محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844102924
اینترنت و دنیای جدید |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اینترنت و دنیای جدید
کد خبر: ۵۲۱۶۱۷
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۴ - 02 August 2015
اینترنت با آنکه دسترسی به مردم را آسان کرده و شرایط آشنایی بین افراد را فراهم آورده است اما، انتخاب را دشوارتر کرده و به دلیل وجود گزینه های بیشتر و بهتر تصمیم گیری را مشکل کرده است.
همه ما از فواید وجود اینترنت در زنگی روزمره آگاه هستیم، اما از طرفی شاهد تغییرات و تاثیرات منفی آن در زندگی شخصی، خانوادگی، فرهنگ و روابط و رفتار های اجتماعی نیز هستیم.
ارتباط:
اینترنت نحوه ی تعامل و ارتباط را با دوستان و حتی در محیط کاری، با همکاران تغییر داده است. به عنوان مثال برای ابراز احساساتمان کافی است به جای خنده ی بلند از سه حرف (lol) استفاده کنیم و احساس خوشحالی یا خنده مان را دیجیتالی به اشتراک بگذاریم.
سرعت:
دسترسی سریع و آسان به اطلاعات و ارتباطات، سطح توقع و استاندارد ها را بالا برده است. بدین صورت که با عادت کردن به سرعت بالا، رفته رفته فرهنگ عجول بودن در شخصیتمان شکل می گیرد، به طوری که آمار نشان داده است اگر ویدیویی آنلاین در 2 ثانیه اول نمایش داده نشود، بیشتر مردم شروع به ترک آن صفحه می کنند.
همچنین این دسترسی آسان، سطح تحمل زمان پاسخگویی را کم کرده، به طوری که بیشتر افراد با عدم دریافت پاسخ سریع، دلخور و ناراحت می شوند یا حتی در بعضی مواقع باعث نگرانی و دلشوره ی آنها می شود.
دوستی:
اینترنت، دوستی ها را تغییر داده است. گذشته را به زمان حال آورده است و رخداد های گذشته را طوری ثبت کرده است که در زمان حال نیز بسیاری از مردم همچنان می بایستی پاسخگو باشند. دوست های حقیقی و مجازی طوری تثبیت شده اند که حذف و دوری از وقایع و زندگی خصوصیشان تقریبا غیر ممکن شده است.
رقابت:
دسترسی آسان به عکس های اطرافیان باعث مقایسه و رقابت بیشتر شده است. با وجود آگاهی نسبت به اینکه عکس ها فقط لحظات خوش زندگی را ثبت می کنند و نمای واقعی زندگی و مشکلات آن را به تصویر نمی کشند، اما نا خودآگاه خود را با دیگران مقایسه می کنیم و با تمرکز بر زندگی دیگران با واقعیت زندگی خود فاصله می گیریم و با گذشت زمان دلسردی و سر افکندگی را جایگزین آرامش و آسایش خود و عزیزانمان می کنیم.
قدرت:
اینترنت به مردم، افکار و صدایشان قدرت بخشیده است. با به اشتراک گذاشتن عکس ها و فیلم هایشان توانسته اند چهره ای از خود بسازند که با واقعیتشان تفاوت دارد. همچنین به وجود آمدن شغل های کاذبی مانند فروشنده، مشاور، مانکن، بدن ساز و ... را شاهد هستیم که معمولا بدون اعتبار و مدرک، مجوز و تجربه کافی هستند اما دوستان و طرفداران بسیاری در سر تاسر دنیا دارند.
تعریفی دیگر:
پس بیایید تعریفمان را از دوستی عوض کنیم که دنیای دوستی هم اکنون به شکل دیگریست، از همسایه ی خود بی خبریم در حالی که از افراد غریبه ی آن سر دنیا با خبریم. معاشرت و تفریحمان در دنیای مجازی، بدون حضور فیزیکی دوستان حقیقی محدود شده است.
دریافت اخبار دنیا نیز به صورت دیگریست. امروز فقط دنبال اخبار زندگی آدم های معروف نیستیم، بلکه زندگی شخصی کسانی که به هر دلیلی معروف شده اند یا کاراکتر های مجازی جالبی در ذهن مردم ایجاد کرده اند، برایمان جذاب تر است و آنقدر در این رخداد ها و اتفاقات بیهوده غرق شده ایم که مسائل و مشکلات زندگی خودمان را فراموش کرده ایم و ارزش خود و زندیگیمان را در یک لایک یا کامنت خوب از طرف دیگران می بینیم.
سفر:
سفر، معنا و مفهوم خود را از دست داده است. سفر های داخلی دیگر سفر محسوب نمی شوند چرا که در برابر عکس های به اشتراک گذاشته شده دوستان و کاربران اینستاگرام در سر تا سر دنیا، رفتن به شمال یا دیگر شهرستان ها خیلی به چشم نمی آیند.
مردم بیشتر از آنکه از سفرشان لذت ببرند، بر روی ثبت و به اشتراک گذاشتن آن در دنیای مجازی متمرکز شده اند. بخشی از لذت های با دوستان و نزدیکان خود بودن و گردشگری، منتقل شده به اشتراک گذاری وجه و نمای لذت بردن با دوستان در فضای مجازی، هر چند واقعیت نداشته باشد.
ازدواج:
اینترنت با آنکه دسترسی به مردم را آسان کرده و شرایط آشنایی بین افراد را فراهم آورده است اما، انتخاب را دشوارتر کرده و به دلیل وجود گزینه های بیشتر و بهتر تصمیم گیری را مشکل کرده است.
به وجود آمدن روابط احساسی تند و سریع، عشق های کاذب، موقت و سطحی روند ازدواج و ارزش ها را تغییر داده است و باعث متزلزل شدن روابط زناشویی شده است. در دنیای جدیدمان انسان بودن، عشق، اعتماد، احترام، مهربانی، صبر و گذشت که پایه های اصلی زندگی و روابط زناشویی هستند کمرنگ شده است.
حتی با مدرنیزه شدن که اینترنت نقش بسزایی در آن دارد، ازدواج های نا همگون از لحاظ اجتماعی، فرهنگی، مالی، مذهبی و تحصیلی بیشتر شده است که می توانند دلایلی برای نا موفق بودن و حتی جدایی زندگی زنا شویی باشند.
عمل زیبایی:
بنا به گزارش NewMediaTrendWatchتقریبا بیش از یک میلیارد نفرسرتاسر جهان ازشبکه های اجتمایی استفاده می کنند که بیش از نیمی از آنان بطور روزانه بیش از یک بار از آن استفاده می نمایند. متخصصین می گویند که محبوبیت این شبکه های اجتماعی نه تنها در نحوه تربیت بچه ها تاثیر گذاشته بلکه حتی باعث ازدیاد عمل های زیبایی شده و حتی شاخص های جدید عمل های زیبایی نیز بوجود آورده.
خوب است بدانیم که چرا تعداد جراحی های زیبایی به شدت افزایش یافته است؟
افراد با در اختیار قرار دادن عکس و چهره ی خود در فضای مجازی و به دنبال آن با توجه به نظرات مثبت و منفی دیگران راجع به چهره یا بدن خود تصمیم می گیرند و به عمل های زیبایی سینه، شکم، بینی، چانه، تزریق ژل در نقاط مختلف بدن روی می آورند تا مطابق میل و استاندارد شبکه های اجتماعی شوند غافل از اینکه این عمل ها و تغییرات غیر قابل برگشت هستند و در برخی موارد عوارض جدی به همراه دارند که سلامت فرد را به خطر می اندازد.
تمرکز:
جریان اطلاعات سریع و زیاد روزمرگی باعث شده در مقابل تاخیربیشتر حساس باشیم و همچنین روی توان تمرکزو حافظه بلند مدت تاثیرگذاشته و ذهن را به تصمیمات کوتاه مدت و آنی سوق داده. میزان اثر بخشی و کارایی افراد در هر زمینه ای نیز بخاطر همین عدم تمرکز کم شده.
حریم خصوصی:
زندگی شخصی، کاری و حریم خصوصی افراد تحت تاثیر این مدرنیزه شدن قرار گرفته است به طوریکه اگر شخصی نخواهد وارد این عرصه و دنیای مجازی شود، دوستان با به اشتراک گذاشتن عکس یا اطلاعات دیگر به حریم خصوصی فرد بی احترامی کرده اند. همچنین باعث شده که مردم جور دیگری رفتار کنند و بر رفتار، گفتار و نوشتار خود محتاط شوند که این عاملی است بر تغییر فرهنگمان...
نتیجه گیری:
در جواب به 2 مطلب می بایست اشاره کرد: آگاهی و مدیریت، که البته شکل آن برای هر کس منحصر به فرد و متفاوت است و فرمول خاص و مشترکی ندارد.
بطور کلی می بایستی مدیریت زندگی شخصی را با توجه به تغییرات سریع پیرامونمان، تقویتو تمرین کنیم. از آنجایی که جلوی این تغییرات را نمی توانیم و یا نمی خواهیم بگیریم باید خود را با دنیای جدید وفق دهیم و سعی کنیم بر روی اهداف اصلیمان متمرکز باشیم تا از مسیر منحرف نشویم و به بیراهه نرویم. این عوامل فقط انحراف ایجاد کرده که با توجه به سرعت زندگی بالا می تواند روز به روز فاصله مان را از اهداف اصلی بیشتر کند لذا در وهله اول به شناخت خود و آگاهی از ضعف های خود میبایستی پی ببریم و در وهله دوم از تغییرات، عامل های بجود آورنده و ریشه تغییرات آگاه باشیم و سپس راه های مقابله با آن را در حد ممکن بشناسیم.
در نهایت نیز توصیه میشود که خود را در نکات مثبت متمرکز کنید تا از این تغییرات بهره بجویید.
هم چنین منطبق شدن سریع به محیط دنیای جدید و تمرین عدم مقایسه پی در پی و متمرکز شدن روی خوبی های هر دوره از زندگی (در هر جا و هر شرایطی) و تغییر تاثیر منفی بر خود چیزی است که همگی باید تمرین کنیم.
دنیای دیگر:
عادت و نیاز روزمره به اینترنت اعتیاد آور شده بطوری که عدم دسترسی به آن باعث سلب آرامش و آسایش شده و عدم ارتباط با دوستان در فضای مجازی از مدت زمانی بیشتر باعث افسردگی هم میتواند بشود.
• بیش از 230 میلیون توئیت روزانه ارسال می شود.
• بیش از 800 میلیون آپدیت در فیسبوک رخ می دهد.
• چهار میلیارد نفر هر روز در یوتوب ویدیو می بینند.
• بیش از یک میلیارد جستجو بتنهایی در سایت گوگل بطور روزانه انجام می گیرد.
• روزانه 4 میلیارد بازدید از سایت به اشتراک گذاری ویدیو یوتوب صورت می گیرد.
• در هر دقیقه در یوتوب بیش از60 ساعت ویدیو آپلود می شود.
میانگین ساعت های سپری شده توسط کاربران اینترنتی در جهان در هر ماه 16 ساعت بوده که:
• 22% در شبکه های اجتماعی،
• 21% در جست و جو،
• 20% در خواندن مطالب،
• 19% در ایمیل و ارتباطات،
• 13% در سایت های رسانه ای
• و 5% در خرید آنلاین بسر می برند.
حال می پرسیم آیا دنیای ما عوض نشده؟ آیا می توان مانند گذشته زندگی و حتی فکر کرد؟ یا باید خودمان را با دنیای جدید تغییر و وفق بدهیم ؟
بطور خلاصه می توان به بعضی معایب دیگر نیز اشاره کرد:
معایب:
1- وجود اطلاعات غلط و گمراه کننده.
2- دسترسی راحت به سایت ها و مطالب اغوا کننده که می تواند برای گروه هایی خطرناک باشد.
3- اعتیاد آوری استفاده از اینترنت که سبب می شود بعضی ها ساعت های متمادی در سایت های متنوع و جذاب گردش کنند.
4- عوارض جسمانی ناشی از اعتیاد به اینترنت و عدم تحرک در کودکان و جوانان، هیجانات زیاد و استرس ناشی از آن، بیحوصلگی و اشکالات اجتماعی ناشی از ضعف تعامل با افراد در جامعه...
5- طعمه قرار گرفتن افراد در مقابل تبلیغات وسیع تمام رسانه های دیجیتال و اینترنتی
6- تسهیل راهای تقلب و ایده ها و افکار دیگران را بنام خود عرضه کردن و یا کلاه برداریهای اینترنتی و عرضه محصولات تقلبی.
7- سرعت بالای دنیای دیجیتال بطور کلی سبب گردیده است تا تمرکز و اندیشه ژرف در افراد دچار نقصان شود.
8- امکان بسرقت رفتن اطلاعات شخصی و عوارض سوء ناشی از آن.
9- امکان خسارت های سنگین اقتصادی در اثر از کار افتادن اینترنت در اثر قطع برق و یا ویروس ها.
10- لطمه شدیدی که به ادبیات وارد می شود بدیل آنکه از کد ها و علایم بجای جمله های زیبا و موزون و قافیه دار استفاده می شود. حتی در محاوره های اینترنتی.
11- کاهش ارزش دوستی بدلیل دسترسی راحت و زیاد از حد
12- اعتیاد به "لایک" ها و ترشح دوپامین
13- خلا زندیگی های امروزه
14- فرو رفتن در دنیای مجازی و فاصله گرفتن با دنیای واقعی
15- از دست دادن ارتباط با طبیعت
نوشته شده توسط بنیانگذار سایتPersians Are Not Arabs
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]
صفحات پیشنهادی
خرید دارو از طریق اینترنت ممنوع |اخبار ایران و جهان
خرید دارو از طریق اینترنت ممنوع رئیس دادگاه بدوی نظام پزشکی کشور با اشاره به اینکه خرید دارو از طریق اینترنت ممنوع است گفت ۳۰ داروخانه دارای داروهای قاچاق شناسایی و پرونده تخلفاتی تشکیل شد که به تازگی دو داروخانه به همین اتهام از سوی دادگاه نظام پزشکی محکوم شدند کد خبر ۵۱۸۴۷۷فرمانده جدید انتظامی هرمزگان منصوب شد |اخبار ایران و جهان
فرمانده جدید انتظامی هرمزگان منصوب شد با حکم سردارحسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی کشور سردار عزیزالله ملکی به عنوان فرمانده جدید انتظامی استان هرمزگان منصوب و طی مراسمی روز چهارشنبه معرفی شد کد خبر ۵۲۰۵۳۴ تاریخ انتشار ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۴۰ - 29 July 2015 با حکم سردارحسین اشگورستان جديد تهران در مجاورت بهشتزهرا |اخبار ایران و جهان
گورستان جديد تهران در مجاورت بهشتزهرا بالاخره مكان گورستان جديد تهران مشخص شد اظهارنظرهاي روز گذشته چند نفر از اعضاي شوراي شهر تهران حاكي از آن است كه مكان بهشتزهراي دو در جنوبيترين نقطه پايتخت و در نزديكي بهشتزهراي فعلي قرار دارد کد خبر ۵۲۰۶۵۵ تاریخ انتشار ۰۸ مرداد ۱۳۹۴کلاهبرداری اینترنتی با فروش بلیت کنسرت |اخبار ایران و جهان
کلاهبرداری اینترنتی با فروش بلیت کنسرت فردي که با راه اندازي يک سايت در فضاي مجازي و با شگرد فروش بليت هاي کنسرت يکي از خوانندگان معروف کشور کلاهبرداري مي کرد با تلاش کارآگاهان پليس فتاي خراسان رضوي دستگير و تحويل مراجع قضايي شد کد خبر ۵۱۹۲۴۸ تاریخ انتشار ۰۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲ ۳۶يک مزاحم اينترنتی دستگیر شد |اخبار ایران و جهان
يک مزاحم اينترنتی دستگیر شد کد خبر ۵۲۱۴۳۰ تاریخ انتشار ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۳ - 02 August 2015 رئيس پليس فتا استان قزوين از شناسايی و دستگيری عامل ايجاد مزاحمت اينترنتی در استان خبر داد به گزارش آرمان سرهنگ مهدی مختاری نسب در گفتوگو با مهر اظهارداشت در پی مراجعه و ارائه شکوامکان جدید گورستان پایتخت نهایی شد |اخبار ایران و جهان
مکان جدید گورستان پایتخت نهایی شد کد خبر ۵۲۰۵۵۹ تاریخ انتشار ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۴۲ - 29 July 2015 رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران از نهایی شدن مکان جدید گورستان پایتخت خبر داد به گزارش مهر رحمتالله حافظی با اشاره به آخرین وضعیت مکان یابی گورستان جدید پایتخت گفت اعلام اینصدور احکام جدید معلمان از مهر 94 |اخبار ایران و جهان
صدور احکام جدید معلمان از مهر 94 کد خبر ۵۲۱۶۱۰ تاریخ انتشار ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷ ۵۴ - 02 August 2015 وزیر آموزش و پرورش ضمن اعلام خبر صدور احکام جدید معلمان از مهر 94 گفت در اولین فرصت احکام متعهدین به خدمت دانشجویان دانشگاه فرهنگیان صادر خواهد شد به گزارش ایسنا علی اصغر فانی دوضعیت جذب ۵ هزار نیروی جدید آموزش و پرورش |اخبار ایران و جهان
وضعیت جذب ۵ هزار نیروی جدید آموزش و پرورش معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان با عنوان این مطلب که برای استخدام ۵ هزار نیروی جدید نیازسنجی شده است تاکید کرد این افراد باید دوره حرفه ای معلمی را بگذرانند کد خبر ۵۲۰۴۱۵ تاریخ انتشار ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۶ ۲۸ - 29 July 2015 معاون دانشججزئیات جدید آزمون استخدامی آموزش و پرورش |اخبار ایران و جهان
جزئیات جدید آزمون استخدامی آموزش و پرورش عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی جزئیات جدیدی از آزمون استخدامی آموزش و پرورش را اعلام کرد کد خبر ۵۲۰۰۸۰ تاریخ انتشار ۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۱۴ - 27 July 2015 عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی جزئیات جدیدی از آزموسرقت اینترنتی نتیجه اعتماد به همکار |اخبار ایران و جهان
سرقت اینترنتی نتیجه اعتماد به همکار رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان همدان از شناسایی و دستگیری فردی که از حساب شهروند همدانی اینترنتی سرقت می کرد خبر داد کد خبر ۵۲۰۱۶۵ تاریخ انتشار ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۱ ۰۰ - 28 July 2015 رییس پلیس فضای تولید و تبادل اتایید داروی جدید برای کاهش کلسترول |اخبار ایران و جهان
تایید داروی جدید برای کاهش کلسترول کد خبر ۵۱۹۸۳۶ تاریخ انتشار ۰۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۱۹ - 26 July 2015 سازمان غذا و داروی آمریکا FDA گروه جدیدی از داروهای کاهنده کلسترول را برای درمان مبتلایان به نوع ژنتیکی عارضه کلسترول بالا تایید کرد به گزارش اایسنا این دارو با عنوان proproteقوانین جدید انتخاب رشته داوطلبان کنکور 94 |اخبار ایران و جهان
قوانین جدید انتخاب رشته داوطلبان کنکور 94 قوانین جدید در انتخاب رشته داوطلبان آزمون سراسری سال ۹۴ اعمال میشود که براساس ماده 5 قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور پذیرش برای حدود 60 درصد ظرفیت بر اساس سوابق تحصیلی انجام میشود کد خبر ۵۱۹۳۰۴ تاریخ اانتقام عجیب اینترنتی از هووی پنهان |اخبار ایران و جهان
انتقام عجیب اینترنتی از هووی پنهان کد خبر ۵۲۱۱۴۴ تاریخ انتشار ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۴۵ - 01 August 2015 زن جوانی برای انتقام از همسر خیانتکار خود مشخصات هووی پنهان خود را در سایت همسریابی ثبت کرد به گزارش ایران پرونده زن جوانی با مراجعه به پلیس فتای خراسان رضوی اعلام کرد هرگز خوجنوب تهران در محاصره نخالههای ساختمانی |اخبار ایران و جهان
جنوب تهران در محاصره نخالههای ساختمانی شهردار ناحیه 7 شهرداری منطقه 20 گفت 132 هزار هکتار از اراضی جنوب پایتخت تبدیل به محلی برای تخلیه کنندگان نخالههای ساختمانی شده است کد خبر ۵۱۸۷۶۴ تاریخ انتشار ۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۲۳ ۲۰ - 21 July 2015 شهردار ناحیه 7 شهرداری منطقه 20 گفت 132 هزاسایت های همسریابی سامان می یابد |اخبار ایران و جهان
سایت های همسریابی سامان می یابد دبیر شورای فرهنگی عمومی کشور اعلام کرد سایت های همسریابی سامان پیدا می کند کد خبر ۵۲۰۰۷۴ تاریخ انتشار ۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۰۰ - 27 July 2015 دبیر شورای فرهنگی عمومی کشور اعلام کرد سایت های همسریابی سامان پیدا می کند به گزارش ایرنا حجت الاسلام سیبرخورد کامیونت با ۵ خودرو و ساختمان سه طبقه |اخبار ایران و جهان
برخورد کامیونت با ۵ خودرو و ساختمان سه طبقه بامداد امروز یک دستگاه کامیونت بعد از برخورد با ۵ خودرو و نهایتاً در اثر برخورد با یک ساختمان سه طبقه متوقف شد کد خبر ۵۲۰۹۰۹ تاریخ انتشار ۰۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۲۴ - 31 July 2015 بامداد امروز یک دستگاه کامیونت بعد از برخورد با ۵ خودرو وعلل اسهال در کودکان |اخبار ایران و جهان
علل اسهال در کودکان کد خبر ۵۱۸۸۸۰ تاریخ انتشار ۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۳ ۴۲ - 22 July 2015 رئیس انجمن پزشکان کودکان با بیان علل اسهال گفت میکربها ویروسها اختلال در جذب روده و عدم تحمل کودک نسبت به شیر گاو آب غیربهداشتی و نجوشیده شیشه شیر آلوده و غلظت بالای شیر خشک میتواند موجب-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها