تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه نيّت درست داشته باشد، دل سالم و پاك دارد، زيرا سالم داشتن دل از وسوسه هاى شيط...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799095377




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ریشه‌ی درمان بیماری‌هایتان را در این حیوانات بجویید


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: ریشه‌ی درمان بیماری‌هایتان را در این حیوانات بجویید
حیوانات برای ما انسان‌ها در زمینه پزشکی همیشه سودمند بودند، به طوری که بخش عمده‌ای از تحقیقات میکروب‌شناسی، ژنتیکی، واکسن‌سازی و سم‌شناسی با کمک حیوانات انجام می‌شود.


به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان موش آزمایشگاهی‌شدن ضرب‌المثلی است که بعضی بیماران هنگامی که به روش درمانی بی‌اعتماد هستند از آن استفاده می‌کنند، این مسئله به استفاده‌ی تحقیقاتی از موش برای درمان بیماری‌ها برمی‌گردد اما با پیشرفت علم ثابت شده حیوانات دیگری هم برای شناخته‌شدن علت بیماری‌ها در آزمایشگاه‌ها استفاده می‌شوند.


حیوانات در حوزه پزشکی چه کمکی می‌کنند؟
بدون شک افزایش سطح بهداشت عمومی جوامع انسانی کنونی و موفقیت در کنترل یا ریشه‌کنی بسیاری از بیماری‌های مهلک واگیر نظیر فلج اطفال و آبله و همچنین پیشرفت سریع در شاخه‌های مختلف علوم پزشکی و زیست‌شناسی مدیون نقش کلیدی و مهم استفاده از جانداران مختلف به ویژه مهره‌داران و خصوصا جوندگان در تحقیقات بوده است.


در بین حیوانات، موش کوچک آزمایشگاهی و موش بزرگ آزمایشگاهی بیشترین کاربرد را دارند. سایر حیواناتی که در تحقیق یا آموزش استفاده می‌شوند شامل: همستر، خوکچه هندی، سگ، گربه، خرگوش و موش صحرایی است.


نقش ساختار زیستی مورد تحقیق بین حیوانات و انسان
میزان شباهت ساختار زیستی مورد تحقیق بین حیوانات و انسان تشابه نام دارد بطور مثال زمانی که مدلی برای ارزیابی سرطان‌زایی ماده‌ای انتخاب می‌شود، باید حداقل مشابه با بدن انسان پاسخ دهد بنابراین، مطابقت سازوکار زیستی مورد تحقیق بین انسان و مدل از شباهت آم مدل نیز مهمتر است.


اغلب با در نظر گرفتن این دو معیار می‌توان بهترین مدل را برای مطالعه‌ی عملکرد زیستی خاص انتخاب کرد اگر علائم بیماری بین مدل حیوانی و انسان یکسان باشد آن حیوان به عنوان همسان در نظر گرفته می‌شود که چنین مدل‌هایی تقریبا کم هستند بطور مثال سکته‌ی قلبی در میمون مدل مناسبی برای مطالعات انسانی است.


 کدام بیماری؟ کدام حیوان؟
دکتر محمد‌حسن اصغری مسئول گروه علوم حیوانات آزمایشگاهی پژوهشگران رویان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: مبحثی در بحث تحقیقات داریم به نام مدل حیوانی که منجر به روشهای درمانی برای انسان می‌شود. این مدل حیوانی به این معنی است که بیماری‌هایی که در انسان وجود دارد را در حیوانات پیاده کنیم.


وی افزود: هر حیوانی مناسب برای یک نوع بیماری شبیه به انسان است به عنوان مثال مدل ضایعات مفصلی در انسان را در گوسفند پیدا می‌کنند، یعنی این بیماری را در گوسفند ایجاد می‌کنند که مانند انسان است، نارسایی‌های کبدی که در میمون وجود دارد شباهت زیادی به انسان دارد یا مشکلات عصبی در سگ یا گربه خیلی به انسان شبیه است و همچنین اسب مدل مناسبی برای بیماری‌های اندام‌های حرکتی است.


اصغری خاطرنشان کرد: اما اینکه از موش در آزمایشات بیشتر استفاده می‌شود این است که موش از نظر ژنومی یا ساختار ژنتیکی 99 درصد شبیه انسان است و همچنین کار بر روی موش در مرحله‌ی اول تحقیقات راحت‌تر است از نظر نحوه‌ی نگهداری و تکثیر آن و بعد از موش شبیه‌ترین حیوان به انسان میمون است.


گزارش از مهناز متقی


انتهای پیام/








۰۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 267]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن