محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845076280
اخوان فرد: تعهدات بینالمللی زمانی برای ما الزام آور است که به تصویب مجلس رسیده باشد/ طالقانی دولتها موظف به اجرای تصمیمات شورای امنیت نیستند/
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: اخوان فرد: تعهدات بینالمللی زمانی برای ما الزام آور است که به تصویب مجلس رسیده باشد/ طالقانی دولتها موظف به اجرای تصمیمات شورای امنیت نیستند/
یکی از کارشناسان حقوق بینالملل کشورمان در خصوص جایگاه حقوقی قطعنامه شورای امنیت اظهار داشت: بر اساس اصل 77 و 125 قانون اساسی تعهدات بینالمللی زمانی شامل نظام جمهوری اسلامی ایران میشود که در مسیر قانونی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده شده باشد.
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین طالقانی کارشناس امور بینالملل و مسعود اخوان فرد کارشناس حقوق بینالملل در گفتگوی ویژه خبری امشب جمعه 9 مردادماه به بررسی حقوقی متن برجام پرداختند.
**** مکانیزم اجرای قطعنامه شورای امنیت دارای ابهامات و مسائلی است
طالقانی در ابتدای این برنامه با اشاره به قطعنامه 2231 شورای امنیت گفت: آن چه که در قطعنامه 2231 شورای امنیت آمده همان چیزهایی است که توافق شده ولی مکانیزمی که برای اجرای این قطعنامه دیده شده دارای ابهامات و مسائلی است که از جمله آن میتوان به برداشتن تحریمها از سوی کشورهای غربی و منوط کردن آن به اقدامات جمهوری اسلامی ایران و تایید این اقدامات توسط آژانس بینالمللی انرژی اتمی اشاره کرد این مسئله با توجه به عملکرد منفی آژانس و مخصوصاً دبیر کل آژانس مقداری نگران کننده است.
وی اظهار داشت: همچنین در خصوص سیستم حل اختلاف که در کمیته و شورا دیده شده نیز جای نگرانی وجود دارد که سیاست کاریهای گذشته مجدداً انجام میگیرد و آنها به قولشان عمل نکنند.
مسعود اخوان فرد استاد حقوق بینالملل نیز در خصوص الفاظی که برای برداشته شدن تحریمها در متن برجام به کار رفته است گفت: در خصوص قطعنامه هایی که مربوط به آمریکاست واژه مشکل دار توقف ذکر شده ضمن آن که در خصوص قطعنامه های اروپا واژه توقف اجرا و یا تعلیق را شامل میشود و در مورد قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل نیز به بحث لغو اشاره کرده است که متأسفانه این واژهها در متن قطعنامه 2231 مشکلات عدیده ای را ایجاد کرده است.
** دولتها موظف به اجرای تصمیمات شورای امنیت نیستند
در ادامه گفتگوی ویژه خبری امشب طالقانی در خصوص جایگاه حقوقی برجام و درباره این که آیا ما میتوانیم بندهایی از قطعنامه شورای امنیت را عمل نکنیم گفت: برجام هنوز به تصویب طرفین نرسیده یعنی توافقات اولیه است که شرط اولیه آن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای تعلیق قطعنامه های قبلی است.
وی ادامه داد: در خصوص قطعنامه های شورای امنیت باید گفت که شورای امنیت بر اساس وظایفی که در ماده 1 و 24 منشور ملل متحد دارد موظف است که بر اساس حقوق بینالملل ، عدالت و اهداف منشور عمل کند و نمیتواند هر طور که دلش خواست تصمیم بگیرد.
وی تصریح کرد: درست است که یک مکانیزم تجدید نظری برای آن دیده نشده اما شورای امنیت بر اساس منشور ملل متحد موظف است که در راستای منشور سازمان ملل ، حقوق بینالملل و عدالت رفتار کند و اگر بر اساس این موارد رفتار نکند تصمیمات آن لازمالاجرا نخواهد بود خصوصاً این که در ماده 25 منشور سازمان ملل عنوان شده که دولتها موافقت میکنند که تصمیمات شورای امنیت را اجرا کنند و نگفته است که دولتها موظف به اجرای تصمیمات شورای امنیت هستند.
***در صورتی که قطعنامه های شورای امنیت خلاف حقوق بینالملل باشد اجرای آن الزام آور نخواهد بود
وی تاکید کرد: بنابراین اگر شورای امنیت قطعنامه ای داشته باشد که خلاف حقوق بینالملل و عدالت باشد برای کشورها از جمله جمهوری اسلامی ایران الزام آور نخواهد بود همان طور که جمهوری اسلامی ایران 6 قطعنامه قبلی شورای امنیت را نپذیرفت و شورای امنیت نیز نتوانست کار بکند.
این کارشناس امور بینالملل ادامه داد: پیشنهاد دهنده قطعنامه شورای امنیت آمریکاییها بودند و این قطعنامه چیزی نبوده که بر اساس یک متن توافق شده و امضا شده به شورای امنیت ارائه شود و در ضمیمه آن بیانیه ای هم اعضای 1+5 به آن ضمیمه کردند که یک سری محدودیتها را برای ما قرار داده که وزارت خارجه کشور ما هم آنها نپذیرفته و رد کرده است که البته این مسائل باید در آینده بین جمهوری اسلامی ایران و 1+5 حل شود ضمن این که این مسائل چالشهای بسیار بزرگی هستند.
** اهدافی که غرب و آمریکا نتوانست از طریق تحریم بدست آورد از طریق برجام و قطعنامه شورای امنیت آنها را دنبال خواهد کرد
طالقانی بیان داشت: غرب و آمریکا اهدافی را که نتوانستند از طریق تحریمها به دست آوردند از طریق برجام و قطعنامه شورای امنیت دنبال خواهند کرد.
** قطعنامه شورای امنیت حق ندارد نظام حقوقی ایران را دور بزند
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان اخوان فرد کارشناس حقوق بینالملل در پاره ای دیگر از اظهارات خود در خصوص این که آیا ما میتوانیم برخی از بندهای قطعنامه شورای امنیت را نپذیریم اظهار داشت: این قطعنامه یک قطعنامه ساده نیست بلکه مبتنی بر یک بیانیه ای که مرتبط به یک توافق احتمالی در آینده است بنابراین انتظار این بود که قطعنامه پس از آن که مجلس شورای اسلامی نظرش ارائه کند شورای امنیت به این بحث وارد میشد چرا که قطعنامه شورای امنیت حق ندارد نظام حقوقی ایران را دور بزند و این کار شایسته ای نبود البته این یک ترفند غربی بود که در طول تاریخ ارتباط با دولت زیادهخواه غرب و آمریکا همیشه با این ترفندها روبرو بود.
** تعهدات بینالمللی زمانی برای ما الزام آور خواهد بود که در مسیر قانونی به تصویب مجلس رسیده باشد
وی یادآور شد: بر اساس اصل 77 و 125 قانون اساسی تمامی تعهدات بینالمللی زمانی شامل نظام جمهوری اسلامی ایران میشوند که در مسیر قانونی به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد و از طریق قوه مجریه اجرا شود بنابراین ما میتوانیم چیزی را بپذیریم که به عنوان قانون در نظام حقوقی خودمان به تصویب رسیده باشد.
اخوان فرد تاکید کرد: ما بر اساس نظام حقوقی خودمان در عرصه بینالملل وارد شدیم و بر اساس مکتب اصالت اراده ما به آن مواردی که تعهد سپردیم متعهد هستیم ضمن این که بر اساس معاهدات کنوانسیون وین تعهداتی که بر اثر فشار و تحمیل و تهدید در عرصه بینالمللی علیه یک کشور صورت گرفته باشد از مزیت حقوقی برخوردار نیست و بلااثر است.
** ما حق پذیرش یا رد جزئی یا کلی موارد برجام را برای خود محفوظ میدانیم
این کارشناس حقوق بینالملل همچنین در خصوص جایگاه حقوقی برجام نیز اظهار داشت: در این جا هم تایید و تصویب بندهای برجام با نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران مرتبط میشود و در همین رابطه نیز طبیعتاً ما بایستی مسیر قانونی خودمان را پیدا کنیم ضمن این که ما در عرصه حقوقی بحث همه یا هیچ را نمیپذیریم و ما حق پذیرش یا رد جزئی یا کلی موارد برجام را برای خود محفوظ میدانیم.
طالقانی کارشناس حقوق بینالملل با اشاره به این که شورای امنیت علی رغم این که مطمئن بود اقدامات غیر صلح آمیزی از سوی ایران انجام نمیشود با استفاده از اختیاراتش قطعنامه هایی را علیه جمهوری اسلامی ایران صادر کرد گفت: در این میان کشوری بی طرف وجود ندارد که آن را قانع کنیم
این کارشناس حقوق بینالملل با اشاره به این که مقاومت مردم ایران غرب را وادار کرد تا حق داشتن فعالیت هسته ای را بپذیرند ادامه داد: قطعنامه های قبلی که از سوی آژانس بینالمللی انرژی اتمی بر علیه جمهوری اسلامی ایران صادر شده بود بسیار ناروا و ظالمانه بود.
**** در قطعنامه 2231 هیچ اهرم فشاری بر علیه کشورهای 1+5 وجود ندارد
وی با اشاره به مکانیزم بازگشت پذیری قطعنامه خاطر نشان کرد: در قطعنامه 2231 هیچ اهرم فشاری بر علیه کشورهای 1+5 وجود ندارد
طالقانی با اشاره به این که اگر این قطعنامه لغو شود قطعنامه های قبلی مورد احیا قرار میگیرد افزود: ما سانتریفیوژهایمان را در فوردو از 20 هزار به 6 هزار رساندهایم و از سوی دیگر تأسیسات اراک را تغییر سیستم دادهایم.
این کارشناس حقوق بینالملل خاطر نشان کرد برگشت به قبل برای ما هزینه بر است
طالقانی در پاسخ به سؤال دیگری پیرامون بندهای مربوط به دسترسی که در متن برجام آ»ده است بیان کرد: بندهای مربوط به دسترسی از نظر حقوقی ، آنها میتوانند تقاضای دسترسی بدهند و همچنین میتوانند بر اساس پروتکل هر جایی را بازرسی کنند.
این کارشناس حقوق بینالملل اظهار داشت: اگر آنها بر سر این موضوع اصرار داشته باشند موضوع به کمیته میرود و اگر کمیته بگوید باید دسترسی انجام شود از نظر حقوقی دیگر چاره ای نداریم.
وی با اشاره به این که نباید قضاوت را بر عهده آنها بگذاریم افزود: مقام معظم رهبری قبل از توافق گوشزد کرده بودند و فرمودند آژانس مورد اعتماد ما نیست.
وی افزود: سیستم حل اختلاف اکثریتش با آمریکاییها است به طوری که اعضای شورای امنیت هم نیز در این دسته هستند.
****نباید تصمیم گیری و قضاوت را به دست آژانس و شورای امنیت داد
طالقانی با اشاره به این که مجری پروتکل الحاقی آژانس بینالمللی اتمی است افزود: سیستمی که از طریق قطعنامه دیده شده به نفع ما نیست بنابراین مجلس باید مکانیزمی را پیشنهاد دهد تا همه عیوب برطرف شود و تصمیم گیری و قضاوت به دست دبیر آژانس ، کمیته و شورای امنیت نیفتد.
این کارشناس حقوق بینالملل با اشاره به این که توافقنامه باید شفاف باشد ادامه داد:مسئولین باید مصلحت مملکت را در نظر بگیرند.
مسعود اخوان فرد طی گفتگوی زنده تلفنی با اشاره به این که گذشته چراغ راه آینده است گفت: کسانی در طی 12 سال گذشته به صحنه آمدند که حاصل شهادت شهدای هسته ای هستند.
***** موارد حساسیت برانگیزی در پروتکل الحاقی وجود دارد
وی با اشاره به این که باید بدانیم بازرسان چه کسانی هستند خاطر نشان کرد: مواردی در پروتکل الحاقی وجود دارد که حساسیت برانگیز است.
این کارشناس حقوق بینالملل با اشاره به این که دسترسیها غیر قابل قبول است اضافه کرد: مسئولین در این رابطه اعلام موضع کردند لذا ما در این عرصه نباید هیچ گونه تعهدی را بپذیریم.
اخوان فرد با اشاره به میزان کارآمدی نظام حقوق بینالملل گفت: عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای ایران اعلام کرده بود که بحث برجام از بیانیه و توافق جدا کردند.
** ای کاش متن قطعنامه پیشنهادی جزئی از متن برجام بود
وی با بیان این که ایران بیشترین همکاری را با آژانس داشته اما تحت فصل هفت درآمده ادامه داد: ای کاش متن قطعنامه پیشنهادی جزئی از متن برجام بود.
این کارشناس حقوق بینالملل اظهار داشت: قطعنامه ای که تنظیم شد گویی شاکی دارد به طوری که دادستان کل جهان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران است
اخوان فرد با تاکید بر این که راه را باید در نقض عهد طرف مقابل ببندیم عنوان کرد: ما شاهد بد عهدیهای متعدد و مکرری از سوی آمریکا هستیم.
** مسئولین بر اساس مصالح نظام و با استفاده از خرد جمعی باید تصمیم گیری کنند
وی با اشاره به این که بارها و بارها شاهد نقض قردادها از سوی آمریکا بودهایم گفت: توافقنامه ابعاد مثبتی دارد اما ابعاد خطرناکی هم در آن موجود است که باید به توافق برسیم لذا مسئولین باید بر اساس مصالح نظام و با بهره گیری از خرد جمعی تصمیمات لازم را اتخاذ کنند.
انتهای پیام/
۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۲:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]
صفحات پیشنهادی
معاون حقوقی روحانی:دولت الزامی برای تصویب توافقنامه هسته ای در مجلس ندارد / بررسی مصلحت تایید توافقنامه در مج
معاون حقوقی روحانی دولت الزامی برای تصویب توافقنامه هسته ای در مجلس ندارد بررسی مصلحت تایید توافقنامه در مجلس توسط شورای عالی امنیت ملی معاون حقوقی رئیس جمهورگفت این که به مصلحت باشد و یا نباشد که مجلس شورای اسلامی به عنوان مجلس قانونگذار مهر تأیید پای توافقنامه بگذارد در حبرجام یک موافقتنامه بینالمللی نیست که نیاز به تصویب در مجلس داشته باشد
برجام یک موافقتنامه بینالمللی نیست که نیاز به تصویب در مجلس داشته باشد رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به درخواست نمایندگان برای تصویب برجام در مجلس گفت این متن هنوز موافقتنامه کنوانسیون یا معاهده بینالمللی تلقی نمیشود از این روست که این متن را برنامه جامع اقدام مشترک نفارس گزارش میدهد 11 بند موشکی اظهارات ظریف در مجلس/ درخواستهایی که میگویند الزامآور نیست
فارس گزارش میدهد11 بند موشکی اظهارات ظریف در مجلس درخواستهایی که میگویند الزامآور نیستوزیر امورخارجه میگوید موضوع موشک و خرید و فروش سلاح صراحتا خارج از توافق و تنها جزیی از قطعنامه است که عدم اجرای آن تخلف از توافق محسوب نخواهد شد گروه امنیتی دفاعی خبرگزاری فارس- مهدیافضلیفرد در گفتوگو با فارس خبر داد تصویب گزارش فساد در فوتبال با اتفاق آرا در کمیسیون اصل90/ارسال گزارش برای
افضلیفرد در گفتوگو با فارس خبر دادتصویب گزارش فساد در فوتبال با اتفاق آرا در کمیسیون اصل90 ارسال گزارش برای قرائت در صحن علنی مجلسسخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس از تصویب گزارش فساد در فوتبال با اتفاق آرا در این کمیسیون و ارسال گزارش برای قرائت در صحن علنی مجلس به هیأت رئیسه خبر دادالزام تائید جمعبندی مذاکرات در مجلس
الزام تائید جمعبندی مذاکرات در مجلس رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس بر لزوم تایید جمعبندی مذاکرات از سوی شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد تسنیم محمدعلی پورمختار رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با اشاره به جمعبندی مذاکرات ایران با 5 1 اظهار داشت در واقع ماحصل این مذاکراتمجلس بدون تصویب قانون میتواند مانع عهدشکنی در اجرای برجام شود؟ |اخبار ایران و جهان
مجلس بدون تصویب قانون میتواند مانع عهدشکنی در اجرای برجام شود نزدیک به بیست ماه مذاکره جدی برای پایان دادن به بحران ایجاد شده توسط غرب بر سر برنامه هستهای ایران اکنون به متنی با عنوان برجام رسیده است که در صورت نهایی شدن در مجلس در مسیر سخت و پرچالش اجرایی شدن قرار خواهد گرفرسایی طی تذکری در صحن مجلس مطرح کرد الزام رسانهها به تمجید از توافق هستهای با نامه وزارت ارشاد
رسایی طی تذکری در صحن مجلس مطرح کردالزام رسانهها به تمجید از توافق هستهای با نامه وزارت ارشادحمید رسایی اعلام کرد که وزارت ارشاد طی نامهای رسانهها را ملزم به تمجید از توافق هستهای کرده است به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس حجتالاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهر«جمع بندی» پس از تصویب مجلس، «توافق» میشود
جمع بندی پس از تصویب مجلس توافق میشودنعیمه موحد 4 تیر 94تاریخ انتشار يکشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۳ ۳۲ آن زمانی که رهبری درابتدای امسال و در دیدار با جمعی از مداحان درباره مذاکرات گفتند که « برخی اوقات گفته میشود که جزئیات این مذاکرات زیر نظر رهبری است در حالیپاسخ مجلس به برجام،آری یا نه است/ انتخاب اعضای کمیسیون ویژه بررسی برجام، فردا یا سه شنبه
پاسخ مجلس به برجام آری یا نه است انتخاب اعضای کمیسیون ویژه بررسی برجام فردا یا سه شنبه اعضای کمیسیون ویژه برجام در جلسه علنی روز سه شنبه یا چهارشنبه هفته جاری مجلس شورای اسلامی انتخاب می شوند به گزارش نامه نیوز حجت الاسلام حسین سبحانی نیا با بیان این که هنوز برایعراقچی: تصویب قطعنامه هستهای در شورای امنیت در تاریخ این شورا منحصر بفرد است
عراقچی تصویب قطعنامه هستهای در شورای امنیت در تاریخ این شورا منحصر بفرد است یک عضو ارشد تیم مذاکره کننده هستهای کشورمان با اشاره به قطعنامهای که امروز در شورای امنیت سازمان ملل در ارتباط با توافق هستهای ایران و گروه 1 5 و فعالیتهای صلحآمیز به تصویب خواهد رسید گفت این قطعیک نماینده: اعتبار برجام تنها با تصویب مجلس
یک نماینده اعتبار برجام تنها با تصویب مجلس عضو هیات رئیسه مجلس با تاکید بر اینکه توافق تنها در صورت تصویب در مجلس معتبر است گفت باید متن توافق پس از تصویب در هیات وزیران به صورت لایحه با امضای رئیسجمهور جهت بررسی و تصویب به مجلس ارائه شود خبرگزاری مهر عضو هیات رئیسه مجلس بصالحی:برجام یک موافقت نامه بین المللی نیست که نیاز به تصویب در مجلس داشته باشد
صالحی برجام یک موافقت نامه بین المللی نیست که نیاز به تصویب در مجلس داشته باشد تهران- ایرنا- علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی گفت برجام یک موافقت نامه بین المللی نیست که نیاز به تصویب در مجلس داشته باشد به گزارش روز جمعه گروه سیاسی ایرنا از خانه ملت صالحی درباره درخواست ناگر رهبری کلیات توافق را تایید کنند، نیازی به تصویب مجلس نیست
اگر رهبری کلیات توافق را تایید کنند نیازی به تصویب مجلس نیست سیاست > مجلس - ایسنا نوشت یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ابراز امیدواری کرد که توافق هستهای تضمین کننده حقوق ملت باشد محمدصالح جوکار اظهار کرد مهمترین عامل و رکن دستیابی به نتیجه درطرفين در 5 مقطع زماني برجام چه تعهداتي دارند؟
طرفين در 5 مقطع زماني برجام چه تعهداتي دارند اميد اديب 2 مرداد 94 94تاریخ انتشار جمعه ۲ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۲ ۲۲ در مجموع برجام و پيوست پنجم ۵ مقطع زماني را براي توافق ذکر کرده اند اين مقاطع عبارت اند از روز نهايي شدن مذاکرات روز تصويب روز اجرا روز انتقالي و روز خاتمه قطعنکلیات لایحه ضمائم کنوانسیون بینالمللی جلوگیری از آلودگی دریا در کمیسیون عمران تصویب شد
آرامی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان کلیات لایحه ضمائم کنوانسیون بینالمللی جلوگیری از آلودگی دریا در کمیسیون عمران تصویب شد سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفت کلیات لایحه ضمائم کنوانسیون بینالمللی جلوگیری از آلودگی دریا در کمیسیون عمران تصویب شد منصور آرامی سخنگوی کمیسیون عمراابوترابیفرد: رسیدگی به توافق هستهای جزء وظایف «مجلس» است
ابوترابیفرد رسیدگی به توافق هستهای جزء وظایف مجلس استتاریخ انتشار چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۲ ۳۹ نایب رئیس اول مجلس با تأکید بر اینکه رسیدگی به توافق هستهای جزء وظایف «مجلس» است اعلام کرد شورایعالی امنیت ملی در جلسه امروز خود توافق نهایی هستهای &نماینده اصلاح طلب مجلس: تصویب توافق هستهای در سازمان ملل پیروزی مذاکره بر جنگ بود
نماینده اصلاح طلب مجلس تصویب توافق هستهای در سازمان ملل پیروزی مذاکره بر جنگ بود یک نماینده اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی تصویب توافق هستهای در شورای امنیت سازمان ملل را پیروزی مذاکره بر تحریم و جنگ دانست و نسبت به اقدام عده قلیلی که با فرار به جلو و استفاده ابزاری از منافع ملی-
سیاسی
پربازدیدترینها