تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834874234




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هشدار جدی ناطق نوری به گروه های معتدل


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
هشدار جدی ناطق نوری به گروه های معتدل




وزیر اسبق کشور گفت که در دوره وی از یکسال و نیم قبل، اجاق انتخابات را روشن می کرده و از شش ماه مانده به انتخابات، کاندیداها نیز مشخص بودند اما هم اکنون گروه های سیاسی سلانه سلانه به سوی انتخابات می روند.





خبرگزاری ایسنا: وزیر اسبق کشور گفت که در دوره وی از یکسال و نیم قبل، اجاق انتخابات را روشن می کرده و از شش ماه مانده به انتخابات، کاندیداها نیز مشخص بودند اما هم اکنون گروه های سیاسی سلانه سلانه به سوی انتخابات می روند.

حجت السلام و المسلمین علی‌اکبر ناطق‌ نوری در دیدار برخی از مدیران سایت‌های خبری و دانشجویان ارشد و دکترای علوم سیاسی در پاسخ به سوالی درباره حضور در انتخابات و نتیجه آن به مدیران رسانه‌ها و دانشجویان حاضر در این جلسه گفت: من از ابتدا در درون جریان‌های سیاسی کشور حضور داشتم و کاربلد این کار هستم؛ بنابراین معتقدم در شرایط فعلی نه اصلاح‌طلبان و نه اصولگرایان معتدل برنامه مشخصی برای انتخابات نداشته و ندارند.

زمانی که بنده مسئولیت داشتم یک سال و نیم مانده به انتخابات اجاق انتخابات را روشن می‌کردیم و شش ماه مانده به انتخابات کاندیداها را نیز اعلام می‌کردیم. من اعتقاد دارم هنوز چنین چیزی در جریان‌های سیاسی شکل نگرفته است، همه گروه‌ها برای مشورت سراغ من می‌آیند و من به آن‌ها گفته‌ام سلانه سلانه می‌روید، این طور نمی‌شود؛ بنابراین این انتقاد به جریان های معتدل سیاسی کشور وارد است که هیچ برنامه مشخصی برای انتخابات ندارند.

این در حالی است که من شنیده‌ام و از نشانه‌هایش هم مشخص است که برخی جریان‌های تندرو و افراطی که من آن‌ها را قبول ندارم در برخی گروه‌های سیاسی با برنامه‌ریزی منسجم‌تری می‌خواهند در انتخابات مجلس آتی شرکت کنند.

وزير اسبق کشور  همچنين در پاسخ به سوالی درباره علت حضور کم فروغ جوانان در عرصه مدیریت کشور و بهره‌گیری از نیروی جوان در انتخابات و رویکرد خود نسبت به قشر جوان اظهار کرد: دغدغه من در خصوص استفاده ابزاری از جوانان در ایام انتخابات و فضای تبلیغات دوران انتخابات مساله‌ای است که نه از امروز، بلکه از ابتدای دوران فعالیت مدیریت اجرایی‌ام در سی و چند سال گذشته وجود داشته و این حرف حقی است.

اولا استفاده از پتانسیل و نیروی جوانی در مسئولیت‌های اجرایی سیره معصومین علیهم السلام و پیامبر اعظم بوده است؛ لذا پیامبر اکرم(ص) وقتی می‌ خواهد اولین استاندار یا فرماندار را برای مدینه انتخاب کند مصعب بن عمیری را انتخاب می‌کند که 21 ساله است در حالی که مدینه شخصیت‌های برجسته‌ای داشته است.

وقتی از پیامبر اکرم(ص) سوال می‌کنند که با وجود این افراد باتجربه و باسابقه چرا این جوان را برای مسئولیت شهری با این حساسیت گذاشته‌اید که قرار است اسلام در آن تازه مستقرشود، پیامبر(ص) جواب می‌دهند که «فلیس الاکبر هو الافضل بل الافضل هو الاکبر»؛ آن کسی که بزرگتر است، لزوماً برتر نیست؛ بلکه آن کسی که برتر است، در واقع افضل تر است.

وی خاطرنشان کرد: نمی خواهم بگویم و نمی‌توانم بگویم که در کشور ما در 37 سال نسبت به این سیره هیچ توجهی نشده است؛ چراکه در بعضی از مقاطع و زمان‌ها توجه شده است، شاید بی‌انصافی شود که بگوییم اصلا نشده است. در دورانی که من مسئولیت وزارت کشور را داشتم حدود سال‌های 60 تا 64 به جوانان توجه داشتم و از نیرو پتانسیل آن‌ها استفاده کردم.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: زمانی که رفتم (وزارت کشور)؛ معاون سیاسی که ایشان شخصیتی متدین و مومن بود که بعدها وزیر ارشاد نیز شد، با این‌که ایشان با من هم حزبی بودند و در شورای مرکزی در کنار ما قرار داشتند بعد از قدردانی از ایشان خواستم که تشریف نیاورند و از جوانان دعوت و استفاده کردم. البته این وزارتخانه معاونان دیگر هم داشت که با آمدنم از آن‌ها تشکر و در نهایت خداحافظی کردم و آقای عباس آخوندی که آن زمان هنوز باجناق من نشده بود و یک جوان دانشجو بود را به عنوان معاون سیاسی منصوب کردم و همچنین احمد پورنجاتی، احمد مسجدجامعی و حتی ابراهیم نبوی - طنز نویس که به آن سوی مرزها رفته و الان با ما نیست - را در سمت‌های مختلف قرار دادم. حتی وقتی دوران من تمام شد آقای مهندس موسوی نخست وزیر وقت به من گفته بود یکی از کارهای خوبی که شما در وزارت کشور انجام دادید همین جوانگرایی در وزارت کشور بود.

وی با بیان این‌که «دولت‌ها باید از نیرو و پتانسیل جوانان استفاده کنند و اکنون هم دولت یازدهم باید این کار انجام دهد» گفت: من هر بار که دولتمردان را می‌بینم این نکته را به آن‌ها یادآور می‌شوم که از نیروهایی جوان در بدنه دولت بهره بگیرید، که متاسفانه این امر نه تنها در این دولت بلکه سال‌هاست مورد غفلت واقع شده است. این اعتراضات از طرف بسیاری از مسئولان ستادهای استانی آقای دکتر روحانی در جلسات به بنده گفته می‌شود.

رئیس مجلس در دوره پنجم خاطرنشان کرد: ملت ایران ملت کم‌ توقعی است و انتظاری جز این‌که مسئولین آن‌ها را تحویل بگیرند و حرف آن‌ها را بشنوند ندارد. گاهی افراد به دیدار مسئولان می‌روند و حتی کارشان انجام نمی‌شود ولی در نهایت می‌گویند اشکال ندارد حداقل جواب سلام ما را دادند. من معتقدم؛ یکی از مهمترین عوامل مدیریت ، جز گوش دادن به صحبت‌ها و تحویل گرفتن اقشار مختلف جامعه نیست.

وی در ادامه به بحث پیرامون توافق هسته‌ای پرداخت و گفت: من مانند انتخابات ریاست جمهوری در گذشته به حسب ظاهر به عنوان یک جریان مطرح نبودم؛ اما به عنوان شخص خودم آن‌چه را که باید انجام می‌دادم را در حالت چراغ خاموش انجام دادم. البته صراحتا هم می‌گفتم که کاندیدای من کیست. در ادامه هم هر جا هم لازم بود از دولت حمایت کردم. راجع به مسائل هسته‌ای هم من از اول قسمت پر لیوان را دیدم و نسبت به نتیجه و دستاورد مذاکرات کاملا خوشبین بودم.

وی درباره دلیل امیدواری خود نسبت به نتیجه مذاکرات هسته‌ای افزود: من به این دلیل نسبت به نتیجه دو سال مذاکره خوشبین بودم چون خود آمریکایی‌ها در واقع به دنبال مذاکره بودند. همان‌طور که گفته شده بود آمریکایی‌ها در اواخر دولت قبل از طریق پادشاه عمان پیام فرستاده بودند که آماده و خواستار مذاکره هستند. البته این را هم بدانید که اوباما باهوش است دموکرات‌ها اهل جنگ نیستند، در حالت خیلی تندشان باز با پنبه سر می‌برند. در هر حال اولین نشست در مسقط بود و به نحوی مذاکرات از آن زمان شروع شد. اما دلیل مهم این است که آمریکایی‌ها و شخص اوباما به این توافق نیاز داشتند و به دنبال حل مسئله بودند؛ بنابراین من نسبت به آینده مذاکرات از همان ابتدا خوشبین بودم.

ناطق نوری درباره تغییر رفتار آمریکا نسبت به ایران گفت: آمریکا و شخص رئیس‌جمهور این کشور متوجه شده بود که فشارهای گذشته از قبیل تهدید نظامی ، تحریم‌ها و .... برای به زانو در آوردن ایران قدرتمند کارساز نبوده است؛ زیرا ایران استقلال سیاسی دارد و آمریکا در هر کجا که در منطقه وارد می‌شود، ایران یا قبل از آن‌ها آنجا بوده است و یا بعد به آن‌جا می‌رود، در قضایای پس از سرنگونی صدام در عراق،‌ ماجرای افغانستان، سوریه و لبنان جای پای ایران کاملا مشخص است. آمریکا به این نتیجه رسید که چرا دل به 4 شیخ نشین ببندد ولی ایران بزرگ را نادیده بگیرد.

وی افزود با مدیریت هوشمندانه مقام معظم رهبری ایران توانست استقلال خود را حفظ و با عزت در مسیر مذاکرات گام بردارد.

وی در ادامه به تببین شرایط مذاکرات در ایران و آمریکا پرداخت و گفت: این مذاکرات از همان ابتدا سه ضلع داشت؛ یک ضلع روسا، یک ضلع مذاکره‌کنندگان و یک ضلع مخالفین یا منتقدین. به نظر من هر سه این موارد در ایران به خوبی مدیریت شد.

سران بایستی حرف‌ها را از موضع بالا می‌زدند؛ اگر اوباما به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا صحبت‌هایی را مطرح می‌کرد، پاسخ اظهارات خود را از مسئولین کشور و رهبری در طول مذاکرات به خوبی دریافت می‌کرد. ضلع دوم که مذاکره کنندگان بودند با دریافت چراغ سبز و مشخص شدن خط قرمزها از سوی رهبری انصافا به خوبی حرکت کردند. از طرفی من معتقدم ظلع سوم این مثلث که همانا منتقدان هستند باید باشند منتهی هتاکی، توهین و افترا نباید در انتقادها نسبت به عملکرد تیم هسته‌ای وجود داشته باشد. هنر تیم مذاکره کننده ما این بود که تهدید را تبدیل به فرصت کرد.

موسس بین المجالس کشورهای اسلامی در ادامه درباره بالا نبردن توقع مردم از جریان مذاکرات گفت: البته در جریان اجرای توافق نباید توقع در مردم زیاد شود و مردم فکر کنند اکنون همه یخ‌ها آب شده است و بلافاصله مشکلات اقتصادی مثل اشتغال و غیره حل می‌شود این اهداف تا به عینیت برسد زمان می‌برد؛ چراکه که همانطور که آگاهان می‌دانند مسائل و مشکلات کشور بسیار بیشتر از این‌هاست.






تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن