واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اشتغال زندانیان نقش مهمی در کاهش نرخ بازگشت به چرخه جرم دارد ایلام - ایرنا - مدیرکل زندان های استان ایلام گفت: اشتغال و حرفه آموزی زندانیان ضمن کسب درآمد و کاهش بار روانی زندانیان، نقش مهمی در کاهش نرخ بازگشت مجرمان به چرخه جرم دارد.
به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی اداره کل زندان های ایلام، اکبر محبی در نشست اشتغال و حرفه آموزی زندان ها افزود: رونق بخشیدن و توسعه اشتغال و حرفه آموزی در زندان های این استان ضروری است.
وی اظهار کرد: پرکردن اوقات فراغت زندانیان با برنامه های آموزشی و اشتغال از برنامه های تدوین شده در زمینه کاهش آسیب و رفتارهای پرخطر است.
محبی به آسیب های ناشی از بیکاری اشاره کرد و یادآور شد: زندانیان در اوقات فراغت خود فشارهای روحی و روانی زیادی را تحمل می کنند بنابراین اشتغال آنها در زندان ضمن فراهم کردن منبع درآمد، عامل مهم و تاثیرگذاری در کاهش آسیب های رفتاری آنان است.
مدیرکل زندان های ایلام گفت: بکارگیری نیروهای متخصص و همچنین تعامل با دیگر دستگاه های استانی در راستای افزایش زمینه های اشتغال و فراهم کردن فرصت های شغلی بیشتر از اولویت برنامه های اشتغال و حرفه آموزی در زندان ها است.
محبی تاکید کرد: عواملی از قبیل کمبود فضای فیزیکی زندان ها، نوع جرم و محکومیت زندانی و توسعه نیافتگی و محرومیت استان موانع اصلی توسعه فعالیت های اشتغال و حرفه آموزی است که با استفاده از نیروهای مستعد مجموعه زندان ها این کمبود ها مرتفع می شود.
وی ادامه داد: نقش بنیاد تعاون در ایجاد اشتغال و رونق آن بسیار مهم است و تداوم اشتغال و برنامه ریزی منسجم در این بنیاد، اشتغال پایدار و مولد را بدنبال دارد.
وی افزود: در راستای تحقق برنامه های کاهش آسیب و بمنظور پر کردن اوقات فراغت مددجویان به شکل برنامه محور و هدفمند و در جهت کمک به حل مشکلات اقتصادی و مالی خانواده زندانیان، برنامه های متنوعی تدوین شده است.
محبی خاطر نشان کرد: اجرای این برنامه ها اثرات مثبتی از جمله ارتقای سطح امنیت در زندان ها، کاهش آسیب رفتار پر خطر زندانیان، یادگیری حرفه و تخصص بعنوان منبع درآمد و شغل در زمان حبس و پس از آن و در نهایت کاهش آسیب های اجتماعی دارد.
به گفته وی، با توجه به وظیفه سازمانی بنیاد تعاون، پیشرفت و رونق در این بخش مستلزم ایجاد ارتباطات و همکاری درون سازمانی و برون سازمانی است.
وی استعدادیابی، استفاده از اشتغال نشسته برای جرائم سنگین، جلب رضایت مراجع قضایی در اعطای امتیاز رای باز، استفاده از پتانسیل های موجود و همچنین اقلیم و وضعیت مطلوب آب و هوایی استان در کشت محصولات گلخانه ای را از راهکارهای مهم و ابزار توسعه و پیشرفت اشتغال در زندان های استان دانست.
براساس آمارهای غیر رسمی بیش از یک هزار نفر در زندان های استان ایلام دوران محکومیت خود را می گذرانند.
6032/
03/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]