تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833404853
بهترين ظرفيت براي حملونقل داخلي، ايران بوئينگ ۷۳۷-۴۰۰ و ۵۰۰ است
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ مرداد ۱۳۹۴ (۱۵:۷ب.ظ)
بهترين ظرفيت براي حملونقل داخلي، ايران بوئينگ ۷۳۷-۴۰۰ و ۵۰۰ است موج - کارشناس صنعت هوانوردي، گفت: به لحاظ اين که متوسط ساعت پروازي در ايران يک ساعت و سي دقيقه تخمين زده ميشود، بهترين ظرفيت براي حملونقل داخلي ايران، يک هواپيماي ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفره از جمله بوئينگ ۷۳۷-۴۰۰ و ۵۰۰، ايرباس ۳۲۰، امبرائر ۱۹۵، بمباردير CRJ۱۰۰۰ و سوخو ۱۰۰ است.
به گزارش خبرگزاري موج، بعد از توافق هستهاي اميدواريها براي نوسازي و به عبارتي جوانسازي صنعت هوانوردي ايران و بهطور خاص ناوگان حملونقل هوايي بيشتر شد که در اين زمينه ناوگان مورد نياز آسمان ايران و توجيه اقتصادي آنها براي ناوگان هوايي ايران قابل بررسي است.
توافق اخير هستهاي و بهاصطلاح برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) فصل جديدي را در پيشروي توسعه صنعت هوانوردي کشور گشود بهطوريکه شرکتهاي مختلف در زمينههاي صنعت هوانوردي از جمله تأمين ناوگان، توسعه تجهيزات، تعمير و نگهداري هواپيما و غيره آمادگي خود را براي همکاري با ايران اعلام کردند.
همانطور که وزير راه و شهرسازي مطرح ميکند: براي سرمايهگذاري در توسعه ناوگان هوايي ايران طي ۱۰ سال آينده نياز به سرمايهگذاري ۲۰ ميليارد دلاري وجود دارد. در همين حال روز گذشته محمد خداکرمي سرپرست سازمان هواپيمايي کشوري با بيان اينکه نوسازي ناوگان هوايي کشور نيازمند سالانه 1.5 ميليارد دلار است گفت تأمين ناوگان حملونقل هوايي ايران براساس سه شاخص کمي، کيفي و تنوع اولويتبندي ميشود. وي تأمين هواپيماي متناسب با فرودگاههاي محروم را از برنامههاي اين سازمان عنوان کرد.
اما؛ سوالي که شايد به ذهنها خطور کند اين است که آسمان ايران نيازمند چه نوع هواپيمايي است.
در همين زمينه يک کارشناس ارشد صنعت هوانوردي درباره وضعيت ناوگان ايران بعد از لغو احتمالي تحريمها گفت: مسافران بخش حملونقل هوايي شايد انتظار داشته باشند با لغو تحريمها، بلافاصله مسافران سوار هواپيماهاي ايرباس ۳۵۰، ايرباس ۳۸۰ و بوئينگ ۷۷۷ و ۷۸۷ خواهند شد در حالي که اندکي بايد درنگ کنند.
وي ادامه داد: با فرض اين که همين امروز راه خريد هواپيمابر خطوط هوايي ايراني باز شده است و هر نوع هواپيمايي با هر سني اجازه ورود به ايران پيدا کند؛ آيا خط هوايي، يک فروند MD سه ميليون دلاري را با ۱۶۸ صندلي و درآمد ساعت صندلي ۴۵ دلار رها کرده و يک جت ۶۰۰-۷۳۷ جديد ۱۶۰ ميليون دلاري را با همان نفر صندلي خريداري خواهد کرد؟
باستاني با طرح اين سوال که آيا ايرلاينهاي ايراني با توجه به محدوديت نقدينگي توانايي مالي براي پرداخت چنين مبالغي را حتي براي يک فروند خواهند داشت؟ گفت: تمام ناوگان بيشتر شرکتهاي هواپيمايي ايران در مجموع ۳۰ ميليون دلار هم ارزش مالي ندارند. يعني اگر ۵ ايرلاين ايراني تمام داشتههاي خود را با يکديگر به اشتراک گذارند، ميتوانند يک فروند هواپيماي جديد وارد ناوگان ايران کنند؛ حال شرکت هواپيمايي ملي ايران (هما) باقي ميماند که يک ايرلاين دولتي بوده و شايد حمايت دولت بتواند محبوبترين ايرلاين ايران را از فرش به عرش برساند که در اين مورد هم دولت با مشکلات بودجهاي فراواني دستوپنجه نرم ميکند.
اين کارشناس ارشد صنعت هوانوردي همچنين با بيان اين که البته برداشته شدن تحريمها، افق تازهاي در مهندسي و تعميرات خطوط هوايي ايران ترسيم خواهد کرد، اظهار کرد: قطعات هواپيما اکنون (پيش از لغو تحريم) با واسطه و با قيمت چند برابري و زمان طولاني، به دست خط هوايي رسيده و در اکثر مواقع نوش دارو پس از مرگ سهراب است.
وي ادامه داد: هواپيماها به دليل نرسيدن قطعه زمينگير ميشوند و يا به دليل نقص فني ناشي از نرسيدن بهموقع قطعات، تأخيرهاي چند ساعته، چند روزه و يا لغو کامل پروازها را منجر ميشوند. همه اين موارد علاوه بر اين که ضررهاي مالي را متوجه ايرلاين ها ميکند، رنجش خاطر مسافران و به دنبال آن کروي پروازي (خدمه پرواز) و به ويژه مهمانداران خطوط هوايي را به دنبال دارد.
باستاني افزود: بنابراين با لغو تحريمها، ميتوان اميدوار به مديريت آسانتر و نظام منسجمتري در مهندسي و تعميرات بود که خود تأثير بسزايي در کاهش تأخير پروازها و به دنبال آن رضايت بيشتر مسافران خواهد داشت و هواپيماهاي زيادي را که در فرودگاههاي مختلف کشور زمينگير شدهاند، عملياتي خواهد کرد. اگرچه بدنه صنعت هوانوردي ايران البته نه صرفا به دليل تحريمها بيمار است، اما؛ به هر جهت، نياز مبرم به هواپيما و توسعه ناوگان، امري انکارناپذير است به همين دليل خريد هواپيما پس از لغو تحريم، برنامه شماره يک صنعت هوانوردي ايران خواهد بود.
اين کارشناس صنعت هوانوردي با بيان اين که درباره اينکه چه نوع هواپيمايي با توجه به ظرفيتهاي موجود ميتواند درماني براي صنعت بيمار هوانوردي باشد، گفت: به لحاظ اين که متوسط ساعت پروازي در ايران يک ساعت و سي دقيقه تخمين زده ميشود، بهترين ظرفيت براي حملونقل داخلي ايران، يک هواپيماي ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفره از جمله بوئينگ ۷۳۷-۴۰۰ و ۵۰۰، ايرباس ۳۲۰، امبرائر ۱۹۵، بمباردير CRJ۱۰۰۰ و سوخو ۱۰۰ است.
وي با تأکيد بر اينکه هواپيماهاي مذکور به لحاظ نوع، ظرفيت و عمر متناسب با آسمان ايران است، به بررسي هزينه اين هواپيماها پرداخت و درباره هواپيماي امبرائر ۱۹۵ گفت: هواپيماي امبرائر ۱۹۵ ساخت شرکت برزيلي امبرائر، با قيمت تقريبي ۴۷ ميليون دلار، اولين پرواز خود را در سال ۲۰۰۴ انجام داده است و اگر در سال ۲۰۱۶ اقدام به خريد شود، عمر اين هواپيما در آن سال ۱۲ ساله است و حداقل حدود ۱۸ ميليون دلار هزينه دارد. بنابراين به لحاظ سرمايه و با اين درآمد ساعت صندلي، توجيه اقتصادي و بازرگاني براي ايرلاين نداشته و اين گزينه احتمالا حذف ميشود.
باستاني همچنين درباره ايرباس ۳۲۰، گفت: اين نوع هواپيما از ناوگان محبوب خانواده ايرباس است که خريد اين هواپيما با سن پايين، توجيه بازرگاني براي ايرلاين ندارد و هواپيماي با سن بالاتر که اکنون هم در کشور ايران پرواز ميکنند، به لحاظ هزينه تعميرات و نگهداري سنگين بوده و درآمد خط هوايي را نسبت به هر ساعت صندلي کاهش خواهد داد. با اين وجود، به جهت اين که توانمندي در داکيومنتري (DOCUMENTARY) و مهندسي و تعميرات اين تايپ هواپيما در کشور ايجاد شده است، ميتواند گزينه مناسبي براي پروازهاي داخلي و منطقهاي خطوط هوايي ايران باشد.
اين کارشناس صنعت هوانوردي به هواپيماي سوپر جت سوخو ۱۰۰ اشاره کرد و افزود: اولين جت تجاري فوق پيشرفته شرکت هواپيماسازي سوخوي روسيه، گزينه ديگري براي آسمان ايران است. هواپيمايي که با کاکپيت شبه غربي و دو موتور جت در زير بالها و صندليهاي زيبا و کابين دلنواز، ميتواند انتخاب خطوط هوايي ايراني باشد.
وي ادامه داد: به لحاظ فني و نوع گواهينامه، اين هواپيماي روسي تأييديه آژانش امنيت پروازي اروپا (EASA) را از اروپا دارا بوده، اما؛ با توجه به اينکه ايرانيان دلخوشي از هواپيماي روسي از جمله توپولوف ندارند بايد گفت اين نوع هواپيما از ساير هواپيماهاي روسي پيشي گرفته است. همينطور تاکنون بيش از ۳۰۰ فروند از اين هواپيما توسط کشورهاي بلوک شرق، مکزيک، آمريکا، لائو و... سفارش داده شده که تعدادي از آنها در ايرلاينهايي مثل ايرفلوت روسيه عملياتي هستند.
باستاني ادامه داد: اين هواپيماي ۳۰ ميليون دلاري، در اولين پرواز نمايشي خود در سال ۲۰۱۱، در اندونزي به کوههاي اطراف جاکارتا برخورد کرد و همه سرنشينان آنکه از مديران سوخو و خبرنگاران بودند، جان خود را از دست دادند. اگرچه علت سانحه کشيدن فيوز هشدار توسط خلبان و کاهش ارتفاع غيرمجاز عنوان شد، نگراني اهالي هوانوردي را در خريد اين هواپيما به دنبال داشت. از معايب اين هواپيما نيز ميتوان به اشکال در مدارک و کتابهاي هواپيما و هزينه بالاي قطعات آن و همينطور ارائه خدمات سوخو با تأخير زماني اشاره کرد.
اين کارشناس ارشد صنعت هوانوردي درباره هواپيماي بمباردير CRJ۱۰۰۰ نيز گفت: هواپيماي محبوب کانادايي ساخت شرکت بمباردير که اولين پرواز خود را در سال ۲۰۱۰ انجام داده است با قيمت تقريبي ۴۶ ميليون دلار، يکي از بهترين هواپيماها به لحاظ عملکرد و کارايي براي آسمان ايران است و به دلايلي که براي هواپيماي امبرائر ذکر شد، خطوط هوايي توانايي مالي خريد اين هواپيما را ندارند و اگر هم داشته باشند، با درآمد هر ساعت صندلي حال حاضر، توجيه بازرگاني نخواهد داشت.
باستاني به بررسي هواپيماي بوئينگ ۷۳۷ اشاره کرد و گفت: اما؛ محبوبترين جت تجاري جهان، بوئينگ ۷۳۷، از آنجايي که مدل ۴۰۰، ۵۰۰ و ۶۰۰ آن به سن اقتصادي براي ورود به بازار ايران رسيدهاند، بهترين گزينه براي تسخير آسمان ايران است. بهترين هواپيما به لحاظ فني، سازگاري با آبوهوا، تأمين قطعات (در صورت لغو تحريم) و محبوبيت در بين جامعه خلبانان، همين جت ۷۳۷ خواهد بود.
وي با اشاره به اين که بررسيهاي فوق در خصوص هواپيماهاي مناسب جهت پروازهاي داخلي و منطقهاي صورت گرفت و هواپيماهاي دور برد جهت انجام پروازهاي مسيرهاي طولاني موضوع متفاوتي است، گفت: از آنجايي که درآمد هر ساعت صندلي ايرلاين هاي داخلي، تقريبا برابر با ايرلاين هاي خارجي است، خريد هواپيماي جديد توجيه بازرگاني پيدا ميکند.
باستاني افزود: از هواپيماهاي مناسب خريد براي انجام پروازهاي خارجي دور برد خطوط هوايي ايران، ميتوان به ايرباس ۳۳۰، ايرباس ۳۴۰، ايرباس ۳۸۰، بوئينگ ۷۴۷ (۸۰۰)، بوئينگ ۷۷۷ و بوئينگ ۷۸۷ اشاره کرد.
وي گفت: از آنجايي که توانمندي هواپيماي دوربرد بوئينگ ۷۴۷ در ايران ايجاد شده و از نخستين هواپيماهاي با برد طولاني ايران نيز بوده است، ملکه آسمانهاي ساخت شرکت بوئينگ، ميتواند گزينه مناسبي باشد. همينطور بوئينگ ۷۷۷ که مهمترين و البته مرموزترين سانحه آن، ناپديد شدن هواپيماي ۷۷۷ خطوط هوايي مالزي در سال ۲۰۱۴ و بر فراز درياي چين جنوبي است که پس از گذشت بيش از يک سال از آن جريان، هيچ اثري از سرنشينان و هواپيما نيست تا مرموزترين سانحه هوانوردي قرن را به نام خود ثبت کند. با اين وجود، هنوز هم يکي از امنترين و محبوبترين جتهاي تجاري دور برد دنيا همين بوئينگ ۷۷۷ به شمار ميرود.
باستاني در ادامه با بيان اين که استفاده از فرصت احتمالي لغو تحريم زاويه پنهان ديگري است که ميتوان به آن پرداخت گفت: لغو تحريمهاي غرب عليه ايران فرصتي است که بايد آن را غنيمت شمارد.
اين کارشناس صنعت هوانوردي ايران گفت: پيشنهاد ميشود از آنجايي که صنعت هوانوردي با جان مسافران هوايي سروکار دارد، با برداشته شدن تحريمها، از همه ظرفيتهاي ملي و اقتصادي کشور استفاده شود و هواپيماهاي با سن پايين (ترجيحا جديد) و قطعات و موتور در حد توان خريداري شود و توانمنديهاي لازم در حداقل زمان کسب شده تا توشهاي ارزشمند براي صنعت هوانوردي غيرنظامي کشور جمعآوري گردد.
وي گفت: در شرايطي که احتمالا به دست ميآيد فرصت را براي ايمن کردن آسمان ايران بايد غنيمت شمرد تا پرندههايي درخور مسافران ايراني وارد ناوگان حملونقل هوايي ايران شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]
صفحات پیشنهادی
ظریف: زورگویان ظرفیت مدیریت دیپلماسی را ندارند |اخبار ایران و جهان
ظریف زورگویان ظرفیت مدیریت دیپلماسی را ندارند کد خبر ۵۱۸۳۳۷ تاریخ انتشار ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۲ ۳۶ - 20 July 2015 محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه گفت کسانی که پس از توافق در وین همچنان از کاربرد زور سخن می گویند ظرفیت و توانایی لازم برای مدیریت پیشبرد و تثبیت دیپلماسی را ندارند ظنخستوزیر هند: ایران یک مسیر حملونقل فوقالعاده برای آسیای مرکزی است
یکشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۶ ۰۱ نخستوزیر هند موقعیت جغرافیایی ایران را مسیر ارتباطی میان آسیای مرکزی و خلیج فارس دانست و گفت این کشور میتواند اصلیترین مسیر ترانزیت برای کشورهای آسیای مرکزی باشد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا تارندرا مودی نخستوزیر هند روز شنبه در یکهمیشه دوست داشتم بهترین دروازهبان ایران شوم بیرانوند: اولین هدف ما فینالیست شدن در لیگ قهرمانان آسیا است
همیشه دوست داشتم بهترین دروازهبان ایران شومبیرانوند اولین هدف ما فینالیست شدن در لیگ قهرمانان آسیا استدروازهبان تیم فوتبال نفت تهران گفت اولین هدفمان در فصل آینده رسیدن به فینال مسابقات لیگ قهرمانان آسیا است به گزارش خبرگزاری فارس علیرضا بیرانوند قبل از حضور در مراسمپورمحمدی: ملت ایران برخی ظرفیتهای خود را در این مذاکرات نشان داد
یکشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۸ وزیر دادگستری گفت ملت ایران برخی ظرفیتهای خود را در این مذاکرات نشان داد و این مذاکرات صرفاً یک توافق نیست بلکه کشمکش گفتمانی و جدال حق بر باطل است به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا حجتالاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی در مراسآمادگی بوئینگ برای فروش و لیزینگ هواپیما به ایران
آمادگی بوئینگ برای فروش و لیزینگ هواپیما به ایران اقتصاد > صنعت - ایسنا نوشت رویترز در گزارشی نوشت در پی امضای توافق هستهای میان ایران و شش قدرت بزرگ جهان که فرصتهای قابل توجهی را برای شرکتهایی مانند بوئینگ و ایرباس ایجاد میکند فروش هواپیماستاد مدیریت حملونقل و سوخت به وزارت رفت |اخبار ایران و جهان
ستاد مدیریت حملونقل و سوخت به وزارت رفت هیات وزیران با انتزاع ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت از نهاد ریاست جمهوری و انتقال آن به وزارت راه و شهرسازی موافقت کرد کد خبر ۵۲۰۰۴۸ تاریخ انتشار ۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۵۱ - 27 July 2015 هیات وزیران با انتزاع ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت ازمراسم برترینهای لیگ چهاردهم بیرانوند بهترین دروازهبان فوتبال ایران شد
مراسم برترینهای لیگ چهاردهمبیرانوند بهترین دروازهبان فوتبال ایران شددروازهبان تیم فوتبال نفت تهران به عنوان برترین دروازهبان فوتبال ایران در لیگ چهاردهم انتخاب شد به گزارش خبرگزاری فارس علیرضا بیرانوند سیدمهدی رحمتی و رشید مظاهری3 دروازهبانی بودند که نامزد برترین&zwnحضور گردشگران خارجی بهترین راه مقابله با تبلیغات علیه اسلام و ایران
مشهد حضور گردشگران خارجی بهترین راه مقابله با تبلیغات علیه اسلام و ایران مدیر موسسه گفتگوی دینی وحدت گفت حضور گردشگران خارجی بهترین راه برای راستی آزمایی و مقابله با تبلیغات گسترده دشمن علیه اسلام و ایران است به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد &nbsحریق انبار ۱۵۰۰ متری در جنوب پایتخت |اخبار ایران و جهان
حریق انبار ۱۵۰۰ متری در جنوب پایتخت سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از آتش سوزی گسترده در انبار بزرگ کالا در خیابان فداییان اسلام خبر داد کد خبر ۵۱۸۰۵۸ تاریخ انتشار ۲۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۲ ۱۲ - 19 July 2015 سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از آتبهترین کرم های برنزه کننده بازار ایران
برنزه شوید اما نه با آفتاب بهترین کرم های برنزه کننده بازار ایران شاید تا امروز بهترین راهحل برای برنزه شدن پوستتان آفتاب بوده است اما شما با كرمهای آرایشی هم میتوانید خود را برنزه نشان دهید اتوبرنزها تاثیر زیادی روی رنگ پوستتان دارند و شما را تیرهتر نشان میدهند مجلهایرانیها سزاوار بهترینها هستند
جمعه ۲۶ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۱۸ رئیس جهاد دانشگاهی لرستان گفت شایسته نیست کشوری با مردمی معتقد تحصیل کرده و تا به این حد غنی به لحاظ منابع انسانی و محیطی حتی یک نفر فقیر داشته باشد دکتر سیدعلی نادر دهقانیالوار در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه لرستان با آردوران سری دوزی در صنعت خودرو تمام شده است / ایرانی لایق بهترین خودروهاست
یک کارشناس خودرو دوران سری دوزی در صنعت خودرو تمام شده است ایرانی لایق بهترین خودروهاست رقابت بین خودروسازان داخلی و خارجی به شکلی پیش می رود که دیگر نمی توان انتظار داشت مردم هر خودرویی را با هر کیفیتی خریداری کنند به گزارش خبرنگار صنعت گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان امتوسط عمر هواپیماهای ایرلاین های ایران چند سال است؟ / بوئینگ برای حفظ جان مسافران می آید
متوسط عمر هواپیماهای ایرلاین های ایران چند سال است بوئینگ برای حفظ جان مسافران می آید اقتصاد > صنعت - تسنیم نوشت فوربس طی گزارشی با اشاره به سالخورده بودن ناوگان هواپیماهای مسافربری در ایران نوشت اکنون که توافق جامع هسته ای به امضا رسیده احتمالا فصل جدیدی در صناخبار ایران و جهان | - مراسم انتخاب بهترینهای لیگ چهاردهم فوتبال
مراسم انتخاب بهترینهای لیگ چهاردهم فوتبال مراسم انتخاب بهترینهای لیگ چهاردهم فوتبال شامگاه شنبه در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد مهدی زارع ۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۰ ۴۲پشت پرده حذف بهترین لیبروی جهان از تیم ملی |اخبار ایران و جهان
پشت پرده حذف بهترین لیبروی جهان از تیم ملی کنار گذاشتن فرهاد ظریف و شرط گذاشتن برای وی اتفاقی غیرمنتظره بود این شرط درحالی منظور شده که مسئولان فدراسیون زمانی که به این بازیکن نیاز داشتند او را با التماس به تیم ملی برگرداندند کد خبر ۵۱۹۴۳۶ تاریخ انتشار ۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۱۷ -هیات تجاری افغانستان برای بازدید از ظرفیتهای سرمایه گذاری وارد ایران شد
هیات تجاری افغانستان برای بازدید از ظرفیتهای سرمایه گذاری وارد ایران شد زابل- ایرنا- هیات تجاری بازاریابی و سرمایه گذاری ولایت قندهار افغانستان روز شنبه به منظور بازدید از ظرفیت های سرمایه گذاری در سیستان و بلوچستان از طریق مرز میلک وارد ایران شد به گزارش ایرنا این هیات پس از وانتخاب سه ایرانی به عنوان بهترینهای لیگ جهانی والیبال در نظرسنجی سایت Worldofvolley
انتخاب سه ایرانی به عنوان بهترینهای لیگ جهانی والیبال در نظرسنجی سایت Worldofvolleyسه بازیکن تیم ملی والیبال ایران در یک نظرسنجی در جمع برترینهای لیگ جهانی قرار گرفتند به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس سایت worldofvolley که یکی از سایتهای معتبر والیبال جهان است از چن-
گوناگون
پربازدیدترینها