محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842466867
خانواده تنها مانده است
واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: تصمیمسازیها و تصمیمگیریهایی که از درون نظام کارشناسی خارج شده و در نهایت به شکل سیاستگذاری و برنامهنویسی رایج ظهور مییابد در شکلگیری مسائل مختلف اجتماعی نقش موثری دارد. بخش مهم و قابل توجهی از مسائل مرتبط با حوزهی زنان خانهدار نیز دراین حوزه رقم میخورد. برای بررسی این موضوع از «زاویهی نگاه الگوی اسلامیایرانی پیشرفت» گفتوگویی داشتیم با «حجت الاسلام علی کشوری» از فعالین نقشهی راه الگوی اسلامی پیشرفت. ایشان با نگاهی متفاوت از سیاستهای توسعهگرا بهاین موضوع پرداخته و ضمن آسیبشناسی روند سیاستگذاری کلان دراین حوزه پیشنهادات جدیدی را مطرح کردهاند که با هم میخوانیم.
به گزارش تراز ،برای شروع بحث خوب است جنابعالی مقدمهای را از زاویهی نگاه الگوی اسلامی پیشرفت به مقولهای چون زنان خانهدار و مسائل و مشکلات این قشرِ اجتماع بفرمایید تا چارچوبی برای ادامهی گفتگو باشد.حجت الاسلام علی کشوری: بسم الله الرحمن الرحيم. زاويهی ديد الگوي پيشرفت اسلامیدربارهی بحث زنان خانهدار و تربیت فرزند و مسأله بيحجابي و مسائل مشابه اینچنینی به ما میگويد وضعیت نامناسبی که الان راجع بهاین مسائل داریم محصول نپرداختن به یکسری موضوعات اصلی است. در واقع براي حل معضلات اجتماعي دو راه حل متصور هست: راه حل اولاینکه بیاییم بصورت اورژانسی براياین مسائل -که خودشان نتیجه محسوب میشوند- یک پرونده تحقیقاتی باز بکنیم و به سمت راه حلهای کوتاه مدت برویم؛ ولي وقتی آدم اورژانسی عمل میکند چقدر میتواند نتیجه بگیرد؟ بنابراين اگر به دنبال راه حل هستيم، یک راه آن پيشنهاد برنامههاي کوتاه مدت است. بزرگترین عیب اين برنامهها، ابهام در میزان کارآمدی این برنامههاي حداقلي است.
راه دیگر این است که شما بگویید من میآیم این مسئله را بصورت بنیادین تحلیل میکنم ولی مجموع پیشنهادات مبتنی بر تحلیلم شامل پیشنهادات کوتاه مدت هم میشود. این به نظر من قابل دفاع و منطقی است. پس بنابراین اگر با زاویه دید الگوی پیشرفت اسلامی بخواهیم این دسته از مسائل را تحلیل بکنیم نتیجهی عملیش برای بحث ما این میشود که حداقل در مقام تحلیل ما اجازه نداریم مسائل را بصورت بخشی ببینیم. حالا شما در مقام تحلیل بیایید مسئله را در سطح کلان تحلیل کنید و در مقام عمل آنچه که برای شما مقدور هست عمل بکنید و آنچه که مقدور نیست بروید به سمت زمینه سازی؛ که بعدها براساس آن عمل بشود.
خوب بر اين اساس مسئلهی زنان خانه دار را باید ذیل چه چیزی دید؟ برگردیم به نگاه الگوی پیشرفت و بحث بکنیم. ما اساسا مسئلهی زنان خانه دار برایمان چرا موضوعیت دارد؟ اين مسئله از دو حیث موضوعیت دارد:یک حیث برمیگردد به آرمان گرایی و وضعیت مطلوبي که ما براي خودمان تعريف كردهايم؛ یعنی ما مسئلهی زن را یکی از ارکان تربیت میدانیم و تربیت اسلامی را هم یکی از زیر ساختهای ادارهی صحیح جامعه میدانیم. بنابراین وضعیت زنان خانهدار زیر مجموعهی ادارهی جامعه محسوب میشود. یک حیث دیگر هم از جنبهی خود زنان خانه دار- وضعیتشان و مسائلی که به آن مبتلابه هستند و باید برای آنها راه حل بدهیم- است. ما تاکید بسیاری بر نهاد خانواده داریم که نهاد خانواده به نوعی اصلیترین و زیرساختیترین نهاد جامعه محسوب میشود. الحمدلله در ایران به سمت تشکیل نهاد خانواده رفتهایم ولی چون تلاش نکردیم کیفیتش را ارتقاء بدهیم منجر شده به آفات و آسیبهایی از جمله اینکه به نظر من به زنان خانهدار ظلم میشود. یعنی زنان خانهدار یک مقدار احساس ناراحتی میکنند حالا در بعضی از مناطق بیشتر و در بعضی از مناطق کمتر. به عنوان مثال پدیدهی بداخلاقی و تحمیل در خانهها، عدم رعایت کامل حقوق مالی بانوان در زمینهی ارث و... علاوه براینها آفت طلاق و آفت عدم آرامش در خانه هم است که در این وضعیت تربیت فرزند هم درست اتفاق نمیافتد. اگر برنامههای ارتقاء کیفی نهاد خانواده را با نگاه اسلام تنظیم نکنیم نهاد خانواده دچار این آفتها میشود.
پس دو بحث را باید در نظر داشته باشیم. هم حیث تربیت و هم حیث ارتقاء کیفیت زندگی بانوان خانهدار که برای ما موضوعیت پیدا میکند، و هر دو موضوع ما را بهاین نتیجه میرساند که باید نهاد خانواده را تقویت بکنیم. هر دوی اینها محصول تقویت نهاد خانواده هست.
از اینجا پای الگوی پیشرفت اسلامیجدی تر به بحث باز میشود. الگوی پیشرفت اسلامی برای مسئله نهاد خانواده چه پیشنهادی دارد؟ آن مقدار که من دیدم مجموعه نخبگانی که الان دارند برای نهاد خانواده صحبت میکنند عمدهی توصیهها و تحلیلهایشان برای بهبود وضعیت نهاد خانواده صرفا با محوریت عملکرد زن و مرد یا فرزندان است. یعنی درون نهاد خانواده را موضوع تحلیل قرار دادهاند. درحالیکه یک دستهی دیگر از عوامل هستند -که من اسمشان را عوامل بیرونی موثر بر نهاد خانواده میگذارم- که این عوامل بیرونی بر خانواده اثر دارند ولی اصلاح آنها به دست اعضای خانواده نیست. پس نتیجهی بحث این میشود که آن عوامل بیرونی خانواده را تضعیف میکنند و ما نمیتوانیم با توصیه به اعضای خانواده اثر آن عوامل بیرونی را مرتفع کنیم.
مثلا شما یک سیستم آموزشی دارید که حدود بیست سال افراد را آموزش میدهد. این آموزش یک ذهنیت و جهانبینی برای افراد درست میکند ویک افق براي آنها میسازد؛ که متاسفانه دراین ذهنیت و افق جايگاه و تصویر درستی از نهاد خانواده وجود ندارد. حالا افراد به سن ازدواج میرسند و خانواده را تشکیل میدهند؛ چون تصویر اجمالی از نهاد خانواده در ذهنشان هست، با مسائل زندگي مشترك آشنا نيستند و زندگیهای مشترکشان پر از اصطکاک میشود و همه میدانيم اصطكاك روحي همه چيز را نابود میكند. اگر با استراتژی تحول بنیادین در نظام آموزشی این تاثیر را به نفع نهاد خانواده هدایت و کنترل نکنید خانوادههایی که تشکیل میشود همه بصورت پیش فرض دچار یک معضلاتی هستند.
مثال دیگری میزنم. یکی از اتفاقاتی که افتاده این است که تصویر بانوان از وضعیت مطلوب خودشان تغییر کرده است. بسیاری از بانوان ما میپسندند که اشتغال بیرونی هم داشته باشند. خوباین بالاخره در بخشی از بانوان به پسند اجتماعی تبدیل شده است. حالا اگر ما به عنوان یک راهبرد این مسئلهی اشتغال بانوان را در جامعه بپذیریم به صورت طبیعی نتیجهاش تضعیف نهاد خانواده میشود. یعنی شما تصور کنید که فرزندان و مرد خانه اگر احساس کنند کانون خانواده کانون گرمی نیست گرایششان به محیط خانواده تضعیف میشود. با یک تحلیل ساده به این نکته میرسیم که محور ایجاد جاذبه در خانه برای فرزندان و برای همه اعضای خانواده بانوی منزل و خانم خانه هست. پس اگر شما آمدید اشتغال را به عنوان یک ارزش پذیرفتید خوب خانمها که دو توان ندارند طبیعتا بخش مهمی از توان آنها به اشتغال بیرونی اختصاص پیدا میکند و بخشی از آن به درون خانه اختصاص پیدا میکند و اتفاقا بخش غیر مفیدش به خانه اختصاص مییابد. یعنی وقتی که خانم خانه خسته است و توانش نصف شده در محیط خانه میآید و طبیعی هست محیط خانه از آن آرامش مطلوب خارج میشود.
پس پدیدهی اشتغال بانوان از یکسو تبدیل شده به پسند اجتماعی و وقتی به پسند اجتماعی تبدیل شد نمیشود با تحکم با آن برخورد کرد و از سوی دیگر میبینیم وضعیت فعلی نتیجهاش تضعیف نهاد خانواده است. راه حل چیست؟ ما در نقشه راه الگوی پیشرفت اسلامی پیشنهاد دادیم با اتخاذ تدابیری و دریک بازه زمانیِ منطقی قوانین مرتبط با اشتغالِ بانوان در کشور به تدریج اصلاح شود. مثلا با كاهش سن بازنشستگی برای بانوان، میزان ساعات کار بانوان، تعریف بسته ي فعاليتها با مدل دورکاری و.. میتوان هم آسايش بيشتري براي بانوان فراهم آورد و هم حضور بانوان را در خانواده تقويت نمود. بنابراین قوانین اشتغال بانوان در وضعیت فعلی یکی از عوامل بیرونی موثر بر نهاد خانواده هست؛ كه بدون اصلاح آن نمیتوان نهاد خانواده را تقويت كرد.
در جمع بندی بحث میتوان گفت که از نگاه الگوی پیشرفت اسلامیعوامل بیرونی موثر بر نهاد خانواده باید به نفع نهاد خانواده اصلاح شوند. اگر در مجموعه نظریات اولین نقشه راه تولید الگوی پیشرفت اسلامی دقّت کنیم آنجا یک نظریهاي به اسم «نظریه بهبود مستمر فضای حاکم بر نهادهای متکفل تربیت» وجود دارد؛ در واقع این نظریه میگوید که اگر شما فضای حاکم (یعنی همان عوامل بیرونی) بر نهادهای متکفل تربیت را تقویت نکنید تربیت با آسیب روبرو میشود و همه افراد خانواده به صورت جدي آسيب روحي و جسمی میبينند.
در واقع نقشهی راه ما مسئلهی تربیت را با این نظریه وارد ادبیات برنامهریزی کشور كرده است. نوع ادبیات و تحلیل به شکلی هست که جریان توسعهگرا دیگر نمیتواند از نفی برنامهریزی برای تربیت دفاع بکند.
بنابراين خلاصهی عرض بندهاین است كه برای مسائل و معضلات اجتماعیاین چنینی بايد با تغيير در برنامه ريزي كشور نهاد خانواده را تقويت كرد و اقدامات اورژانسي خيلي جوابگو نيست. اين كليت جواب نقشه راه ما به سؤال شما است.
شما تأکیدتان براین است که اگر ما بخواهیم مسائل و مشکلات زنان خانهدار را حل بکنیم باید در بستری به عنوان تقویت نهاد خانواده و از مسیر برنامهریزی کلان این کار را کنیم. اگر بخواهید روند برنامهریزی کشور دراین زمینه در طول سی و چند سال اخیر را آسیب شناسی کنید به چه نکاتی اشاره میکنید؟
حجت الاسلام علی کشوری: به نظر من به دلیل بی توجهی ما، سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور با كمك معاونتهاي طرح و برنامهی وزارتخانهها و با همراهي كميسيونهائي مانند كميسيون تلفيق و... به اسم توسعه و به تدریج، فضای حاکم بر نهادهای متکفل تربیت را تخریب کرده است. نهاد خانواده – به عنوان سلول اولیه جامعه و زیر ساختي ترین نهاد جامعه - اگر از ناحیه دهها نهاد دیگر پشتیبانی نشود نمیتواند به حیات با كيفيت خودش ادامه بدهد. اگر فضای حاکم بر نهادهای متکفل تربیت تخریب شد- خانواده مهمترين نهاد متكفل تربيت است- اين نهاد نمیتواند به حیات خودش ادامه بدهد.
میگویید چه اتفاقی افتاده است؟ میگویم خانواده تک و تنها مانده! یعنی انگار همهی مشکلات را باید زن و مرد که میخواهند تشکیل خانواده بدهند حل بکنند! چتر حمایتی برای نهاد خانواده بايد گسترش يابد. چتر حمایتی خانوار تنها اختصاص بستهی غذایی و مسائل اقتصادي نیست. برخي به اسم ايجاد اشتغال و رفاه خانوار مشغول تخريب نهاد خانواده هستند. مفهوم چتر حمايت از خانوار بايد متحول بشود. یعنی ما حمایتهای آموزشی، تقنيني و... را بايد در دستور كار برنامهريزي كشور قرار دهيم. ما به ترمیم فضای تخریب شده بر نهاد خانواده نیاز داریم.
چه عاملی باعث شده که ما چتر حمایتمان از خانواده تضعیف شود؟ پاسخ این است که ریشهی اصلیش برمیگردد به برنامه ریزی توسعهگرا که اقتصاد را محور ادارهی جامعه قرار میدهد. نگاه توسعهگرا تعادل اجتماعی را حول اقتصاد تعریف میکند. میگویند نظریهی بهبود مستمر حاکم بر فضای کسب و کار نظریهای عُقلایی است که باید براساسش اقتصاد کشور را بازسازی کرد! دوستان توسعهگرا میگویند قوانین جامعه، نظام آموزشی، سیستم قضائی و سیاست خارجی همه جزئی از فضای کسب و کار هستند و همه بايد به محوريت بخش اقتصاد تغيير كنند.
مسلّم است که این خلاف اسلام است. اسلام هدفش رشد انسانها است کهاینها را به مقام درک از امام عصر برساند تا بتوانند دنیا و آخرت خوبی داشته باشند؛ نه اينكه به آنها وعده رفاه بدهي و بعد با كوپن غذا زندگي آنها را اداره كني!
تااینجای بحث آسیبشناسی و راهکارها را از نگاه الگوی اسلامی پیشرفت اشاره کردید. یک مقدار میخواهم از بحث محتوایی الگو خارج شده و صبغهی اجتماعی بحث را طرح کنیم. شما الان به عنوان یک فعال انقلابی در حوزه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در همین بحث خانواده و مسائل زنان پیشنهاداتتان به فعالین فرهنگی و اجتماعی برای پیگیری مسائل در عرصهی سیاستگذاری و برنامهریزی چیست؟
حجت الاسلام علی کشوری: سریعترین کاری که میشود انجام داد اینکه اجازه ندهیم برنامهی ششم با نگاه توسعهگرایانه بسته بشود. اگر برنامهی ششم با نگاه توسعه گرایانه بسته شود فضای حاکم بر نهاد خانواده بیش از آن چیزی که الان تخریب شده، تخریب میشود. باید به برنامه ششم پیوست الگوی پیشرفت الحاق بشود. البته بايد توجه كنيد كه پيوست الگوي پيشرفت بايد ذيل نظرياتي مشخص پيشنهاد شود.
چرا احکام فرهنگی در برنامه پنجم اجرایی نشد؟ به دلیلاینکه احکام فرهنگی مندرج در برنامه پنجم ذیل یک نظریه اسلامی پیشنهاد نشده بود. اجرای یک معروف علاوه براینکه نیازمند زمینه حقوقی و مالی است بهیک نظریه مُبَیِّن هم نیاز دارد نظریهی مُبَیِّن چه کار میکند؟ چگونگی تحقق آن معروف را تبیین میکند که حالا دراینجا معروف تقویت نهاد خانواده است. تا الان چون ما نظریه نداشتیم نتوانستیم در طول احکام دورهی پنجم نظریهی فرهنگی را پیش ببریم.
تکالیف دستگاههای مختلف باید ذیل این نظریه تبیین بشود. میتوان در همین برنامهی ششم پیشنهاد داد آموزش و پرورش مطالعات مربوط به تقویت آگاهیها نسبت به نهاد خانواده را انجام بدهد. در همین دوران برنامهی ششم میتوان به صورت آزمایشی در بعضی از پایهها آموزشهای مربوط به نهاد خانواده را در دستور کار قرار داد و بعد در برنامهی هفتم آن را به همهی پایهها تعمیم داد. پس همین الان میشود آموزش و پرورش را مکلف کرد ذیل این نظریه به سمت تحوّل در متون آموزشی برود به شکلی که ما مطمئن بشویم که وقتی دانشآموز از سیستم آموزشی خارج میشود آگاهیهایش نسبت به خانواده افزایش پیدا کرده است.
دوستان میتوانند بیایند مسیر را هدایت کنند به سمت اینکه ما مثلا بیست تا حکم برنامه راجع به نهاد خانواده را در برنامهی ششم داشته باشیم آن وقت کار خیلی آسانتر میشود چون وقتی تکلیفِ حقوقی شد دیگر کارشناسان هم نمیتوانند به بهانهی تحلیل غلط از مسئله غفلت ایجاد کنند.
منبع: متن زندگی
زمانبندی انتشار: 6 مرد 1394 - 15:18
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]
صفحات پیشنهادی
درگیری نتانیاهو با کری و هاموند بر سر توافق/ تنها امید باقیمانده
خشم شدید از توافق هستهای ادامه دارد درگیری نتانیاهو با کری و هاموند بر سر توافق تنها امید باقیمانده نخست وزیر تندرو صهیونیستها که به شدت از توافق هستهای با ایران عصبانی است وارد جدلی سخت با وزرای خارجه 1 5 شده است جان کری پس از مکالمهای بسیار سخت با نتانیاهو وی را متوهمثالهای جدید علمالهدی برای عیاشی و هرزگی/ ماجرای پرتاب کفش به سوی وزیر احمدینژاد/ مخالفت آیت الله جنتی با ا
مثالهای جدید علمالهدی برای عیاشی و هرزگی ماجرای پرتاب کفش به سوی وزیر احمدینژاد مخالفت آیت الله جنتی با ایده انتخاباتی روحانی برنامه سوریه برای پول های آزاد شده ایران داستان تنها عکس باقی مانده از امیرکبیر رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آماده میکند که غیررسمی هستنها تصویری که از «امیر کبیر» باقی مانده است
تنها تصویری که از امیر کبیر باقی مانده استتاریخ انتشار جمعه ۲۶ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۳ ۱۰ به تازگی در شبکه های اجتماعی عکسی منسوب به «امیرکبیر» صدراعظم ناصرالدین شاه دست به دست می چرخد که به گفته پژوهشگران هیچ ربطی به این شخصیت برجسته تاریخی ندارد باز انتشار یک عکس قدیمپای لنگِ جهانی شدن«پل شکسته»/ تنهاپل تمام سنگ ایران معطل ساماندهی
استمرار پیگیری مهر پای لنگِ جهانی شدن پل شکسته تنهاپل تمام سنگ ایران معطل ساماندهی شناسهٔ خبر 2868175 - دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۰ استانها > لرستان خرم آباد - یکی از دستور کارهای جلسه علنی شورای اسلامی شهر خرم آباد مربوط به ساماندهی پل تاریخی شکسته خرم آباد بود که به دلیلرئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی ایلام: خانوادههای ایلامی آسیبهای فضای مجازی را برای فر
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی ایلام خانوادههای ایلامی آسیبهای فضای مجازی را برای فرزندان خود کاهش دهندرئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان ایلام گفت خانوادههای ایلامی با افزایش آگاهی خود آسیبهای فضای مجازی را برای فرزندان خود کاتنها تصویری که از امیر کبیر باقی مانده است + عکس
تنها تصویری که از امیر کبیر باقی مانده است عکس به تازگی در شبکه های اجتماعی عکسی منسوب به امیرکبیر صدراعظم ناصرالدین شاه دست به دست می چرخد که به گفته پژوهشگران هیچ ربطی به این شخصیت برجسته تاریخی ندارد باز انتشار یک عکس قدیمی در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به اسم اتنها بازمانده کاروان ورزش ایران در المپیک ۱۹۴۸ درگذشت
تنها بازمانده کاروان ورزش ایران در المپیک ۱۹۴۸ درگذشت شناسهٔ خبر 2864664 - پنجشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰ ۴۳ ورزش > کشتی و وزنه برداری قهرمان تیم ملی وزنه برداری ایران و تنها بازمانده المپیک ۱۹۴۸ در لندن عصر پنجشنبه به دیار باقی شتافت به گزارش خبرنگار مهر سیدرسول رئیسی عضو تیم مبا حضور خانوادههای پاسداران طرح مودت فرماندهان حوزهها و پایگاههای مقاومت بسیج اراک برگزار شد
با حضور خانوادههای پاسدارانطرح مودت فرماندهان حوزهها و پایگاههای مقاومت بسیج اراک برگزار شدضیافت افطاری طرح مودت ویژه فرماندهان حوزهها و پایگاههای مقاومت بسیج با حضور خانوادههای پاسداران و فرماندهان پایگاهها در اراک برگزار شد به گزارش خبرگزاری فارس از اراک فرمانده سپاه ادرگذشت تنها بازمانده ایرانی المپیک 1948 لندن
درگذشت تنها بازمانده ایرانی المپیک 1948 لندن جام جم ورزشی میر رسول رئیسی پیشکسوت وزنهبرداری که از او به عنوان تنها باز مانده کاروان ورزش ایران در المپیک 1948 لندن یاد میشد در 91 سالگی درگذشت به گزارش جام جم ورزشی و به نقل از فدراسیون وزنهبرداری رئیسی که در سالهاولاند: طرفها به توافق نزدیک هستند/ تنها یک شکاف باقی مانده
اولاند طرفها به توافق نزدیک هستند تنها یک شکاف باقی مانده رئیس جمهور فرانسه درباره مذاکرات هسته ای ایران و کشورهای ۱ ۵ گفت طرفها به توافقی نزدیک هستند اما یک شکاف باقی مانده است به گزارش نامه نیوز به نقل از آسوشیتدپرس رئیس جمهور فرانسه درباره مذاکرات هسته ای ایران و کشورهایدرگذشت تنها بازمانده ایرانی المپیک 1948 لندن |اخبار ایران و جهان
درگذشت تنها بازمانده ایرانی المپیک 1948 لندن میر رسول رئیسی پیشکسوت وزنهبرداری که از او به عنوان تنها باز مانده کاروان ورزش ایران در المپیک 1948 لندن یاد میشد در 91 سالگی درگذشت کد خبر ۵۱۹۳۳۲ تاریخ انتشار ۰۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۲۴ - 24 July 2015 میر رسول رئیسی پیشکسوت وزنهبرتوافق هستهای و جنگ سرد ایران/ تهران تنها راه باقیمانده
الحیات بررسی کرد توافق هستهای و جنگ سرد ایران تهران تنها راه باقیمانده آمریکایی ها معتقدند مصالح امنیت ملی آمریکا در توافق هسته ای در اولویت توافق قرار دارند و واشنگتن ممکن نیست از اسرائیل و اعرابی حمایت کند که تلاش می کنند توافق را شکستی برای کاخ سفید جلوه دهند به گزارش سفرمانده انتظامی مراوهتپه در گفتوگو با فارس خبر داد عامل تیراندازی به اعضای یک خانواده در مراوهتپه دستگیر شد
فرمانده انتظامی مراوهتپه در گفتوگو با فارس خبر دادعامل تیراندازی به اعضای یک خانواده در مراوهتپه دستگیر شدفرمانده انتظامی شهرستان مراوهتپه از دستگیری عامل تیراندازی به اعضای یک خانواده در این شهرستان خبر داد سرهنگ حسین قاضوی امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس دردرگذشت تنها بازمانده ایرانی المپیک ۱۹۴۸
میر رسول رئیسی پیشکسوت وزنهبرداری تنها باز مانده کاروان ورزش ایران در المپیک ۱۹۴۸ در ۹۱ سالگی درگذشت میر رسول رئیسی که در سالهای اخیر چندین بار به دلیل مشکلات قلبی و ریوی در بیمارستان بستری شده بود بعدازظهر پنجشنبه به دلیل ناراحتی جسمی در منزلش دار فانی را وداع گفت این پیشیادی از پهلوان زندی تنها بازمانده کاروان ایران از المپیک 1948 لندن
یادی از پهلوان زندی تنها بازمانده کاروان ایران از المپیک 1948 لندن تهران - ایرنا - بعد از درگذشت زنده یاد میررسول رییسی از وزنه برداران سابق تیم ملی پهلوان عباس زندی تنها بازمانده کاروان ایران از المپیک 1948 لندن است به گزارش ایرنا در بازیهای المپیک 1948 لندن تیم کشتی آزاد ایردیدار فرمانده ارشد نظامی آجا در خراسان جنوبی با 2 تن از خانواده های معظم شهداء
بیرجند دیدار فرمانده ارشد نظامی آجا در خراسان جنوبی با 2 تن از خانواده های معظم شهداء شهید محمد حسین ایوبی و شهید محمدعلی توانگر 2 شهید 8 سال دفاع مقدس در شهرستان بیرجند هستند که در سالهای 59 و 65 به درجه والای شهدات نائل آمدند به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوامدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان: 28 واحد در شهرک صنعتی شماره 2 بانوان باقی مانده است
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان 28 واحد در شهرک صنعتی شماره 2 بانوان باقی مانده استمدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان گفت 28 واحد در شهرک صنعتی شماره دو بانوان باقی مانده است به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان ماهرخ بلوری ظهر امروز در دومین جلسه کارگروه تخ-
گوناگون
پربازدیدترینها