واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آرمان: بدهکار میلیاردی طلبکار شد! تهران- ایرنا- روزنامه آرمان در شماره روز یکشنبه یازدهم مرداد نوشت: بابک زنجانی متهم پرونده فساد نفتی که از دی ماه سال 92 تاکنون در زندان به سر می برد نامه ای خطاب به برخی نمایندگان مجلس و مسئولان نوشت. براساس اطلاعات موجود بابک زنجانی که قرار است از سوی قاضی صلواتی و در دادگاه انقلاب محاکمه شود در این نامه درباره برخی اقداماتش سخن گفته است... جالب اینجاست که به گفته نمایندگان مجلس او از خدماتی که در زندان ارائه نمی شود گلایه کرده و به نوعی طلبکار در نقش بدهکار ظاهر شده است.
این روزنامه با بررسی موضوع هاشمی، روحانی و سید حسن خمینی در یک لیست، نوشت: در یکی، دو روز گذشته برخی سایت ها و رسانه های خبری، لیستی از کاندیداهای جریان اصلاح طلب و اعتدالیون را برای حضور در انتخابات خبرگان مطرح ساخته اند. فارغ از اینکه حضور این افراد قطعیت یافته یا نه مرور نام های حاضر در لیست نشان دهنده وزنه سنگین این جریان و پتانسیل بالقوه آن برای حضور در انتخابات حساس مجلس خبرگان است. لیستی که در آن چهره هایی چون آیت ا... هاشمی رفسنجانی، حجت الاسلام حسن روحانی، آیت ا... سیدحسن خمینی و تنی چند از مقامات عالی دولت یازدهم که جملگی سابقه حضور در مجلس خبرگان را داشته اند و توانایی آنان بر کسی پوشیده نیست در آن حضور دارند. مرور گذرا بر این اسامی که هر کدام وزنه ای در ساختار سیاسی هستند و مورد وثوق لایه های مختلف و متکثر مردمی گواه خوبی بر پشتوانه خوب اصلاح طلبان و اعتدالگرایان برای حضور در انتخابات خبرگان است و البته دلیلی موجهه بر نگرانی جریان مقابل که می داند در رقابت انتخاباتی با این چهره ها کاری بس سخت و مشکل پیش رو دارد.
روزنامه آرمان با انتشار عنوان احتمال دیدار اوباما و روحانی، نوشت: اکنون با پایان مذاکرات وین و نتیجه بخشی آن پس از 12سال مناقشه و در حالی که جایگاه ایران در معادلات منطقه ای و جهانی ارتقایی دو چندان یافته و دنیا نیک این نکته را دانسته که راه مواجهه با ایران از چارچوب نگرش های متوازن و نگاه تعاملی می گذرد، رئیس جمهوری ایران آماده حضور در هفتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد می شود و قرار است در کنار روسای مطرح ترین کشورهای جهان در روز ابتدایی سخن بگوید. این بار هم گمانه زنی ها جان گرفته و حتی بسیار فراتر از ادوار قبلی پیش رفته و انتظار دیدار تاریخی دو رئیس جمهوری دور از ذهن نمی تواند باشد، حتی اگر بر اساس سیاست ها و خطوط قرمز هنوز برای سنجش حسن نیت و ورود به مرحله دیدارهای رسمی زود باشد، همزمانی سخنان دو رئیس جمهوری و دیدار اتفاقی میان آنان و خوش و بشی مختصر و نمادین میان آنان نمی تواند امر محالی تلقی شود بخصوص که نشانه هایی خواهد بود بر حفظ روند تعاملی و پیگیری روند توافق هسته ای.
این روزنامه با انتخاب موضوع تقدیر از پهلوان هسته ای، نوشت: این روزها مردان دیپلماسی کشور در هر جمعی می درخشند و آنان را با لقب قهرمان و پهلوان ملی خطاب می کنند که القاب درخوری برای آنهاست. این روزها قهرمانان ملی در آغوش ملت هستند و نمی خواهند موفقیت خود را در نهان با یکدیگر بگویند. مثلا دیروز که مراسم آیین تجلیل از مروجین پهلوانی بود دو قهرمان ملی به نام های محمدجواد ظریف در قامت وزیرخارجه و علی اکبر صالحی در قامت رئیس سازمان انرژی اتمی در آن حضور داشتند. در این مراسم از محمدجواد ظریف و علی اکبر صالحی و همچنین عباس زندی با اهدای لوح تندیس توسط کیومرث هاشمی، محسن مهرعلیزاده، محمدرضا عارف و عبدالحمیدی تقدیر به عمل آمد. «پیراهن پهلوانی» و شعار ایستادگی هسته ای و نماد پهلوانی با امضای حسن روحانی و جمعی از ورزشکاران، توسط عباس زندی، پیشکسوت ورزش ایران به علی اکبر صالحی و محمدجواد ظریف اهدا شد.
روزنامه آرمان با انعکاس عنوان جزئیات دیدارهای خصوصی با ناطق نوری، نوشت: علی لاریجانی درمورد دیدار با ناطق نوری توضیح داد: ناطق نوری را رجل شناخته شده، فهیم و پرظرفیت کشور می دانم و از گذشته با ایشان دوستی عمیق و صمیمانه داشته و دارم و از نظرات ایشان استفاده کرده ام. دیدار بین رجال سیاسی طبیعی است و عجیب و غریب نیست. معمولا ما کمتر با این موضوع و با این محوریت با یکدیگر دیدار می کنیم بلکه درخصوص مسائل مختلف با یکدیگر بحث می کنیم. البته با دیگران نیز چنین دیدارهایی داشته ام و درباره مسائل داخلی، منطقه، هسته ای، اقتصادی و گاهی درباره انتخابات با یکدیگر صحبت هایی داشته ایم. این گونه رایزنی ها خیلی طبیعی است، بنده در قم و تهران هم با برخی رجال سیاسی و مذهبی مباحث مختلفی دارم. وی در واکنش به اینکه گفته می شود این دیدارها جهت هماهنگی بین شما و آقای ناطق نوری جهت نحوه حضور در انتخابات برگزار می شود؟ گفت: در این دیدارها هماهنگی خاصی در این زمینه نشده بلکه صحبت ها دوستانه است البته طبیعی است که درمورد مسائل مهم و روز هم گفت وگو می کنیم.
این روزنامه در صفحه نخست عنوان های «یدا... طاهرنژاد، عضو شورای مرکزی کارگزاران: احتمال ائتلاف کارگزاران با اصولگرایان معتدل»، «امیر محبیان: اصولگرایان از تحجر دوری کنند» و «هادی خانیکی: دانشگاه باید آرامش دهنده و محرک باشد» را مورد بررسی قرار داد و در ستون یادداشت های اختصاصی موضوع های «اردوغان و رویاهای خطرناک» و «مثبت اندیشی نسبت به ایران» نوشته ی علی بیگدلی و محمد ایرانی را منتشر کرد.
روزنامه آرمان عنوان «اهمیت خبرگان در تار و پود قانون اساسی» به قلم سید حسین موسوی تبریزی را به سرمقاله اختصاص داد.
*گروه اطلاع رسانی
پژوهشم**2002**9131
11/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]