محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846155994
نگاهی به اثرات منفی امواج گوشی های همراه در بدن انسان
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: نگاهی به اثرات منفی امواج گوشی های همراه در بدن انسان
احتمالا تاکنون بارها شنیدهاید که امواج حاصل از تلفنهای همراه برای سلامتی انسان مضر است، اما شاید اطلاع چندانی از جزئیات آسیبهایی که امواج گوشی های همراه بر بدن ما تحمیل میکنند، نداشته باشید،
همه میدانیم که امواج حاصل از بکارگیری گوشیهای همراه با وجود اینکه به چشم دیده نمیشوند، اما زیانهای فراوانی برای سلامتی ما انسانها به همراه دارند. این امواج الکترومغناطیس همه افراد در سنین مختلف را تحت تاثیر قرار میدهند، اما بعضی از محققین معتقدند که زیانده بودن این امواج برای افرادی که در سنین طفولیت به سر میبرند، بسیار بیشتر و خطرناکتر است. البته شاید عدهای به همین علت از گوشیهای همراه استفاده نکنند، اما باید به این نکته توجه کرد که این روزها دکلهای مخابراتی در اقصی نقاط شهر حضور دارند و نداشتن تلفن همراه شاید بخشی از زیان وارده را کاهش دهد. در ادامه به بررسی تاثیر گوشیهای همراه و امواج حاصل از ارتباط این گجتها روی بدن انسانها خواهیم پرداخت.
آیا گوشیهای همراه سرطان زا هستند؟
اولین بیماری که بسیاری از مردم پس از بیان زیان گوشی های همراه به یاد میآورند، سرطان است، هرچند بسیاری با اشاره به تستها و آزمایشهای صورت گرفته که امواج تلفنهای همراه را به عنوان عامل اصلی سرطان عنوان نمیکنند، از این موضوع به سادگی عبور میکنند. تاکنون نمونههای متعددی از سرطان در افرادی مشاهده شده که نزدیک دکلهای مخابراتی همچون مواردی که در سطح شهرها میبینیم، زندگی میکنند. با این حال هنوز این موضوع بصورت علمی و صد در صد تایید نشده است.
با این حال برای درک بهتر این موضوع باید بدانیم که این دکلها فرکانسهای رادیویی را بصورت شبانه روزی در تمام ساعات و روزهای سال از خود ساطع میکنند. برخی از متخصصان گونههای مختلفی از سرطان را به دلیل قرارگرفتن در معرض همین دکلهای مخابراتی میدانند که بصورت شبانه روزی به انتشار امواج مشغول هستند. اشاعهی دکلهای مخابرانی از دههی نود میلادی آغاز شده و در صورت دقت میتوان دید که تعداد افراد مبتلا به سرطان نیز از همین سالها رو به افزایش بوده است. برای اینکه عوارض ناشی از در معرض امواج گرفتن خود را نشان دهند، بازهای ۱۰ ساله لازم است.
پس برای درک واقعیتها باید به سراغ آزمایشهایی برویم که بصورت مستقل انجام شدهاند. بسیاری از کمپانیهای ارتباطی راهنماهای کلی را به کاربرانش پیشنهاد میهند؛ برای مثال پیشنهاد میشود کاربران گوشیهای خود را حداقل در فاصلهی ۲۵ میلی متری قرار دهند.
اما به واقع چه میزان از کاربران به این پیشنهاد جامه عمل می پوشانیم؟
متخصصان آزمایشی را انجام دادهاند که طی آن یک تلفن همراه را در مجاورت یک نمونهی پیشرفتهی آزمایشگاهی از سر انسان قرار دادهاند. در این آزمایش میزان گرمای جذب شده توسط سر از تلفن همراه اندازیگیری شده است. این معیار با عنوان SAR که اختصار Specific Absorption Rate است نام گذاری شده. براساس اطلاعات ارائه شده، اندازهی سر مورد آزمایش میانگین اندازهی سر بیش از ۱۰٫۰۰۰ سرباز آمریکایی است. با توجه به اینکه اندازهی سر نمونهی مورد آزمایش بزرگتر از اندازهی سر متوسط کودکان است، از اینرو میتوان شدت تاثیرگذاری را بیش از پیش درک کرد.
بصورت متوسط در کشورهای توسعه یافته کودکان اولین تلفن همراه خود را در سن ۸ سالگی مورد استفاده قرار میدهند. با توجه به ابعاد کوچکتر سر، ضخامت کم استخوان جمجمه میتوان تاثیر امواج رادیویی را بیش از پیش در کودکان متوجه شد. با توجه به اینکه امواج رادیویی برای نمایش تاثیر خود نیاز به یک زمان ده ساله دارند، از اینرو جوانانی که ۱۹ تا ۲۰ ساله هستند، بیشتر در ریسک ابتلا به تومورهای مغزی قرار دارند، چراکه این افراد در طول ده سال قبل بصورت کامل در جریان امواج رادیویی قرار داشتهاند.
اطلاعات ارائه شده حکایت از این دارد که ۶۸ درصد از دارندگان تلفنهای همراه، در زمان خواب گوشی خود را در فاصلهی کمی از سر خود قرار میدهند که همین موضوع شانس تاثیرپذیری را بیش از پیش افزایش میدهد.
ما در دورانی زندگی میکنیم که علاوه بر امواج ساطع شده از میلیونها دستگاه گوشی هوشمند، با امواج رادیویی مورد استفاده توسط سایر ابزارهای الکترونیک در دامنههای فرکانسی متفاوت روبرو هستیم. موضوعی که در این بین توسط اغلب مردم نادیده گرفته می شود، خطرناک بودن این امواج است که کمپانیها تلاش میکنند با کم رنگ نشان دادن آن، همچنان مردم را به استفاده از این گجتها ترغیب کنند.
کاهش سطح ملاتونین به دلیل امواج رادیویی در بدن به معنای کاهش مقاومت دستگاه ایمنی و خطر ابتلا به سرطان است
یافتههای دانشمندان نشان از این دارد که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض امواج رادیویی اثر زیان آوری را در میزان ملاتونین ترشح شده توسط غدهی صنوبری دارد. غده صنوبری که از آن با عنوان غدهی رو مغزی نیز یاد میکنند، تودهی بافتی مخروطی شکل کوچکی است که به وسیلهی یک ساقه به بطن سوم مغز متصل شده است. مادهی شیمیایی ملاتونین و سروتونین توسط این غده ترشح میشود که با چرخهی خواب و بیداری مرتبط است. کارکرد دیگر مادهی ملاتونین شبیه به یک مادهی تمیز کننده است، بطوریکه این هورمون، رادیکالهای آزادی را که در بدن حضور داشته و سلولهای سالم را هدف قرار میدهند، از بدن میزداید. رادیکالهای آزاد اشاره شده دلیل اصلی بروز سرطان هستند و ملاتونین نیز تنها عامل بازدارنده از اثر گذاری این مواد است. کاهش سطح ملاتونین در بدن به معنای کاهش مقاومت دستگاه ایمنی است که همین موضوع مدخلی برای بروز انواع بیماریها در انسان ها است.
سازمان بهداشت جهانی
در سال ۲۰۱۱ میلادی سازمان بهداشت جهانی درجهی خطر تلفنهای همراه را به عنوان عاملی که ابتلا به سرطان را تسهیل میکند، ارتقا داده و به درجهی امکانپذیر بالا برد، در حالی که بسیاری معتقدند این درجه از خطر برای تلفنهای همراه کافی نبوده و باید این گجتها را در ردهی بالاتری قرار داده و برچسب هشدار نیز روی بستهبندی گوشیها برای جلب نظر عموم نصب شود.
در حال حاضر بیش از چهار میلیارد نفر در سراسر جهان از گوشیهای همراه استفاده میکنند. در این بین بیش از ۴۵ درصد از کودکان نیز دارای گوشی همراه هستند که این موضوع خطر ابتلا به بیماریهایی نظیر سرطان را در سالهای آینده بیش از پیش افزایش میدهد، چراکه به دلیل ساختار ضعیف بدن در کودکان، این افراد بیشتر در معرض ابتلا هستند.
چه باید کرد؟
یقینا عادت به استفاده از گجتهای هوشمندی که امروزه میتوان در همهی خانوادهها دید، دور کردن کودکان از این ابزارها را بسیار سخت کرده است. در مورد افراد بالغ نیز وابستگی به این گجتها بیشتر از نظر کاری است و از اینرو تقریبا کنار گذاشتن استفاده از گوشیهای هوشمند، تبلتها و وسایل ارتباطی امری محال است. پس چاره چیست؟
برای کاهش تاثیرگذاری امواج رادیویی ساطع شده از گجتهای هوشمند، باید روند استفاده را تغییر داد و بصورت مدیریت شدهای از گوشیهای همراه استفاده کرد. بدین منظور باید گوشیهای همراه حداکثر دور از سر نگه داشت که در این راستا استفاده از هدفونهای سیمدار که به گوشی متصل می شوند، بسیار بهتر است. در زمان عدم استفاده از گوشی نیز بهتر است آن را روی میز در دورترین فاصلهی ممکن قرار داد. استفاده از انواع هدفونها و هدستهای بلوتوث و بیسیم نیز تاثیری کمتر اما مشابه گوشی ها دارند، چراکه این ابزارها نیز از امواج رادیویی استفاده میکنند.
همچنین باید از نزدیک کردن گجتهای دیجیتال به مراکز حساس در بدن که امکان ابتلا به سرطان در آنها بیشتر است، خودداری کرد. ابتلا به سرطان هایی نظیر سرطان سینه در بانوان به علت کمبود ملاتونین در بدن است. همچنین افراد مذکر نیز باید در صورت امکان گجتهای دیجیتال را تا حد امکان از اندامهای تحتانی خود دور نگه دارند. در مردان خطر ناباروی و ابتلا به سرطان پروستات به دلیل قرار گرفتن در جریان امواج رادیوی وجود دارد.
براساس اطلاعات ارائه شده بیش از نیمی از افرادی که به سرطان پروستات مبتلا هستند، به دلیل کاهش هورمون ملاتونین در بدن به میزان نصف، دچار سرطان پروستات شدهاند. کودکانی که از بیماری اوتیسم رنج میبرند نیز بیش از سایر کودکان در معرض خطر قرار دارند.
در پایان باید به این نکته اشاره کرد که موضوع مضر بودن امواج رادیوی در کشورمان باید بیش از پیش جدی گرفته شود. متاسفانه به دلیل برخی مسائل، این روزها شاهدیم که کودکان حتی در سنین بسیار پایین، از گجتهای دیجیتال نظیر تبلتها و گوشیهای هوشمند بیش از حد استفاده میکنند و با توجه به ناآگاهی والدین از خطرات موجود، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماریهای یاد شده هستند.
منبع: Zoomit.ir
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]
صفحات پیشنهادی
اثرات منفی امواج موبایل بر بدن انسان
اثرات منفی امواج موبایل بر بدن انسان احتمالا تاکنون بارها شنیدهاید که امواج حاصل از تلفنهای همراه برای سلامتی انسان مضر است اما شاید اطلاع چندانی از جزئیات آسیبهایی که امواج گوشی های همراه بر بدن ما تحمیل میکنند نداشته باشید آفتاب به گزارش مشرق همه میدانیم که امواج حاهمراهی مشفق کاشانی با بدنه فرهنگی انقلاب بسیار ارزشمند بود
گفتوگو با حسین اسرافیلی شاعر همراهی مشفق کاشانی با بدنه فرهنگی انقلاب بسیار ارزشمند بود مشفق کاشانی به گردن بیشتر شاعران پس از انقلاب حق استادی دارد یکی از این شاعران حسین اسرافیلی است اسرافیلی با حوزه هنری از ابتدای تشکیل تاکنون همکاری داشته است اولین اثر مستقلاش کتاب تونگاهی به بیش از سه ماه تجاوز غیر انسانی به خاکی بیدفاع+تصاویر
نگاهی به بیش از سه ماه تجاوز غیر انسانی به خاکی بیدفاع تصاویرحمله وحشیانه و همه جانبه به مردم بی دفاع یمن حالا وارد چند ماهگی شده است و آخرین آمار موید کشته شدن 1500 الی 3000 هزار یمنی و غیرنظامی و آوارگی و بیخانمانی دست کم 1 میلیون نفر حکایت دارد به گزارش گروه فضای مجازی خبرگجریمه میلیاردی قاچاقچیان گوشی تلفن همراه
حسنپور در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان جریمه میلیاردی قاچاقچیان گوشی تلفن همراه مدیر کل سازمان تعزیرات حکومتی استان گلستان از کشف محموله موبایل خبر داد حسنپور مدیر کل سازمان تعزیرات حکومتی استان گلستان در گفتوگو با خبرنگارحوزه حقوقی قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگامربه معروف ونهی از منکر در جامعه به منزله جریان خون در بدن انسان است
امربه معروف ونهی از منکر در جامعه به منزله جریان خون در بدن انسان است خبرگزاری پانا دبیر و عضوء هیئت نظارت بر حقوق شهروندی دادگستری کل استان کرمان گفت امربه معروف ونهی از منکر در جامعه به منزله جریان خون در بدن انسان است ۱۳۹۴ يکشنبه ۴ مرداد ساعت 12 05 به گزارش خبرگزاری پانبرای نخستینبار نرمافزار احکام پزشکی ویژه گوشیهای تلفن همراه رونمایی شد
برای نخستینبارنرمافزار احکام پزشکی ویژه گوشیهای تلفن همراه رونمایی شدنرمافزار احکام پزشکی ویژه گوشیهای تلفن همراه برای نخستینبار بههمت جامع پزشکی تهران بزرگ رونمایی شد به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران بهنقل از روابطعمومی جامعه پزشکی تهران بزرگ برایچربی خونتان را به گوشی تلفن همراه بچسبانید + تصاویر
چربی خونتان را به گوشی تلفن همراه بچسبانید تصاویر چربی خون جدیدترین امکان آنالیز سلامت توسط این فناوری همه گیر در جهان است که امید میرود از مرگ میلیونها انسان در جهان جلوگیری کند به گزارش خبرنگار حوزه فنآوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان پواقعیتهایی شگفتانگیز درباره بدن انسان
واقعیتهایی شگفتانگیز درباره بدن انسان حتی با پیشرفت علم و گسترش دانش پزشکی هنوز تمام واقعیتهای بدن انسان کشف نشده است واقعیتهایی که گاه دانستن آنها عجیب و غیر قابل باور است روزنامه هفت صبح حتی با پیشرفت علم و گسترش دانش پزشکی هنوز تمام واقعیتهای بدن انسان کشف نشده اسرئیس اداره تعزیرات حکومتی دشتی خبر داد محکومیت 4 میلیاردی برای قاچاقچی گوشی تلفن همراه در دشتی
رئیس اداره تعزیرات حکومتی دشتی خبر دادمحکومیت 4 میلیاردی برای قاچاقچی گوشی تلفن همراه در دشتیرئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان دشتی از محکومیت 4 میلیاردی برای قاچاقچی 567 دستگاه تلفن گوشی همراه در این شهرستان خبر داد رضا قائدی امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در دشمسیرهای مثبت و منفی در تمرینات بدنسازی
در این نوشته به بخش های مثبت و منفی تمرینات بدنسازی میپردازیم و بیان می کنیم که شیوه درست اجرای این دو بخش به چه نحو میباشد و در چه صورت حرکت مورد نظر ما درست انجام میشود قسمت مثبت حرکت در قسمت انتهایی پوزیتیو حرکات را همیشه تا جایی انجام دهید که کمی خمیدگی در مفصل باآثار منفی و مثبت شرایط جوی بر بدن
شرایط جوی و حکمفرما بر طبیعت و محیط اطراف ما تا چه میزان می توانند بر سلامت جسمی و روحی ما تاثیربگذارند آیا نم و رطوبت موجب ورم مفاصل میشود آیا تغییرات فشار هوا میتواند موجب سردرد شود آیا دمای هوا جنسیت جنین را تعیین میکند دیوید رابسن به دنبال پاسخهای علمی برای سوالهای ا2192 عدد گوشي همراه در جعبه هاي خرما
اصفهان 2192 عدد گوشي همراه در جعبه هاي خرما فرمانده انتظامي استان اصفهان از كشف يك محموله بزرگ گوشي تلفن همراه خارجي قاچاق به ارزش سه ميليارد و 100 ميليون ريال در پوشش جعبه هاي خرما خبر داد به گزارش خبرنگارگروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان سردار عبد الرضا آقاخانيکشف محموله قاچاق گوشی های تلفن همراه با پوشش جعبه های خرما در کاشان
کشف محموله قاچاق گوشی های تلفن همراه با پوشش جعبه های خرما در کاشان کاشان- ایرنا- فرمانده انتظامی استان اصفهان از کشف یک محموله بزرگ گوشی تلفن همراه قاچاق در پوشش جعبه های خرما در شهرستان کاشان خبر داد به گزارش روز شنبه ایرنا از پایگاه خبری پلیس سردار عبدالرضا آقاخانی اظهار کردبا هوشیاری پلیس هرمزگان صورت گرفت کشف محموله یک و نیم میلیارد ریالی گوشی تلفن همراه در بستک
با هوشیاری پلیس هرمزگان صورت گرفتکشف محموله یک و نیم میلیارد ریالی گوشی تلفن همراه در بستکجانشین فرمانده انتظامی استان هرمزگان از کشف 90 دستگاه تلفن همراه و تبلت قاچاق به ارزش یک و نیم میلیارد ریال در شهرستان بستک خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس به نقل از مرکز اطلاع&zپاوربانکي براي شارژ 8 گوشي همراه
۲۷ تير ۱۳۹۴ ۱۰ ۵ق ظ پاوربانکي براي شارژ 8 گوشي همراه موج - امروزه براي سفرهاي طولاني عده اي با مشکلاتي از قبيل نگاه داشتن شارژ وسيله ارتباطي همراه هستند که ورود تکنولوژي در عرصه باطري هاي همراه اين مشکلات را رفع کرده است به گزارش خبرگزاري موج تصور کنيد به مدت يک هفته به يک سفبدن انسان و دانستنی ها مهم در زمینه آن
در این مطلب به برخی از واقعیات و دانستنی های مهم در زمینه بدن انسان اشاره می کنیم با ما همراه باشید انسان توانایی احساس ترس دیگری را تنها با بو نمودن آن شخص دارد آزمایش نشان داده است که هنگام ترس مواد شیمیائی که از زیر بغل دستهای انسان خارج میشود با وضعیت عادی تفاوت دارد ترسروانشناس تغییر و تحول در گفتوگو با فارس عنوان کرد صدای مثبت، مطمئن و ناراحت چگونه بر ما اثر میگذارد/ صدای من
روانشناس تغییر و تحول در گفتوگو با فارس عنوان کردصدای مثبت مطمئن و ناراحت چگونه بر ما اثر میگذارد صدای منفی انسان را میترساندروانشناس تغییر و تحول با بیان اینکه برخی افکار حقیقی و برخی غیر حقیقی است گفت همه افراد در درون خود صداهای مثبت مطمئن و ناراحت را تجربه میکنند صد-
گوناگون
پربازدیدترینها