واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ مرداد ۱۳۹۴ (۱۳:۰ب.ظ)
منع درمان بيماران بدحال به علت وحشت پزشکان از ديه هاي سنگين موج - دبير علمي انجمن جراحان عمومي ايران با بيان اين که متاسفانه به دليل دست و پا گير بودن قانونها بعضاً شاهديم فردي دچار تروما شده و وضعش وخيم است ولي هموطنان تلاشي براي رساندن او به بيمارستان نميکنند گفت:ما بايد نواقص قانون را در اين مورد بر طرف کنيم تا هر هموطني که مصدومي را در اين حال ديد سريعاً او را به بيمارستان منتقل کند.
به گزارش خبرگزاري موج، پرويز دريايي از برگزاري دهمين کنگره ساليانه انجمن علمي جراحان عمومي ايران از 21 تا 23 مرداد در محل سالن همايشهاي بين المللي رازي تهران با محوريت موضوعي جراحي در تروما خبر داد و گفت: سه چيز در مرگ و مير بسيار پررنگ است.
وي افزود: اولين علت مرگ و مير در ايران تروما و آسيب رسيدگي در اثر حوادث است که در رأس آن تصادفات، سيل، زلزله، آتش سوزي و اتفاقاتي که در کارخانهها ميافتد قرار دارد. دومين عامل مرگ و مير بيماريهاي قلبي و عروق و سومين عامل سرطان است.
دبير انجمن علمي جراحان عمومي ايران با بيان اينکه انگيزه ما مديريت درماني بحران اعم از تمام مسائلي است که مي تواند ايجاد بحران کند چه تصادف باشد چه صنايع و چه وضعيت جوي و چه جنگ و... گفت: سعي کرديم حوادث و آثار آن را روي اعضاي بدن در طول کنگره زير ذره بين ببريم و مورد بحث قرار دهيم.
وي افزود: در حوادث رانندگي چند نوع اتفاق ميافتد. يکي از آنها اين است که خود اتومبيل و اجزاي آن چون فرمان، شيشه، بدنه و... به بدن آسيب برساند.
دريايي با بيان اينکه تروماها به دودسته تقسيم بندي ميشوند، عنوان کرد: دسته اول ضربههاي کند است که مشخص نيست به کجا آسيب ميرسانند و محل دقيق اصابت مشخص نيست. آسيب به کبد، طحال و ريه از اين جمله است.
دبير انجمن علمي جراحان عمومي ايران افزود: دسته دوم آسيب هاي نفوذي هستند و يک جسم به بدن بيمار وارد مي شود که نقطه اصابت اينها معلوم است.
وي با تاکيد بر اينکه در محل حادثه مهمترين عامل حضور يک پزشک و درمانگر است اظهار کرد: به همين دليل توصيه ميکنيم در کارخانهها، جادهها و آتش سوزيها حتماً پزشک حضور داشته باشد.
دريايي ادامه داد: ما مصدومان را بر اساس وخامت حالشان دسته بندي ميکنيم. پزشک در مواقع اورژانسي بايد با سرعت بالاتري تصميم بگيرد تا زماني که حال عمومي مصدوم مناسب تر است.
دبير علمي انجمن جراحان عمومي ايران با بيان اينکه مهمترين نکته کنترل و باز نگه داشتن راههاي تنفسي و بعد راههاي عروقي و خوني است گفت: در حال حاضر مدت زمان رساندن مصدومان تصادفات به مراکز درماني کوتاهتر شده و به وسيله هلي کوپتر بيمار را سريع تر به بيمارستان ميرسانند.
وي تصريح کرد: متاسفانه به دليل دست و پا گير بودن قانونها بعضاً شاهديم که فردي دچار تروما شده و وضعش وخيم است ولي هموطنان تلاشي براي رساندن او به بيمارستان نميکنند.
دريايي افزود: ما بايد نواقص قانون را در اين مورد بر طرف کنيم تا هر هموطني که مصدومي را در اين حال ديد سريعاً او را به بيمارستان منتقل کند و اين را براي خود يک وظيفه بداند.
دبير انجمن علمي جراحان عمومي ايران با اشاره به اينکه يک سري قانونهاي دست و پاگير در اين زمينه وجود دارد گفت: همچنين يک سري شکايتهاي بي مورد به پزشکي قانوني هست که پزشک در واقع هيچ گونه محکوميتي ندارد ولي اينکه مبادا پزشک به علت شکايت علاوه بر پرداخت ديه 200 ميليوني 6 سال به زندان بيافت رعب و ترسي براي پزشکان ايجاد کرده است.
وي ادامه داد: به همين خاطر پزشکان تن به درمان بيماران حادثه ديده صعب العلاج نميدهند و لازم است روي اين موضوع کار شود.
بر اساس اين گزارش، دهمين کنگره ساليانه انجمن علمي جراحان عمومي ايران از 21 تا 23 مرداد در محل سالن همايشهاي بين المللي رازي تهران برگزار مي شود، علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بيشتر ميتوانند به وبسايتwww.iags.ir مراجعه و يا با شماره88539221-88539220 تماس حاصل کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]