تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798776730




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا تجارت ایران مکررا کاهش می‌یابد؟


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: میزان تجارت ایران در چهار ماهه اخیر نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از 36 درصد افت داشته است. علت چیست و چرا روند نزولی تجارت ایران هر ماه بیشتر می‌شود؟

به گزارش تراز ،اخیرا آمارهای منتشر شده از سوی گمرک جمهوری اسلامی ایران گویای کاهش 36 درصدی تجارت خارجی ایران در چهار ماهه اول امسال است؛ به طوری که در این مدت صادرات ۱۵.۲۰ درصد و واردات ۲۰.۱۸ درصد کاهش نشان داشته است.

در چهار ماهه اول سال جاری صادرات معادل ۱۴ ميليارد و ۱۵ ميليون دلار و واردات هم ۱۳ ميليارد و ۸۲۲ ميليون دلار بوده‌است. همچنين ميزان وزنی كالاهای صادراتی كشورمان در مدت يادشده ۳۲ ميليون و ۴۴۲ هزار تن و ميزان وزنی كالاهای وارداتی نيز ۱۱ ميليون و ۳۹۲ هزار تن گزارش شده‌ است.

محمد لاهوتی، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران و رئیس کنفدراسیون صادرات در این زمینه با بیان این که روند کاهنده تجارت خارجی رو به بیشتر شدن است، اظهار کرد: مسئولان باید پاسخگوی کاهش تجارت خارجی باشند. وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان توسعه تجارت باید پاسخگو باشند که چرا چنین اتفاقی در حال رخ دادن است.

وی ادامه داد: در چهار ماهه اول امسال 15 درصد کاهش صادرات بسیار نگران‌کننده‌ است. دغدغه کاهش تجارت را ما از ما‌ه‌ها قبل که تجارت رو به کاهش گذاشته بود با مسئولان مطرح کرده بودیم اما تنها جواب آنها این بود که در مقابل کاهش 30 درصدی صادرات میعانات گازی صادرات پتروشیمی در حال افزایش است.

 لاهوتی با بیان این که مسئولان معتقد هستند قیمت‌های جهانی رو به کاهش است، تصریح کرد: سازمان توسعه تجارت اعلام کرده بود که در سال جاری حمایت از صادرات غیر نفتی را در برنامه خود گنجانده‌ست و حتی پیش‌بینی صادرات 60 میلیارد دلاری شده بود اما این اتفاق نیفتاد.

 عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر این که تمام هم و غم ما در ابتدای سال جاری این بود که به دلیل کاهش قیمت نفت شاخه‌های دیگر صادرات تقویت شود، بیان کرد: این اتفاق رخ نداد و روند کاهنده صادرات غیرنفتی رو به افزایش است. ماه قبل 10 درصد کاهش صادرات اعلام شد و این ماه 15 درصد.

 وی افزود: از طرف دیگر در بسیاری از بخش‌ها مثل معدن تصمیمات اشتباهی گرفته شد که به کاهش صادرات منجر شد. سال قبل با وضع عوارض صادراتی بازارهای جهانی را از دست دادیم و دیگر نتوانستیم جایگاه خود را در این بازارها پیدا کنیم.

 لاهوتی با اشاره به این که در مورد چرم هم این اتفاق رخ داد، گفت: دولت اول عوارض صادراتی را ایجاد کرد، سپس آن را لغو و دوباره عوارض صادراتی را وضع کرد که این تنش‌ها باعث کاهش 40 درصدی صادرات چرم شد. در سال 92 صادرات چرم 200 میلیون دلار بود که در سال 93 به 150 میلیون دلار رسید و امسال بعید می‌دانم به 100 میلیون دلار هم برسد.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر این که سازمان توسعه تجارت باید پاسخگو این اتفاق و به دنبال رفع موانع آن باشد، بیان کرد: مورد سوم که در کاهش آمار تجارت تاثیرگذار بود بحث توافق هسته‌ای است که از فروردین ماه این مباحث آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

 وی بیان کرد: این موضوع وقفه‌ای را در بازار ایجاد کرده‌ است، زیرا تجار نمی‌توانند آینده را یش‌بینی کنند. اگر توافق نمی‌شد یک تاثیر و اگر توافق می‌شد که شد همه نگران آزاد شدن شدن ارز‌های بلوکه شده ایران و تاثیر آن بر اقتصاد بودند.

 لاهوتی در پایان با اشاره به این که با اتفاقات رخ داده امیدواریم آرامش به بازار باز گردد، یادآور شد: اما میزان کاهش تجارت قطعا دلیل بسیار فراتری از فضای روانی بر تجار دارد.


منبع: اقتصاد نیوز



زمانبندی انتشار: 5 مرد 1394 - 16:09





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن