محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852335026
تهدید جدی در مورد مذاکرات، دو قطبی شدن ملت است
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون نیروگاه های سازمان انرژی اتمی: تهدید جدی در مورد مذاکرات، دو قطبی شدن ملت است مشهد - ایرنا - معاون نیروگاه های سازمان انرژی اتمی ایران گفت: آنچه ملت ایران را در مورد نتیجه مذاکرات هسته ای با گروه 5+1 تهدید می کند، متن جمع بندی یا محدودیت های استفاده از انرژی هسته ای نیست بلکه دوقطبی شدن جامعه است.
محمد احمدیان پنجشنبه شب در سلسله نشست های بزم اندیشه سازمان خدمات مشاوره ای جوانان و پژوهش های اجتماعی آستان قدس رضوی افزود: رهبرمعظم انقلاب مکررا تاکید داشتند که به واسطه بحث هایی که بعد از این جمع بندی پیش آمده باعث خدشه دار شدن انسجام داخلی در داخل کشور نشود.
وی بیان کرد: مقام معظم رهبری بارها تاکید داشتند که دشمنی آمریکا با ایران پایانی نخواهد داشت و این یک واقعیت است مگر اینکه ایران منش و روش خود را عوض کند لذا تداوم مسیر قبلی دشمنی ها را بیشتر می کند.
احمدیان اظهار کرد: اعتماد به طرف مقابل در مذاکرات خطاست زیرا دشمن در هر مقطعی که بتواند به ایران ضربه وارد خواهد کرد.
وی گفت: بنا به فرموده رهبری، پشتوانه واقعی تیم مذاکره کننده بجز دانش و قدرت دیپلماسی و چانه زنی، انسجام و یکپارچگی ملت است که اگر به هر دلیلی خدشه دار شود به رغم داشتن بهترین نتیجه از مذاکرات در نهایت دشمن رفتاری که از آن هراس داشتیم را اعمال خواهد کرد.
این مسوول در سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه راه مقابله با این تهدید، تبعیت جدی از رهبری است، افزود: برای تبعیت کامل از رهبری فقط گفتن کافی نیست زیرا برای پیروزی بر دشمن در این فضا باید یک تبعیت واقعی از رهبری داشت.
وی افزود: اینکه هر سخن از رهبری که موافق با موضع و دیدگاه ماست را برجسته کنیم و باقی سخنان ایشان را فراموش نماییم، ما را به موفقیت نمی رساند.
وی گفت: مقام معظم رهبری کاملا بر خطوط اصلی و اساسی مذاکرات اشراف دارند و عملکرد اعضای گروه مذاکره کننده را کنترل می کنند و تاکنون نیز نسبت به انجام برخی خطاها از گروه مذاکره کننده بلافاصله هشدار دادند تا اصلاح شود.
احمدیان بیان کرد: تهدید دیگری که در زمینه مذاکرات وجود دارد، این است که انقلاب اسلامی را به صنعت هسته ای گره بزنیم و موجب بایکوت کردن آن شویم.
وی افزود: به عنوان مثال یکی از موارد لازم استفاده از صنعت هسته ای، تولید برق است زیرا اگر در این مسیر حرکت نکنیم خودمان را از مزیتی که در آینده می تواند بسیار به نفع کشور باشد، محروم کرده ایم.
وی گفت: اگر مشکلاتی با غرب داریم ربطی به صنعت هسته ای ندارد، در واقع باید مراقب باشیم که خودمان را سانسور کنیم و آیندگان را از این نعمت محروم نسازیم.
احمدیان اظهار کرد: تولید برق با سوخت منابع نفتی و گاز دیگر مقرون به صرفه نیست زیرا هم گران، دارای آلایندگی محیط زیست و غیرقابل اتکا در درازمدت است لذا ناچار هستیم به فکر روشهای جدید برای تولید انرژی از جمله برق با استفاده از انرژی هسته ای یا بادی و خورشیدی هستیم.
وی گفت: مطالعات دانشمندان ایرانی نشان داده که استفاده از میزان کمی از انرژی هسته ای برای تولید برق در ایران کاملا موجه و اقتصادی است لذا اگر می خواهیم سبد متفاوتی از نظر قیمت و امنیت انرژی داشته باشیم باید تولید برق از انرژی هسته ای را توسعه دهیم.
وی بیان کرد: تولید برق هسته ای مستلزم تامین سوخت برای نیروگاه های هسته ای است که این سوخت از طریق اکتشاف بیشتر ذخایر معدنی اورانیوم تامین می شود زیرا تاکنون تنها یک سوم ذخایر اورانیوم کشف شده است.
او افزود: اکنون یکی از فعالیتهایی که سازمان انرژی اتمی به جد پیگیری می کند، اکتشاف، استخراج و سپس فرآوری اورانیوم است.
وی درباره فرآیند تولید برق بیان کرد: یکی از ایزوتپ هایی که اورانیوم دارد در شکاف اتم می تواند مورد استفاده قرار گیرد که میزان آن از اورانیوم طبیعی فوق العاده کمتر و حدود هفت دهم درصد است.
وی افزود: این ایزوتوپ در قالب درصدهای بالایی غنی سازی و تبدیل به سوخت می شود تا این سوخت بتواند وارد نیروگاه های هسته ای قرار بگیرد و انرژی برق را تولید کند.
معاون نیروگاه های سازمان انرژی اتمی احداث و بهره برداری از نیروگاه های هسته ای و مسائل مرتبط با آن را از دیگر برنامه های این سازمان عنوان و بیان کرد: برخلاف سایر روشهای تولید برق که با پایان یافتن عمر نیروگاه تولید برق نیز متوقف می شود، نیروگاه هسته ای عمر طولانی دارد.
احمدیان افزود: کار نسبتا پرزحمتی برای نگهداری پسماندهای تولید برق در نیروگاه هسته ای باید انجام شود که این موضوع نیز در سازمان انرژی هسته ای در حال پیگیری است.
وی در تشریح علت پررنگ شدن مساله غنی سازی اورانیوم در ایران گفت: غنی سازی حلقه ای از فعالیتهاست که در موارد استفاده غیرصلح آمیز هسته ای نیز کاربرد دارد و ایران جزو معود کشورهایی است که در این عرصه فعالیت داشته و این مساله به دلیل استعدادهای خدادادی این کشور می باشد.
وی ادامه داد: در سالهای پس از تحریم سازمان انرژی اتمی ضمن ادامه فعالیتهای خود در زمینه های مزبور به موفقیت هایی نیز دست یافت که نقطه اوجش ساخت سوخت راکتور تحقیقاتی بود.
احمدیان گفت: واقعیت این است که قطع ارتباط ایران با جهان باعث شد که فعالیتهای مطالعاتی و اجرایی هسته ای با هزینه بالا و در مدت زمان طولانی انجام گیرد زیرا ناگزیر به انجام کار سخت و دور زدن تحریم ها بودیم.
این مسوول در سازمان انرژی هسته ای به تشریح محدودیت های متن جمع بندی مذاکرات هسته ای برای ایران پرداخت و گفت: یکی از بزرگترین دستاوردهای این مذاکرات خط قرمز رهبری مبنی بر نپذیرفتن هیچ یک از محدودیت ها در استفاده از انرژی هسته ای برای همیشه است.
احمدیان افزود: براساس جمع بندی مذاکرات هسته ای فقط به منظور اطمینان سازی طرف مقابل و برداشتن تحریم ها در حوزه هایی از فعالیتهای هسته ای برای یک زمان معین محدودیت هایی از سوی ایران پذیرفته شد.
وی بیان کرد: براساس این جمع بندی، غنی سازی اورانیوم محدود شد و هدف غرب از این محدودیت ها ناممکن یا طولانی کردن رسیدن به توانایی ساخت سلاح اتمی از سوی ایران با غنی سازی اورانیوم بود.
وی اظهار کرد: یکی از موفقیت های این مذاکرات را می توان به رسمیت شناختن غنی سازی اورانیوم دانست در حالی که همواره یکی از حساسیت های جدی طرف مقابل مذاکرات بود.
وی بیان کرد: ایران در آینده بعد از سپری کردن دوران محدودیت غنی سازی اورانیوم، می تواند به 190 هزار سو غنی سازی اورانیوم در یک مدت زمان معین دست یابد که این میزان از غنی سازی برای تامین سوخت یک راکتور هزار مگاواتی مثل نیروگاه برق بوشهر مورد نیاز است.
وی افزود: محدودیت دیگر در فعالیت هسته ای ایران استفاده از نسل اول سانتریفیوژها آن هم به تعداد محدود است اما فعالیتهای تحقیق و توسعه تا پایان دوره محدودیت توسط دانشمندان ایرانی انجام می گیرد.
وی محدودیت دیگر در جمع بندی مذاکرات را استقرار سانتریفیوژهای غنی سازی فقط در سایت نطنز برشمرد و گفت: اکنون در سایت فردو تعدادی سانتریفیوژ وجود دارد که فعال است اما نمی تواند کار غنی سازی انجام دهد.
احمدیان اظهار کرد: سازمان انرژی اتمی در بحث غنی سازی اورانیوم در مذاکرات تدبیر کرد که تداوم فعالیتهای تحقیق و توسعه بود تا ایزوتوپ های پایدار دیگری که بعضا جداسازی آنها از جداسازی اورانیوم سخت تر است، مورد مطالعه قرار گیرد تا زمینه ارتقای توانمندیهای فنی داخلی فراهم شود که مقرر شد این مطالعات در سایت فردو انجام گیرد.
وی ادامه داد: محدودیت دیگر برای ایران در مذاکرات هسته ای در مورد راکتور تحقیقاتی آب سنگین اراک بود، زیرا سوختی که در این راکتور می ماند بعد از مدتی مقداری پلوتونیوم تولید می کند و پلوتونیوم مسیر ساده تری برای سلاح های هسته ای است.
وی اظهار کرد: به رغم اینکه طرف مقابل مذاکره کننده در مورد تولید پلوتونیوم در راکتور اراک بسیار حساس بود محدودیت فعالیت سایت اراک هیچ تغییری در مسیر فعالیتهای هسته ای ایران ایجاد نکرد زیرا اساسا ما به دنبال تولید سلاح هسته ای نیستیم.
وی خاطر نشان کرد: حدود 15 سال قبل که بحث های غنی سازی به نتیجه نرسیده بود، مسوول وقت سازمان انرژی اتمی ایران تصمیم گرفت دو مسیر موازی برای راکتورهای تحقیقاتی دنبال کند.
احمدیان افزود: مسیر اول استفاده از سوخت غنی شده در راکتورهای با آب سبک معمولی و مسیر دوم استفاده از سوخت طبیعی در راکتورهای آب سنگین بود که هر دو مسیر نتیجه داد.
وی بیان کرد: براساس جمع بندی مذاکرات مقرر شد طراحی راکتور سنگین اراک تغییر کند، اما طی سالهای اخیری طرحی اجرا کردیم که ماهیت این راکتور و جنبه های تحقیقاتی آن حفظ شود ضمن اینکه پلوتونیم تولید شده از سوخت بجا مانده به شدت کاهش یابد و بهانه غرب مبنی بر اینکه باید این راکتور را از حالت آب سنگین خارج کرد چون پلوتونیوم آن خطرناک است، از آنان گرفته شود.
وی اظهار کرد: در مورد راکتور آب سنگین اراک به یک جمع بندی با گروه 5+1 رسیدیم که یک جنبه مثبت و یک جنبه منفی دارد،جنبه مثبت آن این است که اگر طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکند، غنی سازی قابل برگشت بوده و تعداد سانتریفیوژها می تواند افزایش یابد.
وی افزود: اما جنبه منفی این تعهد، خارج کردن راکتور از حالت فعالیت به رغم استفاده از طرح جدید سازمان انرژی اتمی است که بازگرداندن آن به حالت اول به سادگی انجام نمی گیرد.
این مسوول در سازمان انرژی اتمی گفت: دستاورد دیگر ایران در مذاکرات با گروه 5+1 صادرات آب سنگین راکتور اراک بود زیرا به دلیل حساسیتی که در مورد آب سنگین وجود دارد تجارت آن در دنیا بسیار محدود است، لذا در چند سالی که برای بازطراحی راکتور اراک طول می کشد، می توان از تاسیسات اراک برای صادرات آب سنگین استفاده کرد.
وی افزود: صادرات آب سنگین ارزش مالی ندارد اما از ارزش فنی برخوردار است زیرا اگر بتوانیم مشتری برای آب سنگین بیابیم به استانداردهای بازار کار در این عرصه دست می یابیم.
وی بیان کرد: محدودیت دیگر فعالیتهای هسته ای ایران در مذاکرات این است که میزان ذخایر غنی شده از 300 کیلوگرم نباید بیشتر شود و مازاد این 300 کیلو به روسیه فروخته خواهد شد و در قبال آن مواد اولیه به ایران ارسال می شود.
وی اظهار کرد: از آنجا که منابع اورانیوم شناخته شده ای برای تولید برق هسته ای نداریم لذا روسیه می تواند تامین کننده نیاز ایران به این ماده باشد.
وی گفت: تحقیق و توسعه، از خط قرمزهای غربی ها برای ایران بود که خوشبختانه با پافشاری تیم مذاکره کننده ضمن پذیرش اینکه ایران در یک دوره زمانی سانتریفیوژهای جدید را وارد عرصه غنی سازی نکند، گروه 5+1 نیز پذیرفت که کارهای تحقیقاتی و آزمایشی ایران تا مرحله بازدهی انجام گیرد.
وی افزود: ضمن اینکه غرب پذیرفت که ایران در حوزه های مختلف هسته ای ارتباطات بین المللی را برقرار و برای توسعه کار تلاش کند.
7489/1211
08/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]
صفحات پیشنهادی
ظریف: داعش یک تهدید جدی برای کشورهای منطقه است
یکشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۳۸ رشید مردوف وزیر امور خارجه ترکمنستان که صبح یکشنبه برای یک دیدار رسمی وارد کشورمان شده است با دکتر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه دیدار و گفتوگو کرد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا وزیر امورخارجه کشورمان در این دیدار ضمنتوکلی :با افزایش سفر هیأت های اروپایی احتمال پوشانده شدن نقاط ضعف برجام بالا میرود/ طباطبایی: کشورهای خارجی ب
گفتگوی ویژه خبری توکلی با افزایش سفر هیأت های اروپایی احتمال پوشانده شدن نقاط ضعف برجام بالا میرود طباطبایی کشورهای خارجی به دنبال فتح بازارهای جدید از جمله بازار ایران هستند نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که با افزایش سفر هیأت های اروپایی احتمال پوشانده شدن نقاطابوترابی فرد: مجمع نمایندگان تهران، مازندران و البرز خواستار رسیدگی به خسارات جدی سیل اخیر شدند
ابوترابی فرد مجمع نمایندگان تهران مازندران و البرز خواستار رسیدگی به خسارات جدی سیل اخیر شدند تهران - ایرنا - نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی گفت مجمع نمایندگان استان های مازندران البرز و تهران با توجه به خسارات جدی سیل اخیر خواستار پیگیری این حادثه از وزارت راه و شهرسازی کمبا رأی وکلای ملت نهادهای مشمول قانون مبارزه با پولشویی موظف به پیشگیری از تأمین مالی تروریسم شدند
با رأی وکلای ملتنهادهای مشمول قانون مبارزه با پولشویی موظف به پیشگیری از تأمین مالی تروریسم شدندنمایندگان مجلس همه نهادهای مشمول قانون مبارزه با پولشویی را موظف به احراز هویت کامل مراجعان هنگام ارائه تمامی خدمات پولی و مالی کردند به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس نمایندگااستانداران جديد استان فارس و قم منصوب شدند
۲۴ تير ۱۳۹۴ ۱۳ ۲ب ظ در جلسه امروز هيات وزيران استانداران جديد استان فارس و قم منصوب شدند موج - با تصويب هيات وزيران استانداران جديد استان فارس و قم منصوب شدند به گزارش خبرگزاري موج هيات وزيران سيدمحمد علي افشاني و سيد مهدي صادقي را به ترتيب به عنوان استانداران جديد استان فاردور کردن تهدید از کشور وظیفه هر دولت و ملتی است
چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۴ - ۱۳ ۲۵ نماینده سابق ایران در سازمان ملل متحد گفت دور کردن تهدید از کشور وظیفه هر دولت و ملتی است و تیم مذاکره کننده هسته ای توانست با تلاش های شبانه روزی خود به این مهم جامه عمل بپوشاند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه آذربایجان شرقآمریکاییها عادت دیرینه تهدید ملت بزرگ ایران را کنار بگذارند/ سیاست جمهوری اسلامی ایران پیرامون مسائل منطقهای
اظهارات ظریف در پاسخ به سخنان وزیر خارجه امریکا آمریکاییها عادت دیرینه تهدید ملت بزرگ ایران را کنار بگذارند سیاست جمهوری اسلامی ایران پیرامون مسائل منطقهای و ارتباط با آمریکا کاملا روشن است وزیر خارجه ایران به اظهارات امروز جمعه جان کری وزیر خارجه آمریکا که در جلسه شورای روروحانی : ملت بزرگ ایران روزی در جنگ پیروز و امروز سرداران دیپلماسی بر جنگ پیروز شدند
روحانی ملت بزرگ ایران روزی در جنگ پیروز و امروز سرداران دیپلماسی بر جنگ پیروز شدند سیاست > دولت - رییس جمهوری با تاکید بر اینکه آنچه خواست ملت بزرگ ایران و مورد نظر مقام معظم رهبری بود در مذاکرات هسته ای تا به این مرحله به دست آمده است گفت توافق هسته ای آغازی برایبا به ثمر رسیدن مذاکرات، دوره جدیدی از انقلاب اسلامی آغاز شده است
موسوی لارگانی با به ثمر رسیدن مذاکرات دوره جدیدی از انقلاب اسلامی آغاز شده است خبرگزاری پانا یک نماینده اصولگرای مجلس با بیان اینکه با به ثمر رسیدن مذاکرات دوره جدیدی از انقلاب اسلامی آغاز شده است گفت که اجرای دقیق و کامل توافق هستهای فصل جدیدی را در عرصه روابط خارجی و بهبآمریکا خواب تسلیم شدن ملت ایران را به گور خواهد برد/ نقد از تیم مذاکره کننده باید منصفانه باشد
حجتالاسلام و المسلمین صدیقی در خطبههای نماز جمعه تهران آمریکا خواب تسلیم شدن ملت ایران را به گور خواهد برد نقد از تیم مذاکره کننده باید منصفانه باشد خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت ملت ایران همچون 36 سال گذشته در مقابل استکبار ایستادگی خواهد کرد و آمریکا خواب تسلیم شدن ملت رارنج ملت ایران در جنگ صدام فراموش شدنی نیست
فابیوس مطرح کرد رنج ملت ایران در جنگ صدام فراموش شدنی نیست وزیر امور خارجه فرانسه نقش و جایگاه جمهوری اسلامی ایران را در کمک به برقراری صلح و ثبات منطقه ای مثبت ارزیابی کرد و خواستار همکاری همه جانبه برای مبارزه با تروریسم شد لوران فابیوس در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صکولیوند در نطق میاندستور خواستار شد: تهدید جدی قاچاق کالا و ارز/ مبارزه جدی با فرار مالیاتی کانونهای قدرت و
کولیوند در نطق میاندستور خواستار شد تهدید جدی قاچاق کالا و ارز مبارزه جدی با فرار مالیاتی کانونهای قدرت و ثروتنائب رئیس اول کمیسیون سیاست داخلی و شوراهای مجلس خواستار اجرای صحیح قانون و مبارزه جدی با فرار مالیاتی توسط کانونهای قدرت و ثروت شد به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزارجدیدترین مقصد سفرهای استانی احمدینژاد/کنایه رئیس جمهور به صداوسیما/اسلحه رهبری در نماز عید فطر چه بود؟/هدف سف
جدیدترین مقصد سفرهای استانی احمدینژاد کنایه رئیس جمهور به صداوسیما اسلحه رهبری در نماز عید فطر چه بود هدف سفر فابیوس به تهران از نگاه ذالنور نظر آیت الله جنتی در مورد رابطه با امریکا چرا روحانی قانون امر به معروف را ابلاغ نکرد چهار تصور غلط درمورد مذاکرات از نگاه علمالهدی رصدقدرتهای بزرگ جهان در مقابل تواناییهای ملت ایران تسلیم شدند
جمعه ۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۰۱ رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت قدرتهای بزرگ جهان در مقابل تواناییهای ملت ایران تسلیم شدند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه لرستان علاالدین بروجردی در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه زیرساختهای مخابراتی استان درگسترش فناوریهای جدید ارتباطاتی، جنگ نرم علیه ملت ایران
شنبه ۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۵۹ نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس گفت حساسیت حوزه ارتباطات کمتر از هستهای نیست به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه لرستان بهرام بیرانوند در حاشیه جلسه شورای برنامهریزی و توسعه زیرساختهای مخابراتی استان در بروجرد افزود دشمنمن در مورد اجرایی شدن توافق خیلی خوشبین هستم
موگرینی من در مورد اجرایی شدن توافق خیلی خوشبین هستم مسئول سیاست خارجی و امور امنیتی اتحادیه اروپا ابراز اطمینان کرد که رهبران ایرانی به همان میزان که در فرآیند مذاکرات سرمایه سیاسی عزم و اراده صرف کردهاند برای اجرای آن نیز به کار گیرند به گزارش جام نیوز «فدریکا موگریتوضیحات لاریجانی در مورد دلیل اعلام وصول نشدن استیضاح آخوندی
سهشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۴۰ رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر شفاهی حسن کامران نماینده اصفهان دربارهی دلیل اعلام وصول نشدن استیضاح وزیر راه و شهرسازی توضیحاتی ارائه کرد به گزارش خبرنگار پارلمانی ایسنا حسن کامران در تذکر شفاهی درجلسه علنی امروز سهشنبه با استناد به ماده-
سیاسی
پربازدیدترینها