واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: شهاب سنگی که اثری از آن دیده نشد کرج - ایرنا - نیمه شب پنجشنبه تعدادی از هموطنان در مناطق مرزی استان های زنجان، قزوین و البرز خبر از مشاهده اشیاء نورانی دادند که دقایقی بعد از سوی برخی از مسوولان محلی اعلام شد که این اجسام نورانی شهاب سنگی بوده است.
ابوالقاسم باقری مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گرچه تایید کرد که این شهاب سنگ در منطقه ای بیابانی بین شهرستان های اشتهارد و نظرآباد و بویین زهرا به زمین برخورد کرده، اما اثری از آن تا کنون دیده نشده و گزارشی از سرنوشت آن نرسیده است.
گرچه شاهدان عینی این اشیاء نورانی را دیده و در برخی نقاط حتی صدای برخورد آن با زمین را شنیده اند، اما خبری از محل دقیق اصابت این شهاب سنگ تا کنون گزارش نشده است.
مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان برخوردشهاب سنگ با برخی شهرستان های این استان را در حد شایعه دانست وگفت:
شامگاه گذشته شایعه ای در فضای مجازی و رسانه مبنی بر برخورد شهاب سنگ با مناطق از شهرستان های ابهر، طارم و خدابنده منتشر شد اما تا کنون هیچ اثری از برخورد شهاب سنگ در سطح استان زنجان مشاهده نشده است.
در پی پیگیری ایرنا جمعیت هلال احمر استان زنجان منطقه مورد اصابت شهاب سنگ را شهرستان خدابنده قید کرد اما این موضوع از سوی مدیرکل مدیریت بحران این استان رد شد.
کرامتی افزود: در صورتی که چنین اتفاقی نیز رخ داده باشد، تا کنون محل اصابت این شهاب سنگ مشخص نشده است.
باقری فرماندار شهرستان طارم نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون گزارشی مبنی بر سقوط شهاب سنگ به این فرمانداری نرسیده است.
ایمانی فرماندار شهرستان ابهر نیز ضمن رد خبر برخورد شهاب سنگ به مناطقی در این شهرستان گفت: گزارشی در این خصوص و حتی وجود آتش سوزی در روز پنجشنبه به این فرمانداری ارایه نشده است.
فرماندار بویین زهرا در استان قزوین نیز با رد برخورد شهاب سنگ در محدوده جغرافیایی این شهرستان، گفت: برخی منابع پنجشنبه شب برخورد یک شی نورانی در مناطق بیابانی بین اشتهارد و نظرآباد در خارج از محدوده استان قزوین را تایید می کنند.
برخورد شهاب سنگ در مناطق بیابانی اشتهارد و نظرآباد
برخی منابع از احتمال برخورد شهاب سنگ در شهرستان های بویین زهرا، آوج و تاکستان در استان قزوین نیز خبر دادند اما این موضوع از سوی مسوولان این استان نیز رد شد.
ارسلان قاسمی فرماندار شهرستان بویین زهرا بامداد جمعه در گفت وگو با ایرنا اظهارداشت: خبر برخورد شهاب سنگ پنجشنبه شب در این شهرستان قوت گرفت اما با اعزام چند گروه به مناطق مختلف، هیچ اثر و گزارشی از آن دریافت نشد.
قاسمی افزود: هیچگونه شهاب سنگی در محدوده جغرافیایی بویین زهرا سقوط نکرده اما برخی منابع برخورد یک شی نورانی در مناطق بیابانی بین اشتهارد و نظرآباد که خارج از محدوده استان قزوین است را تایید می کنند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین نیز در خصوص احتمال سقوط شهاب سنگ گفت: با وجود بررسی های میدانی تاکنون هیچ خبری از سقوط شهاب سنگ گزارش نشده است.
حمید ره انجام افزود: برخی از اهالی روستاهای مناطق غربی قزوین، هم مرز با استان زنجان و شهرستان قیدار و هیدج، از مشاهده شهاب سنگی در آسمان این مناطق خبر دادند اما این دلیلی برای سقوط آن در استان قزوین نیست.
ایرج حیدری فرماندار شهرستان تاکستان نیز گفت: تاکنون هیچگونه گزارشی از سقوط شهاب سنگ دریافت نشده است و با وجود تماس با دهیاریها می توان به یقین این شایعه را تکذیب کرد.
فرماندار شهرستان آوج نیز گفت: اهالی روستاهای دیدار و لجام گیر، شهاب سنگی را در حال سقوط در آسمان مشاهده کرده اند اما با وجود بررسی های انجام شده هیچ گزارشی در این خصوص به دست نیامده است.
سید عبدالله موسوی افزود: با وجود اعزام چند گروه به مناطق مختلف شهرستان، نیروهای فرمانداری با اکثر روستاها و دهیاریها تماس برقرار کرده اند اما مورد نگران کننده ای گزارش نشده است.
ابوالقاسم باقری مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز اما با تایید سقوط شهاب سنگ در این استان، گفت: شهاب سنگی نیمه شب پنجشنبه در منطقه ای بیابانی بین شهرستان های اشتهارد و نظرآباد در استان البرز برخورد کرده اما با توجه به اینکه این شهاب سنگین در منطقه ای بیابانی سقوط کرده، احتمال اینکه خساراتی داشته باشد، بسیار کم است و تاکنون نیز گزارشی از سرنوشت این شهاب سنگ به دست نیامده است.
باقری دقایقی پیش نیز به خبرنگار ایرنا در البرز گفت: در پی انتشار خبر مشاهده شی نورانی که به نظر می رسد شهاب سنگ بوده و احتمال سقوط در منطقه ای بین اشتهارد و نظرآباد در استان البرز با فرمانداران ساوجبلاغ، نظرآباد و اشتهارد تماس حاصل شد و تا کنون گزارشی درباره سرنوشت این شهاب سنگ به دست نیامده است.
شهاب سنگ ها اجرام بزرگی آسمانی هستند که بیشتر از سنگ و فلز تشکیل شده اند. این اجرام هنگامی که وارد جو زمین می شوند، به دلیل قطر زیادشان از جو می گذرند و دهانه ها و عوارض گوناگونی را از خود برجا می گذارند.
1535
09/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]