واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: باهنر: مساله هسته ای نباید دستاویزی برای انتخابات شود/تفاهم برای ترکیب کمیسیون ویژه برجام سخت است تهران- ایرنا- دبیر کل جبهه پیروان خط امام (ره) و رهبری و جامعه اسلامی مهندسین گفت: مقوله هسته ای نباید موجب اختلاف در کشور شود و عده ای آن را دستاویزی برای انتخابات قرار دهند و با موافق و مخالف بودن در این موضوع در انتخابات رای بیاورند.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، محمدرضا باهنر روز دوشنبه در نشست خبری خود افزود: مساله هسته ای در کشور مقوله ای است که با امنیت ملی و منافع ملی ارتباط پیدا می کند بنابراین نباید چالشی برای افتراق در کشور شود.
دبیرکل جامعه مهندسین خاطرنشان کرد: نباید مقوله هسته ای در کشور عامل اختلاف و اضطراب شود و مطمئن باشید که مسئولان در مجلس و دولت برای پرونده هسته ای به طور قطع یک تصمیم یکپارچه خواهند گرفت و اصلا مقوله ای نخواهد بود که مجلس یک طرف، دولت طرف دیگر و شورای عالی امنیت ملی طرف سومی باشد.
باهنر ادامه داد: توصیه ای که داریم این است که مساله هسته ای دست مایه ای برای اختلافات نشود و یک سرمایه اجتماعی، دستاویز و دست اندازی نشود که عده ای مخالف هسته ای و عده ای موافق باشند و بعد ببینیم چه کسی بیشتر رای می آورد.
**تفاهم برای تعیین اعضای کمیسیون ویژه برجام سخت است
دبیرکل جامعه مهندسین در پاسخ به سوالی درباره ساز و کار تعیین اعضای کمیسیون ویژه بررسی برجام نیز گفت: در خصوص انتخاب و تاسیس یک کمیسیون ویژه برای موضوع توافق هسته ای، عده ای مخالف و عده ای موافق بودند، اما معنای تاسیس کمیسیون ویژه این است که مجلس می خواهد به طور جدی موضوع توافق را رسیدگی کند.
باهنر افزود: کمیسیون امنیت ملی و برخی دیگر از کمیسیون ها مخالف تاسیس این کمیسیون ویژه بودند و می گفتند این کار ویژه ما بوده است اما در آیین نامه مجلس، تاسیس چنین کمیسیونی را داریم و مجلس می تواند در هر شرایط خاصی یک کمیسیون را تاسیس کند. بنابراین ما ناچار از تشکیل کمیسیون ویژه برای بررسی مساله هسته ای هستیم.
وی ادامه داد: البته امروز بحث بر سر این است که دولت باید در خصوص توافق هسته ای لایحه ای به مجلس تقدیم کند یا همین گزارشی که ارایه کرده کافی است که فعلا در حال پیگیری این موضوع هستیم.
باهنر با بیان این که بررسی صوری و نمایشی مساله هسته ای در مجلس صحت ندارد، اظهار کرد: ما با شورای عالی امنیت ملی بررسی این موضوع را هماهنگ می کنیم و سیاست اصولی و راهبردی ما این است که این مقوله نباید موجب اختلاف در مجلس شود.
وی افزود: ما تلاش می کنیم در کمیسیون ویژه بررسی برجام کسانی انتخاب شوند که آگاه، عالم و متخصص باشند. افرادی که در کمیسیون امنیت ملی، قضایی، انرژی و برنامه بودجه هستند می توانند عضو این کمیسیون شوند و تلاش ما این است که از همه فراکسیون های مجلس نیز در کمیسیون عضو باشند.
دبیرکل جامعه مهندسین به تفاهم بر سر ترکیب اعضای کمیسیون ویژه اشاره کرد و گفت: اینکه به تفاهم می رسیم یا خیر، کار سختی است. چند روز پیش یک جلسه با حضور آقایان لاریجانی و حدادعادل داشتیم تا بررسی کنیم چطور باید این مساله را مدیریت کرد. البته قرار نیست ما یک تصمیم بگیریم و آن را به نمایندگان مجلس تحمیل کنیم؛ چراکه نمایندگان صاحب حقوق هستند.
باهنر خاطرنشان کرد: ما می خواهیم در کمیسیون ویژه ترکیبی از فراکسیون های مختلف در آن حضور داشته باشند و ترکیب کمیسیون کاملا جامع باشد.
**تلاش برای وحدت 4 طیف اصولگرا
باهنر در پاسخ به سوالی درخصوص آخرین وضعیت وحدت اصولگرایان گفت: مجموعه ای در جریان اصولگرایان به محوریت جامعه روحانیت در حال شکل گیری است که در همین راستا جامعه روحانیت با جبهه پیروان، پایداری و طیف لاریجانی و قالیباف مذاکره می کند و تلاشمان این است که شورای همگرایی اصولگرایان شکل بگیرد.
ادامه دارد...
سیام**1058**ل.الف.ی**1429
05/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]