تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سپاسگزارى منافق از زبانش فراتر نمى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826082683




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یونیسف:اقدام دولت ایران در افزایش مرخصی زنان به 9 ماه ستودنی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یونیسف:اقدام دولت ایران در افزایش مرخصی زنان به 9 ماه ستودنی است تهران-ایرنا- نماینده یونیسف در ایران گفت: همه زنان شاغل برای تغذیه نوزاد خود با شیر مادر نیازمند حمایت هستند و در این رابطه اقدام دولت ایران در افزایش مرخصی زنان از شش ماه به 9 ماه ستودنی است.


به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، مورتزی یکشنبه در همایش ترویج تغذیه با شیر مادر در دانشگاه علوم پزشکی تهران پیام یونیسف (صندوق کودکان سازمان ملل متحد) را به مناسبت هفته ترویج تغذیه یا شیر مادر ( 11 تا 16 مرداد) قرائت کرد.
وی در این پیام اعلام کرد: بهترین هدیه برای آغاز زندگی کودکان تغذیه با شیر مادر است که یکی از هوشمندانه ترین و مقرون به صرفه ترین روشها برای حمایت از کودک سالم و رشد پایدار است.
وی افزود: کودکی که از شیر مادر تغذیه نمی کند، به نسبت کودکانی که با شیر مادر تغذیه می کنند، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری و مرگ هستند. این کودکان در دراز مدت دچار افت فیزیکی، تحصیلی و اقتصادی می شوند با این حال اکنون فقط 38 درصد کودکان دنیا تغذیه انحصاری با شیر مادر تا شش ماهگی دارند.
مورتزی گفت: امسال هفته جهانی تغذیه با شیر مادر بر شیردهی در محیط کار تأکید دارد، حمایت و توانمندسازی تمام مادران شاغل در بخشهای رسمی و غیر رسمی به نحوی که قادر به حفظ اشتغال و پرورش کودک خود و به خصوص تغذیه آنان با شیر مادر باشند، هدف اصلی هفته تغذیه با شیر مادر است.
وی افزود: زمانی که مادران از فرصتهای محدودی برای آمیختن توأم کار و شیردهی کودکان خود برخوردار هستند، اغلب حق کودکان برای برخورداری از منافع تغذیه با شیر مادر ضایع می شود. در سطح جهانی به دلیل نبود حمایت کافی، زنان شاغل در بخش های رسمی و غیر رسمی در حفط توأم اشتغال و شیردهی با چالش مواجه هستند.
نماینده یونیسف در ایران اضافه کرد: اغلب مادران از مرخصی زابمان مورد نیاز برخوردار نیستند و پس از بازگشت به محل کار خود به مکان، زمان و حمایت کافی به نحوی که قادر به تغذیه کودک با شیر مادر باشند،دسترسی کافی ندارند.
مورتزی با ادامه قرائت پیام یونسف گفت: زنان موقعی که به صورت تمام وقت، نیمه وقت، خوداشتغالی، فصلی یا قراردادی یا حتی روزمزدی کار می کنند یا در خانه مشغول کار هستند، نیازمند حمایت برای حفظ و ادامه موفق تغذیه نوزاد با شیر مادر هستند و دولتها، کارفرمایان، همکاران، خانواده و جامعه محلی باید نقش خود را در حمایت از زنان ایفا کنند.
وی افزود: در این رابطه اقدام دولت جمهوری اسلامی ایران در افزایش مرخصی زنان از شش ماه به 9 ماه ستودنی است.
مورتزی گفت: نگرانی مشترک در این زمینه انصراف کارفرمایان از استخدام زنان در سنین باروری به دلیل ساز و کارهای حمایتی از زنان باردار است، اما در حقیقت کارفرمایان با اعطای مرخصی زایمان به مادران و حمایت از تغذیه کودکان با شیر مادر به از منافع متعددی از حمله کاهش موارد غیبت از محل کار، افزایش وفاداری کارمندان و ماندگاری آنها برخوردار می شوند.
نماینده یونیسف در ایران ادامه داد: برای ارتقای منافع حاصل از تغذیه انحصاری با شیر مادر تدوین و اجرای سیاست های حمایتی و برنامه های جامع ضروری است. این ساز و کارها شامل قوانین حمایتی برای مبارزه با بازاریابی نامناسب جایگزین های شیرمادر ( از جمله شیرخشک) ، در دسترس بودن پرسنل بهداشتی و کارکنان محلی ماهر و آموزشهای متناسب با فرهنگ جامعه است.
مورتزی با ادامه قرائت پیام یونسف افزود: مشاوره مناسب، آموزش و حمایت می تواند تا 90 درصد تغذیه با شیرمادر را افزایش دهد. این حمایتها باید شامل اطمینان بخشی، تشویق و تحسین، اطلاع رسانی، آموزش کارکنان برای بهبود مراقبتهای حمایتی باشد.
اجتمام(4)**3063 ** 1418



11/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن