واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: موافقت مجلسی ها با اولویت بررسی 7 موافقت نامه کشاورزی ، اقتصادی و بهداشتی تهران - ایرنا - نمایندگان مجلس شورای اسلامی به بررسی با اولویت 7 لایحه موافقت نامه کشاورزی، اقتصادی و بهداشتی در مجلس شورای اسلامی رای مثبت دادند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، محمدحسین فرهنگی عضو هیات رییسه در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس اعلام کرد: پنج موافقت نامه کشاورزی، یک موافقت نامه بهداشتی و یک موافقت نامه اقتصادی از قبل در دستور کار مجلس باقی مانده اند که برای در دستور گذاشتن نیاز به رأی نمایندگان دارد.
وی افزود: کمیسیون های مربوطه خواهان تصویب این موافقتنامه ها هستند، از این رو ما آن را به صورت تغییر دستور مورد بررسی قرار می دهیم.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز با 124 رأی موافق، 15رأی مخالف، 4 رأی ممتنع از مجموع 207 نماینده حاضر با اولویت بررسی لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به پروتکل 1976 و 1975 کنوانسیون پیشگیری از آلودگی دریایی ناشی از تخلیه پسماند و سایر مواد موافقت کردند.
عباس رجایی رییس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در مورد این لایحه گفت: متاسفانه بسیاری از کشتی ها پسماند خود را به دریاها می ریزند که این پسماندها مشکلاتی را برای کشورهای اطراف ایجاد می کنند.
وی با یادآوری این که ما در کنار 3 دریا قرار داریم، افزود: ما با عضویت در پروتکل خواهان اجرای قوانین بین المللی در این زمینه و رعایت قوانین حفاظت از محیط زیست هستیم.
مجلسی ها همچنین امروز با 125 رأی موافق، 13 رأی مخالف، 5 رأی ممتنع از 208 نماینده حاضر با تقاضای تغییر دستور و بررسی با اولویت لایحه پروتکل حفاظت از دریای خزر در برابر آلودگی ناشی از منابع فعالیت های مستقر در خشکی موافقت کردند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه اولویت بررسی موافقت نامه همکاری آب و هواشناسی دریای خزر را با 128 رأی موافق، 10 رأی مخالف، 3 رأی ممتنع از مجموع 208نماینده حاضر تصویب کردند.
نمایندگان همچنین با 130 رأی موافق، 13 رأی مخالف، 7 رأی ممتنع از 213 نماینده حاضر با تقاضای تغییر دستور و بررسی با اولویت لایحه کنوانسیون میناماتا (جیوه) موافقت کردند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی همچنین در ادامه با اولویت بررسی لایحه اصلاحیه کنوانسیون بازل در مورد کنترل انتقالات برون مرزی مواد زائد زیان بخش و دفع آنان را با 137 رأی موافق، 14 رأی مخالف، 3 رأی ممتنع از مجموع 207 نماینده حاضر در جلسه تصویب کردند.
در ادامه نمایندگان مجلس با 137 رأی موافق، 13 رأی مخالف، 5 رأی ممتنع از 208 نماینده حاضر با اولویت بررسی لایحه منشور همکاری های اقتصادی 8 کشور در حال توسعه موافقت کردند.
رحیم زارع سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در این باره گفت: ما با پذیرفتن این منشور می توانیم نقاط ضعف و قدرت صنایع و تولیدات داخلی را دریابیم و روابط خود را با این 8 کشور بیشتر کنیم.
وی افزود: این روزها برای تعامل اقتصادی بیشتر به تصویب این منشور نیاز داریم.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی همچنین امروز با اولویت بررسی لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به پروتکل ریشه کنی تجارت غیرقانونی محصولات دخانی با 131 رأی موافق، 8 رأی مخالف، 6 رأی ممتنع از 209 نماینده حاضر موافقت کردند.
سیام ** 9121 ** 3053** 1336
07/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]