واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ مرداد ۱۳۹۴ (۱۵:۱ب.ظ)
کارفرمايان از شرکاي اجتماعي مهم سازمان تأمين اجتماعي هستند موج - عضو هيأت مديره کانون عالي انجمنهاي صنفي کارفرمايي ايران گفت: کارفرمايان از جمله شرکاي اجتماعي مهم سازمان تأميناجتماعي هستند که به سبب سهم قابل توجه در تأمين منابع اين سازمان، نسبت به شرايط منابع و مصارف و سرمايهگذاريهاي اين سازمان، حساسيت ويژهاي دارند.
به گزارش خبرگزاري موج، حميدرضا سيفي، عضو هيأت مديره کانون عالي انجمنهاي صنفي کارفرمايي ايران، گفت: کارفرمايان از جمله شرکاي اجتماعي مهم سازمان تأمين اجتماعي هستند که به سبب سهم قابل توجه در تأمين منابع اين سازمان، نسبت به شرايط منابع و مصارف و سرمايهگذاريهاي اين سازمان، حساسيت ويژهاي دارند و اگر چه همواره تأکيد دارند که سازمانهاي بيمهگر اجتماعي و از جمله سازمان تأمين اجتماعي براي اين که بتوانند در آينده به تعهدات خود عمل کنند، ناگزير از سرمايهگذاري هستند، اما؛ بر اهميت سرمايهگذاريهاي مناسب و سنجيده توسط اين سازمان تأکيد دارند.
حميدرضا سيفي اظهار داشت: مدير عامل، هيأت مديره و مديران ارشد سازمان تأمين اجتماعي در دوره جديد مديريتي اين سازمان، تلاش کردهاند تحولاتي در مديريت اين سازمان ايجاد کنند و به موفقيتهايي نيز دست يافتهاند به عنوان مثال توانستهاند سلامت را به سازمان تأميناجتماعي بازگردانند و خدمات الکترونيک اين سازمان را افزايش دهند.
سيفي افزود: آنچه در شرايط فعلي بايد بيشتر به آن توجه شود و ميتواند تقويت سازمان را نيز در پي داشته باشد، افزايش نقش شرکاي اجتماعي در تصميمگيريهاي اين سازمان است. مديران ارشد سازمان تأمين اجتماعي بايد از ظرفيتهاي شرکاي اجتماعي اين سازمان و بخصوص کارفرمايان در تصميمگيريها و سرمايهگذاريها استفاده کنند، تا موفقيت بيشتري براي سازمان و بيمهشدگان تحت پوشش آن به ارمغان آيد.
عضو هيأت مديره کانون عالي انجمنهاي صنفي کارفرمايي ايران ادامه داد: سازمان تأمين اجتماعي بر احياي سهجانبه تأکيد دارد، اما؛ اين اعتقاد و باور، بايد در ميدان اجرا هم خود را نشان دهد و شرکاي اجتماعي سازمان به شکلي مؤثر در تصميمگيريها و مديريت اين سازمان نقش داشته باشند. به عنوان مثال؛ با توجه به ظرفيت و توان تشکلهاي کارفرمايي در زمينه کارآفريني و ارزيابيهاي اقتصادي دقيق، به نفع سازمان خواهد بود که در سرمايهگذاريها از نظرات مشورتي اين تشکلها استفاده کند.
سيفي، تأمين اجتماعي را سازماني عمومي و غيردولتي عنوان کرد و افزود: مديران فعلي سازمان تأمين اجتماعي توانستهاند تأمين اجتماعي را از حاشيهها و سوءاستفادهها دور نگه دارند، اما؛ اگر شرکاي اجتماعي در مديريت اين سازمان نقشي نداشته باشند، امکان سوءاستفادههاي مجدد از اين سازمان و منابع آن در آينده وجود خواهد داشت.
وي تصريح کرد: اگر به دنبال تقويت حوزه سرمايهگذاري در سازمان تأمين اجتماعي باشيم، بايد به نظرات و نقش کارفرمايان توجه شود؛ زيرا کارفرمايان يکي از اصليترين تأمينکنندگان منابع سازمان تأميناجتماعي هستند و اگر در تصميمگيريهاي اين سازمان وارد شوند، ميتوانند حجم زيادي از منابع را با خود به سازمان بياورند و در سرمايهگذاريها نيز مشاور تأمين اجتماعي باشند.
سيفي در خصوص سرمايهگذاري سازمان تأمين اجتماعي و شرکت سرمايهگذاري اين سازمان (شستا) در حوزههاي بالادستي اقتصاد گفت: در شرايط اقتصادي فعلي کشور، سرمايهگذاري در حوزه توليد، ريسک زيادي دارد و ممکن است موفقيتآميز نباشد. در اين شرايط مناسبتر است که سازمان تأمين اجتماعي در حوزههاي بالادستي اقتصاد يا حوزههاي خدماتي که ريسک کمتر و بازار بيشتري دارند، سرمايهگذاري کند.
عضو هيأت مديره کانون عالي انجمنهاي صنفي کارفرمايي ايران خاطرنشان کرد: اگر تفکر و نوع نگاه و اقدام بخش خصوصي در حوزه اقتصادي سازمان تأمين اجتماعي و شرکت سرمايهگذاري اين سازمان (شستا) حاکم باشد، کارآمدي فعاليتهاي اقتصادي اين سازمان افزايش خواهد يافت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]