واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تامین اعتبار سه پروژه درمانی استان اصفهان از محل طرح تحول نظام سلامت اصفهان- ایرنا- اعتبار مورد نیاز برای اتمام سه پروژه درمانی در استان اصفهان با دستور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از محل طرح تحول نظام سلامت تامین شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روز پنجشنبه در این باره به ایرنا گفت: این پروژه ها شامل توسعه مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی، پروژه « المهدی » مرکز آموزشی درمانی نور و حضرت علی اصغر(ع) و بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان خور و بیابانک است.
دکتر علیرضا یوسفی بدون اشاره به رقم اعتبارات افزود: امید است با تخصیص اعتبارات مورد نیاز، اجرای پروژه بیمارستان خور و بیابانک تا پایان امسال و پروژه بیمارستان نور و حضرت علی اصغر(ع) در نیمه نخست سال آینده پایان یابد.
وی همچنین اظهار امیدواری کرد که پروژه توسعه بیمارستان کاشانی تا نیمه دوم سال 95 انجام شود.
وی با بیان اینکه اجرای این سه پروژه در دولت دهم متوقف شده بود اظهار کرد: اگر پروژه ای متوقف شود فعالسازی مجدد آن زمان و هزینه بسیاری می برد.
یوسفی ادامه داد: اما دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با همیاری وزارت بهداشت و در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت برای فعال کردن مجدد این پروژه های درمانی همت و اقدام کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درباره پروژه بیمارستان کاشانی گفت: این پروژه شامل افزایش هشت هزار و 200 متر مربع مساحت به فضای بیمارستان شامل اورژانس جدید، مرکز جامع تصویربرداری و سایر بخش های مورد نیاز است.
وی افزود: پروژه المهدی مرکز آموزشی درمانی نور و حضرت علی اصغر (بیمارستان خورشید) در مساحت 12 هزار مترمربع زیربنا و شامل بخشهای نفرولوژی، ارولوژی، پیوند کلیه و دیالیز تا کنون توسط دو خیر انجام شده بود که با دستور وزیر بهداشت، اعتبار مورد نیاز برای اتمام پروژه تامین شد.
یوسفی اظهار امیدواری کرد که با تامین اعتبار مورد نیاز اتمام بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان خور و بیابانک، عملیات ساختمانی و تاسیساتی آن تا پایان سال جاری به اتمام رسد.
برنامه تحول نظام سلامت از اواسط اردیبهشت پارسال با هدف کاهش هزینه های درمانی و کیفیت بخشی به خدمات پزشکی و بهداشتی در کشور آغاز شد که تاکید بیشتر آن در یکسال گذشته در بخش درمانی و کاهش هزینه های درمان بوده است.
برای اجرای این طرح در استان اصفهان در مدت یکسال بیش از 182 میلیارد تومان هزینه شده است.
ت/3011/ 6022
08/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 187]