تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837270710
اینترنت و دنیای جدید
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اینترنت و دنیای جدید
همه ما از فواید وجود اینترنت در زنگی روزمره آگاه هستیم، اما از طرفی شاهد تغییرات و تاثیرات منفی آن در زندگی شخصی، خانوادگی، فرهنگ و روابط و رفتار های اجتماعی نیز هستیم.
آفتاب : همه ما از فواید وجود اینترنت در زنگی روزمره آگاه هستیم، اما از طرفی شاهد تغییرات و تاثیرات منفی آن در زندگی شخصی، خانوادگی، فرهنگ و روابط و رفتار های اجتماعی نیز هستیم.
اینترنت نحوه ی تعامل و ارتباط را با دوستان و حتی در محیط کاری، با همکاران تغییر داده است. به عنوان مثال برای ابراز احساساتمان کافی است به جای خنده ی بلند از سه حرف (lol) استفاده کنیم و احساس خوشحالی یا خنده مان را دیجیتالی به اشتراک بگذاریم.
سرعت:
دسترسی سریع و آسان به اطلاعات و ارتباطات، سطح توقع و استاندارد ها را بالا برده است. بدین صورت که با عادت کردن به سرعت بالا، رفته رفته فرهنگ عجول بودن در شخصیتمان شکل می گیرد، به طوری که آمار نشان داده است اگر ویدیویی آنلاین در 2 ثانیه اول نمایش داده نشود، بیشتر مردم شروع به ترک آن صفحه می کنند.
همچنین این دسترسی آسان، سطح تحمل زمان پاسخگویی را کم کرده، به طوری که بیشتر افراد با عدم دریافت پاسخ سریع، دلخور و ناراحت می شوند یا حتی در بعضی مواقع باعث نگرانی و دلشوره ی آنها می شود.
دوستی:
اینترنت، دوستی ها را تغییر داده است. گذشته را به زمان حال آورده است و رخداد های گذشته را طوری ثبت کرده است که در زمان حال نیز بسیاری از مردم همچنان می بایستی پاسخگو باشند. دوست های حقیقی و مجازی طوری تثبیت شده اند که حذف و دوری از وقایع و زندگی خصوصیشان تقریبا غیر ممکن شده است.
رقابت:
دسترسی آسان به عکس های اطرافیان باعث مقایسه و رقابت بیشتر شده است. با وجود آگاهی نسبت به اینکه عکس ها فقط لحظات خوش زندگی را ثبت می کنند و نمای واقعی زندگی و مشکلات آن را به تصویر نمی کشند، اما نا خودآگاه خود را با دیگران مقایسه می کنیم و با تمرکز بر زندگی دیگران با واقعیت زندگی خود فاصله می گیریم و با گذشت زمان دلسردی و سر افکندگی را جایگزین آرامش و آسایش خود و عزیزانمان می کنیم.
قدرت:
اینترنت به مردم، افکار و صدایشان قدرت بخشیده است. با به اشتراک گذاشتن عکس ها و فیلم هایشان توانسته اند چهره ای از خود بسازند که با واقعیتشان تفاوت دارد. همچنین به وجود آمدن شغل های کاذبی مانند فروشنده، مشاور، مانکن، بدن ساز و ... را شاهد هستیم که معمولا بدون اعتبار و مدرک، مجوز و تجربه کافی هستند اما دوستان و طرفداران بسیاری در سر تاسر دنیا دارند.
تعریفی دیگر:
پس بیایید تعریفمان را از دوستی عوض کنیم که دنیای دوستی هم اکنون به شکل دیگریست، از همسایه ی خود بی خبریم در حالی که از افراد غریبه ی آن سر دنیا با خبریم. معاشرت و تفریحمان در دنیای مجازی، بدون حضور فیزیکی دوستان حقیقی محدود شده است.
دریافت اخبار دنیا نیز به صورت دیگریست. امروز فقط دنبال اخبار زندگی آدم های معروف نیستیم، بلکه زندگی شخصی کسانی که به هر دلیلی معروف شده اند یا کاراکتر های مجازی جالبی در ذهن مردم ایجاد کرده اند، برایمان جذاب تر است و آنقدر در این رخداد ها و اتفاقات بیهوده غرق شده ایم که مسائل و مشکلات زندگی خودمان را فراموش کرده ایم و ارزش خود و زندیگیمان را در یک لایک یا کامنت خوب از طرف دیگران می بینیم.
سفر:
سفر، معنا و مفهوم خود را از دست داده است. سفر های داخلی دیگر سفر محسوب نمی شوند چرا که در برابر عکس های به اشتراک گذاشته شده دوستان و کاربران اینستاگرام در سر تا سر دنیا، رفتن به شمال یا دیگر شهرستان ها خیلی به چشم نمی آیند.
مردم بیشتر از آنکه از سفرشان لذت ببرند، بر روی ثبت و به اشتراک گذاشتن آن در دنیای مجازی متمرکز شده اند. بخشی از لذت های با دوستان و نزدیکان خود بودن و گردشگری، منتقل شده به اشتراک گذاری وجه و نمای لذت بردن با دوستان در فضای مجازی، هر چند واقعیت نداشته باشد.
ازدواج:
اینترنت با آنکه دسترسی به مردم را آسان کرده و شرایط آشنایی بین افراد را فراهم آورده است اما، انتخاب را دشوار تر کرده و به دلیل وجود گزینه های بیشتر و بهتر تصمیمگیری را مشکل کرده است.
به وجود آمدن روابط احساسی تند و سریع، عشق های کاذب، موقت و سطحی روند ازدواج و ارزش ها را تغییر داده است و باعث متزلزل شدن روابط زنا شویی شده است. در دنیای جدیدمان انسان بودن، عشق، اعتماد، احترام، مهربانی، صبر و گذشت که پایه های اصلی زندگی و روابط زناشویی هستند کمرنگ شده است.
حتی با مدرنیزه شدن که اینترنت نقش بسزایی در آن دارد، ازدواج های نا همگون از لحاظ اجتماعی، فرهنگی، مالی، مذهبی و تحصیلی بیشتر شده است که می توانند دلایلی برای نا موفق بودن و حتی جدایی زندگی زنا شویی باشند.
عمل زیبایی:
بنا به گزارش NewMediaTrendWatchتقریبا بیش از یک میلیارد نفرسرتاسر جهان ازشبکه های اجتمایی استفاده می کنند که بیش از نیمی از آنان بطور روزانه بیش از یک بار از آن استفاده می نمایند. متخصصین می گویند که محبوبیت این شبکه های اجتماعی نه تنها در نحوه تربیت بچه ها تاثیر گذاشته بلکه حتی باعث ازدیاد عمل های زیبایی شده و حتی شاخص های جدید عمل های زیبایی نیز بوجود آورده.
خوب است بدانیم که چرا تعداد جراحی های زیبایی به شدت افزایش یافته است؟
افراد با در اختیار قرار دادن عکس و چهره ی خود در فضای مجازی و به دنبال آن با توجه به نظرات مثبت و منفی دیگران راجع به چهره یا بدن خود تصمیم می گیرند و به عمل های زیبایی سینه، شکم، بینی، چانه، تزریق ژل در نقاط مختلف بدن روی می آورند تا مطابق میل و استاندارد شبکه های اجتماعی شوند غافل از اینکه این عمل ها و تغییرات غیر قابل برگشت هستند و در برخی موارد عوارض جدی به همراه دارند که سلامت فرد را به خطر می اندازد.
تمرکز:
جریان اطلاعات سریع و زیاد روزمرگی باعث شده در مقابل تاخیربیشتر حساس باشیم و همچنین روی توان تمرکزو حافظه بلند مدت تاثیرگذاشته و ذهن را به تصمیمات کوتاه مدت و آنی سوق داده. میزان اثر بخشی و کارایی افراد در هر زمینه ای نیز بخاطر همین عدم تمرکز کم شده.
حریم خصوصی:
زندگی شخصی، کاری و حریم خصوصی افراد تحت تاثیر این مدرنیزه شدن قرار گرفته است به طوریکه اگر شخصی نخواهد وارد این عرصه و دنیای مجازی شود، دوستان با به اشتراک گذاشتن عکس یا اطلاعات دیگر به حریم خصوصی فرد بی احترامی کرده اند. همچنین باعث شده که مردم جور دیگری رفتار کنند و بر رفتار، گفتار و نوشتار خود محتاط شوند که این عاملی است بر تغییر فرهنگمان...
نتیجه گیری:
در جواب به 2 مطلب می بایست اشاره کرد: آگاهی و مدیریت، که البته شکل آن برای هر کس منحصر به فرد و متفاوت است و فرمول خاص و مشترکی ندارد.
بطور کلی می بایستی مدیریت زندگی شخصی را با توجه به تغییرات سریع پیرامونمان، تقویتو تمرین کنیم. از آنجایی که جلوی این تغییرات را نمی توانیم و یا نمی خواهیم بگیریم باید خود را با دنیای جدید وفق دهیم و سعی کنیم بر روی اهداف اصلیمان متمرکز باشیم تا از مسیر منحرف نشویم و به بیراهه نرویم. این عوامل فقط انحراف ایجاد کرده که با توجه به سرعت زندگی بالا می تواند روز به روز فاصله مان را از اهداف اصلی بیشتر کند لذا در وهله اول به شناخت خود و آگاهی از ضعف های خود میبایستی پی ببریم و در وهله دوم از تغییرات، عامل های بجود آورنده و ریشه تغییرات آگاه باشیم و سپس راه های مقابله با آن را در حد ممکن بشناسیم.
در نهایت نیز توصیه میشود که خود را در نکات مثبت متمرکز کنید تا از این تغییرات بهره بجویید.
هم چنین منطبق شدن سریع به محیط دنیای جدید و تمرین عدم مقایسه پی در پی و متمرکز شدن روی خوبی های هر دوره از زندگی (در هر جا و هر شرایطی) و تغییر تاثیر منفی بر خود چیزی است که همگی باید تمرین کنیم.
دنیای دیگر:
عادت و نیاز روزمره به اینترنت اعتیاد آور شده بطوری که عدم دسترسی به آن باعث سلب آرامش و آسایش شده و عدم ارتباط با دوستان در فضای مجازی از مدت زمانی بیشتر باعث افسردگی هم میتواند بشود.
• بیش از 230 میلیون توئیت روزانه ارسال می شود.
• بیش از 800 میلیون آپدیت در فیسبوک رخ می دهد.
• چهار میلیارد نفر هر روز در یوتوب ویدیو می بینند.
• بیش از یک میلیارد جستجو بتنهایی در سایت گوگل بطور روزانه انجام می گیرد.
• روزانه 4 میلیارد بازدید از سایت به اشتراک گذاری ویدیو یوتوب صورت می گیرد.
• در هر دقیقه در یوتوب بیش از60 ساعت ویدیو آپلود می شود.
میانگین ساعت های سپری شده توسط کاربران اینترنتی در جهان در هر ماه 16 ساعت بوده که:
• 22% در شبکه های اجتماعی،
• 21% در جست و جو،
• 20% در خواندن مطالب،
• 19% در ایمیل و ارتباطات،
• 13% در سایت های رسانه ای
• و 5% در خرید آنلاین بسر می برند.
حال می پرسیم آیا دنیای ما عوض نشده؟ آیا می توان مانند گذشته زندگی و حتی فکر کرد؟ یا باید خودمان را با دنیای جدید تغییر و وفق بدهیم ؟
بطور خلاصه می توان به بعضی معایب دیگر نیز اشاره کرد:
معایب:
1- وجود اطلاعات غلط و گمراه کننده.
2- دسترسی راحت به سایت ها و مطالب اغوا کننده که می تواند برای گروه هایی خطرناک باشد.
3- اعتیاد آوری استفاده از اینترنت که سبب می شود بعضی ها ساعت های متمادی در سایت های متنوع و جذاب گردش کنند.
4- عوارض جسمانی ناشی از اعتیاد به اینترنت و عدم تحرک در کودکان و جوانان، هیجانات زیاد و استرس ناشی از آن، بیحوصلگی و اشکالات اجتماعی ناشی از ضعف تعامل با افراد در جامعه...
5- طعمه قرار گرفتن افراد در مقابل تبلیغات وسیع تمام رسانه های دیجیتال و اینترنتی
6- تسهیل راهای تقلب و ایده ها و افکار دیگران را بنام خود عرضه کردن و یا کلاه برداریهای اینترنتی و عرضه محصولات تقلبی.
7- سرعت بالای دنیای دیجیتال بطور کلی سبب گردیده است تا تمرکز و اندیشه ژرف در افراد دچار نقصان شود.
8- امکان بسرقت رفتن اطلاعات شخصی و عوارض سوء ناشی از آن.
9- امکان خسارت های سنگین اقتصادی در اثر از کار افتادن اینترنت در اثر قطع برق و یا ویروس ها.
10- لطمه شدیدی که به ادبیات وارد می شود بدیل آنکه از کد ها و علایم بجای جمله های زیبا و موزون و قافیه دار استفاده می شود. حتی در محاوره های اینترنتی.
11- کاهش ارزش دوستی بدلیل دسترسی راحت و زیاد از حد
12- اعتیاد به "لایک" ها و ترشح دوپامین
13- خلا زندیگی های امروزه
14- فرو رفتن در دنیای مجازی و فاصله گرفتن با دنیای واقعی
15- از دست دادن ارتباط با طبیعت
نوشته شده توسط بنیانگذار سایتPersians Are Not Arabs
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]
صفحات پیشنهادی
نرخ بسته های جدید اینترنت موبایل ایرانسل اعلام شد
نرخ بسته های جدید اینترنت موبایل ایرانسل اعلام شد شناسهٔ خبر 2861868 - دوشنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۲۹ دانش و فناوری > فناوری اطلاعات و ارتباطات ایرانسل از عرضه سه بسته اینترنت همراه جدید هفتگی ماهیانه و شش ماهه برای استفاده در تمامی شبکه های نسل دو GPRS وEDGE نسل سه ۳G و نسایرانسل سه بسته جدید اینترنت همراه عرضه کرد
دوشنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۴ - ۱۷ ۴۳ ایرانسل از عرضه سه بسته اینترنت همراه جدید هفتگی ماهیانه و سه ماهه مقرون به صرفه و قابل استفاده در تمامی شبکههای نسل 2 GPRS و EDGE نسل 3 3G و نسل 4 4G LTE بدون محدودیت سرعت خبر داد به گزارش سرویس بازار ایسنا به نقل از روابط عمومیایرانسل بستهایرانسل3بسته جدید اینترنت عرضه کرد
ایرانسل3بسته جدید اینترنت عرضه کرد ایرانسل از عرضه سه بسته اینترنت همراه جدید هفتگی ماهیانه و سه ماهه مقرون به صرفه و قابل استفاده در تمامی شبکه های نسل دو GPRS و EDGE نسل سه 3G و نسل چهار 4G LTE بدون محدودیت سرعت خبر داد آفتاب بسته جدید هفتگی اینترنت همراه ایراقدرتنمایی جدیدترین ابرقهرمان دنیای سینما
قدرتنمایی جدیدترین ابرقهرمان دنیای سینما فرهنگ > سینما - شرکت مارول علاوه با معرفی جدیدترین ابرقهرمان دنیای سینما صدرنشین فروش سینماهای آمریکا شد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین «مرد مورچهای» با فروشی برابر با 58 میلیون دلار صدرنشین جدول فروش آخر هفایرانسل سه بسته جدید هفتگی، ماهانه و 6ماهه اینترنت همراه عرضه کرد
ایرانسل سه بسته جدید هفتگی ماهانه و 6ماهه اینترنت همراه عرضه کرد خبرگزاری پانا ایرانسل از عرضه سه بسته اینترنت همراه جدید هفتگی ماهیانه و سه ماهه مقرون به صرفه و قابل استفاده در تمامی شبکه های نسل دو GPRS و EDGE نسل سه 3G و نسل چهار 4G LTE بدون محدودیت سرعت خبر داد ۱۳۹ورود اپراتورهای جدید به بازار اینترنت از شهریور
در گفتگو با مهر اعلام شد ورود اپراتورهای جدید به بازار اینترنت از شهریور شناسهٔ خبر 2864591 - شنبه ۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹ ۳۵ دانش و فناوری > فناوری اطلاعات و ارتباطات معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات شرایط ورود اپراتورهای جدید به بازار اینترنت و تعیین تکلیف اپراتورهای قدیمی اروش جدید کلاهبرداری اینترنتی
روش جدید کلاهبرداری اینترنتی رئيس پليس فتا استان کرمانشاه گفت شهروندان مراقب روشهای جديد کلاهبرداري سارقان باشند به گزارش فرهنگ نیوز رئيس پليس فتا استان کرمانشاه سرهنگ علی شفیعی به ایسنا گفت بر اساس بررسی های به عمل آمده از شکایت برخی شهروندان نشان می دهد که افرادی باشناسایی حفره جدید امنیتی در بستر اینترنت توسط جوان بوکانی
شناسایی حفره جدید امنیتی در بستر اینترنت توسط جوان بوکانیحفره جدید امنیتی در بستر اینترنت توسط جوان بوکانی شناسایی شد احمد کرمی بوکانی کاشف حفره جدید امنیتی در بستر اینترنت امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بوکان از شناسایی حفره جدید امنیتی در بستر اینترنت خبر داد ورمان جدیدم را هم به نفع محیط زیست اینترنتی منتشر میکنم
حافظ خیاوی در گفتگو با مهر رمان جدیدم را هم به نفع محیط زیست اینترنتی منتشر میکنم شناسهٔ خبر 2862712 - سهشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۴۴ فرهنگ > شعر و ادب حافظ خیاوی با اعلام پایان تالیف رمان تازه اش از تصمیم خود برای انتشار آن در فضای وب خبر داد حافظ خیاوی در گفتگو با خبرنگار مبررسی جدیدترین موضوعات دنیای گوشیهای هوشمند در دانشگاه شریف
بررسی جدیدترین موضوعات دنیای گوشیهای هوشمند در دانشگاه شریفجدیدترین موضوعات دنیای گوشیهای هوشمند در جشنواره موبایل دانشگاه صنعتی شریف مورد بحث و بررسی قرار میگیرد به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف دومین جشنواره موبایل شریف به همت کیک ذره جدید در بزرگترین مرکز فیزیک هسته ای جهان کشف شد
رمزگشایی از نحوه تشکیل پروتون و نوترون یک ذره جدید در بزرگترین مرکز فیزیک هسته ای جهان کشف شد شناسهٔ خبر 2860287 - پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۵ دانش و فناوری > علم و دانش محققان بزرگترین مرکز فیزیک هسته ای جهان موفق به کشف ذره جدیدی با نام پنج کوارکی شده اند به گزارش خبرگزارمدیرکل فرودگاههای اردبیل خبر داد برقراری 5 پرواز جدید در فرودگاه اردبیل
مدیرکل فرودگاههای اردبیل خبر دادبرقراری 5 پرواز جدید در فرودگاه اردبیلمدیرکل فرودگاههای اردبیل گفت در دو ماه اخیر بیش از پنج پرواز فرودگاه اردبیل در مسیر اردبیل – تهران و بالعکس برقرار شده است به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل فخرالدین هاشمی صبح امروز در نشست با مسئولان فرودگکاریکاتور/ جدیدترین واکنش ظریف به ناراضیها!
کاریکاتور جدیدترین واکنش ظریف به ناراضیها شهاب جعفرنژاد در صفحه اینستاگرامش این کاریکاتور از وزیر امور خارجه کشورمان را منتشر کرد ۲۵ تير ۱۳۹۴ - ۰۹ ۴۷رونمایی از ترکیب قدرتمند استقلال؛ دیگر نیازی به بازیکن جدید نیست
مظلومی به ایده آلش رسیده رونمایی از ترکیب قدرتمند استقلال دیگر نیازی به بازیکن جدید نیست استقلال اگر از این پس هم بازیکنی جذب نکند سرمربی این تیم میتواند با یک ترکیب ایده آل برای تمام تیمهای لیگ برتر دردسرساز باشد به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز استقلال در فصل نقل و انتقالاترقم پیشنهادی جدید یونایتد برای جذب راموس
ادعای AS رقم پیشنهادی جدید یونایتد برای جذب راموس سرخیو راموس همچنان مورد توجه منچستریونایتد قرار دارد و این باشگاه دومین پیشنهاد رسمی خود برای جذب راموس را روز گذشته به دست مدیران رئال مادرید رسانده است ورزش سه سرخیو راموس همچنان مورد توجه منچستریونایتد قرار دارد و این باشگاهجزئیات ابلاغیه جدید به بانکها/ تدوین دستورالعمل تسهیلات سندیکایی
اختصاصی مهر جزئیات ابلاغیه جدید به بانکها تدوین دستورالعمل تسهیلات سندیکایی شناسهٔ خبر 2860316 - پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۷ اقتصاد > بانک و بیمه وبورس بانک مرکزی تهیه دستورالعمل اجرایی تسهیلات و تعهدات سندیکایی را به مدیران عامل بانک ها و موسسات اعتباری ابلاغ کرد به گزارسرقت اینترنتی از زندان
در رباط کریم رخ داد سرقت اینترنتی از زندان فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم از سرقت اینترنتی از داخل زندان خبر داد به گزارش سرویس حوادث جام نیوز فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم از سرقت اینترنتی از داخل زندان خبر داد جعفر علیزاده امروز در گفتوگو با ما از سرقت ا-
گوناگون
پربازدیدترینها