تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه در هر كس باشد منافق است اگر چه روزه دارد و نماز بخواند و حج و عمر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803241108




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اولويت فعاليت‌ها در راهداري ارتقاي ايمني راه‌ها ست


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۶ مرداد ۱۳۹۴ (۱۷:۱۷ب.ظ)
اولويت فعاليت‌ها در راهداري ارتقاي ايمني راه‌ها ست موج - معاون وزير راه و شهرسازي با تأکيد بر اينکه هزينه کردن منابع بايد با اولويت ارتقاي ايمني راه‌ها صورت گيرد، افزود: اولويت فعاليت‌ها در راهداري ارتقاي ايمني راه‌ها است و اگر منابع کافي براي راهداري وجود نداشته باشد بايد اولويت نخست ارتقاي ايمني باشد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي سازمان راهداري و حمل‌ونقل جاده‌اي، داود کشاورزيان، با اشاره به اين که به دليل برخي سوانح رانندگي جاده‌اي در سال‌هاي اخير، بحث حفاظ‌هاي ايمني به طور جدي مورد توجه قرار گرفته است، گفت: با توجه به اينکه در آيين‌نامه جديد برخي از استانداردها تغيير يافته، نياز است از تجربيات ساير کشورها به‌ويژه پيارک و فدراسيون جهاني راه براي به‌کارگيري حفاظ‌هاي جانبي و مياني در راه‌هاي کشور استفاده شود.
وي با بيان اين که انجام فعاليت‌هاي راهداري در کشور داراي اهداف مختلفي است، اظهار کرد: بخشي از فعاليت‌هاي راهداري براي ارتقاي ايمني راه‌ها همچون استفاده از علائم افقي و عمودي، خط‌کشي‌ها، اصلاح تقاطع‌ها، دوربرگردان‌ها، اصلاح شانه خاکي، شيب شيرواني جاده و تمامي اقداماتي است که به ارتقاي ايمني راه کمک مي‌کند، اما؛ در کنار آن، بخشي از فعاليت‌ها به منظور حفظ سرمايه ملي انجام مي‌گيرد که اگر نگهداري صحيحي از راه صورت نگيرد مستهلک مي‌شود و ناگزيريم آن‌ها را رها کرده و راه جديدي بايد ساخت.
کشاورزيان با تأکيد بر اينکه هزينه کردن منابع بايد با اولويت ارتقاي ايمني راه‌ها صورت گيرد، افزود: به همين خاطر اين نکته را به همکاران خود همواره يادآور مي‌شوم که اولويت فعاليت‌هاي ما در راهداري ارتقاي ايمني راه‌ها است و اگر منابع کافي براي راهداري وجود نداشته باشد بايد اولويت نخست ارتقاي ايمني باشد، چراکه؛ اگر از اين نظر نقصي در راه وجود داشته باشد و تصادفي اتفاق بيفتد، ما در قبال آن مسئوليت داريم.
وي ادامه داد: منابعي که براي روکش يک کيلومتر آسفالت در کشور نياز است، مي‌تواند صرف ايمن‌سازي ۷۰ تا ۸۰ کيلومتر راه شود، بنابراين محدوديت منابع نبايد مانع انجام امور راهداري که به ارتقاي ايمني راه کمک مي‌کند، قرار گيرد.
به همين خاطر از کساني که مسووليت ايمني راه‌ها را بر عهده دارند انتظار مي‌رود حساسيت بيشتري به اين امر داشته باشند و اگر ضعفي در مسير مشاهده مي‌کنند اصلاح آن را به آينده موکول نکنند.
رئيس سازمان راهداري و حمل‌ونقل جاده‌اي يادآور شد: معتقدم اگر انجام امور راهداري بلافاصله و بدون فوت وقت انجام شود، توانسته‌ايم مسووليت خود را در بعد ايمني تردد انجام دهيم و اگر خداي ناکرده در اين زمينه قصوري داشته باشيم، بايد پاسخگو باشيم.
معاون وزير راه و شهرسازي در خاتمه، ضمن ابراز خرسندي از برگزاري اين کارگاه تخصصي، اظهار اميدواري کرد: برگزاري چنين نشست‌هايي در آينده تکرار شود و بتوان ضمن تبادل تجربيات از نوآوري‌هاي ساير کشورها در زمينه ايمني راه‌ها بهره‌مند شد.
مهران قرباني مديرکل ايمني راه و حريم سازمان راهداري و حمل‌ونقل جاده‌اي و دبير مجمع جهاني راه (پيارک) نيز در اين کارگاه تخصصي، با اشاره به اين که دبيرخانه مجمع جهاني راه (پيارک) و فدراسيون جهاني راه از سال گذشته در سازمان راهداري و حمل‌ونقل جاده‌اي مستقر شده است، گفت: از اهداف اين دبيرخانه انتقال دانش و تکنولوژي به‌روز و مناسب در حوزه ساخت راه، راهداري و حمل‌ونقل است.
وي با اشاره به اين که حفاظ ايمني نقش بسيار مهمي در حوزه ايمني ترافيک به‌ويژه راه‌هاي بخشنده ايفا مي‌کند، افزود: بر اين اساس مقرر است به روش تعيين سطح عملکردي و متناسب با نياز هر بخش از راه، حفاظ‌هاي جانبي يا مياني طبق آيين‌نامه ايمني راه انتخاب و استانداردهاي لازم در راه‌هاي کشور اجرايي شود.
کارگاه تخصصي سيستم حفاظ‌هاي ايمني راه و استاندارد EN۱۳۱۷ با حضور کارشناسان بين‌المللي ERF و نمايندگان ادارات کل راه و شهرسازي سراسر کشور طي روزهاي ششم و هفتم مرداد سال جاري در حال برگزاري است.
ERF يک سازمان غيرانتفاعي است که در سال ۲۰۰۰ ميلادي تأسيس شده و نماينده بخش زيرساخت‌هاي راه است و هم‌اکنون داراي ۵۹ عضو از ۲۱ کشور جهان است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن