برخی از مقامات دولتی، در ادبیاتی ناشایست، از عدم لزوم بررسی این طرح در صحن علنی مجلس و بی نیازی آن از رای نمایندگان سخن می گویند و رسانه هایی که تا دیروز دخالت مجلس در تغییر ساعت کاری کارکنان دولت و موضوعاتی بسیار کم اهمیت تر را از وظایف مجلس بر می شمردند، این ادعاهای دولت را واگویی می کنند و به حق جلوه می دهند!
4. در روزهای اخیر بعد از بررسی برجام در کنگره آمریکا و انتشار بخش های اصلی آن در صدا و سیمای کشورمان، مقایسه به حقی در خصوص نحوه رسیدگی برجام در کنگره آمریکا و مجلس ایران صورت می گیرد. مردم، نخبگان و رسانه های دلسوزی مانند کیهان از انفعال مجلس گلایه دارند.
دولت تاکنون علیرغم تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر انتشار مذاکرات و توافقنامه لوزان، مشروح مذاکرات خود با 5+1 را محرمانه نگه داشت و بعداز جمع بندی آن در 150 صفحه با ضمائم تهیه شده نیز ترجمه رسمی ای از برجام ارائه نداد و در نهایت پس از تذکرات مکرر و چهار بار برگرداندن متن، در نهایت روز آخر کاری مجلس در هفته گذشته، متن ترجمه رسمی را با امضای آقای عراقچی و نه وزیر امور خارجه و در قالب یک نامه عادی تحویل مجلس کرد!
یعنی هنوز لایحه ای تحویل مجلس نشده، به عبارت دیگر اگر مجلس این هفته جلسه هم داشت نمی توانست کاری بیش از آنچه انجام می دهد، انجام دهد! اگر کنگره آمریکا این موضوع را در دستور رسیدگی خود دارد و حتی اگر کنگره آمانو را احضار می کند، چون دولت آن کشور به دنبال دور زدن کنگره خود نیست، چون بر اساس روال قانونی برجام در دستور کار رسیدگی آنها قرار گرفته است.
اما در مجلس نهم چه کسی باید این مطالبه را از سوی 93درصد نمایندگانی که به طرح صیانت از دست آوردهای هسته ای رای داده اند، انجام دهد، جز رییس مجلس و هیات رییسه محترم!؟
5. برادر عزیز! سوگمندانه شاهد دست به دست دادن جریاناتی از بیرون و درون مجلس برای دور زدن این جایگاه که امام و رهبر معظم انقلاب آن را در راس امور دانسته اند، هستیم تا مجلس به موضوع مهم هسته ای و توافق صورت گرفته ورود نکند و روزنامه ها و رسانه های فتنه گر و بزک کننده آمریکا هر روز برای این جریانات کف و صوت می زنند. برای ما نیز سوال است که چرا ریاست محترم مجلس در برابر تحرکات این جریان برای حذف مجلس از گردونه اصلی رسیدگی به "برجام" سکوت کرده اند و مطابق قانون، ارایه لایحه قانونی این توافقنامه را از دولت محترم مطالبه نمی کنند، چرا در زمان حضور وزیر امور خارجه و رییس سازمان انرژی اتمی، نمایندگانی که بیش از دو سال است، مذاکرات هسته ای را رصد کرده اند، فرصت اظهار نظر نمی یابند، چرا برخورد مجلس با این موضوع مهم، بر خلاف کنگره آمریکا تزیینی و تشریفاتی صورت می گیرد!؟
6. بدون تردید بررسی توافقنامه برجام، قطعنامه شورای امنیت و نقشه راهی که آقای صالحی پذیرفته، از تریبون عمومی مجلس ابعاد نیمه پنهان و پنهان آنها را برای مردم عزتمندانه ایران اسلامی آشکار خواهد کرد. بررسی موضوع هسته ای در تریبون باز مجلس و پاسخگویی مسوولان مربوطه نشان خواهد داد که آنچه پذیرفته شده غیر از محتوایی است که عده ای در سخنرانی ها و مصاحبه های خود از آن تعریف می کنند.
بدیهی است که ما در صحن مجلس به مصاحبه ها و ادعاها رسیدگی نمی کنیم بلکه به متن جمع بندی شده می پردازیم. این مهمترین دلیلی است که دولت محترم ترجیح می دهد متن پذیرفته شده را پشت درهای بسته شورای عالی امنیت ملی بررسی کند تا پشت تریبون های باز مجلس.
اضافه کنید به این نکته، بررسی برجام را در شورای نگهبان قانون اساسی که طبعا وقتی مجلس و شورای نگهبان سه متن موجود را با اصول قانون اساسی و خطوط قرمز رهبری انقلاب تطبیق دهند، به نتیجه ای غیر از آنچه عده ای برای آن پایکوبی می کنند خواهند رسید، نتیجه ای که بالطبع در بررسی جمع بندی برجام توسط شورای عالی امنیت ملی نیز اتفاق خواهد افتاد.
جناب آقای شریعتمداری، دلسوزان دیگر و مردم شریف!
تا زمانی که دولت محترم مطابق قانون اساسی، قانون عادی، رویه همیشگی و توصیه رهبر انقلاب، لایحه قانونی خود را ارایه ندهد و تا زمانی که رییس محترم مجلس در همراهی آشکار با دولت این لایحه قانونی را مطالبه نکند و در برابر تذکرات قانونی نمایندگان، فضاسازیهای هیجانی صورت میگیرد (مانند اتفاقی که بعد از تذکر بنده و آقای کوچکزاده در جلسه علنی هفته گذشته رخ داد) و بالطبع تا زمانی که بررسی موافقتنامه هستهای ایران و 5+1 در دستور کاری نمایندگان نیست تا به آن رسیدگی کنند، مجلس تعطیل با مجلسی که باز است چه تفاوتی دارد؟!
حمید رسایی نماینده تهران نایب رئیس کمیسیون اصل 90
94/5/11 - 18:56 - 2015-8-2 18:56:22
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]
صفحات پیشنهادی
نامه رسایی به حسین شریعتمداری! |اخبار ایران و جهان
نامه رسایی به حسین شریعتمداری کد خبر ۵۲۱۵۸۶ تاریخ انتشار ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۲۵ - 02 August 2015 تا زمانی که دولت طبق قانون لایحه قانونی توافق هستهای را ارائه ندهد و تا زمانی که رئیس مجلس در همراهی آشکار با دولت این لایحه قانونی را مطالبه نکند مجلس تعطیل با مجلسی که باز استنامه رسایی به روحانی: متن برجام باید به 5+1 برگشت داده شود
نامه رسایی به روحانی متن برجام باید به 5 1 برگشت داده شود نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در نامهای به رئیس جمهور از عدم اظهار نظر مجلس در متن برجام انتقاد کرد به گزارش نامه نیوز حمید رسایی نماینده مردم تهران و نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصرسایی طی تذکری در صحن مجلس مطرح کرد الزام رسانهها به تمجید از توافق هستهای با نامه وزارت ارشاد
رسایی طی تذکری در صحن مجلس مطرح کردالزام رسانهها به تمجید از توافق هستهای با نامه وزارت ارشادحمید رسایی اعلام کرد که وزارت ارشاد طی نامهای رسانهها را ملزم به تمجید از توافق هستهای کرده است به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس حجتالاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهرتذکر رسایی درباره ترجمه متن توافقنامه هستهای
سهشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹ ۰۹ حمید رسایی در تذکری با انتقاد از ترجمه متن توافقنامه ادعا کرد ما متن انگلیسی را بررسی کردهایم و از آنچه که تعریف میکنند در متن اصلی برجام وجود ندارد به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا حمید رسایی در تذکری در جلسه علنی امروزنامه رسایی به شریعتمداری و توضیحات کیهان
نامه رسایی به شریعتمداری و توضیحات کیهانتاریخ انتشار يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱ ۱۱ به سهم خودم از این بابت که با تیتر کیهان حساسیت و توقع مردم را از مجلس در موضوع مهم هستهای بالا بردید متشکرم اما در این باره چند نکته گفتنی هست که یادآوری آن را لازم میدانم در پینامه رسایی به شریعتمداری: وقتی دولت لایحه نمیدهد و رئیس مجلس ساکت است، مجلس باز باشد یا بسته، چه فرقی میکند!
نامه رسایی به شریعتمداری وقتی دولت لایحه نمیدهد و رئیس مجلس ساکت است مجلس باز باشد یا بسته چه فرقی میکند تا زمانی که دولت طبق قانون لایحه قانونی توافق هستهای را ارائه ندهد و تا زمانی که رئیس مجلس در همراهی آشکار با دولت این لایحه قانونی را مطالبه نکند مجلس تعطیل با مجلسرسایی: مسئولانی که توافقنامه را تمجید میکنند، متن ناقص ترجمه شده را خواندهاند؟/ ابوترابیفرد: ترجمه قطعی برج
در صحن علنی مطرح شد رسایی مسئولانی که توافقنامه را تمجید میکنند متن ناقص ترجمه شده را خواندهاند ابوترابیفرد ترجمه قطعی برجام بهزودی بدست ما میرسد نماینده مردم تهران در تذکر شفاهی گفت که مسئولانی که از توافق تمجید و تعریف میکنند این متن ناقص یا ترجمه غلط آن را خواندهچه کسی به لاریجانی اهانت کرد؟ /حسینیان: رسایی، کریمی قدوسی و کوچک زاده به لاریجانی توهین نکردند
چه کسی به لاریجانی اهانت کرد حسینیان رسایی کریمی قدوسی و کوچک زاده به لاریجانی توهین نکردند نمایندگان منتقد لاریجانی خواستار تحقیق رئیس مجلس درباره منبع اخباری که به او میرسد شدند به گزارش نامه نیوز علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در واکنش به برسایی در نامهای به رئیسجمهور: متن برجام باید به 5+1 برگشت داده شود/چرا مجلس و شورایعالی امنیت ملی نمیتوانند
رسایی در نامهای به رئیسجمهور متن برجام باید به 5 1 برگشت داده شود چرا مجلس و شورایعالی امنیت ملی نمیتوانند درباره توافقنامه هستهای اظهارنظر کنندنایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در نامهای به رئیس جمهور از عدم اظهار نظر مجلس در متن برجام انتقاد کرد به گزارش خبرنگارنامه رسایی به رئیسجمهور |اخبار ایران و جهان
نامه رسایی به رئیسجمهور چرا متن توافق هستهای قابلیت بررسی در مجلس و شورای امنیت ملی را ندارد کد خبر ۵۲۰۳۳۷ تاریخ انتشار ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۴۱ - 28 July 2015 نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در نامهای به رئیس جمهور از عدم امکان اظهارنظر مجلس در متن برجام انتقاد کردنامه رسایی به رئیسجمهور
نامه رسایی به رئیسجمهورتاریخ انتشار سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۷ ۰۱ نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در نامهای به رئیس جمهور از عدم امکان اظهارنظر مجلس در متن برجام انتقاد کرد به گزارش فارس حمید رسایی نماینده مردم تهران و نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شوحسين شريعتمداري توافق هسته اي را كلاه بر سر كشور خواند / نگذاريد امروز سازمان ملل قطعنامه فصل هفتم را تصويب كن
حسين شريعتمداري توافق هسته اي را كلاه بر سر كشور خواند نگذاريد امروز سازمان ملل قطعنامه فصل هفتم را تصويب كند حسين شريعتمداري در شماره امروز كيهان توافق اخير را كلاهي بزرگ ارزيابي كرد و خواستار ممانعت از تصويب قطعنامه مربوط به توافق وين زر سازمان ملل شد به گزارش نامه نیوزنقوی حسینی خبر داد ارزیابی قطعنامه اخیر شورای امنیت در کمیسیون امنیت ملی با حضور عراقچی
نقوی حسینی خبر دادارزیابی قطعنامه اخیر شورای امنیت در کمیسیون امنیت ملی با حضور عراقچیسخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از بررسی و ارزیابی پیشنویس قعطنامه 2231 در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با حضور عراقچی خبر داد حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سینامه رسایی به مدیرمسئول کیهان: وقتی دولت لایحه نمیدهد و رئیس مجلس ساکت است، مجلس باز باشد یا بسته، چه فرقی می
نامه رسایی به مدیرمسئول کیهان وقتی دولت لایحه نمیدهد و رئیس مجلس ساکت است مجلس باز باشد یا بسته چه فرقی میکند تا زمانی که دولت طبق قانون لایحه قانونی توافق هستهای را ارائه ندهد و تا زمانی که رئیس مجلس در همراهی آشکار با دولت این لایحه قانونی را مطالبه نکند مجلس تعطیل با منامه رسایی به روحانی درباره متن برجام
نامه رسایی به روحانی درباره متن برجام نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در نامهای به رئیس جمهور از عدم امکان اظهارنظر مجلس در متن برجام انتقاد کرد خبرگزاری فارس حمید رسایی نماینده مردم تهران و نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود متن نامه به رئتوزيع نامه انتقادي حميد رسايي با مجوز باهنر درمجلس
توزيع نامه انتقادي حميد رسايي با مجوز باهنر درمجلس روز نو كسي از امضاي حميد رسايي زير آن متني كه ديروز در صحن علني توزيع شد تعجب نميكرد نمايندگان هم رسايي را ميشناسند و هم مواضع سياسياش را امضاي بالاي متن چهار صفحهاي تعجبآور بود امضاي محمدرضا باهنر كسي كه تاييد كرده بارزیابی حسین پارسایی از جشنواره تئاتر شهر زیرساختی از حضورجوانان، به چشم اندازی از تاثیر بر تئاتر حرفه ای می ر
ارزیابی حسین پارسایی از جشنواره تئاتر شهرزیرساختی از حضورجوانان به چشم اندازی از تاثیر بر تئاتر حرفه ای می رسدحسین پارسایی گفت جشنواره تئاترشهر معرف هنرمندان جوان است که پدیدههای ناشناخته هستند این هنرمندان نیازمند عرصههایی هستند که این مسیر را برای آنها هموار کند تا خود را-
سیاسی
پربازدیدترینها