تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):دو خصلت است كه بالاتر از آنها چيزى نيست: ايمان به خدا و سود رساندن به برادران.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870398805




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برخی از مطالب جنبی «برجام» محرمانه است/ مخالفت ایدئولوژیک کنگره


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: شفیعی:
برخی از مطالب جنبی «برجام» محرمانه است/ مخالفت ایدئولوژیک کنگره

نوذر شفیعی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس


شناسهٔ خبر: 2872995 - یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۱
سیاست > مجلس

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: برخی از مطالب جنبی برجام محرمانه است و ما نگران هستیم که در جریان حضور آمانو در سنا، وی مجبور شود که برخی از مطالب محرمانه را بیان کند. به گزارش خبرگزاری مهر، نوذر شفیعی در برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفت‌و‌گو، با بیان اینکه تلاش نمایندگان در کنگره و سنای آمریکا بر این است که برجام به شکست بینجامد، ‌تاکید کرد: بعید است حتی ‌توضیحات آمانو (رییس آژانس بین المللی  انرژی اتمی) با توجه به این نگاه آنها را در ارتباط با توافق قانع کند.وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به  دیدگاه هایی که در نظریه های روابط بین‌الملل به سازمان های بین‌المللی وجود دارد، ‌خاطر نشان کرد: در مکتب رئالیسم این اعتقاد وجود دارد که سازمان های بین‌المللی محصول قدرت های بزرگ هستند و به همین بابت تحت تاثیر کامل آن‌ها  قرار دارند، که در مورد عملکرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز در جریان پرونده هسته‌ای ایران، این موضوع را به وضوح مشاهده کردیم. از سوی دیگر لیبرال ها نیز معتقدند که سازمان های بین‌المللی توسط دولت ها به وجود می آیند، ولی بعد از آن به صورت مستقل کار خود را اتوماتیک وار انجام می دهند.این کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی فقط می تواند به عنوان نماینده آژانس در مقابل مطالبه دولت آمریکا اقدام به ارائه گزارش کند، ادامه داد:  بنابراین از نظر حقوقی فقط اوباما می تواند اقدام به دعوت رسمی آمانو جهت ارائه توضیحات کند و هیچ الزامی وجود ندارد که وی در سنای آمریکا حضورپیدا کند.سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه سناتورها و نمایندگان کنگره آمریکا به طور کلی هر توافق هسته‌ای با ایران بد می‌دانند مگر اینکه کل صنعت هسته‌ای ایران برچیده شود، تصریح کرد: برخی از آن‌ها مخالف هرگونه ارتباط بین ایران و آمریکا و یا ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، هستند.این نماینده مجلس با اعتقاد بر اینکه حضور آمانو در سنا باعث پایین آمدن منزلت آژانس می‌شود، افزود: برخی از مطالب جنبی برجام محرمانه است و ما نگران هستیم که در جریان پرسش و پاسخ آمانو  با نمایندگان  سنا، وی مجبور شود که برخی از مطالب محرمانه را بیان کند و حریم امنیتی برجام را مورد تهدید قرار دهد.وی تاکید کرد: آمریکایی ها درموفقیت آمانو جهت کسب ریاست سازمان بین‌المللی انرژی اتمی نقش داشته اند و اکنون آمانو ضرورت می‌داند که در سنا جوابگوی آنها باشد.سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: مبنای مخالفت نمایندگان کنگره و سنای آمریکا با توافق وین، ایدئولوژیک است نه فنی.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن