واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
طرح ایران در مورد شیوه جدید برگزاری مسابقات جهانی کشتی چیست؟
با پذیرش اتحادیه جهانی طرح فدراسیون کشتی ایران، در مورد شیوه جدید برگزاری رقابت های جهانی و قاره ای در کنگره این اتحادیه در لاس وگاس آمریکا مورد بررسی قرار می گیرد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون کشتی، فدراسیون کشتی ایران، با توجه به اهمیت و جایگاه این رشته در تاریخ و فرهنگ ملی مردم ایران و نیز جایگاه تاریخی و فنی این رشته در میان بسیاری از کشورهای جهان و ضرورت ایجاد جذابیت عمومی و رسانه ای، و نیز افزایش و توجیه بهره وری حاصل از سرمایه گذاری اقتصادی در این رشته، و از همه مهمتر حفظ همیشگی این رشته کهن در المپیک پیشنهاد مذکور را به اتحادیه جهانی ارائه داده است.
در این شیوه ابتدا لازم است کلیه کشورهای شرکت کننده در رقابت های جهانی، بر مبنای جمع امتیازات تیمی کسب شده از سوی آنها در چهار سال گذشته (از المپیک 2012 لندن تا المپیک 2016 ریودوژانیرو) به ترتیب امتیازات در چهار گروه ده تیمی (گروه های A، B، C، D) قرار گیرند. در هر گروه هر تیم صرفا با تیم های درون گروه خود، با ضوابطی نزدیک به ضوابط جاری در رقابت های جام جهانی فعلی در کشتی، رقابت تیم به تیم خواهند داشت. تیم های برتر هر گروه در دسته خود رتبه بندی اول تا دهم جهان را به دست خواهند آورد و هر کشتی گیر در گروه خود حداکثر پنج مبارزه انجام خواهند داد.
این شیوه برگزاری باعث می شود بسیاری از کشورهای شرکت کننده در رقابت های جهانی که پس از چندین دهه حضور در این رقابت ها، حتی سابقه کسب یک مدال جهانی را نیز دارا نیستند، فرصت دست یابی به مدال جهانی یا قاره ای در گروه خود را داشته باشند. در واقع مدال ها بین کشورهای بیشتری توزیع می شود که این امر در جهت اهداف توسعه کشتی در سراسر دنیا بسیار موثر است. از طرف دیگر در این شیوه برگزاری رقابت ها، امکان احتساب امتیازات انفرادی نفرات برای تعیین نفرات برتر هر وزن نیز مقدور می باشد. یعنی ضمن انجام رقابت تیم به تیم میان تیم های مدعی در هر گروه و امکان بهره مندی از جذابیت برگزاری این نوع رقابت برای جلب توجه علاقمندان به ورزش در جهان، شاهد کسب نتایج انفرادی نیز، برای تعیین قهرمانان جهان در هر دسته و هر وزن خواهیم بود.
این شیوه برگزاری متناسب با شرایط و سوابق، تعداد کشورهای شرکت کننده در هر قاره، می تواند در تعیین تعداد گروه های شرکت کننده در هر قاره و نیز تعداد تیم های شرکت کننده در هر گروه انعطاف لازم را داشته باشند.
همچنین دیدار های هر گروه، به میزبانی یکی از کشور های همان گروه برگزار می شود. و میزبان مسوول تامین جوائز هر گروه خواهد بود. این جوایز با توجه به جذابیت برگزاری رقابت های تیم به تیم در جهان، می تواند به صورت چشمگیری افزایش یابد. نکته حائز اهمیت دیگر اینکه با توجه به برگزاری این شیوه از رقابت ها در مسابقات جهانی و قاره ای، دیگر نیازی به برگزاری رقابت های جام جهانی و هزینه های مرتبط برآن در سال نخواهد بود.
لازم به ذکر است، طرح شیوه برگزاری مذکور تهیه و جهت طرح در کنگره به اتحادیه جهانی ارائه شده و پس از بررسی های اولیه در دستور کار کنگره ای آتی اتحادیه جهانی قرار گرفته است. فدراسیون کشتی ایران آمادگی کامل خود را برای برگزاری نشست های تخصصی و کارشناسی لازم در سطوح بین المللی در این زمینه اعلام نموده است. انتهای پیام/م
94/05/09 - 11:13
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]