واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرکل تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد:
تولیدکنندگان صنایع دستی کهگیلیویه و بویراحمد بیمه میشوند
مدیرکل تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در صورت همکاری مسئولان میراث فرهنگی و گردشگری این استان، تولیدکنندگان صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد بیمه میشوند.
به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران، جمعی از مسئولان استانی عصر امروز از کارگاه آموزشی و تولیدی صنایع دستی در روستای سربیشه گچساران بازدید کردند. صغری بیعتفر در این بازدید اظهار کرد: مشکل عمده کارگاه تولیدی صنایع دستی زنان روستایی نبود بازار فروش است.
وی به مشکلات بیمه تولیدکنندگان و کارآموزان اشاره کرد و ادامه داد: در بحث تأمین مواد اولیه نیز مشکلات بسیاری وجود دارد و ما باید مواد اولیه را از شهرستان شهر رضا خریداری کنیم. این بانوی کارآفرین با بیان اینکه در این کارگاه انواع گلیم برجسته، سوزنی، گچمه، قالی یلمه، سیاه چادر و ... تولید میشود، از نبود یک مکان مناسب جهت تولید و اموزش صنایع دستی سخن گفت و افزود: این کارآموزان و تولیدگران نیز هرکدام در خانه خودش کار و تولید میکند.
بیعتفر در ادامه با بیان اینکه بافت یک گلیم حدود دو ماه طول میکشد، به مقدار اولیه ساخت این صنایع دستی و هزینههای آن اشاره کرد و گفت: بافت یک گلیم با این همه مشقت کار و 260 هزار تومان برای ما تنها 300 هزار تومان فروش دارد که رقم بسیار پایینی است. وی در ادامه با اشاره به اینکه در زمینه بافندگی متاسفانه هیچگونه حمایتی نمیشود گفت: در این راستا در کنار بافندگی اقدام به عروسکسازی با نماد لباس محلی استان کردیم که خوشبختانه فروش بسیاری داشته و امروز بیشترین حجمکاری خود را در این زمینه به کار گرفتیم.
سهراب بنام مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد در این بازدید با بررسی مشکلات این واحد تولیدی بافندگی، از اجرای طرح حمایت از بافندگان صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد از طریق توسعه خوشه دستبافتهای استان خبر داد و گفت: این طرح با شناسایی هنرمندان فعال و ساماندهی آنان به صورت گروهی و یک نفر پشتیبان و حمایت از طریق ارائه تسهیلات بانکی ارزان قیمت و ... اجرایی میشود. وی به شروع مطالعات شناسایی تولیدکنندگان واقعی صنایع داری در کهگیلویه و بویراحمد با نام خوشههای صنعتی اشاره کرد و افزود: دورههای آموزشی کوتاه مدت جهت آموزش طراحی و دست بافتهای بومی در گچساران و یاسوج اجرا میشود. بنام متذکر شد: چنانچه در دیگر شهرستانهای استان استقبال شود نیز این دورههای آموزشی برگزار میشود. مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگلویه و بویراحمد با بیان اینکه طرح شناسایی و ساماندهی بافندههای رشتههای داری در استان به مدت سه ماه اجرا میشود، خاطرنشان کرد: از مهمترین بخشهای این طرح نیز آموزش جهت خارج کردن تولیدات صنایع دستی از حالت ذهنی به طراحی با نقشههای نوین، ایجاد کارگاههای ریسندگی، رنگرزی ، بازاریابی و .. است. وی، همکاری دستگاههای اجرایی صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی، بیمه تامین اجتماعی و صندوق کارآفرینی امید را جهت اجرای این طرح مهم خواند و خاطرنشان کرد: امید است با اجرای این طرح بسیاری از مشکلات بافندگان استان مرتفع شود. عباس نورمحمدی مدیرکل بیمه تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد در این بازدید اظهار کرد: تولیدکنندگان صنایع دستی برای زیرپوشش قرار گرفتن بیمه تأمین اجتماعی باید از طریق اداره میراث فرهنگی اقدام کنند. وی تأکید کرد: در صورت معرفی تولیدکنندگان صنایع دستی توسط اداره میراث فرهنگی شهرستان، سازمان بیمه تأمین اجتماعی آماده پوشش این افراد است. انتهای پیام/82022/ذ40
94/05/06 - 20:42
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]