محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842392109
نحوه انتخاب رشته کنکور سراسری 94
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
نحوه انتخاب رشته کنکور سراسری 94
مهمترین ضوابط و نکات مورد توجه داوطلبان برای انتخاب رشته آزمون سراسری سال 1394 از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد.
خبرگزاری فارس: انتخاب رشته آزمون سراسری از فردا دوشنبه پنجم مردادماه آغاز میشود و تا دهم مرداد ماه ادامه دارد.
مهمترین ضوابط و نکات مورد توجه در انتخاب رشته آزمون سراسری سال 1394 شامل مهمترین ضوابط و نکات مورد توجه در انتخاب رشته، آشنایی با نمره کل سازی، سهمیه بندی، بومیپذیری، شیوههای پذیرش دانشجو و آشنایی با محتوای کارنامه نتایج علمی بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی اینترنتی www.sanjesh.org قرار گرفت.
* روش گزینش با آزمون
بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، روش گزینش با آزمون به چند صورت انجام میشود.
در روش متمرکز نمرههای آزمون سراسری(به میزان 75 درصد) به علاوه نمرههای سوابق تحصیلی)به میزان 25 درصد به صورت قطعی( ملاک گزینش داوطلبان است.
در روش متمرکز در مؤسسهها یا رشتههای دارای شرایط خاص، علاوه بر امتیاز به دست آمده در آزمون سراسری، نتایج شرکت در مصاحبه، معاینه و بررسی صلاحیت عمومی نیز در گزینش نهایی اعمال میشود مانند رشتههای مربوط به دانشگاههای صنعتی مالک اشتر، مذاهب اسلامی، شهید مطهری، علوم پزشکی بقیه ا...(عج) و همچنین رشتههای دارای شرایط خاص مانند رشتههای مربوط به پردیسهای دانشگاه فرهنگیان (درصورت پذیرش)، دانشگاه شاهد، غیر انتفاعی رفاه، پردیس خودگردان دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علوم قضایی که پس از انتخاب رشته اصلی داوطلبان، اسامی معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت استخراج و نتایج شرکت در مصاحبه، معاینه و بررسی صلاحیت عمومی آنان در گزینش نهایی اعمال میشود.
در روش نیمه متمرکز علاوه بر نتیجه علمی شرکت در آزمون سراسری، مراحل دیگری از قبیل مصاحبه، آزمون عملی یا آزمون علمی جداگانهای در پذیرش تأثیر دارد و پذیرفته شدگان اولیه، به تعداد چند برابر ظرفیت به دانشگاهها و مؤسسههای آموزش عالی معرفی می شوند تا در آزمونهای مهارتی مرتبط، مانند آزمونهای عملی رشته علوم ورزشی طبق اطلاعیههای این سازمان، شرکت کنند.
* روش گزینش بدون آزمون (پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی)
در روش گزینش بدون آزمون، گزینش فقط بر اساس سوابق تحصیلی انجام میشود. برای داوطلبان دارای دیپلم نظام جدید (سال 84 به بعد) سوابق تحصیلی شامل نمرات دروسی است که امتحانات آنها توسط آموزش و پرورش به صورت کتبی و نهایی کشوری برگزار می شود. برای داوطلبان فارغ التحصیل دوره متوسطه و دارای دیپلم نظام قدیم (سال 84 به قبل) سوابق تحصیلی شامل معدل کتبی دیپلم است.
* توصیههای مهم به داوطلبان برای انتخاب رشته
دفترچه راهنمای انتخاب رشته را به طور کامل مطالعه کنید. آگاهی از قوانین و مقررات دفترچه ضروری است.
رشتههای دانشگاهی را بر اساس علاقه و توانمندی خود انتخاب کنید.
چهار عامل تعیین کننده در پذیرش داوطلبان شامل نمره کل اکتسابی در هر یک از زیرگروهها، سوابق تحصیلی، استان بومی و سهمیه داوطلب اثر تعیین کنندهای دارند، که باید مورد توجه قرار گیرند.
کارنامه نتایج اولیه آزمون، وضعیت علمی و رتبه شما را در بین شرکت کنندگان گروه آزمایشی و سهمیه نشان میدهد. از اطلاعات آن و موارد مهمی مانند (رتبه کشوری رتبه در سهمیه- رتبه در زیرگروهها) شناخت کاملی به دست آورید.
سهمیه مربوط به خود را که در کارنامه درج شده است، شناسایی کنید (درباره سهمیهها در دفترچه شماره 2 راهنمای انتخاب رشته توضیح کامل ارائه شده است).
نوع گزینش رشتههای دوره روزانه با توجه به ماهیت رشته و دانشگاههای پذیرنده از نوع بومی (استانی - ناحیه ای - قطبی - کشوری) است. بنابراین با توجه به نوع گزینش رشته و استان بومی شانس قبولی بیشتر می شود)شرح و تقسیم بندی انواع بومی به تفصیل در دفترچه راهنمای انتخاب رشته درج شده است).
نوع گزینش رشتههای دوره شبانه از نوع بومی استانی است. بنابراین در انتخاب رشتههای شبانه شانس قبولی در استان بومی بیشتر است.
نوع گزینش رشتههای مؤسسههای غیرانتفاعی از نوع بومی ناحیهای است. بنابراین در انتخاب این نوع رشتهها، شانس قبولی در استانهای واقع در ناحیه مربوط بیشتر است.
نوع گزینش در رشتههای دورههای نیمه حضوری از نوع بومی استانی است.
نوع گزینش در رشتههای دورههای مجازی و پردیسهای خودگردان از نوع گزینش کشوری است.
بنابراین گزینش بومی در اینگونه رشتهها صورت نمیگیرد.
نوع گزینش رشتههای مربوط به دانشگاه پیام نور از نوع بومی شهرستانی است. بدین معنی که 70درصد ظرفیت در هر رشته از واحدهای آموزشی دانشگاه پیام نور در هر شهرستان به داوطلبان بومی آن شهرستان و حدود 30 درصد ظرفیت دیگر به داوطلبان بومی شهرستانهای همجوار یا تحت پوشش مرکز یا واحد پذیرنده اختصاص مییابد.
توجه داشته باشید که برای انتخاب هر مجموعه از رشتهها، باید مجاز به انتخاب آن رشتهها باشید.
در کارنامه به شما اطلاع داده میشود که در انتخاب چه مجموعه رشتههایی مجاز هستید.
در صورت علاقه به انتخاب رشتههای خاص یا بورسیه، حتماً شرایط و ضوابط این رشتهها را (در انتهای دفترچه شماره 2 ) مطالعه کنید و در صورت داشتن شرایط لازم این رشتهها را انتخاب کنید.
اگر به رشتههای نیمه متمرکز(که پذیرش آنها دو مرحلهای است)علاقه دارید و آنها را به رشتههای متمرکز ترجیح میدهید، حتماً در ترتیب انتخابهای خود، رشتههای نیمه متمرکز را قبل از رشتههای متمرکز قرار دهید. توجه کنید که در صورت قبولی در رشتههای متمرکز، گزینش داوطلب در رشتههای نیمه متمرکز بعدی صورت نمیگیرد.
باید بدانید از بین چند رشته نیمه متمرکزی که انتخاب میکنید، در صورت داشتن شرایط، تنها به دو رشته (کد محل) معرفی میشوید. بنابراین در تعداد انتخاب شما محدودیتی نیست، اما سازمان سنجش در معرفی شما برای انجام آزمونهای عملی یا مهارتی این نوع رشتهها محدودیت دارد.
اگر در بیشتر از یک گروه آزمایشی شرکت کردهاید و در همه آنها نیز مجاز به انتخاب رشته شدهاید، فقط یک فرم انتخاب رشته(اینترنتی) با 150 انتخاب در اختیار شما قرار میگیرد.
در انتخاب رشته به جز اطلاعات دفترچه راهنمای انتخاب رشته (دفترچه شماره 2) حتماً اطلاعیههای تکمیلی را که در سایت سازمان سنجش و هفته نامة پیک سنجش اعلام می شود، پیگیری و مطالعه کنید. در بعضی از این اطلاعیهها فرصتهای تازهای برای شما پیش میآید.
در وارد کردن کد رشته محلهای خود در فرم انتخاب رشته دقت کافی کنید. علاوه بر کد عددی، حتماً عنوان رشتة مربوط به کد انتخابی را هم کنترل کنید.
اگر در کافی نت انتخاب رشته میکنید، حتماً با گرفتن پرینت، کد و عنوان رشتههای انتخابی و دیگر اطلاعات فرم انتخاب رشتة خود را کنترل کنید. آمار سازمان سنجش نشان میدهد، بیشترین اشتباهات انتخاب رشته، که معمولاً بعد از اعلام نتایج نهایی و قبولی افراد مشخص می شود، مربوط به داوطلبانی بوده است که انتخاب رشتة خود را به کافی نتها یا به آشنایان خود واگذار کردهاند و خودشان در ثبت یا کنترل نهایی دخالتی نداشتهاند) این مسئله مشکلات زیادی را برای داوطلبان و خانوادههای آنها به همراه خواهد داشت).
در اولویت بندی رشتهها، به مقطع رشتههای انتخابی خود (دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی) توجه کنید.
در انتخاب رشتهها، به دانشگاه و شهر محل تحصیل هر رشته توجه کنید. باید بدانید بعد از اعلام نتایج نهایی، تغییر رشته، دانشگاه و یا شهر محل تحصیل امکان پذیر نیست.
-در انتخاب شهر محل تحصیل و دانشگاه مورد نظر، به امکانات خوابگاهی، فاصله از شهر محل سکونت، موقعیت جغرافیایی و شرایط آب و هوایی محل تحصیل توجه کنید (داوطلبان خانم به این موضوع بیشتر توجه کنند).
در انتخاب رشتههای تحصیلی دانشگاههایی که در شهرستان یا استان محل اقامت شما نیست، حتماً از پیش، شرایط خانوادگی، هزینههای تحصیل و اقامتی، محدودیتهای شخصی و خانوادگی را مدنظر قرار دهید.
در اولویت بندی رشتههای انتخابی خود، توجه کنید که تحصیل تنها در رشتههای دورههای روزانه دانشگاههای دولتی رایگان است و برای تحصیل در دورههای دیگر تحصیلی باید هزینه بپردازید.
معمولاً رشتههای روزانه (به دلیل رایگان بودن) به رشتههای غیر روزانه ترجیح داده می شوند. در صورتی که آگاهانه ترتیب دیگری را در نظر دارید، در اولویت بندی رشتههای غیر روزانه(شبانه -پیام نور غیرانتفاعی مجازی پردیس خودگردان )در بین رشتههای روزانه دقت کافی کنید.
معمولاً رشتههای مقاطع بالاتر، به رشتههای مقاطع پایینتر ترجیح داده میشوند. در صورتی که آگاهانه ترتیب دیگری را در نظر دارید، در اولویت بندی رشتههای مقطع کاردانی در بین رشتههای مهندسی و کارشناسی دقت کافی کنید.
بر اساس ضوابط دانشگاه پیام نور، تغییر رشته و انتقال پذیرفته شدگان دانشگاه پیام نور به سایر دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی ممنوع است.
بر اساس مقررات آموزش عالی، تغییر رشته یا انتقال از دورههای نوبت دوم (شبانه)، پیام نور، مجازی، نیمه حضوری و مؤسسات غیرانتفاعی به دورههای روزانه ممنوع است.
تغییر رشته و انتقال از رشتههای تحصیلی دارای شرایط خاص (بورسیهها، دبیری، رشتههای تحصیلی مناطق محروم و رشتههای مشابه) که پذیرفته شدگان آنها تعهدات خاصی دارند، به رشتهها یا مؤسسات دیگر امکان پذیر نیست.
در صورت قبولی در رشتههای دوره روزانه، چنانچه نتوانید یا نخواهید در آن رشته ثبت نام یا تحصیل کنید، به مدت یک سال از شرکت در آزمون سراسری محروم میشوید. بنابراین در انتخاب رشتهها دقت کنید.
انتخاب یک رشته در اولویت اول یا آخرین اولویت، هیچ تأثیری در شانس قبولی شما در آن رشته ندارد. ترتیب رشتهها تنها نشان دهنده میزان علاقهمندی شما به آن رشتههاست. حتی اگر در دهها رشته امتیاز قبولی داشته باشید، تنها در اولین رشتهای که نمره پذیرش داشته باشید، معرفی میشوید.
تکرار کردن یک رشته تحصیلی در بین رشتههای انتخابی، نه تنها شانس قبولی شما را در آن رشته افزایش نمیدهد، بلکه فرصت انتخاب رشتههای دیگری را از شما میگیرد.
بعد از پایان فرصت انتخاب رشته و مهلت تعیین شده برای ویرایش، امکان هیچگونه تغییر یا افزایشی در رشتههای انتخابی نیست.
شرایط و ضوابط تحصیل و تشکیل کلاسها در رشتههای تحصیلی دورههای نیمه حضوری دانشگاهها، مانند دانشگاه پیام نور را به دقت مطالعه کنید.
در انتخاب رشته های تحصیلی و وارد کردن کدهای انتخابی رشته ها، حتماً به ستون توضیحات و گرایش رشته مورد نظر توجه و دقت کافی صورت گیرد.
در انتخاب رشته های تحصیلی حتماً به محل تشکیل کلاسها که در ستون توضیحات درج میشود توجه کنید (دانشگاههایی مانند دانشگاههای تهران، صنعتی امیرکبیر، خوارزمی و الزهرا در شهرستانهای دیگر پردیسهای اقماری دارند و در صورت قبولی در پردیسها، کلاسها در آن شهرستانها تشکیل میشود).
برخی از دانشگاهها و مؤسسهها (مانند دانشگاه شاهد، دانشگاه علوم قضایی و بعضی دانشگاههای دیگر) دارای شرایط خاص است. در صورت علاقه به انتخاب این دانشگاه ها، شرایط و مقررات خاص آنها را مطالعه کنید.
توجه کنید در روش گزینش بدون آزمون (بر اساس سوابق تحصیلی)، تنها برای دانشگاههای پیام نور و موسسههای آموزش عالی غیر انتفاعی دانشجو پذیرفته میشود.
قبل از انتخاب رشتههای تحصیلی مناطق محروم، حتماً شرایط و نحوه پذیرش این رشتهها(مندرج در دفترچه) را مطالعه کنید. تغییر رشته یا انتقال از رشته های مناطق محروم، به رشته ها و دورههای دیگر ممنوع است.
انتخاب رشته آزمون سراسری، مراحل اجرایی مختلفی مانند اعلام نتایج، اعلام اسامی چند برابر ظرفیت (برای رشتههای دارای شرایط خاص و نیمه متمرکز)، زمان برگزاری آزمونهای عملی یا مصاحبه در اطلاعیههای سازمان سنجش (در سایت سازمان و نشریه پیک سنجش) به اطلاع شما میرسد. از نظر قانونی، مسئولیت پیگیری این اطلاعی ها به عهده داوطلب است. عدم اطلاع از انتشار این اطلاعیهها و مفاد آنها حقی را برای داوطلب ایجاد نمیکند.
داوطلبان باید حتماً شماره داوطلبی و شماره پرونده خود را تا پایان فرآیند اعلام نتایج نهایی نگهداری کنند.
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 500]
صفحات پیشنهادی
رئیس آموزش و پرورش شهرستان جم خبر داد راهاندازی پایگاه تخصصی انتخاب رشته کنکور سراسری 94 در شهرستان جم
رئیس آموزش و پرورش شهرستان جم خبر دادراهاندازی پایگاه تخصصی انتخاب رشته کنکور سراسری 94 در شهرستان جمرئیس آموزش و پرورش شهرستان جم از راهاندازی پایگاه تخصصی انتخاب رشته کنکور سراسری 94 در شهرستان جم خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از جم سیدعلیرضا سجادی بعد از ظهر امروز در نشستراه اندازی 9 پایگاه انتخاب رشته کنکورسراسری درخراسان شمالی
رییس مشاوره اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی در گفت گو باپانا راه اندازی 9 پایگاه انتخاب رشته کنکورسراسری درخراسان شمالی خبرگزاری پانا رییس مشاوره اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی تعداد پایگاههای فعال وابسته به آموزش وپرورش در سطح استان برای انتخاب رشته کنکور سراسری را 9 م22پایگاه انتخاب رشته کنکور سراسری در لرستان فعال می شود
22پایگاه انتخاب رشته کنکور سراسری در لرستان فعال می شود خبرنگار پانا رئیس اداره مشاوره تربیتی آموزش و پرورش لرستان گفت به منظور کمک به پذیرفته شدگان کنکور سراسری افزایش شناخت دانش آموزان نسبت به رشته های دانشگاهی و بالابردن ضریب قبولی داوطلبان در کنکور سراسری 22پایگاه انتخاب رراه اندازی پایگاه انتخاب رشته کنکور سراسری 94 در شهرستان جم
راه اندازی پایگاه انتخاب رشته کنکور سراسری 94 در شهرستان جم خبرگزاری پانا مدیر آموزش و پرورش شهرستان جم از راه اندازی پایگاه انتخاب رشته کنکور سراسری 94 در شهرستان جم خبر داد ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۹ تير ساعت 08 26 به گزارش خبرگزاری پانا سید علیرضا سجادی با اعلام این خبر اپایگاه انتخاب رشته کنکور سراسری در دلیجان آغاز به کار کرد
کارشناس مشاوره آموزش و پرورش دلیجان در گفت و گو با پانا پایگاه انتخاب رشته کنکور سراسری در دلیجان آغاز به کار کرد خبرگزاری پانا کارشناس مشاوره آموزش و پرورش دلیجان گفت پایگاه انتخاب رشته کنکور سراسری سال 94 آموزش و پرورش شهرستان دلیجان در دبیرستان شهید بهشتی آغاز به کار نمودهزمان آغاز انتخاب رشته کنکور سراسری 94
زمان آغاز انتخاب رشته کنکور سراسری 94 مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز فرایند انتخاب رشته آزمون سراسری 94 از روز دوشنبه پنجم مرداد ماه خبر داد خبرگزاری ایسنا مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز فرایند انتخاب رشته آزمون سراسری 94 از روز دوشنبه پنجم مرداد ماه خ22 پايگاه انتخاب رشته کنکور سراسري در لرستان فعال مي شود
۲۳ تير ۱۳۹۴ ۱۶ ۲۱ب ظ 22 پايگاه انتخاب رشته کنکور سراسري در لرستان فعال مي شود موج - خرم آباد- رئيس اداره مشاوره تربيتي آموزش و پرورش لرستان گفت 22 پايگاه انتخاب رشته کنکور سراسري در لرستان فعال مي شود به گزارش خبرگزاري موج سهراب مرادي زاده رئيس اداره مشاوره تربيتي آموزش و پ۱۳ پایگاه انتخاب رشته کنکور سراسری ۹۴ در سطح استان راه اندازی شد
۱۳ پایگاه انتخاب رشته کنکور سراسری ۹۴ در سطح استان راه اندازی شد شناسهٔ خبر 2864830 - جمعه ۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۵۲ استانها > کردستان سنندج - رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش کردستان از راه اندازی ۱۳ پایگاه انتخاب رشته کنکور سراسری سال ۹۴ در سطح شهرهای استمدیر کل آموزش و پرورش هرمزگان خبر داد راهاندازی 21 پایگاه انتخاب رشته کنکور سراسری در هرمزگان
مدیر کل آموزش و پرورش هرمزگان خبر دادراهاندازی 21 پایگاه انتخاب رشته کنکور سراسری در هرمزگانمدیر کل آموزش و پرورش هرمزگان گفت 21 پایگاه انتخاب رشته کنکور سراسری و آزاد اسلامی در استان برای ارائه خدمات راهنمایی و مشاوره همزما ن با اعلام نتایج راهاندازی میگردد به گزارش خبرگزارعلویفاضل در گفتوگو با فارس: 97 درصد رشتههای دانشگاه آزاد بدون آزمون هستند/اعلام زمان و نحوه انتخاب رشته کنک
علویفاضل در گفتوگو با فارس 97 درصد رشتههای دانشگاه آزاد بدون آزمون هستند اعلام زمان و نحوه انتخاب رشته کنکور دانشگاه آزادمعاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد گفت حدود 97درصد از رشتههای دانشگاه آزاد بدون آزمون هستند و در 3 درصد از رشتهها به صورت باآزمون پذیرش داریم مجتبی علوی فاراه اندازی پایگاه انتخاب رشته کنکور سراسری
معاون پرورشی وتربیت بدنی آموزش و پرورش نی ریز راه اندازی پایگاه انتخاب رشته کنکور سراسری خبرگزاری پانا معاون پرورشی وتربیت بدنی آموزش و پرورش نی ریز از راه اندازی پایگاه انتخاب رشته کنکور سراسری 94 خبر داد ۱۳۹۴ سه شنبه ۳۰ تير ساعت 18 08 به گزارش خبرگزاری پانا قاسم زارع بیان دزمان و نحوه انتخاب رشته کنکور 94 دانشگاه آزاد
زمان و نحوه انتخاب رشته کنکور 94 دانشگاه آزاد وی در ادامه درباره نحوه انتخاب رشته متقاضیان گفت داوطلبان باید با مراجعه به سایت آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی http www azmoon org و با توجه به اطلاعاتی که در سایت وجود دارد نسبت به انتخاب رشته خود جدای از انتخاب رشته دانشگاهراه اندازی 21 پایگاه انتخاب رشته کنکور سراسری در هرمزگان
راه اندازی 21 پایگاه انتخاب رشته کنکور سراسری در هرمزگان استانها > هرمزگان - مدیر کل آموزش و پرورش هرمزگان گفت 21 پایگاه انتخاب رشته کنکور سراسری و آزاد اسلامی در استان برای ارائه خدمات راهنمایی و مشاوره همزما ن با اعلام نتایج راه اندازی می شود به گزارش خبرگزاریجعفرزاده در گفتوگو با فارس خبر داد برنامهریزی دانشگاه شریف برای کمک به انتخاب رشته داوطلبان کنکور سراسری
جعفرزاده در گفتوگو با فارس خبر دادبرنامهریزی دانشگاه شریف برای کمک به انتخاب رشته داوطلبان کنکور سراسریدانشگاه صنعتی شریف برنامههایی را برای آشنایی داوطلبان کنکور با رشتههای مختلف دانشگاهی در نظر دارد تا داوطلبان با اطلاع کامل برای انتخاب رشته اقدام کنند سینا جعفرزاده مدیرچگونه برای کنکور سراسری انتخاب رشته ی موفق داشته باشیم؟
چگونه برای کنکور سراسری انتخاب رشته ی موفق داشته باشیم خبر گزاری پانا با فراسیدن مردادماه هر سال تب انتخاب رشته کنکور سراسری شروع می شود در و دیوارها شهرها پر می شود از اطلاعیه هایی پیرامون انتخاب رشته و تضمین هایی که برای داوطلبان داده می شود که در رشته ی دلخواه شان قبول خونتایج آزمون سراسری فردا اعلام میشود/آغاز انتخاب رشته از 5 مرداد
نتایج آزمون سراسری فردا اعلام میشود آغاز انتخاب رشته از 5 مردادنتایج آزمون سراسری سال ۹۴ فردا از طریق سایت سازمان سنجش اعلام میشود و انتخاب رشته داوطلبان طی روزهای 5 تا 10 مرداد صورت میپذیرد به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس نتایج آزمون سراسری سال 94 فردا ا«فرصت برابر» برای انتخاب رشته داوطلبان کنکور
فرصت برابر برای انتخاب رشته داوطلبان کنکور برنامه فرصت برابر شبکه آموزش سیما این هفته به داوطلبان آزمون سراسری در انتخاب رشته مشاوره می دهد به گزارش جوان به نقل از روابط عمومی شبکه آموزش سیما محمد رضا سپهرین تهیه کننده فرصت برابر گفت این هفته با توجه به آغاز انتخاب رشته-
گوناگون
پربازدیدترینها