واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مبارزه با مواد مخدر در ایران، در دنیا سرآمد است یزد - ایرنا - معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: مبارزه با مواد مخدر در کشور ما در دنیا سرآمد است و به همه ابعاد ان پرداخته شده است.
به گزارش ایرنا "افشار" روز چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان یزد افزود: برای پیشگیری، کاهش آسیب، صیانت و درمان در این حوزه نیاز به حضور حداکثری همه بخشها است.
وی به هدف کاهش 25 درصدی اعتیاد در برنامه پنج ساله اشاره کرد و گفت: این یعنی اینکه باید سالانه پنج درصد از اعتیاد در کشور کم شود.
افشار، بخش درمان در این حوزه را مهم دانست و افزود : در بین سالهای 79 تا 82، حرکت بسیار خوبی در این زمینه در کشور صورت گرفت که باعث کاهش قابل ملاحظه بیماریهایی چون ایدز و هپاتیت در میان معتادین کشور شد اما متأسفانه این روند مثبت پس از آن مغفول ماند.
وی ادامه داد: امسال باید خدمات کاهش آسیب را پررنگ کنیم و با این موضوع حضور علنی معتادین در جامعه کاهش خواهد یافت.
وی همچنین بر پرداخت مطالبات این مرکز از سوی ستاد مبارزه با موادمخدر کشور تأکید کرد.
استاندار یزد هم در این نشست بر رویکرد این ستاد برای پیشگیری و مبارزه با اعتیاد در کشور تاکید کرد.
سید محمد میرمحمدی افزود : برای پیشگیری و درمان در این حوزه باید الزامات آن را مد نظر داشته باشیم.
وی تأکید کرد : بحث اعتیاد و قاچاق موادمخدر، جامعه و نظام را تهدید می کند و همه مسئولین باید در این مقوله، عنایت لازم را داشته باشند.
رییس شورای هماهنگی ستاد مبارزه با موادمخدر استان یزد با بیان این امر که در هر جامعه ای اگر نیروی انسانی آسیب ببیند کشور آسیب دیده است خاطرنشان نمود: برای مبارزه اصولی با پدیده اعتیاد و رواج موادمخدر در کشور باید استانهایی که به عنوان مبادی ورودی و مسیر ترانزیت موادمخدر در کشور هستند به طور ویژه مدنظر قرار گیرند و اعتبارات و بودجه ها در این استانها صرف شود تا از توزیع و ترانزیت مواد جلوگیری گردد.
وی افزود: طبیعی است اگر موادمخدر در همان مبادی ورودی و یا مسیر کنترل شود و از توزیع آن جلوگیری گردد معتاد راهی به جز درمان ندارد و این امر به مقوله درمان نیز کمک شایانی خواهد کرد.
استاندار یزد افزود : هزینه هایی که صرف درمان معتادین می شود در مقایسه با هزینه هایی که اعتیاد در جامعه ایجاد می نماید بسیار ناچیز است چرا که رواج اعتیاد رواج ناهنجاری و ناامنی در جامعه است.
میرمحمدی با اشاره به ایجاد مرکز بازپروری و درمان اجباری معتادین در استان که از بهمن ماه سال 93 آغاز بکار نموده خاطرنشان نمود : این مرکز باید به هر صورت ممکن واجد استانداردهای لازم شود و توسعه یابد و همچنین نسبت به غربالگری و دسته بندی معتادین موجود در آن اقدام شود.
عالی ترین مقام اجرایی استان حرفه آموزی به معتادین این مرکز را از اهداف مهم دانست و گفت : اگر بتوانیم مشکل اشتغال این معتادین پس از درمان را در جامعه حل کنیم بسیاری از ناهنجاریهای جامعه حل و فصل شده است.
وی خاطرنشان کرد: اینکه روند ابتلا به اعتیاد در جامعه رو به افزایش است امری بسیار نگران کننده است و این موضوع به دغدغه اصلی بسیاری از خانواده ها بدل شده است.
استاندار تأکید کرد : آنچه موجب سلامت ، امنیت و پویایی جامعه می شود، هزینه هایی است که در جهت درمان اعتیاد به کار گرفته می شود.
میرمحمدی تأکید کرد: استان یزد از استانهایی است که از حساسیت بالایی در امر مبارزه با موادمخدر برخوردار است و دلیل آن مسیر ترانزیت عبور موادمخدر است و اگر این مسیر با هزینه های مناسب و کنترل مطلوب مدیریت شود بسیاری از مباحث مربوط به امر توزیع و رواج موادمخدر و اعتیاد در کشور برطرف خواهد شد و این امر مستلزم توجه هرچه بیشتر ستاد مبارزه با موادمخدر کشور و حمایت های مادی و معنوی این ستاد و از دستگاههای ذیربط و مراکز مرتبط با امر مبارزه با موادمخدر در استان است. ک/2
6197
07/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]