واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان:
برنامههای مدونی برای سکونتگاههای غیررسمی در ورزش زنجان وجود ندارد
مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان با تاکید بر اینکه برنامهریزی وسیعی برای سکونتگاههای غیررسمی در ادارهکل ورزش و جوانان وجود ندارد، دلیل آن را محدودیتهای منابع و حجم بالای کاری در حوزه ورزش اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، ارسلان حسینی بعد از ظهر امروز در جلسه بررسی وضعیت مناطق ویژه استان زنجان از اجرای برنامههای متعدد ورزش بومی و محلی در مناطق مختلف زنجان خبر داد و اظهار داشت: واقعیت این است که این اقدامات کافی نیست. وی با تاکید بر اینکه برنامهریزی وسیعی برای سکونتگاهها غیررسمی در ادارهکل ورزش و جوانان وجود ندارد، اضافه کرد: دلیل این عدم برنامهریزی محدودیتهای منابع و همچنین حجم بالای کاری در حوزه ورزش است. مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان با اشاره به متعدد بودن مکانهای ورزشی که در اختیار ورزشهای همگانی و عمومی قرار گرفته است، افزود: تعداد این مکانها در سال جاری به 80 مکان رسیده است. وی با تشریح اقدامات ادارهکل ورزش و جوانان در شهرستانهای مختلف در حوزه ورزش سکونتگاههای غیررسمی تاکید کرد: این برنامهها در شهرستانهایی که سکونتگاه غیررسمی هم ندارند اجرا شده است. همچنین معاون پرورشی و فرهنگی ادارهکل آموزش و پرورش استان زنجان از وجود 386 پایگاه در استان زنجان خبر داد و افزود: این پایگاهها با ارائه 70 آموزش در پنج زمینه فعالیت میکنند. محمود عباسی با تاکید بر قابل توجه بودن استقبال از پایگاههای آموزش و پرورش اضافه کرد: آمار بالای مراجعه مانع پاسخگویی به همه نیازها شده است. وی با تاکید بر زیر پوشش قرار گرفتن همه مناطق 14 گانه آموزشی تصریح کرد: سکونتگاههای غیررسمی و پرخطر در آموزش و پرورش هم احصا شده است. معاون پرورشی و فرهنگی ادارهکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اجرای طرح هجرت در پایگاههای روستایی ادامه داد: این طرح با اعتبار 160 میلیون تومانی عملیاتی میشود. وی مدت زمان اجرای هر دوره طرح هجرت را 10 روز اعلام کرد و گفت: 9 روز از این روزها کار و یک روز آن متعلق به آموزشهای مختلف عقیدتی و تربیتی است. عباسی با اشاره به جلسات برگزار شده در تهران در مورد جذب سرانههای پرورشی در آموزش و پرورش استانها ادامه داد: زنجان در جذب این سرانهها جزء استانهای پایین جدول است. وی با تاکید بر خودگردان بودن پایگاههای تابستانی آموزش و پرورش بیان داشت: این در حالی است که در پایگاههای روستایی سرانهای از دانشآموزان دریافت نمیشود.
معاون پرورشی و فرهنگی ادارهکل آموزش و پرورش استان زنجان بر لزوم برنامهریزی برای دانشآموزان ساکن در مناطق ویژه اجتماعی تاکید کرد و ادامه داد: برخی از این مناطق مانند نجفآباد جمعیت دانشآموزی 5 هزار نفری هم دارند که ساماندهی امور آنها نیاز به برنامهریزی دقیق دارد. انتهای پیام/73004/ن30
94/05/05 - 17:05
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]