تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دو خصلت است كه هيچ كار خوبى بالاتر از آن دو نيست : ايمان به خدا و سود رساندن به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803851745




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مسافران تابستانی! مراقب باشید


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: پلیس فتا به مسافران تابستانی هشدار داد تا در اتصال به اینترنت های هانی‌پات، باز و رایگان در اماکن توریستی و اقامتی و بین راهی مراقبت لازم را داشته باشند تا در دام هکرها و مجرمان سایبری نیفتند.

به گزارش تراز ، سرگرد حمید کیانی سرپرست اداره تشخیص جرائم سایبری پلیس فتا ناجا با توجه به مسافرت های تابستانی گفت: یکی از مواردی که متاسفانه افراد سودجو جهت انجام فعالیت های مجرمانه خود از آن سود می برند دستگاه های خودپرداز است.

وی ادامه داد: در این روش افراد با استفاده از شیوه های مختلف روانی، مسافران را فریب داده و به بهانه واریز پول به کارت، کارت به کارت و ... از مسافران کلاهبرداری می کنند.

سرگرد کیانی خطاب به شهروندان اظهار داشت: اگر افراد ناشناس تقاضای استفاده از خدمات بانکی به وسیله کارت بانکی شما را داشتند، به هیچ وجه آن را نپذیرید و هنگام استفاده از خدمات بانکی دقت نمائید مشخصات و جزئیات کارت شما برای دیگران قابل مشاهده نباشد.

وی با بیان احتمال سرقتی بودن کارت بانکی که در دست افراد ناشناس و مشکوک قرار دارد ، افزود: این کلاهبرداران با بیان اینکه سقف مجاز برداشت بیش از تقاضای آنها است و آنها به کارت شما واریز نمایند و شما برداشت کرده و وجه نقد را به آنها بدهید یا به حساب شما واریز کرده (کارت به کارت) و شما به کارت دیگری واریز نمائید از شما کلاهبرداری می کنند.

این مقام مسئول افزود: با توجه به مسروقه بودن کارت بانکی آن افراد شما دچار مشکل شده و شما باید در برابر قانون و شاکی خصوصی پاسخگو باشید.

سرگرد کیانی در ادامه با بیان اینکه نباید برای انجام کارهای غیر ضروری و مهم از اینترنت های هانی‌پات، باز و رایگان استفاده کرد، گفت: بسیاری از مسافران که لپ تاپ، تبلت و موبایل های هوشمند دارند از اینترنت های هانی‌پات، باز و رایگان استقبال می کنند و در هر مکانی با سیستم های خود به اینترنت متصل می شوند تا از اخبار و اطلاعات دنیای سایبر بهره ببرند.

سرپرست اداره تشخیص جرائم سایبری پلیس فتا ناجا با بیان اینکه در اتصال به اینترنت های هانی‌پات، باز و رایگان کاربران مسافر در اماکن توریستی و اقامتی و بین راهی باید مراقب باشند تا در دام هکرها و مجرمان سایبری نیفتند، گفت: اتصال به اینترنت باز و رایگان بدون رمز عبور در امکان عمومی، به راحتی اطلاعات شما را در معرض رویت کسانی قرار می‌دهد که به همان منبع اینترنت متصل هستند؛ چون در این زمان چندین نفر همزمان از طریق وای فای به اینترنت متصل می شوند، بنابراین مشاهده سایت های بازدید شده و هک کردن دستگاه شما بسیار آسان تر از حالت معمولی است.

وی افزود: در حالیکه در بسیاری از سیستم های شخصی این مسافران، انبوهی از اطلاعات مهم و شخصی وجود دارد که خطر سرقت آنها از سوی مجرمان سایبری و هکرها که این هانی پات ها را به اشتراک می گذارند وجود دارد.

سرگرد کیانی در توصیه به مسافران تاکید کرد: قبل از مسافرت اطلاعات مهم و شخصی را از حافظه دستگاه های همراه به حافظه های جانبی مثل فلش مموری، هارد اکسرنال، سی دی و دی وی دی منتقل نموده و در مکان امنی نگهداری کنند.

این مقام آگاه افزود: شهروندان برای سیستم های همراه خود(لب تاپ، تبلت و موبایل های هوشمند) رمز گذاری نموده و از رمزهای پیچیده و ترکیبی از اعداد، حروف و علائم استفاده کنند.

وی با بیان اینکه برخی مسافران برای انجام عملیات بانکی به کافی نت ها مراجعه می کنند، گفت: مسافرانی که از کافی نت ها برای کارهای اینترنتی خود بهره می برند مراقب باشند تا در دام کی لاگرهای سخت افزاری گرفتار نشوند.

سرگرد کیانی برای جلوگیری از گرفتاری در دام فیشرها نیز گفت: مسافران حتما در خریدهای خود از فروشگاههای دارای نماد الکترونیک خرید نمایند و هنگام پرداخت وجه خرید نیز دقت نمایند که درگاه بانکی HTTPS باشد و حتما از صفحه کلید مجازی برای وارد کردن رمزهای بانکی خود استفاده کنند.

سرپرست اداره تشخیص جرائم سایبری پلیس فتا ناجا در انتها از مسافران تابستانی عزیز خواست در صورت مواجهه با هر گونه مورد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت های سایبری، لینک ثبت گزارشات مردمی در میان بگذارند.


منبع: پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا



زمانبندی انتشار: 4 مرد 1394 - 07:21





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن