محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846627085
مهار ارابه مرگ با حذف نقاط حادثه خیز از جاده های استان مرکزی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مهار ارابه مرگ با حذف نقاط حادثه خیز از جاده های استان مرکزی اراک - ایرنا - شتاب درحذف نقاط حادثه خیزدر جاده ها نقش به سزایی در مهار ارابه مرگ و میر، معلولیت و خسارتهای مالی ناشی از تصادفات رانندگی دارد.
نقاط حادثه خیز یکی از مصداق های جاده های غیر ایمن محسوب می شود که با عومل انسانی و کیفیت خودروها دست به دست هم داده و جان، سلامتی و مال انسانها را تهدید می کند.
براساس آمارها 90 درصد سفرها در ایران از طریق جاده و به صورت زمینی انجام می شود و حجم بالای این سفرها، افزایش آمار تصادفات جاده ای را موجب شده است.
استان مرکزی بخشی از فلات مرکزی ایران است که در همسایگی کویر مرکزی و زاویه چین خورده رشته کوه البرز و زاگرس واقع شده و حدود 75 درصد از مساحت آن را مناطق کوهستانی و 25 درصد را دشت ها و مناطق هموار به خود اختصاص داد است.
استان مرکزی به واسطه قرار گرفتن در بین رشته کوه البرز و زاگرس دارای پستی و بلندی هایی است که موجب شده برخی جاده های آن در نقاط کوهستانی واقع شود و در این محورهای ارتباطی حوادث جاده ای و تلفات جانی، دور از انتظار نیست.
رییس اتحادیه کامیون داران استان مرکزی اظهار کرد: چند نقطه حادثه خیر در استان وجود دارد که یکی از آنها پیچ خطرناکی در محور اراک - سلفچگان بعد از امامزاده جعفر است که همواره باعث بروز تصادفات جاده ای می شود.
مجتبی رضایی افزود: زیرسازی نامناسب در محور اراک - ازنا و پیچ خطرناک در جاده اراک - خنداب از دیگر نقاط حادثه خیز استان مرکزی است که نیازمند رفع خطر به منظور کاهش حوادث رانندگی است.
یک راننده خودروی سنگین نیز گفت: پستی و بلندی در محور زالیان سبب شده تا همواره حوادث رانندگی در این محور را شاهد باشیم که در صورت ناآگاهی از جاده می تواند حوادث مرگ باری برای رانندگان در پی داشته باشد.
حسین عابدی افزود: محور نورآباد - ازنا در استان مرکزی نیز گردنه خطرناکی دارد که تنگی این محور ارتباطی بر حادثه خیز بودن آن افزوده است.
وی، وجود شیب تند محور هندودر به طرف بروجرد را یادآور شد و از مسوولان خواست با توجه به تردد زیاد خودروها در این محور، نسبت به رفع خطر آن اقدام شود.
مدیر راهداری اداره کل راه وشهرسازی استان مرکزی نیز گفت: 62 نقطه حادثه خیز در محورهای مواصلاتی استان مرکزی وجود دارد که نیازمند رفع خطر است.
علی زندی فر افزود: دو هزارو 500 میلیارد ریال برای رفع کامل مناطق و مقاطع پرحادثه استان مورد نیاز است.
وی خاطر نشان کرد: هر ساله به طور میانگین 500 تصادف خطرناک در نقاط حادثه خیز استان مرکزی رخ می دهد که حذف آنها از شریان ارتباطی منطقه امری ضروری است.
زندی فر، علت عمده حوادث در نقاط حادثه خیز را رعایت نکردن قوانین و مقررات به خصوص سرعت غیرمجاز عنوان کرد.
مدیر راهداری اداره کل راه وشهرسازی استان مرکزی اظهار کرد: آشکار سازی تمامی نقاط حادثه خیز استان مرکزی با نصب علایم وهشدارهای راهنمایی و رانندگی در برنامه کاری این اداره قرار دارد.
زندی فر اظهار کرد: عملیات رفع خطر و اصلاح 22 نقطه حادثه خیز استان مرکزی شامل گردنه رنگرز، پیچ آیینه در محور ساوه - تهران ، گذرحاجی آباد، چهار نقطه درمحور خمین و محلات، سه نقطه درمحور دلیجان و روشن کردن 10 محور تاریک استان آغاز شده است.
وی وجود جاده های ایمن را یکی ازمهمترین مولفه ها و زیرساخت های توسعه هر استان دانست و گفت: کاهش تلفات و تصادفات جاده ای مستلزم کارشناسی نواقص فنی محورهای ارتباطی و تلاش برای تامین اعتبار از منابع استانی و ملی است.
مدیر راهداری اداره کل راه وشهرسازی استان مرکزی گفت: راه های ارتباطی استان مرکزی به سبب قرار گرفتن درغرب کشور و عبور حجم قابل توجهی از بار و مسافر، اهمیت زیادی دارند و بایستی حادثه خیزی در آنها به حداقل ممکن کاهش یابد.
معاون استاندار مرکزی نیز بر ایمن سازی محورهای حادثه خیز استان تاکید کرد و گفت: با توجه به اقدامات انجام شده در راستای ارتقاء ایمنی در محورهای ارتباطی ، حذف نقاط حادثه خیز ضروری است و شناسایی نقاط پرحادثه و به طور کلی به روز رسانی باید در دستور کار دستگاه های متولی قرار گیرد.
مهدی زندیه وکیلی افزود: نصب دوربین های کنترل سرعت و تقویت روشنایی محورها در نقاط مختلف استان، نصب چراغ های چشمک زن در نقاط حادثه خیز، طرح تعریض جاده ها و رفع و آشکارسازی نقاط حادثه خیز استان مهمترین دلایل کاهش تصادفات جاده ای در سال 93 بود که این روند باید در سال جاری نیز ادامه داشته باشد.
وی با یادآوری اهمیت عامل انسانی اظهار کرد: در سال های 92 و 93 ، موارد سرعت غیرمجاز، تجاوز به چپ، سبقت غیرمجاز، عدم رعایت حق تقدم و نقص فنی سامانه روشنایی خودرو به ترتیب مهمترین تخلفات صورت پذیرفته در سطح راههای استان بوده است، بنابراین پلیس راه، راهداری و اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان باید برای ارتقای امنیت جاده ای و آرامش هموطنان تمهیدات لازم را بیندیشند.
زندیه وکیلی اظهار کرد: استان مرکزی پارسال برای اولین بار در 30 سال گذشته رتبه نخست کاهش تصادفات جاده ای کشور را به خود اختصاص داد که کسب این رتبه در سال جاری نیز نیازمند تعامل دستگاههای مربوطه با آحاد مرم است.
وی اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی ها و اقدامات موثر دستگاه های مربوطه، تصادفات جاده ای در محورهای مواصلاتی این استان در سال 93 نسبت به سال قبل از آن 22 درصد کاهش داشته است.
رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی نیز گفت: تعداد نقطه و مقطع حادثه خیز این استان از سال 90 تاکنون از مجموع 117مورد به 62 مورد کاهش یافته است.
سرهنگ مهدی حسنی افزود: اصلاح هندسی برخی محورها، دو طرفه شدن تعدادی از جاده ها و نصب علایم راهنمایی و رانندگی سبب شده تا تعدادی از مقاطع خطرناک ایمن سازی شوند.
وی اظهار کرد: اکنون 49 نقطه و 13 مقطع حادثه خیر استان مرکزی وجود دارد که به منظور آگاهی بخشی به رانندگان در محورهای حادثه خیز علایم و تابلو های هشدار دهنده به رنگ فسفری تعبیه شده تا رانندگان را از احتمال بروز حوادث رانندگی مطلع کند.
سرهنگ حسنی، محورهای ارتباطی بوئین زهرا - زالیان، آزاد راه ساوه - همدان، تهران - ساوه و محور ازنا را از نقاط و مقاطع حادثه خیز استان مرکزی عنوان کرد.
رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: علت بیشتر تصادفات رانندگی در محورهای استان مرکزی در سالهای قبل از 92 وجود نقاط حادثه خیز بود که با رفع خطر در این نقاط، اکنون آمار تصادف در محورهای ارتباطی استان پراکنده شده است.
سرهنگ حسنی اهمیت عامل انسانی در تصادفات را یادآور شد و اظهار کرد: بیشترین علت سوانح جاده ای در استان مرکزی با 49 درصد فراوانی عدم توجه به جلو است که خستگی، خواب آلودگی، صحبت با تلفن همراه، مطالعه و ارسال پیامک، استعمال دخانیات، خوردن وآشامیدن علتهای آن را شامل می شود.
جانشین رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی نیز علت 70 درصد تصادفات عامل انسانی دانست و گفت: راهکار کاهش حوادث جاده ای و تصادفات فرهنگ سازی، توسعه شبکه راهها، ایمن سازی خودروها و کنترل هوشمند ترافیک است.
سرگرد ایرج کهریزی با بیان اینکه آموزش مهمترین عامل کاهش تصادفات است ادامه داد: فرهنگ سازی در این حوزه باید از مقاطع تحصیلی پایین و حتی مهدهای کودک آغاز شود تا تاثیر گذاری بیشتری داشته باشد.
سرگرد کهریزی افزود: هم اکنون شش هزارو 279 کیلومتر راه در استان مرکزی وجود دارد که 200 کیلومترآن آزاد راه، 318 کیلومتر بزرگراه و بقیه آن محورهای دو طرفه را شامل می شود.
وی می گوید: در صورتی که محورهای دو طرفه استان به بزرگ راه تبدیل شوند از تصادف رخ به رخ خودروها کم می شود.
جانشین رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: درحال حاضر در محورهای ارتباطی استان شامل اراک - سلفچگان، اراک - قم ، اراک - توره و دلیجان به اصفهان دوربین نظارت تصویری و ثبت تخلفات سرعت نصب شده است.
سرگرد کهریزی اضافه کرد: واژگونی 42 درصد، تصادف خودرو با وسیله دیگر 23 درصد، تصادف شاخ به شاخ 15 درصد، موتورسیکلت 10 درصد، برخورد با عابر پیاده شش درصد و خروج خودرو از جاده چهاردرصد حوادث را شامل می شود.
این مقام راهنمایی و رانندگی همچنین فراوانی تصادفات در محورهای استان در سال گذشته را شامل آزاد راه ساوه - همدان 11 درصد، اراک - قم هشت درصد، ساوه - تهران هفت درصد، اراک - توره و جاده قدیم ساوه - همدان هرکدام پنج درصد، بوئین زهرا چهار درصد و جاده قدیم ساوه - تهران سه درصد اعلام کرد.
سرگرد کهریزی می گوید: انحراف به چپ با 24 درصد یکی دیگر از دلایل تصادفات در محورهای ارتباطی استان مرکزی را شامل می شود و سبقت غیرمجاز، سرعت غیرمجاز و رانندگی در حالت خستگی و خواب آلودگی سه عامل افزایش مرگ و میر در جاده ها هستند.
جانشین رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: پلیس راه استان سال گذشته رتبه برتر کاهش تصادفات رانندگی را در سطح کشور کسب کرد.
سرگرد کهریزی افزود: بیشترین تصادفات استان خرداد ماه سال گذشته در آزاد راه کربلا - ساوه به وقوع پیوست که عامل انسانی، دلیل تمامی سوانح جاده ای بود.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان مرکزی نیز گفت: ساخت تقاطع های غیر هم سطح(پل) در خروجی شهرستان خنداب، توره و دوراهی بروجرد، ساخت دور برگردان های استاندارد، تعریض محورها و شانه های خاکی جاده ها مهمترین برنامه های اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان مرکزی در سال جاری است.
غلام عباس بهرامی نیا ادامه داد: استان مرکزی در سال 1393با 410 نفر تلفات جاده ای و کاهش 124 نفری، نسبت به سال قبل از آن با کاهش 22 درصدی مواجه بوده است.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان مرکزی گفت: همچنین تلفات جاده ای در سه ماه نخست سال جاری با 94 نفر، نسبت به سال گذشته سه درصد کاهش داشته است.
وی تاکید کرد: 33 درصد حوادث رانندگی منجر به فوت در نقاط مختلف این استان مربوط به واژگونی خودروها بود که به دلیل ایمن سازی جاده ها و شناسایی و رفع نقاط حادثه خیز این میزان در سال جاری به میزان قابل توجهی کاهش داشته است.
کارشناسان و دست اندرکاران مربوطه در استان مرکزی بر این باورند که جاده و خودروی خوب و استاندارد از عوامل مهم کاهش تصادفات رانندگی است ولی عامل انسانی یعنی رعایت قوانین و مقررات و ارتقای فرهنگ ترافیک مهمترین نقش را در این خصوص بازی می کند.
استان مرکزی شش هزار و 300 کیلومتر محور ارتباط شهری و روستایی دارد و تهران را از یک طرف ازطریق استان قم به اراک، لرستان و خوزستان و از طرف دیگر از طریق ساوه- سلفچگان و دلیجان به استان اصفهان متصل می کند.ک/4
گزارش: معصومه ابراهیمی
6991/6012
05/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]
صفحات پیشنهادی
چراغ گردان در نقاط حادثه خیز استان اصفهان نصب می شود
چراغ گردان در نقاط حادثه خیز استان اصفهان نصب می شود اصفهان – ایرنا – رییس اداره حمل و نقل مسافر و پایانه های اصفهان از نصب چراغ گردان در نقاط حادثه خیز این استان بمنظور کاهش حوادث رانندگی خبر داد به گزارش ایرنا روابط عمومی اداره حمل و نقل مسافر و پایانه های استان اصفهان روز شنحذف نقاط پرحادثه جادهها از اولويتهای دولت
جهانگیری اعلام کرد حذف نقاط پرحادثه جادهها از اولويتهای دولت شناسهٔ خبر 2859769 - چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۴ - ۱۴ ۱۲ اقتصاد > راه و مسکن معاون اول رئيس جمهور ايمنی راههای كشور را يكی از مسائل پراهميت در كاهش تلفات عنوان كرد و گفت ميزان تلفات ناشی از حوادث رانندگی در ايران دررئیس راه و شهرسازی ملایر خبر داد حذف نقاط حادثهخیز در جادههای ملایر
رئیس راه و شهرسازی ملایر خبر دادحذف نقاط حادثهخیز در جادههای ملایررئیس اداره راه و شهرسازی ملایر از حذف نقاط پرحادثه جادههای این شهرستان خبر داد جواد نگاهداری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ملایر با اشاره به اقدامات انجام شده اداره کل راه و شهرسازی همدان در این شهرسجهانگیری: خروج ناوگان فرسوده و حذف نقاط حادثهخیز جادهها از اولویتهای دولت است
جهانگیری خروج ناوگان فرسوده و حذف نقاط حادثهخیز جادهها از اولویتهای دولت استمعاون اول رییس جمهور ایمنی راههای کشور را یکی از مسائل پراهمیت در کاهش تلفات عنوان کرد و گفت خروج ناوگان فرسوده و حذف نقاط حادثهخیز جادهها از اولویتهای دولت است به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس بحذف نقاط حادثهخیز جادهها از اولویتهای دولت است
چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۸ معاون اول رییسجمهور ایمنی راههای کشور را یکی از مسائل پر اهمیت در کاهش تلفات عنوان کرد و گفت مسائل جادهها و حوادثی که در راههای کشور رخ میدهد همواره یکی از دغدغههای اصلی مسئولین بوده و میزان تلفات ناشی از حوادث رانندگی در ایران در مقایسه با سایبهسازی راه های گیلان – اردبیل و حذف نقاط حادثه خیز جاده ها
رشت بهسازی راه های گیلان – اردبیل و حذف نقاط حادثه خیز جاده ها در راستای حذف نقاط پرحادثه در محور آستارا-اردبيل دو نقطه پرحادثه در محور آستارا-آقچای بهسازی شد به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت ئيس راه و شهرسازی آستارا با اشاره به اینکه برای انجام این کارحادثه در منطقه طزره دامغان در استان سمنان باعث مرگ دو کارگر معدن شد
حادثه در منطقه طزره دامغان در استان سمنان باعث مرگ دو کارگر معدن شد سمنان - ایرنا - رییس اداره کار و تعاون و رفاه اجتماعی دامغان گفت حادثه در معدنی در منطقه طَزَره دامغان در استان سمنان باعث مرگ دو کارگر این معدن شد محمود پورمعظمی روز دوشنبه به ایرنا گفت بی دقتی کارگران در معحذف نقاط پر حادثه در محور آستارا - اردبیل
حذف نقاط پر حادثه در محور آستارا - اردبیل آستارا - ایرنا - رییس اداره راه و شهرسازی شهرستان آستارا از حذف نقاط پرحادثه در محور آستارا - اردبیل در محدوده آقچای واقع در حوزه استحفاظی استان گیلان خبر داد انور بی نیاز روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت در راستای حذف نقاط پرحادثه در مح۱۹ کیلومتر از نقاط حادثه خیزجاده ای دشتی اصلاح شد
بردستانی خبر داد ۱۹ کیلومتر از نقاط حادثه خیزجاده ای دشتی اصلاح شد شناسهٔ خبر 2863668 - چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۴۱ استانها > بوشهر دشتی- معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری دشتی گفت در سال گذشته ۱۹ کیلومتر از نقاط حادثه خیز جاده ای این شهرستان با اعتبار قریب به ۱۸۰نقاط حادثهخيز و مشکلات محورهاي استان کرمانشاه مورد بررسي قرار گرفت
۲۱ تير ۱۳۹۴ ۱۲ ۳۱ب ظ نقاط حادثهخيز و مشکلات محورهاي استان کرمانشاه مورد بررسي قرار گرفت موج - معاون وزير راه و شهرسازي و رئيس سازمان راهداري و حملونقل جادهاي کشور در سفر يک روزه به استان کرمانشاه از راهها و نقاط پرحادثه استان بازديد و مشکلات آنها را مورد بررسي قرار داد بهنقاط حادثهخیز استان اصفهان با چراغگردان مشخص می شوند
نقاط حادثهخیز استان اصفهان با چراغگردان مشخص می شوند رییس اداره حمل و نقل مسافر و پایانه های استان اصفهان از نصب چراغ گردان در نقاط حادثه خیز این استان به منظور کاهش حوادث رانندگی خبر داد باقر کیانی با اشاره به اینکه نقاط حادثه خیز یکی از دلایل تصادفات است اظهار داشت اجرای طمعاون وزیرراه وشهرسازی از نقاط حادثه خیز استان کرمانشاه بازدیدکرد
در سفری یک روزه معاون وزیرراه وشهرسازی از نقاط حادثه خیز استان کرمانشاه بازدیدکرد شناسهٔ خبر 2855970 - شنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۲ ۳۱ استانها > کرمانشاه کرمانشاه- معاون وزیر راه و شهرسازی در سفر یکروزه خود به استان کرمانشاه از راه ها و نقاط حادثه خیز استان بازدید و مشکلات آنها رانماینده مردم لنجان در مجلس مطرح کرد لزوم اصلاح گلوگاههای حادثهخیز جادهای در لنجان
نماینده مردم لنجان در مجلس مطرح کردلزوم اصلاح گلوگاههای حادثهخیز جادهای در لنجاننماینده مردم لنجان در مجلس گفت اصلاح گلوگاههای حادثهخیز جادهای در شهرستان لنجان امری ضروری است چرا که ایمنسازی جادههای این شهرستان باعث کاهش سوانح و تلفات میشود به گزارش خبرگزاری فارس ازرئیس پلیس راه استان اصفهان خبر داد آشکارسازی 130 نقطه حادثهخیر در جادههای استان اصفهان / 35 درصد تصادفات اصف
رئیس پلیس راه استان اصفهان خبر دادآشکارسازی 130 نقطه حادثهخیر در جادههای استان اصفهان 35 درصد تصادفات اصفهان مربوط به بزرگراهها استرئیس پلیس راه استان اصفهان با اشاره به اینکه 50 درصد از تصادفات استان مربوط به آزادراهها و بزرگراهها است گفت از این میزان 35 درصد از تصادفبانک مرکزی: افزایش اجاره مسکن تمام استانها در سال ۹۳
بانک مرکزی افزایش اجاره مسکن تمام استانها در سال ۹۳ بانک مرکزی اعلام کرد شاخص بهای مسکن اجاری در مناطق شهری ایران در سال ۹۳ نسبت به سال قبل از آن ۱۵ ۶ درصد افزایش یافت همچنین شاخص بهای مسکن اجاری در کلیه استانهای کشور با افزایش همراه بود به گزارش مهر بانک مرکزی گزارش شاخصرشد ابر در استانهای زاگرس مرکزی و جنوبی / افزایش سرعت باد بر روی کشور عراق
رشد ابر در استانهای زاگرس مرکزی و جنوبی افزایش سرعت باد بر روی کشور عراق با افزایش سرعت وزش باد از بعدازظهر امروز بر روی عراق در روز دوشنبه در جنوب غرب کشور احتمال رخداد گرد و غبار وجود دارد به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان طبق تحلیل آخرین داده های هواشناسی بیتهرانیها منتظر توفان ۵۰ کیلومتر بر ساعت / احتمال رگبار، رعد و برق در استان قزوین، قم، مرکزی و البرز
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی خبر داد تهرانیها منتظر توفان ۵۰ کیلومتر بر ساعت احتمال رگبار رعد و برق در استان قزوین قم مرکزی و البرز توفان تهران مدیرکل پیشبینی سازمان هواشناسی از وزش باد شدید باران رگبار و رعد و برق در پنج استان تهران قزوین قم مرکزی و-
اقتصادی
پربازدیدترینها