واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ مرداد ۱۳۹۴ (۱۵:۵۸ب.ظ)
رفع مشکل پل مکانيزه عابر پياده خيابان کاوه اصفهان تا يک ماه آينده موج - ساير رسانه ها؛ معاون حملونقل ترافيک شهرداري اصفهان گفت: پل مکانيزه عابر پياده خيابان کاوه به دليل تأمين نشدن برق راهاندازي نشده است که با رفع مشکل تا يک ماه ديگر شاهد راهاندازي آن خواهيم بود.
مهر نوشت:
عليرضا صلواتي، معاون حملونقل ترافيک شهرداري اصفهان گفت: پل مکانيزه عابر پياده خيابان کاوه به دليل تأمين نشدن برق راهاندازي نشده است که با رفع مشکل تا يک ماه ديگر شاهد راهاندازي آن خواهيم بود.
عليرضا صلواتي، اظهار داشت: پل مکانيزه عابر پياده خيابان کاوه، تکميل و به پايان رسيده است، اما؛ به دليل تأمين نشدن برق آن هنوز اين پل راهاندازي نشده است.
وي با اظهار اين که اين پل در صورت تعامل با شرکت توزيع برق اصفهان و رفع مشکل تا يک ماه ديگر براي تسهيل عبور و مرور عابران پياده راهاندازي ميشود، گفت: اين پروژه بيش از حد طولاني شده است و به زودي راهاندازي ميشود.
معاون حملونقل ترافيک شهرداري اصفهان ادامه داد: درب ورودي پلهاي عابر پياده به دليل مسائل امنيتي و اجتماعي از ساعت ۱۰ شب تا شش صبح بسته ميشود.
وي اعلام کرد: استفاده از پلها در طول روز براي عبور و مرور بلامانع است مگر اين که مشکلي در کارکرد پلها به وجود بيايد که در آن صورت مجبور به بستن درب ورودي هستيم.
صلواتي از وجود ۸۹ پل غيرمکانيزه در شهر اصفهان خبر داد و اعلام کرد: اين در حالي است که دو پل غيرمکانيزه ديگر در دست احداث است و بودجه احداث هفت پل ديگر در سال جاري در نظر گرفته شده که تا پايان سال بايد راهاندازي شود.
وي با اشاره به وجود ۲۴ پل مکانيزه در سطح شهر اصفهان، تصريح کرد: سه پل مکانيزه نيز بهزودي احداث و ۱۰ پل ديگر تا پايان سال راهاندازي ميشود.
معاون حملونقل ترافيک شهرداري اصفهان بيان داشت: برنامهاي براي تبديل تمام پلهاي غيرمکانيزه به مکانيزه نداريم، چراکه؛ براي احداث اوليه يک پل مکانيزه حدود يک ميليارد و ۲۰۰ ميليون تومان هزينه نياز است.
وي اعلام کرد: در صورتي اقدام به مکانيزه کردن يک پل ميکنيم که هم ضرورت آن در برنامه شهري ديده شود هم تقاضاي مردمي بالا باشد که به عنوان مثال احداث پل مکانيزه عابر پياده روبروي دانشگاه اصفهان به خاطر تعداد زياد دانشجويان و ضرورت آن احداث شد.
صلواتي با اعلام اين که در دو هفته اخير مسئوليت نظارت بر پلهاي عابران پياده و روند چگونگي اجرايي آن بر عهده اين معاونت گذاشته شده است، گفت: در گذشته با پراکندگي در زمينه ساخت پلهاي عابر روبرو بوديم بهطوري که برخي از پلها از سوي سازمان فرهنگي تفريحي شهرداري، برخي از سوي پيمانکاران و برخي توسط شهرداري مناطق ساخته ميشد، اما؛ از دو هفته گذشته تمام نظارتها بر عهده معاونت حملونقل و ترافيک شهرداري گذاشته شده است.
وي گفت: پلها بايد براي حفظ ايمني و در مکانهايي که واقعا نياز باشد احداث شود، اما؛ هيچ کشوري مانند ايران با اين حجم از احداث پلهاي عابرين پياده مواجه نيست.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]