تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس حقيقت را از طريق قرآن نشناسد، از فتنه ها بركنار نمى ماند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869426654




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لوموند: فرانسه به بازار بزرگ ایران امید بسته است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: لوموند: فرانسه به بازار بزرگ ایران امید بسته است
روزنامه فرانسوی «لوموند» با اشاره به اینکه «فرانسه به بازار بزرگ ایران امید بسته است»می نویسد، با وجود اینکه وزیر امورخارجه فرانسه مورد انتقادهای زیادی درباره سختگیری هایش در مذاکرات هسته ای قرار گرفته اما سفر وی به ایران می تواند فصل جدیدی در روابط دو کشور باز کند و پاریس امیدوار است شانس زیاد شرکت های فرانسوی در بازار ایران از بین نرود.
به گزارش نامه نیوز، این روزنامه در مورد سفر امروز (چهارشنبه) لوران فابیوس به تهران می افزاید: وزیر امور خارجه فرانسه سعی بر پاک کردن سختگیری هایش در پرونده هسته ای ایران دارد.

براساس گزارش لوموند، فابیوس اخیرا در مصاحبه ای مطبوعاتی با دفاع از مثبت بودن سختگیری های خود در مورد پرونده هسته ای ایران اعلام کرد که این سختگیری ها منجر به یک توافق محکم شده، اگرچه وی در آستانه سفر به ایران مورد انتقادهای زیادی قرار گرفته است.

به نوشته این روزنامه، علاوه بر انتقاد شرکت های بزرگ فرانسوی از تاخیر فرانسه در ورود به بازار ایران، فابیوس در ایران نیز به علت پرونده های قدیمی مثل ورود فرآورده های خونی آلوده به ویروس ایدز و هپاتیت که باعث بیماری 300 ایرانی شد، فروش اسلحه به عراق در زمان جنگ ایران و عراق و پس ندادن پولی که ایران در سال 1974 برای ساخت تاسیسات هسته ای به فرانسه داده بود، مورد انتقاد قرار گرفته است.

به نوشته لوموند، این در حالی است که فرانسوا اولاند رئیس جمهوری فرانسه روز دوشنبه اعلام کرد: انتقاد از فابیوس، انتقاد از فرانسه است.

در همین راستا «فرانسوا نیکولاد» سفیر پیشین فرانسه در ایران در لوموند نوشت: امروز (چهارشنبه) فابیوس در ایران باید نشان دهد که فرانسه خواهان دوستی با ایران است. فابیوس باید در ایران نشان دهد که سخت گیری فرانسه فقط برای جلوگیری از گسترش سلاح های هسته ای بوده نه به خاطر عدم دوستی با ایران یا جلب توجه اسراییل و عربستان سعودی.

این نشریه در ادامه ضمن تاکید بر نظر کارشناسان مبنی بر پرمحتوا و محترمانه بودن جلسات خصوصیِ انجام شده میان نمایندگان دو کشور نوشت: هر دو کشور برای حل و فصل بحران و بی ثباتی ایجاد شده در خاورمیانه دارای منافع مشترک هستند و سفر فابیوس می تواند فصل جدیدی در روابط دو کشور باز کند.

لوموند افزود: این در حالی است که فرانسوا اولاند در یک مذاکره تلفنی با حسن روحانی، از وی خواست که تهران نقش مثبت تری در مورد بحران خاورمیانه بازی کند، تهران هم در مقابل از پاریس خواست که در حمایت از قدرت های عربی خلیج فارس معتدلانه تر عمل کند.

روزنامه لوموند در ادامه نوشت: به رغم نحوه مذاکرات بر سر مساله خاورمیانه، فابیوس امیدوار است که شانس های زیادی که برای شرکت های فرانسوی در بازار ایران هست از بین نرود. این در حالی است که دولت فرانسه امیدوار است که در اواخر ماه سپتامبر2015 به همراه 80 شرکت بزرگ فرانسوی برای کشف این بازار بزرگ به ایران سفر کند.


منبع: واحد مرکزی خبر


۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن