واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ساخت و تکمیل دو فروند شناور اقیانوس پیما در خرمشهر آغاز شد آبادان-ایرنا-عملیات ساخت و تکمیل دو فروند شناور کاتاماران اقیانوس پیما روز شنبه با حضور مدیر عامل شرکت ایندوستریال تولز اینترنشنال (ITI)، فرماندار ویژه خرمشهر و نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی آغاز شد.
به گزارش ایرنا مدیر عامل شرکت ایندوستریال تولز اینترنشنال (iti) در آیین ساخت و تکمیل این دو شناور اقیانوس پیما راه اندازی این دو فروند شناور گفت:با به آب اندازی این دو شناور پیشرفته، ایران در ردیف هفت کشور سازنده این نوع شناورها قرار می گیرد.
حمید گلدن فریدن اظهار داشت:بر اساس پیش بینی ها، بیش از شش میلیون دلار برای تکمیل این دو فروند شناور کاتاماران با 47 متر طول، 12 متر عرض و 1.6 آبخور و دارای ظرفیت 247 سرنشین، نیاز است.
وی افزود: این دو فروند شناور تا هشت ماه آینده تکمیل شده و با به آب اندازی، به ناوگان دریایی ایران اضافه می شوند.
مدیر عامل شرکت ایندوستریال تولز اینترنشنال گفت:ساخت این دو شناور در سال 84 به دلیل مشکلات تحریم متوقف شد و سال ها سازه این شناور در انبار نگهداری شد.
گلدن فریدن ادامه داد:با افزوده شدن این دو شناور، ایران دارای چهار شناور کاتاماران می شود و این مهم، توسعه منطقه و رونق کشتی سازی به ویژه ساخت کاتاماران های تندرو را به همراه دارد.
گلدن فریدن افزود:این دو شناور کاتاماران تحت کلاس B.W و در ردیف پنج کلاس برتر دنیا می باشند.
وی اظهار داشت: برای ساخت این دو شناور از صددرصد توان نیرو های بومی استفاده شده و ناظران خارجی نیز تنها برای نظارت در تکمیل این دو شناور حضور می یابند.
مدیر عامل شرکت ایندوستریال تولز اینترنشنال (iti) با تاکید بر لزوم حمایت بخش دولتی از توسعه صنعت کشتی سازی در منطقه، گفتامید است با توانمندی های موجود، ظرفیت ایران رد فراساحلی بیش از گذشته افزایش یابد.
وی اظهار داشت:با حمایت بخش دولتی، شرکت کشتی سازی اروندان می تواند 10 فروند کشتی و شناور را روانه بازار کند.
نماینده مردم شهرستان خرمشهر نیز در حاشیه این آیین گفت:کشتی سازی اروندان به دلیل مشکلات مالی از سوی سازمان گسترش و نوسازی صنایع از رده خارج شده بود و سازمان تامین اجتماعی آن را قبول نداشت.
عبدالله سامری افزود:با همکاری حسین دهدشتی نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی، فعالیت دوباره این شرکت کشتی سازی آغاز شد.
سامری گفت:شرکت کشتی سازی اروندان در حال حاضر با نیروهای بومی خرمشهر اداره می شود و کارها با دلسوزی های بیشتری به سرانجام می رسد.
وی اظهار داشت: صنعت کشتی سازی و دریانوردی در خرمشهر به لحاظ توانمندی ها، رو به توسعه است.
در پایان این آیین از خانواده شهیدان علی منیعات، عباس کاکا و محمد صمدی تجلیل و قدردانی شد.
شرکت کشتی سازی اروندان، سال 1352 با هدف ساخت و تعمیر و خدمات پس از فروش شناورهای آلومینیومی تندرو به منظور حفاظت و حراست از مرزهای آبی کشور تاسیس شد و تا شروع جنگ ایران و عراق حدود پنج فروند ناوچه 50 فوتی گشتی ساحلی تولید کرد.
این شرکت با شروع جنگ تحمیلی و واقع بودن در منطقه جنگی تعطیل شد و پس از پذیرش قطعنامه و آتش بس کارخانه بازسازی و راه اندازی شده و تولیدات خود را ادامه داد.
این شرکت تا سال 1379 اقدام به ساخت 10 فروند ناوچه دیگر برای نیروی انتظامی و حدود 19 فروند انواع قایق طناب بر، راهنما بر، قایق نورانی، مینی لندینگ کرافت آلومینیومی برای سازمان بنادر و کشتیرانی و همچنین انواع بارج در تناژهای متفاوت برای ارگان های مختلف کرد.
7104/6125/6064
10/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]