واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بیش از500 هزارنفر ساعت آموزش رایگان فنی و حرفه ای درلنجان ارائه شد زرین شهر، اصفهان- ایرنا- رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان لنجان از ارائه بیش از بیش از 500 هزار نفر ساعت آموزش رایگان در مرکز آموزش فنی و حرفه ای این شهرستان خبر داد.

محمد حسین خاشعی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان آموزش به سه هزار و 379 نفر در راستای توانمند سازی نیروی کار در سال گذشته ارائه شده است.
وی اظهار کرد: در شهرستان لنجان دو مرکز ثابت مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران و برادران مشغول فعالیت بوده که در قالب 17 حرفه آموزشی مشغول به آموزش علاقه مندان است.
وی تصریح کرد: در سال گذشته بالغ بر 886 نفر معادل 20 هزار و 916 نفر- ساعت آموزش در 17 حرفه در مرکز آموزش فنی و حرفه ای برادران شهرستان لنجان ارائه شد و در مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران این شهرستان بالغ بر 572 نفر معادل 85 هزار و 995 نفر-ساعت آموزش در هشت حرفه ارائه شده است.
رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان لنجان با بیان اینکه در مرکز سیار بخش باغبهادران بالغ بر 341 نفر دوره معادل 42 هزار و 501 نفر-ساعت آموزش در مرکز آموزش فنی و حرفه ای این مرکز ارائه شده است ، گفت: در بخش آموزش روستایی نیز بالغ بر 352 نفر معادل 42 هزار و 345 نفر-ساعت آموزش ارائه شده است.
وی ادامه داد: در بخش روستایی آموزش های این مرکز در حرفه های تولید ورمی کمپوست، سبزیکاری، پرورش مرغ بومی، پرورش گوسفند، زعفران کار، پرورش قارچ دکمه ای ، کیف دوز و گلیم و گبه باف است که این آموزش های بر مبنای نیاز سنجی آموزشی به عمل آمده از روستاییان اجرا شده است.
وی خاطرنشان کرد:آموزش های ارائه شده در این مرکز در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی انجام می شود تا منجر به خوداشتغالی و حفظ اشتغال شده و از مهاجرت افراد از روستاها جلوگیری کند.
خاشعی با اشاره به اینکه 17 درصد از آموزش های ارائه شده در شهرستان منجر به اشتغال شده است گفت: استفاده از تسهیلات خوداشتغالی و مشاغل خانگی یکی از مزایای دریافت گواهینامه آموزش فنی و حرفه ای است.
شهرستان لنجان با 245 هزار نفر جمعیت، دو بخش و 9 شهر در 35 کیلومتری جنوب غربی اصفهان قرار دارد.
/ 6022 ت/7139
07/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]